Ultima vizită a fost: Acum este 04 Iul 2025, 16:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 05 Sep 2011, 18:48 
Diva

Offfff am noduri in gat,ma abtin sa plang ca ma cearta iubi,m-am interesat acum si avem si noi o gradinita privata in oras de la 2 la 7 ani si-mi place tare mult ce vad pe site-ul lor dar costa 700 lei pe luna si nu-si permit asa ceva sub nici o forma.Am discutat cu iubi sa platim noi mare parte si sa-l ducem acolo dar nu avem cum,suntem si noi cam jale din punct de vedere financiar,pregatirea casei pentru bebe,controale,nastere,rate,un singur salariu....greu.Mor de ciuda.
O sa studiez foarte bine cresa asta toata saptamana si incerc sa dau vina pe mine ca sunt paranoia si prea grijulie.Este foarte adevarat ce spui Laura,pana la urma toti copilasii de acolo sunt ok dar na...cand e al tau(cu toate ca bubi nu e al meu l-am iubit din prima secunda ca si cand ar fi si am incercat sa-i oferim tot ce e mai bun pe lume,eu si emi)vrei sa fie totul perfect.Nu stiu daca si cu fetita noastra voi fi asa dar cu bubi sunt extrem de protectiva si reactionez ca o fiara daca il loveste cineva sau nu-l stiu eu in siguranta maxima.
Sper sa fie bine,eu imi descarc sufletul la voi ca fata de ai mei sunt tare pe felie si pe sora mea o cert ca exagereaza si o sa fie bine,ca invata sa fie disciplinat,ca o sa se ia cu toti copii,ca se caleste etc.Si apoi inchid telefonu si plang :rofl:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 18:54 
Diva

Ayrun scrie:

e fuchsia si mi-am cautat un pantof-sanda mov, dar nu gasesc ce vreau eu, asa ca ma gandeam la varianta cea mai simpla, negru

eu zic ca nu merge negru cu fuchsia.e prea mare contrastul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 18:57 
Diva

...........................................................

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 18:57 
Diva

SimoBobo scrie:
Offfff am noduri in gat,ma abtin sa plang ca ma cearta iubi,m-am interesat acum si avem si noi o gradinita privata in oras de la 2 la 7 ani si-mi place tare mult ce vad pe site-ul lor dar costa 700 lei pe luna si nu-si permit asa ceva sub nici o forma.Am discutat cu iubi sa platim noi mare parte si sa-l ducem acolo dar nu avem cum,suntem si noi cam jale din punct de vedere financiar,pregatirea casei pentru bebe,controale,nastere,rate,un singur salariu....greu.Mor de ciuda.
O sa studiez foarte bine cresa asta toata saptamana si incerc sa dau vina pe mine ca sunt paranoia si prea grijulie.Este foarte adevarat ce spui Laura,pana la urma toti copilasii de acolo sunt ok dar na...cand e al tau(cu toate ca bubi nu e al meu l-am iubit din prima secunda ca si cand ar fi si am incercat sa-i oferim tot ce e mai bun pe lume,eu si emi)vrei sa fie totul perfect.Nu stiu daca si cu fetita noastra voi fi asa dar cu bubi sunt extrem de protectiva si reactionez ca o fiara daca il loveste cineva sau nu-l stiu eu in siguranta maxima.
Sper sa fie bine,eu imi descarc sufletul la voi ca fata de ai mei sunt tare pe felie si pe sora mea o cert ca exagereaza si o sa fie bine,ca invata sa fie disciplinat,ca o sa se ia cu toti copii,ca se caleste etc.Si apoi inchid telefonu si plang :rofl:

offff tu Simo cred ca o sa fi mult mai rau cu fetita voastra :lol: .......stiu cum e si te inteleg,la fel am fost si eu cu primul nepotel din Romania,as fi facut totul ptr el si inca mai fac(daca ma suna acum ca vrea nu stiu ce,fac tot posibilul sa-l aiba).cum am mai spus,stiu cum e la gradinitele de stat,intr-adevar stau si barfesc sau vb la tel,nu au nici o treaba cu copii si daca le dai ceva(exact ce Ralu a spus) sunt cele mai bune educatoare ptr copilasul tau...nu vreau sa generalizez,dar ce aud este exact aceeasi poveste ca la nepotul meu
linisteste-te ,totul va fi bine,situatie sub control

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 18:58 
Diva

Simo o sa fie bine...urmareste ce se intampla saptamanile astea care vin...de imbolnavit probabil ca o sa se imbolnaveasca...dar nu renunta din prima pt ca e ok sa se imbolnaveasca un pic si sa isi faca un sistem imunitar...mai bine acum decat mai tarziu la scoala...acum ma refer la chestii usoare, raceli si treburi de astea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:01 
Diva

clar o sa fii si mai rau cu copilul tau...carne din carnea ta...nascut din tine...eu cand ma uit la ea imi vine sa o tin lipita de mine toata viata...dar in acelasi timp, cum am mai zis, realizez ca nu ii sanatoasa atitudinea asta si oricat as vrea sa o protejez nu ii sanatos pt ea...trebuie lasata si un pic libera, sa nu creasca dependenta de mine ca nu ii ok...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:01 
Diva

elyt1000 scrie:
offff tu Simo cred ca o sa fi mult mai rau cu fetita voastra :lol: .......stiu cum e si te inteleg,la fel am fost si eu cu primul nepotel din Romania,as fi facut totul ptr el si inca mai fac(daca ma suna acum ca vrea nu stiu ce,fac tot posibilul sa-l aiba).cum am mai spus,stiu cum e la gradinitele de stat,intr-adevar stau si barfesc sau vb la tel,nu au nici o treaba cu copii si daca le dai ceva(exact ce Ralu a spus) sunt cele mai bune educatoare ptr copilasul tau...nu vreau sa generalizez,dar ce aud este exact aceeasi poveste ca la nepotul meu
linisteste-te ,totul va fi bine,situatie sub control

Avem pregatita si "spaga"dar studiem acum sa vedem cui o dam,ca sunt 4 femei dar de fapt doar 2 educatoare,o sa le dam lor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:09 
Diva

SimoBobo scrie:
Avem pregatita si "spaga"dar studiem acum sa vedem cui o dam,ca sunt 4 femei dar de fapt doar 2 educatoare,o sa le dam lor.

la ambele educatoare da-le ca e cel mai bine,altfel una o sa-l placa si alta o sa-l ''tranteasca''.... si cand te gandesti ca ele si-au ales meseria asta,de altfel o meserie grea dar placuta in acelasi timp si trebuie sa le mituiesti sa se poarte frumos cu copilul tau.....niste.....fara cuvinte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:10 
Diva

ce spaga tu Simo? ma gandesc ca un buchet de flori, o cutie de ciocolata nu? sau bani?

ai grija sa nu li se puna pata pe el mai rau daca faceti prea multe valuri din prima...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:13 
Diva

Bamba scrie:
ce spaga tu Simo? ma gandesc ca un buchet de flori, o cutie de ciocolata nu? sau bani?

ai grija sa nu li se puna pata pe el mai rau daca faceti prea multe valuri din prima...

cred ca o mica atentie: cafea,flori,ciocolata.....dar in nici un caz bani.....merge intotdeauna Gabi,crede-ma pe cuvant

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:20 
Diva

oh te cred ca merge...numai eu la chestii din astea nu le zis spaga...ci chestii dragutze prin care ii arati ca apreciezi ce face sau ce urmeaza sa faca pt copilul tau :nwink:

si eu le mai duc prajituri sa imparta cu copiii sau cate o floare la Lisa din cand in cand, piersici cand am fost la livada...maruntisuri din astea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:36 
Diva

Bamba scrie:
oh te cred ca merge...numai eu la chestii din astea nu le zis spaga...ci chestii dragutze prin care ii arati ca apreciezi ce face sau ce urmeaza sa faca pt copilul tau :nwink:

si eu le mai duc prajituri sa imparta cu copiii sau cate o floare la Lisa din cand in cand, piersici cand am fost la livada...maruntisuri din astea

pai am spus: ''o mica atentie''......cuvantul spaga a fost in ghilimele,ptr ca ne place sau nu cam asta e

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:40 
Diva

elyt1000 scrie:

cred ca o mica atentie: cafea,flori,ciocolata.....dar in nici un caz bani.....merge intotdeauna Gabi,crede-ma pe cuvant[/quote]

eu zic ca e mai bine bani.Le dai cate 50 de lei pe luna la fiecare si o sa il pupe si in fund.Cu tot respecul pt tine , Ralu, care esti in breasla.Dar chestia asta functioneaza intotdeauna in Romania.Si cand e vb de copilul tau, daca nu ai alta posibilitate , merge si varianta asta.Desi eu sunt total impotriva banilor dati pt cineva care tb sa isi faca meseria(medici, educatori, preoti).Traim intr-o tara infecta din punctul asta de vedere :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:49 
Diva

la gradi sau la cresa poate e altceva.La scoala eu nu as primi in nciun caz bani de la nimeni pentru nimic.Si atentiile aduse asa ,fara nicio ocazie nu imi plac.Una e sa imi dai o floare de ziua mea,mi se pare dragut gestul,arata ca iti pasa.Si alta e sa vii sa imi dai un pachet de cafea ca sa am mai multa grija de copilul tau.Grija insemnand implicit note bune. :( De ce as accepta,ca apoi sa imi scoata ochii:eu ti-am dat si vine acasa cu Suficient?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 19:52 
Diva

in scoala mi se pare de bun simt ca profesorul sa fie impartial asa ca atentiile intr-o lume perfecte ar trebui din start excluse...numai Romania nu e o lume perfecta din pacate

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 20:13 
Diva

odata a venit o fetita la scoala cu un borcan de miere-bunicul era apicultor.Ce rusine imi era!Am incercat eu sa refuz,dar si aia mica era incurcata,ea stia ca trebuie sa imi dea borcanul si pace.In drum spre casa ma gandeam ca toata lumea stie ce am eu in plasuta :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 20:35 
Diva

ral_ct scrie:
odata a venit o fetita la scoala cu un borcan de miere-bunicul era apicultor.Ce rusine imi era!Am incercat eu sa refuz,dar si aia mica era incurcata,ea stia ca trebuie sa imi dea borcanul si pace.In drum spre casa ma gandeam ca toata lumea stie ce am eu in plasuta :rofl:

asta cu spaga data este in primul rand vina noastra pt ca noi ii invatam...eu am vazut cum fac si in spitale sau clinici private...chiar daca nu vrei sa-i iei atat insista incat ii iei doar sa scapi de el pt ca te stie toata lumea...eu am patit o data asta...imi era o rusine...eram la un cab stomatologic in vl abia dupa ce am terimnat...la noi in clinica nu se primeau bani...aveau voie sa ne aduca mici atebtii dar nu bani...un pacient i s-a pus pata ca trebuie sa-mi dea el mie bani cu toate ca nu-i lucrasem eu...doar o ajutasem putin pe sefa care era si patroana clinicii...atat a insistat incat imi venea sa intru in pamant de rusine...la fel povesteau o gramada de medici tineri care la inceput nu prea iau bani dar pana la urma o fac pt ca daca accept nu ii stie nimeni altfel pacienti alearga dupa ei cu bani pana ii iei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 20:41 
Diva

lily scrie:
asta cu spaga data este in primul rand vina noastra pt ca noi ii invatam...eu am vazut cum fac si in spitale sau clinici private...chiar daca nu vrei sa-i iei atat insista incat ii iei doar sa scapi de el pt ca te stie toata lumea...eu am patit o data asta...imi era o rusine...eram la un cab stomatologic in vl abia dupa ce am terimnat...la noi in clinica nu se primeau bani...aveau voie sa ne aduca mici atebtii dar nu bani...un pacient i s-a pus pata ca trebuie sa-mi dea el mie bani cu toate ca nu-i lucrasem eu...doar o ajutasem putin pe sefa care era si patroana clinicii...atat a insistat incat imi venea sa intru in pamant de rusine...la fel povesteau o gramada de medici tineri care la inceput nu prea iau bani dar pana la urma o fac pt ca daca accept nu ii stie nimeni altfel pacienti alearga dupa ei cu bani pana ii iei...

in clinici private sincer nu inteleg logica.de ce sa dai bani?Platesti taxa si la revedere.
Cum adica daca nu accepta nu ii stie nimeni si daca accepta alearga lumea dupa ei?Nu inteleg logica ta , Lili.Daca esti medic bun, alearga lumea dupa tine de nevoie nu sa iti dea bani.Sau cel mai cunoscut e ala care a primit mai multi bani ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 20:42 
Diva

Da asa voi face,le dau cate 50 de lei la fiecare,oricum cred ca au un salariu infect.Noi nu ne-am manifestat nemultumirea, ne purtam foarte normal,ele isi cer scuze din 5 in 5 minute(ba ca a intarziat la program,ba ca a ridicat tonul la un copil).
M-am dus si l-am luat pe bubi la noi,nu mai puteam de dragostea lui :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 20:44 
Diva

SimoBobo scrie:
Da asa voi face,le dau cate 50 de lei la fiecare,oricum cred ca au un salariu infect.Noi nu ne-am manifestat nemultumirea, ne purtam foarte normal,ele isi cer scuze din 5 in 5 minute(ba ca a intarziat la program,ba ca a ridicat tonul la un copil).
M-am dus si l-am luat pe bubi la noi,nu mai puteam de dragostea lui :love:

Tu Simo....linisteste-te.O sa fie bine.Vei vedea ca o sa ii placa

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]