Citat:
Mi-a spus ca nu se simtea pregatit si ca vroia sa ne cunoastem mult mai bine cea ce io i-am raspuns ca nici dupa 40 ani de casnicie tot nu-l cunosti pe omul de langa tine.Pentru mine increderea e principala intr-o relatie, si stie cat de mult vreau un copil, adica trebuie sa-l mai astept inca vreo patru ani pe bebe, si nunta peste 3. Adica pe la 28 ani poate o sa am si eu un copil.Il iubesc dar parca s-a taiat ceva.
uff.. cand e vorba de copii barbatii sunt mult mai speriati. am experienta cu al meu. suntem impreuna de 7 ani, dar cand i-am vorbit prima data de copil (acum 2 ani) parca i-am pus pistolul la tampla

. isi dorea si el, dar era ingrozitor de speriat.
copilul este f important si am realizat ca, oricat imi doream eu, un bebe este si o f mare responsabilitate. si eu am crezut atunci ca s-a rupt relatia, dar n-a fost asa. am trecut peste si acum chiar ne dorim amandoi un bebe, fara sa se mai sperie
cand am crezut ca s-a terminat tot intre noi, am realizat un lucru: oricat mult inseamna un copil pt mine, imi doresc si un tata pt copil cu care sa fiu fericita, care sa ma iubeasca si sa ma respecte. nu vreau sa fac un copil de dragul copilului. nu vreau sa fac un copil si sa fiu cu gandul dupa alt barbat. copilul insemna f mult pt mine daca este alaturi si tatal / sotul pe care il iubesc.
poate ca ai mai auzit asta, dar la 23 de ani ai toata viata inainte. sunt multe lucruri pe care n-o sa le mai poti face cativa ani dupa ce ai copil(am vazut asta la prietene apropiate care au bebe). eu am 29 ani si simt o mare diferenta de gandire, responsabilitate si experienta fata de eu la 25 cand imi doream nebuneste un copil. si acum ma simt cu adevarat in stare sa cresc un copil, nu numai sa-l fac
un copil poti sa faci cu orice barbat, dar nu orice barbat poate sa-ti fie sot adevarat.
desparte-te de el daca asta crezi, dar fii atenta la motive.