Ultima vizită a fost: Acum este 30 Iun 2025, 21:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 09 Sep 2011, 11:39 
Diva

Ayrun scrie:
neata fetelor si multumesc :hug: , intr-adevar e Sf Ana astazi si se sarbatoreste si numele meu :D

La multi ani!!! sa traiesti cu numele......e cu cruce rosie,nu se spala? eu am spalat azi,dar fara sa stiu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:41 
Diva

La multi ani Anca si de la mine. :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:43 
Diva

nici eu nu am stiut ca e azi,eu stiam ca Sfanta Ana e la Sanzaine..e cu rosu in calendar? :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:47 
Diva

Ayrun scrie:
neata fetelor si multumesc :hug: , intr-adevar e Sf Ana astazi si se sarbatoreste si numele meu :D

La multi ani , atunci!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 11:47 
Diva

Nu e cu cruce rosie,spalati linistite,eu numai ce-am terminat :ok:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 13:24 
Diva

SimoBobo scrie:
Nu e cu cruce rosie,spalati linistite,eu numai ce-am terminat :ok:

uiiii ce binee......am spalat 3 masini pana acum asa ca.....
cum se simte nepotelul Simo? si tu? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 14:42 
Diva

Fetelor sunt ffff fericita,am participat la un concurs ptr bebei acum vreo 5 luni, uitasem de el si am primit acum acasa un pachet,zic: doamne ce o fii,ca nu am comandat nimic de pe net,pachet din tara nu primesc......si cand am castigat la concursul acela unjoc ptr bubulina mea :lol: :lol: ....e a2a oara cand castig ceva,prima oara pe ghid si acum...
va atasez poza sa vedeti ce am castigat yupiiiiiiii

Fişiere ataşate:
cadou 005.JPG
cadou 005.JPG [ 149.23 KiB | Vizualizat de 3801 ori ]

MesajScris: 09 Sep 2011, 15:04 
Diva

Anca, la multi ani! La multi ani tuturor care poarta numele de Ana!

ely, felicitari pentru premiu.

Simo, multa sanatate tie si nepotelului tau. Incearca sa nu te mai stresezi si sa te agiti pentru prichinduta aia mica din burtica ta. Ea are nevoie de o mami vesela!

Saptamana asta am aflat doua vesti rele care m-au facut praf sufleteste. Intai am aflat ca mami meu are o boala imunologica incurabila si ca in orice moment poate face complicatii si sa moara, iar aseara am aflat ca sotia fratelui meu are cancer. Mi-e atat de greu sa-i sun pe fratele meu si pe cumnata mea...nu stiu ce sa le zic si cum sa incerc sa le ridic moralul. Mama e terminata psihic, a slabit deja 10 kg pentru ca nu poate manca, nu are voie deloc sare si zahar, plange si ea si tata, iar acum vestea ca nora ei are cancer a demoralizat-o si mai tare. Cand ma duc la ai mei incerc sa fiu tare, sa nu plang de fata cu ei, sa-i incurajez, sa-i dau sperante mamei ca se va ameliora boala ei si ca o va tine sub control, dar cand ajung acasa, dupa ce il culc pe mihai incep si plang. Mie greu sa va scriu despre asta, dar deja simt ca nu mai pot, simt nevoia sa ma descarc cuiva...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 15:30 
Diva

Of Nico....bineanteles ca m-am pus pe plans cand am citit mesajul tau,imi pare atat de rau pentru tine si cei dragi tie... :(
Cred ca sunt singura persoana care nu-ti va spune:incearca sa fii tare,viata merge inainte si alte chestii de genu.Tot ce-ti pot spune este sa le fii alaturi trup si suflet,discutati despre asta(nu va inchideti in voi sau faceti un subiect tabu din boala),incurajaza-i ca o sa fie bine,bucura-te de ei si arata-le dragostea ta.
Iar seara cand esti doar tu,sotul tau si Mihaita fii linistita,comunica cu sotul tau despre ceea ce simti,bucura-te de ei si de momentele voastre ca familie ca din trairile astea iti iei energia,puterea si curajul sa treci prin ce treci.
Te pup cu drag si....cu Dzeu inainte! :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 15:53 
Diva

Ete na :cry: voi vrezi sa ma faceti invidioasa :unsure: stiu eu ca sunt mai rar pe aici dar ce.. numai Anca merita La multi ani? si cu mine cum ramane? :nwink:

Apropo Anca :La multi ani ! de ziua numelui :ncake: :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 16:00 
Diva

elyt1000 scrie:
mama mea si ce ai facut? adica iubire iubire dar nu-ti poate veni copilul acasa muscat tot ptr ca un altul asa isi manifesta dragostea.....eu cred ca educatoarele trebuie sa i-a putina atitudine

Asa sunt uni copi si noi avem problema asta ca gradi e o fata,Hany, in grupa care de drag ii pocnsete pe copii, asa se manifesta ea ..sa nu iti spun de cate ori vine Damian acasa zgariat..Si educatoarele icearca sa o potoleasca sau sa o schimbe dar problema e ca pana nu se schimba cu ajutorul parintilor..pauza ,adica nu se va schimba.. :pirate:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 16:01 
Diva

Nico, imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla. stiu ca e greu mai ales stiind ca esti neputincioasa in fata sortii, dar, incearca, cel putin cand esti cu mihai, sa fii linistita sa nu te simta stresata, sa nu-i transmiti starea ta si lui.
unele cancere se pot trata iar despre boala mamei tale...poate tratamente naturiste? uneori fac minuni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 16:16 
Diva

any scrie:
Ete na :cry: voi vrezi sa ma faceti invidioasa :unsure: stiu eu ca sunt mai rar pe aici dar ce.. numai Anca merita La multi ani? si cu mine cum ramane? :nwink:

Apropo Anca :La multi ani ! de ziua numelui :ncake: :flowers:

la multi ani!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 16:27 
Diva

anidaaa scrie:
Nico, imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla. stiu ca e greu mai ales stiind ca esti neputincioasa in fata sortii, dar, incearca, cel putin cand esti cu mihai, sa fii linistita sa nu te simta stresata, sa nu-i transmiti starea ta si lui.
unele cancere se pot trata iar despre boala mamei tale...poate tratamente naturiste? uneori fac minuni

despre boala cumnatei mele nu stiu mare lucru, doar ca la biopsie i-a iesit ca are cancer la tiroida. De abia a fost diagnosticata, urmeaza vizite la doctori si solutii. Sper sa fie vindecabil.

Mama are o boala rara, se numeste pemfigus, nu se vindeca, insa poate fi tinuta sub control medicamentos. Problema e ca mami are si diabet si medicamentele ii cresc glicemia. Din cauza diabetului combinat cu boala asta, organele interne pot ceda treptat...De altfel nu se gasesc toate medicamentele in tara, unul dintre medicamente trebuie adus din America sau din Elvetia, iar un alt medicament vital nu se gaseste decat la cateva farmacii diin tara. Asteptam sa vedem daca il gaseste farmacista la vreun depozit din tara.

eu nu mai plang de fata cu Mihai, am vazut reactia lui atunci cand am aflat diagnostiul mamei, se uita cu niste ochisori mirati la mine si a inceput si el sa planga. Pentru el incerc sa ma abtin sa nu mai plang atunci cand e treaz si ma vede.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 16:33 
Diva

SimoBobo scrie:
Of Nico....bineanteles ca m-am pus pe plans cand am citit mesajul tau,imi pare atat de rau pentru tine si cei dragi tie... :(
Cred ca sunt singura persoana care nu-ti va spune:incearca sa fii tare,viata merge inainte si alte chestii de genu.Tot ce-ti pot spune este sa le fii alaturi trup si suflet,discutati despre asta(nu va inchideti in voi sau faceti un subiect tabu din boala),incurajaza-i ca o sa fie bine,bucura-te de ei si arata-le dragostea ta.
Iar seara cand esti doar tu,sotul tau si Mihaita fii linistita,comunica cu sotul tau despre ceea ce simti,bucura-te de ei si de momentele voastre ca familie ca din trairile astea iti iei energia,puterea si curajul sa treci prin ce treci.
Te pup cu drag si....cu Dzeu inainte! :hug:

simo, te rog nu plange pentru mine, ii faci rau si bebelinei. Tu esti o scumpa intotdeauna :hug: Simt nevoia sa ma inchid in mine si sa plang....mi-e greu sa ma exteriorez, mi-e greu sa vorbesc cu ai mei despre boala, mi-e greu sa ma duc la fratele meu sa vad cum se simte....de ieri ma tot chinui sa-mi fac curaj si sa-l sun sa-l intreb de cumnata mea.... :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 16:48 
Diva

SweetNicoleta scrie:
despre boala cumnatei mele nu stiu mare lucru, doar ca la biopsie i-a iesit ca are cancer la tiroida. De abia a fost diagnosticata, urmeaza vizite la doctori si solutii. Sper sa fie vindecabil.

Mama are o boala rara, se numeste pemfigus, nu se vindeca, insa poate fi tinuta sub control medicamentos. Problema e ca mami are si diabet si medicamentele ii cresc glicemia. Din cauza diabetului combinat cu boala asta, organele interne pot ceda treptat...De altfel nu se gasesc toate medicamentele in tara, unul dintre medicamente trebuie adus din America sau din Elvetia, iar un alt medicament vital nu se gaseste decat la cateva farmacii diin tara. Asteptam sa vedem daca il gaseste farmacista la vreun depozit din tara.

eu nu mai plang de fata cu Mihai, am vazut reactia lui atunci cand am aflat diagnostiul mamei, se uita cu niste ochisori mirati la mine si a inceput si el sa planga. Pentru el incerc sa ma abtin sa nu mai plang atunci cand e treaz si ma vede.

of, biata de tine. imi pare rau, trebuie sa fie cumplit :( dar sa fii optimista, sa te gandesti ca exista totusi medicamente si probabil sanse de vindecare completa pt cumnata ta dc se opereaza.
ma pot interesa si eu aici de medicamentele de care ai nevoie si dc nu le gasesti in tara, le pot cumpara si ti le pot trimite! :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 16:52 
Diva

clarut scrie:
of, biata de tine. imi pare rau, trebuie sa fie cumplit :( dar sa fii optimista, sa te gandesti ca exista totusi medicamente si probabil sanse de vindecare completa pt cumnata ta dc se opereaza.
ma pot interesa si eu aici de medicamentele de care ai nevoie si dc nu le gasesti in tara, le pot cumpara si ti le pot trimite! :hug:

mersi mult :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 17:25 
Diva

SweetNicoleta scrie:
Saptamana asta am aflat doua vesti rele care m-au facut praf sufleteste. Intai am aflat ca mami meu are o boala imunologica incurabila si ca in orice moment poate face complicatii si sa moara, iar aseara am aflat ca sotia fratelui meu are cancer. Mi-e atat de greu sa-i sun pe fratele meu si pe cumnata mea...nu stiu ce sa le zic si cum sa incerc sa le ridic moralul. Mama e terminata psihic, a slabit deja 10 kg pentru ca nu poate manca, nu are voie deloc sare si zahar, plange si ea si tata, iar acum vestea ca nora ei are cancer a demoralizat-o si mai tare. Cand ma duc la ai mei incerc sa fiu tare, sa nu plang de fata cu ei, sa-i incurajez, sa-i dau sperante mamei ca se va ameliora boala ei si ca o va tine sub control, dar cand ajung acasa, dupa ce il culc pe mihai incep si plang. Mie greu sa va scriu despre asta, dar deja simt ca nu mai pot, simt nevoia sa ma descarc cuiva...

vai Nico ce vesti triste.....ce pot sa-ti spun,nici nu sunt fff multe cuvinte de spus.....sunt alaturi de tine si iti doresc atat tie cat si intregi tale famili multa multa sanatatea si putere sa treaca peste orice....te imbratisam cu drag :hug:
si daca te pot ajuta cu ceva numai spunem....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 17:35 
Diva

Nico, stai linistita cu cancerul cumnatei tale. este singurul care se opereaza fara nici o problema, fara a mai recidiva si fara chimioterapie.
se scoate glanda tiroida si gata. eu te sfatuiesc totusi sa-i spui cumnatei tale sa vina la bucuresti la un consult la dr. Dumitrache sau la dr. Coculescu. sunt somitati in domeniu.
in ceea ce priveste boala mamei tale, daca se poate tine in frau cu medicamente, e bine. si eu pot vb cu cineva din Elvetia sa-ti trimita medicamentele daca nu le gasesti aici.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Sep 2011, 17:42 
Diva

SweetNicoleta scrie:

off Nico ce vesti..suntem alaturi de tine...sanatate multa la mami si la cumnata..sa ajute dumnezeu sa fie bine. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]