laura_sandu scrie:
Simo, ce faci?Nu ne mai povestesti nimic?

Buna ziua scumpelor
Laura,draga mea as avea ceva...de povestit.De vreo saptamana stau prost cu emotiile,trairile,dorul de mama...probabil din cauza hormonilor,nu stiu dar inca nu m-am resemnat,nu mi-am gasit linistea,parca din ce in ce mai dor imi este de ea,mai furioasa sunt cand "o caut"si stiu ca nu o voi mai avea niciodata,mai neancrezatoare in rai....iad,viata de apoi.Pentru mine pur si simplu a disparut si atat,nu inteleg unde se duc?ce se intampla cu ei?viata mea merge mai departe,am puterea sa rad,sa ma simt fericita,sa visez la viitor dar suferinta dupa ea,dupa mamicuta mea draga face parte din mine acum,e ca o cicatrice mare pe fata si de cate ori ma privesc in oglinda realizez cum va trebui sa traiesc de acum incolo...cu o durere imensa in suflet,cu suspine in toiul noptii cand n-am somn,cu ciuda ca puiul meu nu o va cunoaste,cu invidie de cate ori vad mame cu ficele lor,cu nepotii,cu lacrimile unui copil care nu mai are mama si plange cate o ora cu poza ei la piept si cu vorbe de jale pe buze,cu amintiri superbe dar si cu amintiri terifiante ale ultimelor ei clipe.
Orice mi-ar spune oricine...nu am cum sa simt altfel si sunt sigura ca puiul meu ma intelege si nu se supara pe mine,o sa-i explic eu de ce mai plangeam din cand in cand,o sa am grija sa fie prezenta in viata lui cu povesti,poze,filmari...
De cand..."s-a intamplat",am visat-o de mai multe ori dar doar de 2 ori a fost ceva magnific:
Prima data eram la mami la bloc,pe casa scarii si ea cu tata plecau undeva iar eu ma uitam disperata dupa ea si simteam in suflet ca daca pleaca...nu se mai intoarce si plangeam si ma uitam dupa ea si simteam aceeiasi disperare cu cea din ziua in care..."s-a intamplat".Iar ea s-a intors din drum,a venit la mine,a urcat scarile si m-a strans tare tare in brate,fara sa-mi spuna nimic.Nu stiu daca a fost un vis adevarat sau nu,daca chiar ea mi-a vegheat suferinta sau a fost subconstinetul meu dar a fost ceva divin.As da orice sa ma stranga in brate asa in vis macar din cand in cand
Iar al2lea vis l-am avut noptile trecute cand eram tot la mami acasa,insarcinata si ea a intrat pe usa si foarte vesela,cum era de obicei...a spus privindu-ma cu dragoste:vino iedu lu mama sa te pup si mi-a dat cateva iaurturi de fructe si hainute roz.Si m-am trezit spunandu-i lui iubi ca avem fetita...acum sa vedem,pe 20 aflam ce e bebe.Daca e fetita voi indrazni sa cred ca mi-a spus mami asta,daca nu....voi da vina pe subconstient si dorinta mea disperata de a o avea alaturi de mine in experienta asta minunata.
Suntem in sapt a15a,inca nu se vede nimic,nu am ce poze sa va arat...ma simt bine.
Va pup cu drag