Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 19:54

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 05 Sep 2011, 16:12 
Diva

sunt de acord Laura ca, conteaza f mult ce vad acasa...si conteaza iar f mult cum vad ca reactioneaza parintii la ce se intampla in jurul lor...cum a fost copilul ala (si cum ii si fina noastra)...daca vede ca maica-sa nu are nici o reactie cand el da in alt copil, aia ii zice ca ii ok ce face...asa facea si fina noastra...ii tot smulgea la alexia din mana tot ce avea, mama-sa nu zicea nimic...alexia se enerva si dadea cu manutza in ea cand se apropia de ea sa o faca sa plece de acolos si sa o lase in pace (erau mici pe vremea aia, un an si ceva) - si in timp, pe ca mama-sa nu a zis niciodata nimic (ca nu are voie sa smulga, sa ceara frumos sau sa astepte etc) aia s-a invatat ca, cu Alexia poate face orice ca ea nu pateste nimic...si acum cand ne intalnim ocazional la chestii comune, onomastice etc, o vad cum incearca sa o bully pe Alexia si se uita imediat la mama-sa sa vada daca i se zice ceva sau nu...iar cu ceilalti copii nu are niic o treaba....numai a mea ii mare acum si striga la ea sa o lase in pace :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 16:14 
Diva

uite simo asta ii perna care am avut-o si am folosit-o la alaptat...o puneam si pe alexia in ea cand era mica mica

http://shopboppy.com/shop/index.php?mai ... ex&cPath=1

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 16:24 
Diva

Numai ce m-am odihnit un pic in pat,imi simt burtica cam ciudata azi,simt o tensiune,ori creste si mi se intinde pielea,ori isi muta asta mica pozitia,nu stiu...dar sunt bine :) M-am uitat pentru a3a oara la un film si iar am plans ca tuta...The time traveler's wife cu Rachel Mcadams(imi place mult actrita asta) si Eric Bana,foarte frumos filmul,nu ca as avea eu nevoie dar iti transmite sentimentul disperat de a-i iubi maxim pe cei dragi cand ii ai alaturi !
Da asa se procedeaza aici la noi cand duci copilul prima data la cresa,e micut si legat de mama si nu vor sa-l rupa asa deodata sa sufere,cateva zile sta mama cu el program redus,sa se acomodeze si apoi treptat il lasa singurel.
Da Ralu despre perna din filmul cu J Lo este vorba.Stiu si pernuta folosita de tine Gabi :wok:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 16:32 
Diva

de la 23 de sapt au o explozie de crestere cica....mie mi-a explodat burta de toata lumea se mira...de unde aproape nu aratam ca sunt gravida, acum toata lumea se asteapta sa le zic ca nasc sapt viitoare :)))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 16:33 
Diva

SimoBobo scrie:
Numai ce m-am odihnit un pic in pat,imi simt burtica cam ciudata azi,simt o tensiune,ori creste si mi se intinde pielea,ori isi muta asta mica pozitia,nu stiu...dar sunt bine :) M-am uitat pentru a3a oara la un film si iar am plans ca tuta...The time traveler's wife cu Rachel Mcadams(imi place mult actrita asta) si Eric Bana,foarte frumos filmul,nu ca as avea eu nevoie dar iti transmite sentimentul disperat de a-i iubi maxim pe cei dragi cand ii ai alaturi !
Da asa se procedeaza aici la noi cand duci copilul prima data la cresa,e micut si legat de mama si nu vor sa-l rupa asa deodata sa sufere,cateva zile sta mama cu el program redus,sa se acomodeze si apoi treptat il lasa singurel.
Da Ralu despre perna din filmul cu J Lo este vorba.Stiu si pernuta folosita de tine Gabi :wok:

eu am o perna asa cum avea si J Lo, dar nu am folosit-o niciodata, nu am gasit-o utila. Mi-au fost mai de mare ajutor puii de perna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 16:45 
Diva

bebe trebuie sa mearga cu spatele la drum pana la 9 kg sau pana la 12 luni? Trebuie sa-i cumpar un lat scaun de masina lui Mihai pt ca nu mai incape in scoica si nu stiu daca sa-i iau grupa 0-18 kg sau 9-25

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 16:53 
Diva

Bamba scrie:
iar ati fost vorbarete :))

noi am fost intr-o mini vacanta...vacanta mare ni s-a stricat din cauza lui Irene care a lovit coasta exact unde trebuia noi sa mergem si a inundat asa de rau ca a stricat drumuri de nu s-a mai putut ajunge acolo...inchiriasem asa casa faina pe plaja, cu piscina...eh...la anul...

lily si simo...va inteleg perfect...pt mine a fost suuuper greu sa o las pe Alexia la gradi...si nu i-a placut deloc...am fortat-o 5 luni sa mearga si plangea in fiecare zi cand o lasam iar cand ma duceam dupa ea, fugea la mine si scancea de imi rupea sufletul...si acum ma simt vinovata ca nu mi-am ascultat instinctul sa o scot afara mai repede....nu i-a placut de educatoare si pace...nu era genul de femeie care ar trebui sa fie in preajma copiilor mici dupa parerea mea...asa rece si dura cu pitici de 1 an jumate - 2 ani...si cat s-a mai imbolnavit saraca....vaaai nici nu vreau sa ma gandesc...

acum in schimb, merge la o femeie care are grija de 5-6 copii la ea acasa si din prima clipa i-a placut la Alexia de ea...cand am mers sa o vizitam si sa ne arate documentele cum ca ii acreditata si a trecut toate verificarile etc...Alexia nu a vrut sa mai plece de acolo...si nu a plans deloc chiar daca ma asteptam la o sapt-doua sa planga...deja are un an si ceva de cand merge si n-am nici o treaba cu ea...

conteaza fff mult prima impresie care si=o face si cum se conecteaza cu educatoarea...

Erika plange foarte putin cand vede ca plec dar apoi se potoleste si este clar ca-i place acolo dar ar vrea cu mine pt ca se duce singura fara nici o problema, iar cand o iau este vesela si nu plange cand ma vede cum fac restul copiilor...mie imi place de educatoare...mi-au facut o impresie foarte buna si chiar si ei ii place de ele...este cel putin tipa de la bucatarie topita dupa ea...o pupaceste non-stop...singura mea problema este ca se imbolnavesc foarte repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:03 
Diva

Simo,cati ani are nepotelul tau?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:18 
Diva

ral_ct scrie:
Simo,cati ani are nepotelul tau?

Face 2 anisori pe 17 septembrie.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:26 
Diva

ral_ct scrie:
iar am ajuns la spartul targului?:))adevarul e ca mi-a luat mult sa citesc din urma ,ca eram de ceva tim pe aici :)
Simo,ce ma bucur ca ii place lui Bubi la cresa!!E bine daca e sociabil.Mai sunt copii care nu prea se joaca cu altii :(
M-ati facut curioasa,nu stiu despre ce perna vorbiti.Era un film cu Jennifer Lopez insarcinata si avea un ditamai pernoiul.Oare d-ala o fi?:))

Cat despre sfatul ala "Daca da cineva in tine,da-i inapoi" pe mine ma dispera.Anul trecut,cand aveam clasa a patra incepusera baietii sa se cam bata iar la sedinta cu parintii special pe tema asta o bunica mi-a spus ca asta i-a fost sfatul.Copiii nu inteleg prin asta sa se apere,ci inteleg ca au dreptul de a bate pe altii.Daca toti ar fi sfatuiti de acasa ca nu au voie sa dea in alti copii si pedepsitit cand o fac,poate ar fi altceva .
Nu sunt de acord nici cu educatoarele/invatatoarele care stau la cafele cu colegele cate o juma de ora timp in care copiii se bat ca pe ringul de box.Dar nici sa ii spui tu ca parinte -nu fi bleg ,da si tu! :(

in privinta asta si eu am noroc ca Erika nu a dat in nimeni pana acuma...ii mai loveste din gresala cu cate o jucarie sau ii calca pe maini sau picioare, dar sunt o gramada de copii pe afara care o "bat" ea inca nu zice nimic dar in nici un caz nu o invat sa-i bata si ea dar sincer nici nu mi-ar placea sa fie asa de bleaga sa o bata toti...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:30 
Diva

clarut scrie:
:) aici lumea e de parere ca tb sa stai cu ei la inceput. colegii mei care si-au dus copilasii au stat la inceput cu ei dimineata cateva ore. in maxim 2 saptamani copiii s-au obisnuit. aparent, altfel se simt pierduti si se izoleaza. pp insa ca nu e chiar regula generala...

la noi nu se accepta sa stai cu ei...mie mi-ar placea sa stau cu ea cateva ore sa vad cum este si cum se comporta cu ei dar din pacate nu se poate...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:31 
Diva

SimoBobo scrie:
Face 2 anisori pe 17 septembrie.

Multi inainte!Ce pitic e!Aveam impresia ca are cam 3 din poze :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:35 
Diva

lily scrie:

la noi nu se accepta sa stai cu ei...mie mi-ar placea sa stau cu ea cateva ore sa vad cum este si cum se comporta cu ei dar din pacate nu se poate...

Am o colega,tot invatatoare,care si-a dat anul trecut baietelul la cresa si tot asa era foarte curioasa de ceea ce se intampla acolo,ar fi vrut sa stea sa vada :) Nu ii venea sa creada cand i se povestea ca mananca,doarme,ca face tot felul de activitati.Acasa nu prea era ascultator,dar acolo,in colectiv era cu totul altul.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:41 
Diva

ral_ct scrie:
Am o colega,tot invatatoare,care si-a dat anul trecut baietelul la cresa si tot asa era foarte curioasa de ceea ce se intampla acolo,ar fi vrut sa stea sa vada :) Nu ii venea sa creada cand i se povestea ca mananca,doarme,ca face tot felul de activitati.Acasa nu prea era ascultator,dar acolo,in colectiv era cu totul altul.:)

sunt constienta de asta...Erika acasa nu vrea sa manance in sacunelul ei dar astazi cand am mers sa o iau de la cresa erau la masa...inca nu terminasera de mancat si am vazut-o cum statea cumintica la masa ei si bea apa singura din canuta...acasa nu bea decat din canute speciale pt bebelusi...am incercat sa-i pun si in cescuta dar a vasat-o pe jos si apoi si-a dus-o la gurita...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:42 
Diva

SimoBobo scrie:

:lol: :lol: toata lumea a vazut filmul asta cu JLo numai eu nu......cum se numeste domnule filmul asta? chiar ii spuneam Simonei ca sora mea l-a vazut in timpul cand eu eram gravida si imi spunea ca JLo are perna ca mine sau eu ca ea :lol: .....trebuie sa-l vad si eu sau poate l-am vazut si nu stiu,nu am remarat perna :lol:
sincer aveti dreptate,tine mult de educatia de acasa primita......am fost acum la cumnata mea in vizita si baietelul ei de 3 anisori nu o sufera pe Veronique :lol: ....ii i-a totul din mana(smulge)o loveste ,ii arunca cu jucarii in cap......azi a impins-o cu piciorul,el statea pe canapea si Vero mergea pe marginea canapele,mama mea,s-a trezit cu un picior direct in piept si direct in fund(noroc cu pampersul).....in fine,cumnata mea a venit la luat si la pus la coltul de rusine,l-a pus sa-si ceara scuze fata de Veronique si sa promita ca nu mai face(pana data viitoare).....sincer mi-a placut atitudinea ei,de obicei statea si radea si spunea: copii.......acum il cearta rau si incercam sa-i facem sa se joace impreuna frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:42 
Diva

clarut scrie:
sper sa nu mi-o luati in nume de rau dar mi se pare o atitudine complet gresita in educatie.. :-`

da exact, asa si este , cel putin din punctul meu de vedere.

din fericire pana acum nu am avut probleme cu sabin, nu este un copil violent si nici nu raspunde(momentan) daca este lovit. nici mie nu-mi place sa-mi fie batut sau impins, dar nici sa-l imping pe el la violenta ca sa nu fie" bleg". mereu i-am spus ca daca vreodata da cineva in el sa vina sa ne spuna si problema se poate rezolva si altfel. copii batausi si violenti vor exista tot timpul si asta din cauza lipsei de educatie de acasa, parinti gen "nu fii fraier tata, arde-l si tu" si mai trz o sa i-o arda lu' tasu, dar nu numai de asta..........si moooor cand vad cum unii parinti se bat in piept ca al lor copil e cel mai tare si bate tot ce prinde, eu nu-mi doresc asa ceva.

e simplu sa faci un copil, ..toate frumoase in sarcina, bucurie ca vine pe lume, ce-i cumparam, ce-i dregem? aste sunt cele mai usoare, ......dar apoi? munca grea, cel putin asa vad eu lucrurile, munca grea este sa stii sa scoti din el un om, sa comunici tot timpul cu el si sa fii langa el.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:46 
Diva

elyt1000 scrie:
:lol: :lol: toata lumea a vazut filmul asta cu JLo numai eu nu......cum se numeste domnule filmul asta? chiar ii spuneam Simonei ca sora mea l-a vazut in timpul cand eu eram gravida si imi spunea ca JLo are perna ca mine sau eu ca ea :lol: .....trebuie sa-l vad si eu sau poate l-am vazut si nu stiu,nu am remarat perna :lol:
sincer aveti dreptate,tine mult de educatia de acasa primita......am fost acum la cumnata mea in vizita si baietelul ei de 3 anisori nu o sufera pe Veronique :lol: ....ii i-a totul din mana(smulge)o loveste ,ii arunca cu jucarii in cap......azi a impins-o cu piciorul,el statea pe canapea si Vero mergea pe marginea canapele,mama mea,s-a trezit cu un picior direct in piept si direct in fund(noroc cu pampersul).....in fine,cumnata mea a venit la luat si la pus la coltul de rusine,l-a pus sa-si ceara scuze fata de Veronique si sa promita ca nu mai face(pana data viitoare).....sincer mi-a placut atitudinea ei,de obicei statea si radea si spunea: copii.......acum il cearta rau si incercam sa-i facem sa se joace impreuna frumos

"The back-up plan".E dragutel,mie mi-a placut filmul :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 17:47 
Diva

Ayrun scrie:

da exact, asa si este , cel putin din punctul meu de vedere.

din fericire pana acum nu am avut probleme cu sabin, nu este un copil violent si nici nu raspunde(momentan) daca este lovit. nici mie nu-mi place sa-mi fie batut sau impins, dar nici sa-l imping pe el la violenta ca sa nu fie" bleg". mereu i-am spus ca daca vreodata da cineva in el sa vina sa ne spuna si problema se poate rezolva si altfel. copii batausi si violenti vor exista tot timpul si asta din cauza lipsei de educatie de acasa, parinti gen "nu fii fraier tata, arde-l si tu" si mai trz o sa i-o arda lu' tasu, dar nu numai de asta..........si moooor cand vad cum unii parinti se bat in piept ca al lor copil e cel mai tare si bate tot ce prinde, eu nu-mi doresc asa ceva.

e simplu sa faci un copil, ..toate frumoase in sarcina, bucurie ca vine pe lume, ce-i cumparam, ce-i dregem? aste sunt cele mai usoare, ......dar apoi? munca grea, cel putin asa vad eu lucrurile, munca grea este sa stii sa scoti din el un om, sa comunici tot timpul cu el si sa fii langa el.

Foarte corect spus! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 18:03 
Diva

lily scrie:

Eu l-am dat la o gradinita unde vad non stop pe camere ce face.Sunt foarte incantata de cum se comporta acolo.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 18:07 
Diva

Ayrun scrie:

mda...asta ma sperie si pe mine. si pe urma faptul ca de la o varsta, ceea ce-i voi spune eu ii va trece pe langa urechi. si-atunci ce-o sa fac? cum o sa-l fac sa-nteleaga ca eu nu-i vreau decat binele?!
si da...stiu ca mai intai trebuie sa-l fac si pe urma sa ma gandesc la problemele astea :nlol: da' eu planific tot, inclusiv problemele :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]