Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 00:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 06 Oct 2011, 00:22 
Diva

anidaaa scrie:
Anca ai fost o nasa superba...totul minunat de la lumanari, miri pana la voi. incomparabil cu cealalta nunta

intr-adevar incomparabil :D

ms, Adina, Oana :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2011, 13:27 
Diva

Liniste mare pe aici....ce faceti scumpelor?
La Tulcea azi e prima zi de toamna 100%,ploua,vant,frig,cad frunze galbene din copaci...brrrrrrrrr pana ieri a fost fooooarte cald
Pup si duminica placuta :flowers:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2011, 14:21 
Diva

SimoBobo scrie:
Liniste mare pe aici....ce faceti scumpelor?
La Tulcea azi e prima zi de toamna 100%,ploua,vant,frig,cad frunze galbene din copaci...brrrrrrrrr pana ieri a fost fooooarte cald
Pup si duminica placuta :flowers:

chiar ca linisteeeeeeeeee....
si aici la mine e la fel de vreo saptamana,ff frig, brrrrrrrrr,sunt numai 8 grade ...... ne-am obisnuit deja:)
cum te mai simti? esti bine?
o duminica placuta tuturor :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2011, 16:14 
Diva

da liniste! si aici e frig rau dar am inteles ca de miercuri se incalzeste.
fetelor eu sunt tare fericita...a fost mama la craiova si mi-a adus toate cartile copilariei mele pe care le imprumutasem verilor mei. ma simt de parca mi-as retrai copilaria :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2011, 16:20 
Diva

Sunt bine Ely,multumesc de intrebare :hug:
Foarte frumos Adina,imi imaginez ce trairi ai !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2011, 21:18 
Diva

Incredibil...ce urata vreme....de la 30 la 7 grade.....trebuie sa imi scot cizmele de la naftalina....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2011, 21:28 
Diva

frig, ploaie, 4 grade, zapada si pe deasupra mi-au luat si apa calda astia de la cet pentru vreo 2 saptamani :curse: Trebuie sa fac aprovizionarea cu haine de iarna pentru mihai, de la tricou trecem la geaca de iarna :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2011, 21:55 
Diva

SweetNicoleta scrie:
frig, ploaie, 4 grade, zapada si pe deasupra mi-au luat si apa calda astia de la cet pentru vreo 2 saptamani :curse: Trebuie sa fac aprovizionarea cu haine de iarna pentru mihai, de la tricou trecem la geaca de iarna :wall:

cum sa nu ai apa calda 2 saptamani?Din ce cauza?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Oct 2011, 21:59 
Diva

laura_sandu scrie:

cum sa nu ai apa calda 2 saptamani?Din ce cauza?

cica fac o revizie....asa acum in plin frig :wall: :wall: :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2011, 13:30 
Diva

mie imi spui ca de la 8 grade a crescut la 25 grade si am trecut la tricou si pantaloni scurti ,dupa o saptamana au venit ploiile si un frig de intepenesti,direct la hainele sigeaca de iarna am trecut....
ingrozitor fara apa calda Nico,dar asa ii apuca pe astia reviziile,nu fac si ei ca oameni normal,cum da frigul fac revizie si lasa lumea fara apa calda :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2011, 13:31 
Diva

Buna,fetelor! eu am trecut deja la cizme,ieri era ca naiba la noi si la munca mi-am luat tinuta de iarna! Ma bucur ca sunteti bine cu toate! va pup :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2011, 13:43 
Diva

buna
In Brasov nu mai ploua de azi-noapte, dar din pacate mihai a facut febra, asa ca ...a treia zi de stat in casa pt el. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2011, 14:05 
Diva

Buna ziua scumpelor....a venit "frigalaul" nene,urata vreme :wokno:
Nico multa sanatate lui Mihaita.Foarte bine Alina ca ai trecut la hainute groase sa nu raceasca puiul mic.Ely pup mare la "iubita lu iubi meu" :-*
Noi inca nu ne-am apucat de renovat si ma streseaza treaba asta dar incerc sa ma detasez,am fost ocupati cu altele...am reusit sa facem o refinantare....o mare realizare pentru noi pentru ca aveam cateva carduri de cumparaturi care ne mancau de vii si Slava Domnului am scapat de ele si de alte 2 rate mari,acum am ramas cu mai putin,am pus deoparte si banutii de nastere si GATA s-au terminat si banii astia.Mi-a promis iubi ca in ultima saptamana din octombrie face tot...eu ma ocup de liste,bagajelul pentru maternitate,am gasit si patut,saltea,masa de infasat,carut 3in1 tot ce-mi trebuie pana se naste bebelina...sper sa comand o parte luna asta si restul luna viitoare.
Eu ma simt foarte bine,bebelina e din ce in ce mai activa,ii ascultam inimioara,are 938 de grame si-i simtim funduletu,manutele,se linisteste imediat cand ii vorbesc si mangai burtica :love: Singurele mele probleme de graviduta sunt insomniile...am cate 2,3 nopti la rand in care nu inchid nici un ochisor iar ziua nu dorm de obicei,nervii si plansul "la comanda".Vineri acum mergem iar la control sa vedem cum evolueaza problemuta cu riscul de prematur,daca ramane colul la cat era si daca-si face tratamentul efectul,vom merge la control din 2 in 2 saptamani de acum incolo.Am si burtica si mi-e tare drag de ea,mi-am amenajat si garderoba de toamna-iarna,zic eu ca ma descurc cu hainutele...De maine intram in saptamana 29 :wok:
A si ceva amuzant...eu sunt topita dupa pepeni murati si a fost targ de mancare naturala weekend-ul asta si era un stand cu muraturi.Am "gustat" tot ce se putea acolo si am cumparat un pepene pe care cat credeti ca am dat? 22 de lei un pepenas de 1,5 kg
Dragostea mea mica de nepotel s-a adaptat foarte bine la cresa,ii place,nu plange si e cumintel...nu prea doarme acolo si e mai tot timpul bolnavior dar speram sa se rezolve si astea in timp.
Pup pe toate fetele si toate burticile :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2011, 15:08 
Diva

buna fetelor! multa sanatate lui Mihaita...sa se faca bine cat mai repede :-*
si noi ne-am apucat de renovat bucataria si ma apuca nervii cand vad ce am in casa si din pacate abia spre sfarsitul luni o sa termin cu toate...cam atunci vine mobila...sper sa iasa bine macar...
spor la treaba Simo si un pupic mare pt bebelina...stai linistita si nu te stresa ca mai este un pic pana la termen...cam asa am patit si eu...ultimele 3 luni am stat doar in pat...se pare ca printesele noastre sunt cam grabite sa vina pe lume...eu am reusit sa o pacalesc sa stea in burtica pana la 38 si un pic de sapt

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2011, 18:01 
Diva

SimoBobo scrie:
.Ely pup mare la "iubita lu iubi meu" :-*
A si ceva amuzant...eu sunt topita dupa pepeni murati si a fost targ de mancare naturala weekend-ul asta si era un stand cu muraturi.Am "gustat" tot ce se putea acolo si am cumparat un pepene pe care cat credeti ca am dat? 22 de lei un pepenas de 1,5 kg

Draga mea i-am dat 3 pupici mari mari de la voi,unul de la "iubi vostru" unul de la blondina ei preferata si unul de la prietena ei Carla :hug:
pe bune iti plac pepeni murati????????? asta e mult sau putin? cat ai platit pe pepenele murat,ca nu prea ma pricep la muraturii cei drept :lol:
Nico sanatate multa multa lui Mihaita, un pupic de la noi ptr voi :love: .....
Lily spor la munca,sunt sigura ca toate se vor termina cu bine,dupa ce o sa le pui pe toate in ordine o sa fie petrecere :nparty:
Fetelor eu nu m-am simtit prea bine in ultima vreme si am mers la dr.....nu mi-au gasit nimic,nu mi-au dat nimic :curse: sunt fff stresata si am mult prea multe in capsor.....relax total si sa nu mai gandesc asa mult :lol: :lol: ....doamne fere ,am luata-o razna

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Oct 2011, 18:33 
Diva

Buna fetelor....simo ce frumos.,..ai grija de cea mica....sa fie cat mai aproape de termen......
Cat despre vreme,si la noi este foarte frig.urasc frigul...sper sa treaca repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2011, 20:53 
Diva

buna fetelor!

laura, imi spui si mie, te rog, unde sunt oportunitati de shopping in tenerife? :) merci!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Oct 2011, 22:45 
Diva

clarut scrie:
buna fetelor!

laura, imi spui si mie, te rog, unde sunt oportunitati de shopping in tenerife? :) merci!

Deci ...pana la urma ajungi in Tenerife...:)
Parerea mea, este sa inchiriati o masina si sa ajungeti in Santa Cruz.Neaparat sa vizitezi Loro Park.E superb.
Eu am stat in Playa de Las Americas si sunt magazine peste tot....dar...doar in septembrie si ianurie sunt reduceri nesimtit de mari.In rest....gasesti preturi putin mai mici decat in alta parte , pt ca nu au taxe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2011, 16:47 
Diva

laura_sandu scrie:
Deci ...pana la urma ajungi in Tenerife...:)
Parerea mea, este sa inchiriati o masina si sa ajungeti in Santa Cruz.Neaparat sa vizitezi Loro Park.E superb.
Eu am stat in Playa de Las Americas si sunt magazine peste tot....dar...doar in septembrie si ianurie sunt reduceri nesimtit de mari.In rest....gasesti preturi putin mai mici decat in alta parte , pt ca nu au taxe.

multumesc!
da, ne-am inchiriat masina si am pus si Loro parc pe lista. :) O sa mergem in Santa Cruz sa vizitam ca inteleg ca sunt ceva chestii de facut da' nu stiam dc sa-mi rezerv si timp de shopping acolo sau sa ma duc pe unde stam noi adica aproape de Las Americas.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2011, 19:26 
Diva

clarut scrie:

multumesc!
da, ne-am inchiriat masina si am pus si Loro parc pe lista. :) O sa mergem in Santa Cruz sa vizitam ca inteleg ca sunt ceva chestii de facut da' nu stiam dc sa-mi rezerv si timp de shopping acolo sau sa ma duc pe unde stam noi adica aproape de Las Americas.

Eu sincer am fost de 2 ori in Tenerife, dar nu am ajuns in Santa Cruz.Prima data ne-a fost lene...si a doua oara nu ne-am organizat cum trebuie.Dar cine a fost spune ca merita :)
Eu mi-am facut cumparaturile pe faleza si la magazine din statiune.Sunt toate firmele, pt toate buzunarele :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]