Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 00:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 13 Oct 2011, 17:34 
Diva

buna!saptamana trecuta nu va mai gaseam ,nu reuseam sa vad unde ati mai scris...gaseam ceva de mai multa vreme,in fine.
vreau sa va intreb si eu ceva,voi ce creme ati folosit/folositi pentru sarcina, pentru vergeturi?
eu folosesc deja ulei de migdale dulci si o crema de la gerovital,ma gandeam sa cumpar ceva de la Mustela sau Palmers's..voi ce credeti,vreau ceea ce e mai bun,dar la farmacie iti recomanda ceea ce au ei...
:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2011, 21:00 
Diva

krysstynna scrie:
buna!saptamana trecuta nu va mai gaseam ,nu reuseam sa vad unde ati mai scris...gaseam ceva de mai multa vreme,in fine.
vreau sa va intreb si eu ceva,voi ce creme ati folosit/folositi pentru sarcina, pentru vergeturi?
eu folosesc deja ulei de migdale dulci si o crema de la gerovital,ma gandeam sa cumpar ceva de la Mustela sau Palmers's..voi ce credeti,vreau ceea ce e mai bun,dar la farmacie iti recomanda ceea ce au ei...
:-*

Eu am folosit doar ulei de masline.Si nu am nici o vergetura.Dar am inteles ca si uleiul de migdale este foarte bun.Nu cred ca are sens sa dai bani pe altceva :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Oct 2011, 16:56 
Diva

buna,fetele!ce mai faceti?Anca,ai fost tare frumoasa ca nasa(imi place f mult cum ti-a stat cu extensii),sotul tau a fost pe masura si mirii la fel!

Am si eu o intrebare,ca de obicei :) Ce stiti de asigurarile medicale private?M-a sunat o colega sa imi spuna ca s-a inscris ca...nu stiu cum se numeste...persoana care va face asigurari.Si mi-a zis si mie sa ma bag dar sunt putin neincrezatoare.Am inteles ca se semneaza un contract,ca au nevoie de copie dupa buletin si codul iban.Asa a fost si cand s-au facut pensiile private?Cica se platesc bani frumosi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Oct 2011, 16:00 
Diva

ms pentru sfat,laura! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2011, 16:12 
Diva

ral_ct scrie:
buna,fetele!ce mai faceti?Anca,ai fost tare frumoasa ca nasa(imi place f mult cum ti-a stat cu extensii),sotul tau a fost pe masura si mirii la fel!

ms frumos Ralu ! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2011, 19:26 
Diva

dar ce pustiu e pe aici!unde umblati fetelor pe frigul asta?Eu nu mai pot,inghet si in casa :) Macar vantul asta daca ar inceta sa bata ca parca te ia pe sus cand mergi pe strada :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2011, 20:07 
Diva

ral_ct scrie:
dar ce pustiu e pe aici!unde umblati fetelor pe frigul asta?Eu nu mai pot,inghet si in casa :) Macar vantul asta daca ar inceta sa bata ca parca te ia pe sus cand mergi pe strada :(

Da....incredibil ce vant bate......sincer prefer cum era in Cluj...mai rece dar fara vanturi :)Azi am crezut ca ma zboara de pe strada....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2011, 22:42 
Diva

Mai fetelor...ma uitam astazi la stiri si am vazut ce a patit Huidu.Nu pot sa spun ca imi e simpatic....dar imi pare rau de el...intr-un fel....Desi din punct de vedere personal, eu sunt de cealalta parte a baricadei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2011, 22:43 
Diva

da. frig rau dar de joi se incalzeste

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2011, 22:50 
Diva

sincer mi se pare ca se face mult prea mare tam-tam cu Huidu. este exagerata toata aceasta "grija" a televiziunilor sa reconstituie ce si cum s-a intamplat.
intr-adevar a fost total inconstient, pe langa faptul ca avusese accidentul la creier si era in refacere mai avea si copii in masina.
a omorat 3 oameni nevinovati dar...cand un om este ingenuncheat de soarta nu mi se pare corect sa mai vina x si y sa spuna ca a gresit. cred ca stie si singur.
oricum clar va trai tot restul vietii cu aceasta vina asupra lui, clar cariera este compromisa, clar e un om terminat.
sigur nu va face puscarie pt ca infractiuni din culpa nu se da o pedeapsa privativa de libertate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2011, 22:56 
Diva

anidaaa scrie:
sincer mi se pare ca se face mult prea mare tam-tam cu Huidu. este exagerata toata aceasta "grija" a televiziunilor sa reconstituie ce si cum s-a intamplat.
intr-adevar a fost total inconstient, pe langa faptul ca avusese accidentul la creier si era in refacere mai avea si copii in masina.
a omorat 3 oameni nevinovati dar...cand un om este ingenuncheat de soarta nu mi se pare corect sa mai vina x si y sa spuna ca a gresit. cred ca stie si singur.
oricum clar va trai tot restul vietii cu aceasta vina asupra lui, clar cariera este compromisa, clar e un om terminat.
sigur nu va face puscarie pt ca infractiuni din culpa nu se da o pedeapsa privativa de libertate.

sunt de acord cu tine.E pacat de el, desi cum spui si tu a fost total inconstient.Din pacate sunt foarte multe accidente pe soselele din Romania si mor oameni nevinovati.Si de oricare parte a baricadei esti e greu.Sunt convinsa ca e greu sa traiesti si cu aceasta povara in suflet toata viata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Oct 2011, 23:12 
Diva

e clar ca daca nu avea masina aia, erau morti si ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2011, 10:40 
Diva

anidaaa scrie:
e clar ca daca nu avea masina aia, erau morti si ei.

fff corect.......sincer cum se conduce in Romania nu am vazut niciunde si slava Domnului am fost cu masina in cateva tarii
mie personal mi-a fost o frica cand am venit asta vara cu masina in Romania de nu va spun,Dumnezeule, te depaseau si pe stanga si pe dreapta,la un moemnt dat eram la mijloc intre 2 masini si nu stiam ce se intampla,e mult dar mult prea mult teribilism ,mai ales cei care au masini puternice,....
fetelor a venit frigul,la mine ploua torential si e frig brrrrrrrrrrrrr

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2011, 11:23 
Diva

sincer cred ca Huidu nu cunostea masina. este ultimul model de Ml, aparut acum cateva luni si probabil nu a avut tm sa se familiarizeze cu masina. avea sigur peste 100 la ora, a derapat si...asta a fost.
i-a intrat esp-ul dar luand de volan, a anulat comanda masinii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2011, 15:38 
Diva

eu nici nu stiu de ce parte a barierei sa fiu :( Imi era simpatic,am urmarit stirile cu accidentul lui la ski si asteptam sa isi revina.Dar acum,sa conduci cu viteza pe drumul acela doar in serpentine,pe ninsoare,cu copiii in masina?Nu inteleg cum i-as putea lua apararea.Saracii,aia din Logan nu au avut nicio sansa.Sa mori asa,nevinovat... :nono:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2011, 15:41 
Diva

Ce i s-a intamplat lui huidu este un cosmar pentru orice, a gresit si a luat viata a trei oameni. Indiferent de pedeapsa pe care o va primi, va ramane cu sechele. Nu-mi place tam-tam-ul care se face la televizor cu cazul lui. Cred ca era suficient sa dea o stire si gata. Acum pe toate posturile se discuta despre huidu si accident.

In Brasov a iesit in sfarsit soarele, insa e foarte frig, sunt vreo 5-6 grade. De dimineata parbrizul era inghetat. Dupa mai bine de 10 zile am iesit din nou in parc. Mihai s-a facut bine, a scapat de febra, insa inca nu prea mai mananca. In weekend a venit si nicu acasa, a fost atat de bine, am avut si logadna finilor. Mihaita nu s-a mai dezlipit de tati din momentul in care l-a vazut, 2 zile a mancat si a dormit cu tati. Iar sambata noaptea a dormit linistit dupa mult timp. A plecat tati si am luat-o de la capat cu trezitul noaptea :wall: :wall: . Astept sa treaca si astea 3 saptamani sa fim din nou toti 3 acasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2011, 16:09 
Diva

Eu una sunt de parere ca este vina lui pentru ceea ce s-a intamplat si nu ca a derapat...a vrut sa depaseasca pur si simplu,de ce negam cu totii purul adevar?pentru ca e Huidu si ne e mila de el?Iubi cunoaste foarte bine masina lui a si condus-o si spune ca nu avea cum sa derapeze sub nici o forma,masina este mult prea dotata si sigura ca sa faci un asemenea accident din cauza ei,ba din contra in asemenea situatii preia controlul si te salveaza indiferent de comenzile pe care le faci tu! Pana si noi la masina noastra(care nu se compara cu ML-ul lui) avem dotarile astea si stiu cum procedeaza in caz de ceva periculos.Plus starea lui de sanatate,plus cele 14 sanctionari serioase pe care le-a primit in ultimii ani(a ramas si fara permis de 2ori si amenzi garla pentru viteza,depasit linie continua etc etc etc)...Imi pare rau pentru el si mi-e mila cand imi imaginez prin ce drama trece familia lui acum,cat de speriati sunt copii si ce este in sufletul lui dar...parca mai rau imi pare pentru cei care-au pierit in accident nevinovati,pentru copii lor,pentru familiie lor :(
Nu contrazic pe nimeni si nici nu judec...e doar parerea mea sincera.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2011, 16:13 
Diva

si eu sunt de acord cu ce spune sotul tau. plus de asta si tata care lucreaza la aceasta firma si cunoaste foarte bine fiecare model in parte, mi-a spus ca e prea putin probabil sa fi derapat, nu cu o astfel de masina sau sa nu fi stiut sa o manevreze cum trebuie

pacat !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2011, 19:53 
Diva

asta a fost clar teribilism.....daca era un amarat era in puscarie in momentul de fata,huidu e acum la tara cu psihiatrul lui (parca asa am citit)...nu mi se pare normal,trebuie sa platesti ptr dramul tau de nebunie.....pacat ,mare pacat......exact cum a spus si Adina,si-a ruinat cariera,viata,tot

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2011, 19:47 
Diva

Gravidutele ce mai faceti,toate bune,bebelusii sanatosi,pregatite de momentul cel mare,cum va simtiti,cat au crescut puii,cat ati mai crescut voi,care mai e DPN-ul,cum nasteti?Ramo,Alina,Gabi.... :flowers:
Pup toate fetele :-*

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]