Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 16:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 08 Sep 2011, 18:18 
Diva

buna fetelor!!! la multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui! la multi ani pt iubita mea Erika Maria! :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 18:25 
Diva

si eu la inceput eram dependenta de Erika si nu concepeam sa plec fara ea dar pe parcurs mi-am schimbat parerea si mi-am dat seama ca chiar am nevoie uneori de cateva zile/ore si fara ea...chiar simt uneori nevoia sa plec in concediu sau sa-mi fac treburile singura si linistita...din pacate eu nu prea am cu cine sa o las dar acum am noroc cu cresa...
astazi am fost foarte nervoasa cand mi-au spus educatoarele si am vazut semnul pe manuta...o fetita de la cresa a muscat-o de manuta...cica cea mica numai la Erika vine si vrea sa o muste...cica asa o iubeste ea :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 18:30 
Diva

o singura clarificare mai vreau sa fac si inchei si eu subiectul...

principalul subiect de discutie a fost faptul ca sora Simonei si cu Simo trec printr-o perioada mai dificila sa se acomodeze cu mersul la gradi a lui bubi...in ideea asta, ca sa incerc sa le arat ca nu sunt singurele care au trecut/trec prin asa ceva le-am relatat o parte din experienta mea in privinta asta cu Alexia si am dezvaluit o parte din felul in care o cresc eu pe Alexia...nu am facut-o nici ca sa cer parerea nimanui, nici aprobarea sau dezaprobarea cuiva...

dupa parerea mea, daca postul Adinei s-ar fi rezumat doar la prima parte, referitoare la gradinita, nu as fi avut nici o problema...faptul pt care am luat-o personal a fost legat de a doua parte a mesajului..."iar fetelor care inca nu va puteti dezlipi de copii"...si sincera sa fiu mi s-a parut un pic aiurea sa vina din partea ei asa o parere categorica (in conditiile in care daca imi aduc bine aminte a avut ceva perioade cand nu a fost asa de independenta de copilul ei cum suna acum)...mai mult m-am asteptat din partea lui Laura (care nu a dezamagit dar care nu a facut nici o referire la nimeni si la nimic)...plus tonul in care a fost scris primul mesaj al ei mi s-a parut un pic ofensiv...

cat despre faptul ca mi te-ai adresat cu Gabriela...asta mi-a sunat f clar ca m-ai luat de sus...pur si simplu...ceea ce mi s-a parut si mi se pare deplasat...

si cu asta...sa aveti o zi si o seara buna!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 18:30 
Diva

La multi ani pt toate Mariile!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 19:05 
Diva

lily scrie:
si eu la inceput eram dependenta de Erika si nu concepeam sa plec fara ea dar pe parcurs mi-am schimbat parerea si mi-am dat seama ca chiar am nevoie uneori de cateva zile/ore si fara ea...chiar simt uneori nevoia sa plec in concediu sau sa-mi fac treburile singura si linistita...din pacate eu nu prea am cu cine sa o las dar acum am noroc cu cresa...
astazi am fost foarte nervoasa cand mi-au spus educatoarele si am vazut semnul pe manuta...o fetita de la cresa a muscat-o de manuta...cica cea mica numai la Erika vine si vrea sa o muste...cica asa o iubeste ea :wall:

mama mea si ce ai facut? adica iubire iubire dar nu-ti poate veni copilul acasa muscat tot ptr ca un altul asa isi manifesta dragostea.....eu cred ca educatoarele trebuie sa i-a putina atitudine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 19:08 
Diva

laura_sandu scrie:
Stiu asta, si sunt de acord sa ne spunem toate parerile.Oricum, Gabi s-a suparat ca i-ai spus Gabriela, cand noi de obicei ii spunem Gabi.Si mie as prefera sa imi spui Pisi.Laura ma cam enerveaza:)).Asta ca sa revenim la spiritul de gluma si sa ne mai descretim putin fruntile. :hug:

Pisi dar ce albastru metalic ti-ai pus la semnatura :rofl: :rofl: vai de mine ce aiurea suna tu Laura sa-ti spunem Pisi,chiar nu ti se potriveste deloc :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 19:20 
Diva

Gabi,Adina haideti sa nu ne suparam fetelor ca nu are rost pentru asa o prostie,ma repet:fiecare face si simte cum doreste inimioara ei cu copilul ei.Daca unele mamici sunt mai libertine iar altele mai posesive asta este viata,asa suntem noi oamenii in general.Gabi are dreptate,ea nu a facut decat sa ma consoleze pe mine si sora mea care suntem 2 "cacacioase"(cu scuzele de rigoare ma repet).Daca Adina,Laura,Alina si multe alte mame din lumea intreaga nu sunt atat de posesive si plangacioase(lucru de felicitat si admirat)asta nu inseamna ca toate celelalte gresim.Eu una nu ma supar dar se fac valuri aiurea,pana la urma vorbim despre cele mai frumoase sentimente de pe fata pamantului:dragostea pentru copii nostri,bucuria si fericirea de a fi mame,de ce trebuie sa facem din asta o balacareala?
Eu pup pe toate,de fapt noi(ca am si eu minunea mea) :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 19:22 
Diva

elyt1000 scrie:
mama mea si ce ai facut? adica iubire iubire dar nu-ti poate veni copilul acasa muscat tot ptr ca un altul asa isi manifesta dragostea.....eu cred ca educatoarele trebuie sa i-a putina atitudine

pai au luat ca ele mi-au aratat dar au vazut dupa ce a muscat-o cand a inceput Erika sa planga...ce era sa mai fac...o sa vorbesc si cu mama "catelusei"...se pare ca sunt mai multi care musca pe acolo ca mai sunt catva copii muscati si de la celelalte grupe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 19:26 
Diva

Si nu ca ar fi careva curioasa dar azi am avut o zi GREA.Am fost cu bubi la cresa si l-am supravegheat din exterior si a suferit si jelit ca un catelus de la 8 dimineata la 15:00 dupamiaza.Mi s-a rupt sufletul in mii de bucatele,e foarte cumintel si sta oriunde il pun doamnele educatoare,sta la masa cu toti copii dar nu mananca absolut nimic,sta in patutul lui dar nu doarme,se spala pe manute.Dar are o privire trista si suspina de simteam ca mor acolo.Am cedat maxim,m-am simtit oribil,m-am chinuit din rasputeri sa fiu normala dar aparea cate o mamica cu ochii in lacrimi si se termina.Nu plangeam decat de mila lui ca e greu sa-i vezi ochisorii aia,sa simti ca esti langa el dar el sa nu stie asta.Cand l-am luat acasa am fost cea mai fericita :clap:
In rest ne-am obisnuit cu doamnele,conditiile,am o parere mai buna despre ce se intampla acolo.
Stiu ca e ceva absolut normal si ca va fi bine dar asta sunt,asta simt,soarta! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 19:38 
Diva

ai stat la gradinita de la 8 la 3 dupa-masa? da-i timp si o sa isi revina Simo...mai ales daca ti-ai format o parere mai buna despre locatie si educatoare...ceilalati copii care merg de mai multa vreme acolo cum se comporta? sunt veseli?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 19:51 
Diva

Bamba scrie:
ai stat la gradinita de la 8 la 3 dupa-masa? da-i timp si o sa isi revina Simo...mai ales daca ti-ai format o parere mai buna despre locatie si educatoare...ceilalati copii care merg de mai multa vreme acolo cum se comporta? sunt veseli?

Nu....l-am lasat dimineata,apoi m-am dus de la 12 la unu si apoi l-am luat la trei.E la 10-15 minutele mers lejer de unde stau eu.
Majoritatea sunt noi copilasii si plang cand ii lasa parintii si putin la somn.Dar mananca tot si adorm intr-un final.Asta al nostru era singurul de-o tristete teribila.Cei care sunt mai vechi sunt ok,se joaca,rad.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 19:58 
Diva

o sa se obisnuiasca sunt sigura..ii trebuie un pic mai mult timp de acomodare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 20:01 
Diva

Bamba scrie:
o sa se obisnuiasca sunt sigura..ii trebuie un pic mai mult timp de acomodare

Asa este :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 20:25 
Diva

SimoBobo scrie:
Si nu ca ar fi careva curioasa dar azi am avut o zi GREA.Am fost cu bubi la cresa si l-am supravegheat din exterior si a suferit si jelit ca un catelus de la 8 dimineata la 15:00 dupamiaza.Mi s-a rupt sufletul in mii de bucatele,e foarte cumintel si sta oriunde il pun doamnele educatoare,sta la masa cu toti copii dar nu mananca absolut nimic,sta in patutul lui dar nu doarme,se spala pe manute.Dar are o privire trista si suspina de simteam ca mor acolo.Am cedat maxim,m-am simtit oribil,m-am chinuit din rasputeri sa fiu normala dar aparea cate o mamica cu ochii in lacrimi si se termina.Nu plangeam decat de mila lui ca e greu sa-i vezi ochisorii aia,sa simti ca esti langa el dar el sa nu stie asta.Cand l-am luat acasa am fost cea mai fericita :clap:
In rest ne-am obisnuit cu doamnele,conditiile,am o parere mai buna despre ce se intampla acolo.
Stiu ca e ceva absolut normal si ca va fi bine dar asta sunt,asta simt,soarta! :flowers:

ba eu chiar te-am intrebat cum e cu bubi si gradinita :) si chiar ma gandeam ca totusi nu e chiar asa o idee rea sa lasi parintii sa vina si sa stea cu el un pic dimineata pana se acomodeaza. si ceea ce povestesti tu aici nu-mi face decat sa-mi confirme asta. imi pare rau sa aud ca e nefericit, mititelul de el...sper insa se se obisnuiasca rpd.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 20:42 
Diva

clarut scrie:
ba eu chiar te-am intrebat cum e cu bubi si gradinita :) si chiar ma gandeam ca totusi nu e chiar asa o idee rea sa lasi parintii sa vina si sa stea cu el un pic dimineata pana se acomodeaza. si ceea ce povestesti tu aici nu-mi face decat sa-mi confirme asta. imi pare rau sa aud ca e nefericit, mititelul de el...sper insa se se obisnuiasca rpd.

Asa este,uitasem ca tu chiar ai intrebat :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 20:53 
Diva

bamba, fara nicio suparare dar chiar au mai fost alte persoane care si-au exprimat greutatea de a-si lasa copilul in compania altora. ai lansat niste rautati doar pt ca parerea cuiva era complet diferita de a ta si am tinut sa comentez pt ca am mai remarcat treaba asta...

mi-am dat seama ca am inceput si eu mesajul, cu "bamba,". e o forma normala de exprimare, ca sa atentionez de la inceput ca ma refer la tine.

nu vreau sa incep o polemica si nici sa pun sare pe rana dar mi-am exprimat si eu parerea care s-ar putea sa te deranjeze asa ca-mi cer scuze anticipat dc postul meu te-a suparat :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 20:54 
Diva

SimoBobo scrie:
Asa este,uitasem ca tu chiar ai intrebat :flowers:

eh, stai linistita! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 21:08 
Diva

whatever....nu consider ca am spus nici o rautate...postul ei a fost rautacios de la inceput asa ca am continuat in tonul discutiei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 21:25 
Diva

elyt1000 scrie:
Pisi dar ce albastru metalic ti-ai pus la semnatura :rofl: :rofl: vai de mine ce aiurea suna tu Laura sa-ti spunem Pisi,chiar nu ti se potriveste deloc :rofl: :rofl:

:hug: stiu ca suna aiurea, dar nu am spus intamplator pisi.Ionut imi spune Pisi de vreo 5 ani(in primul an de relatie am fost Puc :~* ).Si o parte din prietenii mei imi spun toti Pisi.Sau chiar am o prietena de la Cj, care imi spune:Tu Pisica....ai grija :lol: :lol:
Surprinzator, nu?ca nu par Pisi si totusi sunt :lol: :lol: :~* :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Sep 2011, 21:31 
Diva

Fiecare face cum crede si cum vrea.
Aici ne descarcam si bine facem, pentru ca ne stim de mult si cred ca ne apreciem una pe alta.Sunt sigura ca si certurile astea sunt constructive si poate daca gresim ne inspiram din postarea cuiva.Sau poate nu, dar pur si simplu vedem cum fac si alte mame.
Eu sincer nu ma mai pot supara pe voi, cele vechi.Imi placeti toate si , chiar daca uneori imi vine sa scriu ceva acid, ma temperez.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]