Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 02:10

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 339 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mirese de 2009
MesajScris: 05 Noi 2008, 00:10 
Diva

pufy am cam aceeasi greutate de multi ani incoace,poate am sa slabesc,dar de ingrasat nu cred....:hap_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2008, 00:10 
Diva

Citat:

RECLAMA LA CE????

pozele sunt la galerie,la sectiunea rochii de mireasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2008, 15:42 
Senior

Citat:
adica 65 de milioane???eu zic sa mai cauti!!!si ce iti oferea de banii astia???urma sa-ti faca si curat toata viata in afara de poze si film????am glumit bineinteles:~*

da. ft mult, dar sincer amandoi am ramas impresionati d c ofereau. albumele erau stil carte si erau d nota 10. o sa mai caut pt ca nu imi permit sa dau atatia bani si sincer nu vreau sa par :nmusic: cand prietenii stiu cat castig. eu una oricum nu o sa impart in mod egal banii pt toate si o sa pun mai mult pt c consider ca ar reprezenta o amintire d neuitat. la foto si video chiar as da mai mult doar sa stiu ca o sa am o amintire ... cam 2500 as da maxim p foto si video.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: sa fie!
MesajScris: 05 Noi 2008, 15:45 
Senior

Citat:
mersi esti o dragutza..lumea toata imi zice ca e devreme...ma intristeaza...:sad:

sfatul meu este sa nu mai intri in magazine cu rochite ca sa nu vezi alta care sa-ti placa mai mult. spun asta pt ca asa s intampla d obicei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2008, 18:48 
Diva

Citat:
pufy am cam aceeasi greutate de multi ani incoace,poate am sa slabesc,dar de ingrasat nu cred....:hap_d:

E bine daca este asa.Atunci nu va fi o problema.Mult succes cu pregatirile in continuare.poop

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Noi 2008, 22:13 
Diva

Citat:
E bine daca este asa.Atunci nu va fi o problema.Mult succes cu pregatirile in continuare.poop

va multumesc mult scumpele.si inca ceva stefy,ai dreptate cu partea cu intratul in magazine.eu am acontat fotograful si dvd urile (sunt asigurate de aceeasi persoana).este cea mai scumpa din oras si ne ia 2000.este si asa exagerat.mai mult chiar nu.pe bune!mai gandeste=te

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2008, 02:53 
Nou Venit

BUNA.Daca vrei aranjamente profesionale pentru nunta la preturi promotionale cauta "Special day".

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2008, 11:12 
Diva

intr-adevar si eu dau in jur de 2400 de ron pe fotograf si cameraman.Dar eu le am de la aceeasi formatie care am si muzica.Sunt in pachet cu tot cu muzica.Dar de fapt nu ar trebui sa coste mai mult de 2000 de ron sincer doar nu iti da poleit cu aur;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2008, 11:58 
Diva

Citat:
intr-adevar si eu dau in jur de 2400 de ron pe fotograf si cameraman.Dar eu le am de la aceeasi formatie care am si muzica.Sunt in pachet cu tot cu muzica.Dar de fapt nu ar trebui sa coste mai mult de 2000 de ron sincer doar nu iti da poleit cu aur;)

ai dreptate,mi se pare enorm si stii ce e si mai enervant,ca e in functie de zone.adica undeva intr-o localitate mai mica preturile pentru aceste servicii nu sar 1500.si la noi ajung la ceva incomensurabil...inacceptabil:woow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2008, 12:33 
Junior

Citat:
ai dreptate,mi se pare enorm si stii ce e si mai enervant,ca e in functie de zone.adica undeva intr-o localitate mai mica preturile pentru aceste servicii nu sar 1500.si la noi ajung la ceva incomensurabil...inacceptabil:woow:

Asta pt ca e Bucuresti...dar daca stii pe cine sa iei merita sa dai si mai mult...sunt fotogarfi foarte buni in bucuresti...dar la acelasi pret sau poate mai putin un pic iti iei din provincie si fac treaba foarte bine...eu inca nu am fotograf:sad:vreau unul sa faca treaba buna si la un pret nu foarte mare ...si din pacate de pe la noi cam toti sunt ocupati....:cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2008, 15:50 
Diva

Citat:
Asta pt ca e Bucuresti...dar daca stii pe cine sa iei merita sa dai si mai mult...sunt fotogarfi foarte buni in bucuresti...dar la acelasi pret sau poate mai putin un pic iti iei din provincie si fac treaba foarte bine...eu inca nu am fotograf:sad:vreau unul sa faca treaba buna si la un pret nu foarte mare ...si din pacate de pe la noi cam toti sunt ocupati....:cry:
eu nu sunt din bucuresti,ci din provincie.este valabila chestia cu preturile mari in orice oras un pik mai mare,nu neaparat capitala.dar sunt sigura ca vei gasi ceva bun si nu neaparat scump intr-un timp destul de bun.cam cat timp mai ai?

:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Noi 2008, 20:03 
Diva

Citat:
eu nu sunt din bucuresti,ci din provincie.este valabila chestia cu preturile mari in orice oras un pik mai mare,nu neaparat capitala.dar sunt sigura ca vei gasi ceva bun si nu neaparat scump intr-un timp destul de bun.cam cat timp mai ai?

Si eu sunt din Iasi si preturile sunt destul de piperate.Dar faza este ca nu stiu ce ar putea sa ofere de exemplu unuyl care i-a 50 de milioane.Doar nu iti da poze poleite cu aur nu?Acelasi aparat .Si cred ca se poate face poze cu bani mai putini la o calitate buna doar si 20 de mil sunt bani grei nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 00:32 
Diva

Citat:
Si eu sunt din Iasi si preturile sunt destul de piperate.Dar faza este ca nu stiu ce ar putea sa ofere de exemplu unuyl care i-a 50 de milioane.Doar nu iti da poze poleite cu aur nu?Acelasi aparat .Si cred ca se poate face poze cu bani mai putini la o calitate buna doar si 20 de mil sunt bani grei nu?

ai dreptate pufi.si noi tot la asta ne-am gandit cand am arvunit fotograful.pupik si spor la pregatiri

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 11:29 
Diva

Citat:
ai dreptate pufi.si noi tot la asta ne-am gandit cand am arvunit fotograful.pupik si spor la pregatiri

Multumesc frumos succes si tie :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 13:02 
Junior

Citat:

pai mai am 9 luni si un pic....sa vedem...cred ca se va ivi ceva ...problema e in felul uramtor: care nu sunt scumpi si care inca mai sunt disponibili nu imi plac....am sa caut in continuare!!!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 13:06 
Junior

Citat:

iti face diferite albume,mai ales photobook(concept nou pe piata) si cu siguranta are si aparatura mai buna, deci calitate finala mai buna ....ce sa zic ? nici eu nu as da 6000 lei dar poate un 4000...depinde de buget...oricum vreau sa fiu constienta de faptul ca pozele si filmarea sunt sigurele amintiri care iti raman ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 14:38 
Nou Venit

ssa stii ca asta cu localitatile nu prea poti s-o iei in calcul. calitatea si profesionalismul isi spun cuvantul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 14:42 
Nou Venit

eu spre exemplu am inchiriat restaurantul, am dat avans si la muzica si am vb si cu cineva care va veni la filmat.sunt foarte nerabdatoare dk ar fi dupa mine acum as pleca sa fac toate cumparaturile sa-mi iau de-o grija. ca numai acolo ma gandesc. cea mai mare suparare a mea ar fi ca sunt f pretentioasa si nu cred ca-mi voi gasi o rochie care sa ma satisfaca deplin.:nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 15:32 
Diva

Citat:
iti face diferite albume,mai ales photobook(concept nou pe piata) si cu siguranta are si aparatura mai buna, deci calitate finala mai buna ....ce sa zic ? nici eu nu as da 6000 lei dar poate un 4000...depinde de buget...oricum vreau sa fiu constienta de faptul ca pozele si filmarea sunt sigurele amintiri care iti raman ...

Mda cam asa este.acestea sunt singurele amintiri care raman dar daca vei cauta vei vedea ca sunt si alti fotografi si cameramani care fac o treaba foarte buna si sa te multumeasca mai mult decat te astepti si la un pret mai accesibil pentru toata lumea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 15:35 
Diva

Citat:
eu spre exemplu am inchiriat restaurantul, am dat avans si la muzica si am vb si cu cineva care va veni la filmat.sunt foarte nerabdatoare dk ar fi dupa mine acum as pleca sa fac toate cumparaturile sa-mi iau de-o grija. ca numai acolo ma gandesc. cea mai mare suparare a mea ar fi ca sunt f pretentioasa si nu cred ca-mi voi gasi o rochie care sa ma satisfaca deplin.:nscmoll:

Poti sa iti faci rochia la comanda de exemplu.Sa alegi doua piese diferite care sa te multumeasca sau sa o modifici in stilul preferat de tine.Sau chiar poti sa o faci de la zero cum doresti.Nu cred ca te va ajunge dublu fatza de o rochie cumparata gata depinde si unde vei merge.Mult succes !

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 339 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]