Citat:
Ce faceti in aceasta situatie? Adica, "socrii" decid ca nu te mai vor si conditioneaza anularea nuntii si despartirea noastra de ajutorul dat in continuare fiului? Ce faceti cand cel care spune ca va iubeste decide ca parintii lui au dreptate, cand uita de toate promisiunile, de toate pregatirile si, fara nici un regret, anuleaza totul cu 3 saptamani inainte de nunta? De fapt, eu cerusem amanarea nuntii cu o saptamana in urma, deoarece la o cearta din cauza parintilor lui (imi tot ziceau ai lui la telefon ca nu ma vor, ca vor o menajera pt fiul lor sau, daca se poate, o femeie gonflabila, Doamne iarta-ma!, ca ma urasc si ca sunt cei mai mari dusmani ai mei) mi-a dat o palma, pe care a regretat-o enorm. Cum sa fac acum sa uit ca peste 2 saptamani trebuia sa fie cea mai fericita zi din viata mea, ca a trebuit sa ma mut de unde stateam, ca stau si ma uit la rochia pe care o visasem o viata intreaga si cum sa uit ca iubesc un barbat care n-a avut incredere in iubirea noastra?
Din pacate este o situatie ingrozitoare, dar daca el a facut alegerea de a le da dreptate parintilor lui inseamna ca nu este un barbat adevarat si ca este condus si manipulat de mami si tati. Ma gandesc si incerc sa ma pun in locul tau , ma trec fiorii, trebuie sa fii tare si daca el a uitat asa usor de dragostea voastra, promisiunu, pregatiri, tot cu siguranta nu te merita si poate ca nu este cel cu care sa-ti legi viata. Oricum din punctul meu de vedere este UN LAS!!!!