Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 02:15

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 339 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mirese de 2009
MesajScris: 07 Noi 2008, 15:37 
Diva

Citat:
ssa stii ca asta cu localitatile nu prea poti s-o iei in calcul. calitatea si profesionalismul isi spun cuvantul.

eu cred ca orice cameraman sau fotograf incearca si fac tot posibilul sa fie bine si sa iasa cat mai reusit.Doar la urma urmei banii in i-a la sfarsit dupa ce se termina totul si nu cred ca le convine sa primeasca mai putin decat au cerut in momentul in care ei nu isi fac treaba.Chiar pot primi mai mult cu 2 , 3 mil zic eu daca isi fac treaba cum trebuie si iesa excelent.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 16:55 
Diva

Citat:
eu cred ca orice cameraman sau fotograf incearca si fac tot posibilul sa fie bine si sa iasa cat mai reusit.Doar la urma urmei banii in i-a la sfarsit dupa ce se termina totul si nu cred ca le convine sa primeasca mai putin decat au cerut in momentul in care ei nu isi fac treaba.Chiar pot primi mai mult cu 2 , 3 mil zic eu daca isi fac treaba cum trebuie si iesa excelent.

aici te inseli amarnic pufi.iti zic sigur.cand sunt supra solicitati de persoane care vin din strainatate si vor pe loc toate (nu-si inchiriaza din timp) fac treaba peste cap.numai dau atentie si e cam nasol.cunosc o pereche careia li s-au dau 6 dvd uri pentru ca nu a avut timp sa le compacteze.deci practic i-a dat materialul brut,a adaugat inceputul si banii jos.si le-a luat vreo 18 mil:eek:

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: rochia ta anca
MesajScris: 07 Noi 2008, 16:59 
Diva

in ce priveste rochia,indiferent cat de pretentioasa esti ,sigur vei gasi ceva frumos care sa te satisfaca.si te sfatuiesc sa nu te duci s-o faci la comanada.in primul rand s-ar putea sa nu-ti placa ce iese la sfarsit si sa coste fff mult.eu am intrebat pe cineva cam cat mi-ar lua sa-mi faca o rochie asa cum am luat-o pe asta(e postata la galerie) si mi-a zis 30 de milioane si eu am dat de 6 ori mai putin....asa ca...
macar cand o vezi in magazin observi direct daca iti place sau nu,pe cand o data facuta...e mai greu...trebuie s-o vinzi ca sa-ti recuperezi banii si sunt convinsa ca nu ai nevoie de acest stress suplimentar %%-

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: rochia ta anca
MesajScris: 07 Noi 2008, 16:59 
Diva

in ce priveste rochia,indiferent cat de pretentioasa esti ,sigur vei gasi ceva frumos care sa te satisfaca.si te sfatuiesc sa nu te duci s-o faci la comanada.in primul rand s-ar putea sa nu-ti placa ce iese la sfarsit si sa coste fff mult.eu am intrebat pe cineva cam cat mi-ar lua sa-mi faca o rochie asa cum am luat-o pe asta(e postata la galerie) si mi-a zis 30 de milioane si eu am dat de 6 ori mai putin....asa ca...
macar cand o vezi in magazin observi direct daca iti place sau nu,pe cand o data facuta...e mai greu...trebuie s-o vinzi ca sa-ti recuperezi banii si sunt convinsa ca nu ai nevoie de acest stress suplimentar %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 19:44 
Diva

Citat:
aici te inseli amarnic pufi.iti zic sigur.cand sunt supra solicitati de persoane care vin din strainatate si vor pe loc toate (nu-si inchiriaza din timp) fac treaba peste cap.numai dau atentie si e cam nasol.cunosc o pereche careia li s-au dau 6 dvd uri pentru ca nu a avut timp sa le compacteze.deci practic i-a dat materialul brut,a adaugat inceputul si banii jos.si le-a luat vreo 18 mil:eek:

Nashpa daca este asa.Mai bine vezi de la inceput cu cine ai de furca sa spunem asa.Mai intrebi si in stanga si in dreapta vezi ce poze au mai facut si, etc...Nici chiar sa isi bata joc de tine

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: rochia ta anca
MesajScris: 07 Noi 2008, 19:47 
Diva

Citat:

sincer eu cred ca daca nu iti place cuym a iesit de exemplu nu trebuie sa i-o cumperi.Daca arati o poza si nu a iesit asa sau daca tu ii explici intr-un fel si tot nu iese nu trebuie sa o cumperi ca nu e greaseala ta ci al celei ce o croieste.Iar eu stiu 2 fete care s-au casatorit anul asta si au facut rochia la comanda dupa un model stiut de ele si dupa oi revista si in loc de 25 de mil le-a costat 15 mil si 14 mil.De aceea zic ca nu ajunge mai scump.la piatra neamt de exemplu este sediul lor principal este cel mai ieftin va asigur....sau la magazinele care isi au sediul acolo ...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 21:24 
Junior

Citat:
Nashpa daca este asa.Mai bine vezi de la inceput cu cine ai de furca sa spunem asa.Mai intrebi si in stanga si in dreapta vezi ce poze au mai facut si, etc...Nici chiar sa isi bata joc de tine

da....cel mai bine e sa te intalnesti cu fotgraful, cameraman...sa il cunosti sa vezi cine e si ce face...e pacat sa ramai cu un gust amar dupa nunta , si sa regreti toata viata ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 21:27 
Junior

Citat:
eu spre exemplu am inchiriat restaurantul, am dat avans si la muzica si am vb si cu cineva care va veni la filmat.sunt foarte nerabdatoare dk ar fi dupa mine acum as pleca sa fac toate cumparaturile sa-mi iau de-o grija. ca numai acolo ma gandesc. cea mai mare suparare a mea ar fi ca sunt f pretentioasa si nu cred ca-mi voi gasi o rochie care sa ma satisfaca deplin.:nscmoll:

cu siguranta vei gasi ceva superb...special pt tine...si asa cum te-au sfatuit fetele mai sus, poti foarte bine sa o faci la comanda , la un croitor bun....si daca nu iti place se poate modifica iar si iar..si la final va iesi ceva superb...plus ca e mai ieftin, exact cum spunea puffy...va pupik fetelor!!!:lips::ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Noi 2008, 21:36 
Junior

puffy stii ce m-am gandit pt invitatii? ca spuneai ca ai vrea sticlutze mici si sa faci ceva special...oare nu s-ar putea sa gaseti un sculptor, sau pe cineva care lucreaza in lemn si sa iti faca niste sticlutze asa mici, finutze din lemn?ceva frumos si poate sa scrie pe sticluze numele invitatilor, cu negru, eventual in culorile alese pt nunta?nu stiu ...asa mi-a venit o idee...ce zici?oare e prea scump?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 04:47 
Nou Venit

Citat:
puffy stii ce m-am gandit pt invitatii? ca spuneai ca ai vrea sticlutze mici si sa faci ceva special...oare nu s-ar putea sa gaseti un sculptor, sau pe cineva care lucreaza in lemn si sa iti faca niste sticlutze asa mici, finutze din lemn?ceva frumos si poate sa scrie pe sticluze numele invitatilor, cu negru, eventual in culorile alese pt nunta?nu stiu ...asa mi-a venit o idee...ce zici?oare e prea scump?
:,:,:,ce parere aveti despre mariotte, preturi, etc as vrea sa fac nunta acolo,stie cineva ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 04:49 
Nou Venit

Citat:
:,:,:,ce parere aveti despre mariotte, preturi, etc as vrea sa fac nunta acolo,stie cineva ceva
:napplause:marfa ideea cu sticlute, dar nu din lemn, din sticla,costa 26 ron gravatul pe sticla

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 11:17 
Junior

Citat:

am fost la o nunta la marriot....a fost absolut superba...a fost in salonul constanta....ospatarii au fost de nota 10!!...nu stiu nimic despre preturi...dar oricum cred ca merita!!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 16:37 
Diva

Citat:

sincer nus tiu cat costa .O sa ma interesez .Dar ideea ta este super originala.Ar fi fain sa gasesc si daca voi gasi si la preturi acceptabile iti voi spune cu siguranta.ms frumos pt idee

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 16:39 
Diva

Citat:
:napplause:marfa ideea cu sticlute, dar nu din lemn, din sticla,costa 26 ron gravatul pe sticla

26 de ron:onu as da asa de mult doar entru gravat .Pot cumpara hartie de aia faina care se poate dezlipi si pipi pe sticle si alte chestii si o fac la imprimanta cum doresc eu.dar tot nu dau asa de mutl:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 17:37 
Diva

Citat:
26 de ron:onu as da asa de mult doar entru gravat .Pot cumpara hartie de aia faina care se poate dezlipi si pipi pe sticle si alte chestii si o fac la imprimanta cum doresc eu.dar tot nu dau asa de mutl:D

buna ...dar 26 de lei de fiecare familie mi se pare enorm...poate gasesti alta metoda mai ieftina si tot asa de ingenioasa...:ermm:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Noi 2008, 20:03 
Junior

Citat:

da e foarte mult 26...dar eu nu ma refeream la gravat ...exact cum ai zis tu exista hartie din aceea care se lipeste ..si e mult mai simplu...ar fi fain sa gasesti ceva mai ieftin....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2008, 13:25 
Diva

Citat:
buna ...dar 26 de lei de fiecare familie mi se pare enorm...poate gasesti alta metoda mai ieftina si tot asa de ingenioasa...:ermm:

Pai asta ziceam ca e foarte mult....si asta este numai grtavatul fara restul invitatiei...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Noi 2008, 21:55 
Junior

Citat:
Pai asta ziceam ca e foarte mult....si asta este numai grtavatul fara restul invitatiei...

da...oricum daca nu ar costa mai mult de un 8 lei..sa zicem...e aproape cat o invitatie "normala"...:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2008, 11:43 
Diva

Citat:
da...oricum daca nu ar costa mai mult de un 8 lei..sa zicem...e aproape cat o invitatie "normala"...:p

As vrea sa gasesc si eu invitatiile care mi le doresc la preturi ca restul invitatiilor.Dar nu trebuie sa visez cam mult pentru ca altfel ma duc in alta lumea....:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Noi 2008, 13:24 
Diva

Citat:
As vrea sa gasesc si eu invitatiile care mi le doresc la preturi ca restul invitatiilor.Dar nu trebuie sa visez cam mult pentru ca altfel ma duc in alta lumea....:D

ei...acum nu te stressa si tu pufy,ca nu are rost..mai ai pana la invitatii...de fapt cam toate mai avem...nu e cazul sa ne panicam,si la o adica nu au aparut modelele de 2009...stai asa..poate gasesti ceva acolo

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 339 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]