Am 31 ani si in luna septembrie 2010 voi avea nunta .
Doar ca din luna aprilie au inceput sa apara mici si mai apoi mari nemultumiri. Discutia noastra a fost ca vom face nunta apoi ne vom lua casa.
Doar ca de a lungu relatiei el nu a iesit din cuvantul mamei lui si l a nceput am crezut ca e de moment dar pana n prezent e aceeasi problema. Mai nou zilele astea ,el a fost sa caute apartamente dar : astentie !'pentru ea sa ii placa ei, pt ca peste cativa ani se va muta ea akolo si noi in apartamentu ei ,care ea il are de 4 camere si nu e mobilat chiar cum ne ar place nou tineretului, plus ca este foarte greu de intretinut iarna la cheltuieli,
Si mai apoi a venit cu alte idei, sa stam cu ea in casa,sau sa ne luam apartament la anul.
Plus ca ziele astea mi am cumparat si rochia de mireasa.
Acum sincer va zic: pare rau ca m am trezit tarziu, pt ca el , cred ca toata viata va face ca ea ,si nu ma iubeste!
De 4 ani tot ma mint singura , dar simt ca imi este tare greu sa ma lupt cu doi ,sa fac sa ne fie bine la amandoi!
Niste bani perduti lasalon, formatie, fotografi , [/size]costume, verighete,. dar aici e vorba de relatia noastra, de principii, de angajament si nu in ultmul rand de bani.
Nu vreau sub nici o forma sa stau cu ei in apartament ,si nici sa ne lase pe noi 2 in apartamentul ei care v am zis este f mare si destul de costisitor ,De ce nu ne lasa sa incepem o noua viata, in acea casa noua. asa cum putem noi sa ni l aranjam??
Iar el ,daca a facut toata viata ca ea, pentru ce a mai vrut nunta asta??Se putea trai destul de bine ca inainte 2 iubiti ,
Ce fac fetelor?? Eu am luat decizia sa anulez totul,desi imi este foarte greu pentru mine cand vad rokia de miresica..si ,,ca,,, oare sa ma fii trezit prea tarziu?! Nu ma iubeste!?
Sa pun capat definitiv? sa pun lucrurile la punct cu el ce vrea sa faca cunoi doi,si daca doreste cu adevarat sa fim noi doi....
Nush, sunt confuza, sper ca sa nteles ceva din ce am relatat ,am incercat mai pe scurt ,cert e ca unii .parinti influenteaza relatia unui cuplu., si chiar o distruge!
[