Bamba scrie:
.
probabil am facut copii in diverse etape din viata (eu mai tarziu decat altele se pare) si pretuiesc altfel timpul pe care il petrec cu ea...repet e alegerea mea...pt mine familia mea acum o include si pe ea in absolut orice si nu m-as simti completa si fericita daca nu ar fi si ea cu noi oriunde am fi
te aprob, si la noi este la fel, mergem oriunde impreuna, fara ei nu ne-am simti completi asa cum spui tu Gabi, cand am facut copiii stiam ce avea sa urmeze, ca pt o perioada esti mai limitat in anumite chestii, dar nu conteaza, am facut copii pt ca ni-i doream mult, nu pt ca trebuia (sunt multe femei care il fac pt ca trebuie )
nu ne deranjeaza copiii cu absolut nimic, din fericire sunt cuminti amandoi,nu sunt dependenti de noi, nu doarme niciunul cu noi in pat, nu se trezeste niciunul peste noapte sau mai stiu eu ce, cat sa simt ca trebuie sa-i las si sa plec undeva fara ei, iar timp petrec si cu sotul meu, inafara faptului ca suntem cei mai fericiti cand avem copiii in preajma, nu ne dorim sa plecam fara ei undeva, iar asta nu inseamna ca nu sunt femeie si sotie, ma simt femeie si sotie, am o casnicie fericita, am timp si pentru mine si pt noi si pt toti, depinde de fiecare cum vede lucrurile, noi, recunosc ca nu putem sta unii de altii, dar asta ne face fericiti, asa vrem sa fim, iar daca vreodata e nevoie, raman piticii la bunici si iesim oriunde
ne-am dorit copii mult prea mult ca acum sau stiu eu cand sa incep sa ma plang ca n-am timp pt mine, nu simtim nevoia sa plecam nicaieri singuri, suntem o echipa, ei vor face parte din viata noastra pe veci, ne simtim goi si pustii cand copiii nu sunt acasa, dar asa suntem noi, fiecare vede si simte in felul lui, nu avem cum sa fim toti la fel sau sa ne judecam unul pe altul