Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 02:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 06 Iul 2011, 14:27 
Diva

Buna fetele
Nu am mai intrat demult sa vorbesc cu voi...
Simo draga,sunt sigura ca mami te vegheaza de acolo de sus,si ma gandesc ca fiecare vis cu ea te face sa te simti mai bine si ca ai vrea sa o visezi mereu.Ma bucur ca te simti bine.
Eu sunt ok,dupa o pauza de o luna in care nu am lucrat,am fost in somaj tehnic,a iesit soarele si pe strada noastra si ne-am reluat activitatea...in legatura cu bebe..nimic.
Va pup pe toate. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2011, 15:43 
Diva

corina1 scrie:
Buna fetele
Simo draga,sunt sigura ca mami te vegheaza de acolo de sus,si ma gandesc ca fiecare vis cu ea te face sa te simti mai bine si ca ai vrea sa o visezi mereu.Ma bucur ca te simti bine.
Eu sunt ok,dupa o pauza de o luna in care nu am lucrat,am fost in somaj tehnic,a iesit soarele si pe strada noastra si ne-am reluat activitatea...in legatura cu bebe..nimic.

Buna Corina,ne bucuram ca esti bine,te pupam si te asteptam cu vesti :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2011, 15:57 
Diva

Tu Simo, incearca sa te concentrezi pe copil acum.E un copil dorit, iubit nu vrei sa iasa un plangacios.Starea ta se transmite copilului si cred ca e foarte important sa fie una optimista si linistita.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2011, 16:14 
Diva

Simo draga, subscriu la ce a zis Laura...totul se transmite la copil si asa o sa fie dupa ce se naste...trebuie sa fii calma, zambitoare si vesela ca sa fie si el/ea dupa aia la fel :)

Esti mai emotionala, hormonala cum vrei sa numesti acum din cauza sarcinii...numai trebuie sa te concentrezi si sa te gandesti numai la copil si la ganduri pozitive...

Eu n-am crezut intr-o mie de ani ca dupa 10 ani de casnicie o sa plang ca o liceanca la prima dragoste dupa barbatul meu si uite ca am facut-o...ca o bolunda de o saptamana de cand a plecat...fara control...asa ca vreau sa cred ca din cauza hormonilor de la sarcina :) cred ca nu i-am plans atat la telefon in toti astia 10 ani laolalta :)

Alunga tot ce ii trist si gandeste-te la lucruri frumoase, linistite...energie pozitiva...mama ta asa te-ar vrea sunt convinsa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2011, 18:01 
Diva

carlita scrie:
Eu ajung in 6 august seara in ct. O sa stau la 2 statii de bus de Mamaia si vreo 3-4 de centru :) nu mai stiu exact...dar ma pot deplasa oriunde :)
Am facut schimb cu Raluca de nr. de tel si o sa o sun. Tu ai un nr. sa ne dai? Sau sa ti le dam noi pe ale noastre sa le ai.

da da.....mai bine mi le da-ti voi pe ale voastre.....de obicei folosesc nr mamei mele cand sunt in tara,trebuie doar sa o intreb daca il mai pot folosi si vara asta :lol:
ce super fain ......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2011, 19:19 
Diva

corina1 scrie:
Buna fetele

Buna Corina.....bine ai revenit,ma bucur ca esti bine.....sper sa avem o veste buna curand si de la tine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Iul 2011, 19:22 
Diva

Simo tu ma faci mereu sa plang,asa de profunde sunt mesajele tale.....fii tare ,ptr tine,ptr sotul tau si nu in ultimul rand ptr bebele vostru.....va fi totul bine....
abia astept sa ne spui ce este bebe,desi sunt mai mult ca sigura ca este fetita......te pupam si pupam si burticutza(desi e mica,dupa cum zici tu) :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 10:41 
Diva

Simona,nu te lasa coplesita de ganduri triste,nu fac bine...eu ti-am mai spus si pe facebook,e durere,nu avem cum ne aduce mamele inapoi,dar nici in depresie nu e bine sa cadem.Si cu atat mai mult in perioada asta! Ti-am mai spus ca fiu-meu s-a nascut la aproape un an dupa moartea mamei ,a fost ca si cum ar fi revenit intre noi sub o alta forma,ca e langa mine prin el...o sa vezi ca vei sti ca mama e langa tine si prin cel mic/cea mica,o parte din ea traieste prin tine si apoi prin bebelus! Capul sus! :flowers: :hug:
in alta ordine de idei,in august ma duc sa vad clinica -privata-unde voi naste,am optat pt suceava,nu am incredere in nimic din orasul asta in care stau,oricat de mare si universitar e :( si inca sper sa nu fie fata,desi asta am auzit si ieri la echograf,are si nume,hainute,dar...parca nu ma vad mama de fetita :~* Abia astept concediul,am avut niste saptamani aiurea rau la serviciu,in prima faza trec pe la socri si mi-e rusine sa ma duc asa la ei,ca nu se vede ca-s gravida :lol: si parca vad niste fetze luuuungi si nelamurite! Apoi sper sa ajung la o apa ,dar, cum e vremea de capricioasa,nici n-am curaj sa planific

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 11:02 
Diva

buna fetele...
Alina ce inseamna :"sa ajungi la o apa''?.....am citit de 3 ori si pe cuvant daca m-am prins,astept traducerea :lol: ......dupa parerea mea vrei sa mergi la strand,piscina,ceva de genul....in fine,nu am auzit in viata mea expresia asta :lol:
de ce mai sa nu te vezi mama de fetita?asa am spus si eu inainte sa nasc,eram sigura ca e baiat :wall: .....dar cred ca nu conteaza daca e fata sau baiat,esti MAMA si sunt sigura ca va primi aceeasi educatie si te vei ocupa la fel de copil indiferent de sex :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 11:07 
Diva

Va pup cu drag fetelor si va multumesc pentru cuvintele frumoase.Nu sunt in depresie,doar v-am explicat cu ce voi trai eu pe suflet de acum incolo,mi-am dezvaluit o parte din simtitrile mele dar am si precizat ca viata mea merge mai departe,ca am motive de fericire si ca ma gandesc la bebe si abia astept sa vina pe lume.Imi imaginez in fiecare zi cum va fi,cum vom fi noi,e o necunoscuta totala pentru mine,parca sunt intr-un vis,inca nu-mi vine sa cred ca vom fi parinti,noi doi de atatia ani si ani singurei...acum vom avea un sufletel,al nostru !
La mare vrem si noi sa mergem dar cu bubi ca n-a fost pana acum si suntem curiosi cum va reactiona la apa.Noi daca suntem asa aproape nu ne planificam,pur si simplu ne urcam in masina si-am plecat.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 11:17 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetele...
Alina ce inseamna :"sa ajungi la o apa''?.....am citit de 3 ori si pe cuvant daca m-am prins,astept traducerea :lol: ......dupa parerea mea vrei sa mergi la strand,piscina,ceva de genul....in fine,nu am auzit in viata mea expresia asta :lol:
de ce mai sa nu te vezi mama de fetita?asa am spus si eu inainte sa nasc,eram sigura ca e baiat :wall: .....dar cred ca nu conteaza daca e fata sau baiat,esti MAMA si sunt sigura ca va primi aceeasi educatie si te vei ocupa la fel de copil indiferent de sex :hug:

apa mare ,Ely si sarata-lac,mare neagra,albastra,nu conteaza :nlol: sa nu fie dulce,ca are broaste si nu le suport!sau macar un raulet de munte rece rece unde nu gasesc oracaitoare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 11:41 
Diva

SimoBobo scrie:
Va pup cu drag fetelor si va multumesc pentru cuvintele frumoase.Nu sunt in depresie,doar v-am explicat cu ce voi trai eu pe suflet de acum incolo,mi-am dezvaluit o parte din simtitrile mele dar am si precizat ca viata mea merge mai departe,ca am motive de fericire si ca ma gandesc la bebe si abia astept sa vina pe lume.Imi imaginez in fiecare zi cum va fi,cum vom fi noi,e o necunoscuta totala pentru mine,parca sunt intr-un vis,inca nu-mi vine sa cred ca vom fi parinti,noi doi de atatia ani si ani singurei...acum vom avea un sufletel,al nostru !
La mare vrem si noi sa mergem dar cu bubi ca n-a fost pana acum si suntem curiosi cum va reactiona la apa.Noi daca suntem asa aproape nu ne planificam,pur si simplu ne urcam in masina si-am plecat.

pai hai la sfarsitul asta de saptamana, sa ne vedem.O sa fiu acolo de vineri pana duminica :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 13:39 
Diva

buna fetele !!!!

o intrebare: ati apelat pana acum la bronz organic? ma bate gandul si pe mine, dar vreau pareri si de la voi

am auzit si bune si rele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 14:20 
Diva

SimoBobo scrie:

daca lui bubi ii place in cada va fi ffff impresionat la mare.....ii va placea cu siguranta....
Simo poate vii si tu la intalnire,nu am stabilit inca nimic,dar sigur ne vom intalni,cu Carlita,Ralu,Claudia....poate ai timp,placere si te vei simti bine ptr o plimbarica la Cta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 16:31 
Diva

buna...

ely, eu nu cred ca va prind la mare, in 3 august voi pleca de acolo, nu l-am putut pe al meu sot sa stam mai mult de 8 nopti acolo

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 16:39 
Diva

Ayrun scrie:
buna fetele !!!!

o intrebare: ati apelat pana acum la bronz organic? ma bate gandul si pe mine, dar vreau pareri si de la voi

am auzit si bune si rele

Eu nu am incercat, dar am o cunostinta care se ocupa de asa ceva in Cluj.
Trebuie sa gasesti pe cineva sa te faca uniform, si eventual acasa, sa poti sta dezbracata 1 ora dupa, ca sa intre culoarea in piele si sa nu ramai patata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 17:12 
Diva

SweetNicoleta scrie:
buna...

ely, eu nu cred ca va prind la mare, in 3 august voi pleca de acolo, nu l-am putut convinge pe al meu sot sa stam mai mult de 8 nopti acolo

uiii ce pacat....data viitoare mai bine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 17:14 
Diva

Ayrun scrie:
buna fetele !!!!

am auzit si bune si rele

nu am incercat asa ceva pana acum,eu am solar acasa si nici nu-l folosesc,raman tot pe bronzul natural...mi se pare mai sanatos si mai frumos......daca incerci vreau sa vad o poza cu tine bronzata organic,sunt curioasa daca e la fel ca bronzul natural,desi ei spun ca asa e

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 17:55 
Diva

elyt1000 scrie:
daca lui bubi ii place in cada va fi ffff impresionat la mare.....ii va placea cu siguranta....
Simo poate vii si tu la intalnire,nu am stabilit inca nimic,dar sigur ne vom intalni,cu Carlita,Ralu,Claudia....poate ai timp,placere si te vei simti bine ptr o plimbarica la Cta

si cu mine nu vreti sa va intalniti la mare? :( noi venim sigur...inca nu ne-am hotarat exact data cand venim dar sigur in perioada cand esti tu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Iul 2011, 20:18 
Diva

lily scrie:
si cu mine nu vreti sa va intalniti la mare? :( noi venim sigur...inca nu ne-am hotarat exact data cand venim dar sigur in perioada cand esti tu

sigur ca da,mai intrebi? iti dai seama ca daca esti prin zona trebuie sa vii la intalnire,altfel ma supar :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]