SimoBobo scrie:
Numai ce m-am odihnit un pic in pat,imi simt burtica cam ciudata azi,simt o tensiune,ori creste si mi se intinde pielea,ori isi muta asta mica pozitia,nu stiu...dar sunt bine

M-am uitat pentru a3a oara la un film si iar am plans ca tuta...The time traveler's wife cu Rachel Mcadams(imi place mult actrita asta) si Eric Bana,foarte frumos filmul,nu ca as avea eu nevoie dar iti transmite sentimentul disperat de a-i iubi maxim pe cei dragi cand ii ai alaturi !
Da asa se procedeaza aici la noi cand duci copilul prima data la cresa,e micut si legat de mama si nu vor sa-l rupa asa deodata sa sufere,cateva zile sta mama cu el program redus,sa se acomodeze si apoi treptat il lasa singurel.
Da Ralu despre perna din filmul cu J Lo este vorba.Stiu si pernuta folosita de tine Gabi

toata lumea a vazut filmul asta cu JLo numai eu nu......cum se numeste domnule filmul asta? chiar ii spuneam Simonei ca sora mea l-a vazut in timpul cand eu eram gravida si imi spunea ca JLo are perna ca mine sau eu ca ea

.....trebuie sa-l vad si eu sau poate l-am vazut si nu stiu,nu am remarat perna
sincer aveti dreptate,tine mult de educatia de acasa primita......am fost acum la cumnata mea in vizita si baietelul ei de 3 anisori nu o sufera pe Veronique

....ii i-a totul din mana(smulge)o loveste ,ii arunca cu jucarii in cap......azi a impins-o cu piciorul,el statea pe canapea si Vero mergea pe marginea canapele,mama mea,s-a trezit cu un picior direct in piept si direct in fund(noroc cu pampersul).....in fine,cumnata mea a venit la luat si la pus la coltul de rusine,l-a pus sa-si ceara scuze fata de Veronique si sa promita ca nu mai face(pana data viitoare).....sincer mi-a placut atitudinea ei,de obicei statea si radea si spunea: copii.......acum il cearta rau si incercam sa-i facem sa se joace impreuna frumos