elyt1000 scrie:
na ca eu nu am HBO si nici acum nu am reusit sa vad filmul asta
Nico poate simte ca nu e tati acasa si e agitat.....dupa cate am inteles voi locuiti in garsoniera,deci e normal ca dormiti toti 3.....ii simte lipsa,dar se va obisnui...un pupic si de la noi
fetelor eu am fost in ultima luna parca pe alta planeta,chiar un pic cu moralul la pamant... pe 3 august am avut intalnirea cu dr chirurg plastician care in acel moment m-a bagat total in ceata si mi-a dat de gandit ptr o luna de zile......mi-a prezentat mai mult partile negative ale operatie si m-a ingrozit....
in fine, ieri am fost din nou si am spus ca vreau sa fiu operata ptr ca sincer m-am cocosat toata, mijlocul ma doare de plang in fiecare seara......acum astept cateva saptamani ca cei de la asigurarea sa trimita acordul lor catre spital si apoi data operatiei
sper sa fie bine,desi sunt toata vranjurii

Gata,Ely,te-ai hotarat?Sigur,sigur faci operatia acum?:)Fiecare operatie implica anumite riscuri dar daca trebuie facuta,trebuie.Doar nu o sa stai toata viata cu durerile astea ingrozitoare

Sa va povestesc ce am patit eu saptamana trecuta:vineri am fost la scoala incaltata cu niste pantofi cu care ma mai incaltasem in primavara.Nu stiu de ce au hotarat sa ma roada intr-un mare fel,imi venea sa plang.Mi-a dat o colega plasturi,mi-am pus,dar nu stateau fix.Am ajuns acasa cu niste rani,imi daduse si sangele

A doua zi aveam o nunta.Eram terminata ca nu aveam nimic de incaltat care sa nu imi vina pe rani.Aveam de ceva timp dintr-o revista o chestie,un fel de pansament ce s-a dovedit super.Zici ca e din cauciuc:) Se lipeste perfect pe picior si a stat acolo pana a doua zi dimineata,parca si din durere mi-a mai luat.F faine!