Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 08 Sep 2011, 11:37 
Diva

gabriela, crede-ma ca sunt cat se poate de relaxata. nu stiu de unde reiese din cele spuse de mine ca as fi altfel. nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun cu relatia de cuplu dar, clar nu ma refeream la faptul ca cei doi soti dorm in acelasi pat singuri. in fine.fiecare procedeaza in stilul propriu. :rocker:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 11:38 
Diva

anidaaa scrie:
gabriela, crede-ma ca sunt cat se poate de relaxata. nu stiu de unde reiese din cele spuse de mine ca as fi altfel. nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun cu relatia de cuplu dar, clar nu ma refeream la faptul ca cei doi soti dorm in acelasi pat singuri. in fine.fiecare procedeaza in stilul propriu. :rocker:
:wok: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 11:41 
Diva

Adina,intru totul de acord cu tine! chiar e nevoie sa fim doar noi doi,uneori.Si asta nu ne face parinti rai,fara grija de copii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 12:09 
Diva

E clar ca fiecare face cum vrea si cum simte ca e mai bine, atat pt ea cat si pt copilul ei.Suntem diferite si nu e nimic rau in asta.Dimpotriva.Oricum, toate suntem mame perfecte pentru ca ii iubim.Si asta e cel mai important.I-am facut toate pentru ca i-am dorit, Anca.Dar asta nu inseamna ca daca l-am vrut imi doresc sa imi petrec non stop timpul cu el.Mi-am dorit un copil, ma bucur ca il am.Viata mea s-a schimbat.....in bine din multe puncte de vedere.E altceva, am inceput alt capitol.Si eu eram constienta ca nu o sa mai fiu pe primul loc, desi imi mai doresc uneori asta.Dar....vreau macar sa fiu pe picior de egalitate si sa nu uit de nevoile mele :flowers: :~*
Oricum, Simo.....tu esti singura plangacioasa din lume pe care o plac :hug: .Pun asta pe seama sarcinii :lol: .Abia astept sa ai copilul tau, sa te vad cum iei atitudine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 12:15 
Diva

Si , fara nici o aluzie la cineva de aici ca nu e cazul, ce ma dezamageste pe mine, la faza asta cu suntem femei, nu numai mame....am cunostinte care se pun pe facut copii...si ajung la 100 de kg...paa....nu numai asta e scopul nostru in viata, sa facem copii, sa ii crestem....sa facem oameni din ei.Pai viata mea?Nevoile mele?....Vreau sa am timp sa merg la un masaj, la o sala....sa stau la manichiura fara sa fiu cu ochii pe terorist.....despre placerile astea vorbeam.Si da....am nevoie din cand in cand sa fiu eu cu Ionut.Nu doar seara cand ne punem in pat rupti de oboseala.De-asta am nevoie si de cateva zile fara Alexandru.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 12:31 
Diva

laura_sandu scrie:
E clar ca fiecare face cum vrea si cum simte ca e mai bine, atat pt ea cat si pt copilul ei.Suntem diferite si nu e nimic rau in asta.Dimpotriva.Oricum, toate suntem mame perfecte pentru ca ii iubim.Si asta e cel mai important.I-am facut toate pentru ca i-am dorit, Anca.Dar asta nu inseamna ca daca l-am vrut imi doresc sa imi petrec non stop timpul cu el.Mi-am dorit un copil, ma bucur ca il am.Viata mea s-a schimbat.....in bine din multe puncte de vedere.E altceva, am inceput alt capitol.Si eu eram constienta ca nu o sa mai fiu pe primul loc, desi imi mai doresc uneori asta.Dar....vreau macar sa fiu pe picior de egalitate si sa nu uit de nevoile mele :flowers: :~*
Oricum, Simo.....tu esti singura plangacioasa din lume pe care o plac :hug: .Pun asta pe seama sarcinii :lol: .Abia astept sa ai copilul tau, sa te vad cum iei atitudine :hug:

se intelege aiurea ce vrem sa zicem exact. Laura, nici nu mi-a trecut prin cap ca nu ti l-ai dorit pe alexandru, ti ai pus in vedere ce iti doresti tu, iar eu la fel , nu am facut referire la nimeni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 12:37 
Diva

laura_sandu scrie:
Si , fara nici o aluzie la cineva de aici ca nu e cazul, ce ma dezamageste pe mine, la faza asta cu suntem femei, nu numai mame....am cunostinte care se pun pe facut copii...si ajung la 100 de kg...paa....nu numai asta e scopul nostru in viata, sa facem copii, sa ii crestem....sa facem oameni din ei.Pai viata mea?Nevoile mele?....Vreau sa am timp sa merg la un masaj, la o sala....sa stau la manichiura fara sa fiu cu ochii pe terorist.....despre placerile astea vorbeam.Si da....am nevoie din cand in cand sa fiu eu cu Ionut.Nu doar seara cand ne punem in pat rupti de oboseala.De-asta am nevoie si de cateva zile fara Alexandru.

eu inteleg ce zici tu si nici eu nu sunt de acord cu femeile care-si pun palma-n :back: si ajung la 100 de kg si nu mai fac nimic pt ele si mie imi place sa merg la manichiura sau unde vrei tu si merg, imi fac timp si merg singura, (inca un plus pt gradi) . si da e normal sa iti doresti sa mai stai si in doi, inteleg perfect. eu din fericire ii am si pe ai mei aproape de mine si pot oricand sa fac asta, mai am norocul ca serviciul lui silviu e de asa natura, incat el aproape permanent este cu mine, noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 12:46 
Diva

Ayrun scrie:

se intelege aiurea ce vrem sa zicem exact. Laura, nici nu mi-a trecut prin cap ca nu ti l-ai dorit pe alexandru, ti ai pus in vedere ce iti doresti tu, iar eu la fel , nu am facut referire la nimeni

pai nici nu esti departe de adevar.Pentru ca niciodata nu mi-am dorit asa de mult ca tine , sau ca si Gabi sa fiu mama.Pur si simplu a venit de la sine.....s-a intamplat pt ca asa trebuia sa se intample si ma bucur acum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 12:56 
Diva

una peste alta, cand ne mai vedem si noi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 14:13 
Diva

si eu l-as tine non-stop pe mihai langa mine, nu concep sa plec undeva si sa nu-l iau cu mine. Fara el simt un gol in stomac, simt ca imi lipseste ceva. Mi-am dorit copilul asta enorm de mult si il iubesc. Mi-e greu sa il las cu bunicii desi stiu ca au grija de el.Cu toate astea, am inceput sa ma educ singura, sa-mi impun sa nu mai fiu atat de dependenta de copilul meu, cand mergem la tara, la bunicii din partea tatalui, il las dimineata la ei sa mai dormim si noi un pic. Cand am nevoie de timp pentru mine il duc ( sau mai bine zis il lasam, acum nu mai pot sa-l las la ei :( ) la ai mei pentru cateva ore. L-am lasat intr-o noapte chiar si cu strabunica lui pentru a merge la o nunta, desi am zis ca nu o sa-l las niciodata cu ea, e mult prea protectiva. Cei drept, nu a vrut sa adoarma decat pe la 2 noapte, dar n-a avut nimic, a dormit a doua zi. Trebuie sa-l invat sa fie independent, desi recunosc, mi-e mai greu mie.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 14:32 
Diva

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Maria!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 15:35 
Diva

anidaaa scrie:
iar fetelor care inca nu va puteti dezlipi de copii ganditi-va ca nu le faceti bine. nu veti putea sta toata viata cu ei agatati de fusta voastra ca sa nu mai vorbesc ca este bine si pt casnicia voastra sa mai petreceti cateva zile si in doi. fara suparare dar asta e parerea mea.
noi anul asta am fost prima data de cand l-am nsacut pe andrei, singuri fara el la mare si credeti-ma ca ne-am simtit perfect. asta nu inseamna ca nu ne iubim copilul cu toata fiinta noastra dar cateodata mai trebuie si putina liniste.

La asta am facut referire clarut...pt ca eu am fost singura care am postat lucrul asta...deci la mine a facut referire comentariul lui Adina...

in fine...n-am chef de polemici la ora asta...fiecare face ce vrea...nu am cerut nimanui sa isi dea acordul daca felul in care o cresc pe Alexia se incadreaza normelor sau nu...si Adina comentariul tau chiar nu si-a avut locul pt ca nimic din ce am scris eu nu a lasat sa reiasa faptul ca Alexia ii agatata de fusta mea toata ziua...nu ma cunosti, nu o cunosti asa ca tineti parerile pt tine...din ce ai mai povestit pana acum, impresia mea este ca al tau copil e mai dependent de tine decat a fost vreodata a mea...asa ca analizeaza ograda ta prima data inainte sa dai sfaturi la altii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 15:38 
Diva

Simo eu pt arsuri mai iau ocazional Tums le zice...alea i le-am adus si la Laura acum 2 ani

http://www.tums.com/About.aspx?google=b ... 16&kw=4818

eu doar la anumite mancaruri fac arsuri...de obicei cele cu sosuri de rosii...incearca sa mananci relativ putin si mai des decat inainte sa fii gravida...uterul apasa stomacul in sus inspre esofag si se deschide valva care lasa acid gastric in sus...alea is arsurile din ce mi-a explicat mie doctorul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 16:32 
Diva

gabriela, nici eu am chef sa ma cert cu nimeni...nu m-am referit la tine in mod special...pun interpretarea ta pe seama sarcinii...din cate am mai citit tu ai senzatia ca toata lumea se refera la tine. stai linistita, nu e chiar asa.
referitor la comentariul tau tau despre dependenta lui Andrei fata de mine, tot ce pot sa spun este ca asa cum eu nu te cunosc, nici tu habar nu ai cine sunt sau cum port eu cu copilul meu.
asa ca acum eu sunt cea care-ti spun sa te calmezi si sa nu mai iei toate discutiile personal.
acum nu o sa incetez in a-mi spune parerea pt ca tu crezi ca vezi Doamne ma refer la tine.
Iar sfaturi nu dau decat cand mi se cer dar parerea mi-o spun cand am chef si unde am chef

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 16:40 
Diva

din cate am citit in urma, nu a mai fost nimeni altcineva care a povestit ca nu se desparte de copilul ei in discutia respectiva...asa ca da, cred ca la mine ai facut referire...nu ii nevoie sa pui nimic pe seama sarcinii...

si nu apreciez deloc cand ma iei cu "gabriela"...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 16:46 
Diva

te-am luat cu Gabriele pt ca asa stiu ca te cheama...o sa-ti spun bamba. ok. nu ai fost singura care a spus ca nu se desparte de copilul ei ( sora Simonei, Ely...).
inainte de a intra in polemica cu cineva pe seama a ce sau nu s-a spus citeste mai bine sau mai atent. si cu asta basta. zic sa incheiem pt ca in mod clar parerea mea este formata, a ta deasemenea si nu are rost sa discutam aiurea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 17:08 
Diva

Fetelor.....nu va suparati aiurea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 17:17 
Diva

Laura (sper ca nu te superi ca-ti spun asa :))) nu am inceput eu si sincer nu sunt vinovata ca lumea e cam sensibila. atata tm cat este un site public o sa-mi spun parerea de cate ori am chef. chiar nu ma intereseaza ce se crede despre parerile mele dar consider ca este de bun simt sa nu ne jignim intre noi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 17:23 
Diva

anidaaa scrie:
Laura (sper ca nu te superi ca-ti spun asa :))) nu am inceput eu si sincer nu sunt vinovata ca lumea e cam sensibila. atata tm cat este un site public o sa-mi spun parerea de cate ori am chef. chiar nu ma intereseaza ce se crede despre parerile mele dar consider ca este de bun simt sa nu ne jignim intre noi.

Stiu asta, si sunt de acord sa ne spunem toate parerile.Oricum, Gabi s-a suparat ca i-ai spus Gabriela, cand noi de obicei ii spunem Gabi.Si mie as prefera sa imi spui Pisi.Laura ma cam enerveaza:)).Asta ca sa revenim la spiritul de gluma si sa ne mai descretim putin fruntile. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 17:28 
Diva

:))) bine. de azi in moD oficial o sa-ti spun Pisi. sincer nu am fost atenta cum ii spuneti voi bambei dar m-a deranjat remarca cu ""ograda mea". hai sa nu mai vb pt ca deja incep sa ma enervez pe niste prostii si n-am chef sa-mi stric ziua

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]