Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 02:04

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 26 Sep 2011, 10:32 
Diva

Buna dimineata! :flowers:
Nico,nu esti singura :( si al meu a plecat dimineata in aplicatie 3 saptamani...sper sa treaca repede!
O sa ne bem cafelele amandoua saptamanile astea :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 26 Sep 2011, 11:03 
Diva

Buna dimi :flowers:
Au dreptate fetele Nico,bine ca il ai pe Mihaita si esti ocupata,te cred ca-ti e greu fara sot dar va fi bine :hug:
Pup pe toate si o saptamana superba :ok:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 10:17 
Diva

buna fetelor...
ce se intampla de este asa liniste pe aici...cu ce sunteti asa ocupate? :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 11:23 
Diva

elyt1000 scrie:
buna fetelor...
ce se intampla de este asa liniste pe aici...cu ce sunteti asa ocupate? :hug:

eu sunt acasa, franta de oboseala, de cand a plecat tati mihai adoarme super greu noaptea, trebuie sa-l legan vreo 2 ore sa adoarma bine, iar in primele 2 nopti s-a tot trezit si a vrut doar leganat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 12:10 
Diva

SweetNicoleta scrie:
eu sunt acasa, franta de oboseala, de cand a plecat tati mihai adoarme super greu noaptea, trebuie sa-l legan vreo 2 ore sa adoarma bine, iar in primele 2 nopti s-a tot trezit si a vrut doar leganat

dar dc ? dormea cu tati de obicei?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 12:22 
Diva

Pe HBO acum este filmul cu JLO despre care am tot vorbit noi aici(apropo de perna pentru gravide)"plan de rezerva"
Pup pe Mihaita sa doarma si fara tati si pe mami care e extenuata :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 13:51 
Diva

Anca cand vei fi nasica?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 13:51 
Diva

SimoBobo scrie:
Pe HBO acum este filmul cu JLO despre care am tot vorbit noi aici(apropo de perna pentru gravide)"plan de rezerva"
Pup pe Mihaita sa doarma si fara tati si pe mami care e extenuata :hug:

na ca eu nu am HBO si nici acum nu am reusit sa vad filmul asta :wall:
Nico poate simte ca nu e tati acasa si e agitat.....dupa cate am inteles voi locuiti in garsoniera,deci e normal ca dormiti toti 3.....ii simte lipsa,dar se va obisnui...un pupic si de la noi
fetelor eu am fost in ultima luna parca pe alta planeta,chiar un pic cu moralul la pamant... pe 3 august am avut intalnirea cu dr chirurg plastician care in acel moment m-a bagat total in ceata si mi-a dat de gandit ptr o luna de zile......mi-a prezentat mai mult partile negative ale operatie si m-a ingrozit....
in fine, ieri am fost din nou si am spus ca vreau sa fiu operata ptr ca sincer m-am cocosat toata, mijlocul ma doare de plang in fiecare seara......acum astept cateva saptamani ca cei de la asigurarea sa trimita acordul lor catre spital si apoi data operatiei
sper sa fie bine,desi sunt toata vranjurii :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 14:36 
Diva

elyt1000 scrie:
na ca eu nu am HBO si nici acum nu am reusit sa vad filmul asta :wall:
Nico poate simte ca nu e tati acasa si e agitat.....dupa cate am inteles voi locuiti in garsoniera,deci e normal ca dormiti toti 3.....ii simte lipsa,dar se va obisnui...un pupic si de la noi
fetelor eu am fost in ultima luna parca pe alta planeta,chiar un pic cu moralul la pamant... pe 3 august am avut intalnirea cu dr chirurg plastician care in acel moment m-a bagat total in ceata si mi-a dat de gandit ptr o luna de zile......mi-a prezentat mai mult partile negative ale operatie si m-a ingrozit....
in fine, ieri am fost din nou si am spus ca vreau sa fiu operata ptr ca sincer m-am cocosat toata, mijlocul ma doare de plang in fiecare seara......acum astept cateva saptamani ca cei de la asigurarea sa trimita acordul lor catre spital si apoi data operatiei
sper sa fie bine,desi sunt toata vranjurii :hug:

Gata,Ely,te-ai hotarat?Sigur,sigur faci operatia acum?:)Fiecare operatie implica anumite riscuri dar daca trebuie facuta,trebuie.Doar nu o sa stai toata viata cu durerile astea ingrozitoare :(
Sa va povestesc ce am patit eu saptamana trecuta:vineri am fost la scoala incaltata cu niste pantofi cu care ma mai incaltasem in primavara.Nu stiu de ce au hotarat sa ma roada intr-un mare fel,imi venea sa plang.Mi-a dat o colega plasturi,mi-am pus,dar nu stateau fix.Am ajuns acasa cu niste rani,imi daduse si sangele :(A doua zi aveam o nunta.Eram terminata ca nu aveam nimic de incaltat care sa nu imi vina pe rani.Aveam de ceva timp dintr-o revista o chestie,un fel de pansament ce s-a dovedit super.Zici ca e din cauciuc:) Se lipeste perfect pe picior si a stat acolo pana a doua zi dimineata,parca si din durere mi-a mai luat.F faine!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 14:59 
Diva

ral_ct scrie:
Gata,Ely,te-ai hotarat?Sigur,sigur faci operatia acum?:)Fiecare operatie implica anumite riscuri dar daca trebuie facuta,trebuie.Doar nu o sa stai toata viata cu durerile astea ingrozitoare :(
Sa va povestesc ce am patit eu saptamana trecuta:vineri am fost la scoala incaltata cu niste pantofi cu care ma mai incaltasem in primavara.Nu stiu de ce au hotarat sa ma roada intr-un mare fel,imi venea sa plang.Mi-a dat o colega plasturi,mi-am pus,dar nu stateau fix.Am ajuns acasa cu niste rani,imi daduse si sangele :(A doua zi aveam o nunta.Eram terminata ca nu aveam nimic de incaltat care sa nu imi vina pe rani.Aveam de ceva timp dintr-o revista o chestie,un fel de pansament ce s-a dovedit super.Zici ca e din cauciuc:) Se lipeste perfect pe picior si a stat acolo pana a doua zi dimineata,parca si din durere mi-a mai luat.F faine!

Gata Ralu m-am hotarat,grea decizie crede-ma,am plans o saptamana.....mi s-a spus ca trebuie sa ma gandesc bine ptrca daca mai vreau un bebe din cauza sarcini(hormonilor) pieptul va creste din nou(logic) si dupa nastere ar putea sa se lase ff rau si sa am pielea ff creata.....am fost in dubii ce-i drept.....acum 2 saptamani ma gandeam: inca un bebe taca paca si gata......da dar bebele nu vine cand vrei tu.....adica poate dura 6-7 luni 1 an apoi sunt 9 luni de sarcina si apoi trebuie sa astept pana ce bebe ar implini varsta de 1 an,deci vb de 3-4 ani .....asa ceva e imposibil,spatele ma omoara si m-am hotarat,fac operatia si imi asum toate riscurile ei.....
Ralu saraca de tine ,prin ce ai trecut,stiu cum e cred ca toate am avut cel putin o data aceasta problema de la pantofi noi....bine ca i-ai gasit si rezolvare,poate ne spui si noua cum se numeste pansamentul miracol? :hug:
cum mai e la scoala? copii inca te iubesc? :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 15:02 
Diva

ral_ct scrie:

pai sa ne spui si noua de care sunt..ca si eu am probleme cu jenatul papucilor,pana si slapii ma jeneaza daca sunt noi,sau nu i-am incaltat demult. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 15:08 
Diva

elyt1000 scrie:
Gata Ralu m-am hotarat,grea decizie crede-ma,am plans o saptamana.....mi s-a spus ca trebuie sa ma gandesc bine ptrca daca mai vreau un bebe din cauza sarcini(hormonilor) pieptul va creste din nou(logic) si dupa nastere ar putea sa se lase ff rau si sa am pielea ff creata.....am fost in dubii ce-i drept.....acum 2 saptamani ma gandeam: inca un bebe taca paca si gata......da dar bebele nu vine cand vrei tu.....adica poate dura 6-7 luni 1 an apoi sunt 9 luni de sarcina si apoi trebuie sa astept pana ce bebe ar implini varsta de 1 an,deci vb de 3-4 ani .....asa ceva e imposibil,spatele ma omoara si m-am hotarat,fac operatia si imi asum toate riscurile ei.....
Ralu saraca de tine ,prin ce ai trecut,stiu cum e cred ca toate am avut cel putin o data aceasta problema de la pantofi noi....bine ca i-ai gasit si rezolvare,poate ne spui si noua cum se numeste pansamentul miracol? :hug:
cum mai e la scoala? copii inca te iubesc? :lol:

of Ely,te cred ca nu ti-e usor.dupa nastere au aparut problemele astea la tine,sau mai demult e treaba?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 15:49 
Diva

Da,Ely,la asta ma gandeam.Stiu ca erai in dubiu daca faci sau nu operatia acum,ca te gandeai daca mai faci un bebic.Ar fi destul de mult de asteptat daca ai face :( Iti tin pumnii sa fie cat mai ok la operatie.
Copiii inca ma iubesc :nwink: Eu am inceput sa ma enervez ca parca tot picati din gradi sunt,repet,repet si iar repet aceleasi lucruri :( Am o fetita care nu a fost la gradi deloc.A fost plecata cu parintii in Spania si a venit chiar dupa perioada de 2 saptamani de acomodare.Cand sa trecem la lucruri serioasa vine si pitica asta ca nu poate sta locului saraca,are mancarici :( Nu poate duce la bun sfarsit nicio sarcina.Stau numai langa ea si in pauze o dadacesc.Imi pierd rabdarea si cu ceilalti din cauza ei.Ideal ar fi fost sa nu aiba ce cauta la scoala fara macar un an de gradinita.:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 15:51 
Diva

corina1 scrie:
pai sa ne spui si noua de care sunt..ca si eu am probleme cu jenatul papucilor,pana si slapii ma jeneaza daca sunt noi,sau nu i-am incaltat demult. :wall:

Scria Compeed pe el.Mie una mi s-a parut grozav fata de alea obisnuite(am avut si cu rivanol si fara,si transparente...doar ca nu stateau acolo unde trebuia.Daca eram incaltata si mergeam,se fataiau de colo colo pana le pierdeam :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 15:55 
Diva

ral_ct scrie:
Scria Compeed pe el.Mie una mi s-a parut grozav fata de alea obisnuite(am avut si cu rivanol si fara,si transparente...doar ca nu stateau acolo unde trebuia.Daca eram incaltata si mergeam,se fataiau de colo colo pana le pierdeam :)

de unde l-ai cumparat?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 16:01 
Diva

eu nu il cumparasem,il aveam intamplator dintr-o revista,parca un Cosmo.Dar cred ca in farmacii se gasesc.Tot zic ca intru sa intreb si eu,sa imi cumpar sa am in casa,dar nu am reusit.

http://www.sfatulmedicului.ro/Diverse/c ... nelor_4684

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 16:28 
Diva

corina1 scrie:
of Ely,te cred ca nu ti-e usor.dupa nastere au aparut problemele astea la tine,sau mai demult e treaba?

nuuuu e de mult de prin 2008.....am incercat tot ce se poate,pastile nici nu le mai stiu numarul sau denumirea,stiu doar ca diclofenac ajuta dar sunt ca si drogata,il i-au fff rar in caz de urgenta(trebuie sa urc si sa cobor cu Veronique pe scarii,zilele astea i-au iesit canini(2 bucati) si cam s-a trezit peste noapte) si imi e frica rau sa nu cad Doamne fere cu ea cu tot pe scarii......apoi am facut fizioterapie,nimic.....e clar ,mult prea mari si prea grei sanii,taiem putin si gata :lol: (fac haz de necaz)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 16:30 
Diva

ral_ct scrie:

da am auzit de el ,este si aici exact la fel se numeste...inca nu am folosit dar voi cumpara si eu sa am in casa.....nu se stie niciodata :wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 17:01 
Diva

elyt1000 scrie:
Anca cand vei fi nasica?

peste doua zile, sambata :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2011, 19:31 
Diva

Ayrun scrie:
dar dc ? dormea cu tati de obicei?

Tati il culca de cele mai multe ori seara ca eu sa mai fac ceva prin casa, plimbarea de seara era in 3, in general seara o petreceam toti trei.
Cand il vede seara pe webcam si il aude in boxe se uita atent la monitor si din cand in cand se uita de jur imprejur in camera dupa el. Ieri seara, Mihai se juca pe jos si cand am vazut ca nicu a intrat pe net i-am zis " A ajuns tati" si brusc s-a uitat spre usa dupa el :cry:
Nu credeam ca o sa sufere atata, fiind asa de mic...sper sa se obisnuiasca repede

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]