Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 01:13

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 12 Noi 2011, 13:44 
Diva

anidaaa scrie:
la Abbate am fost de 2 ori....de fiecare data am jurat ca e ultima. nu am fost la coafor dar la cosmetica si mani-pedi sunt varza. si pe vecina mea care a fost la coafor la ei au caprit-o de a plans 2 zile.

La Abbate eu am fost pe 13 septembrie 206, la par la Ioana si la mani pedi...nu stiu cum o cheama dar ma interesez.....am inteles ca sunt intr-adevar printre putinele care lucreaza bine.eu am fost foarte multumita.Stiu si eu ca sunt cateva care o dau in bara rau :( :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2011, 10:51 
Diva

Buna dimi :flowers:
Fetelor din Bucuresti am o mare rugaminte la voi,care ma poate ajuta?Vreau de la IKEA 3 seturi de umerase pentru bebelusi.Am vazut pe net ca au seturi la 7,99 lei a cate 8 bucati.Daca ma puteti ajuta banutii vi-i virez in cont si voi imi trimiteti prin posta.Din pacate la IKEA nu se pot face comenzi online iar in Tulcea nu gasesti asa ceva,am mai gasit pe ceva site-uri dar 3 umerase la 20 de lei mi se pare absurd si cum eu sunt imobilizata la pat nu pot sa umblu...poate gaseam prin Constanta...
Va pup,o duminica frumoasa.

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2011, 10:58 
Diva

SimoBobo scrie:
Buna dimi :flowers:
Fetelor din Bucuresti am o mare rugaminte la voi,care ma poate ajuta?Vreau de la IKEA 3 seturi de umerase pentru bebelusi.Am vazut pe net ca au seturi la 7,99 lei a cate 8 bucati.Daca ma puteti ajuta banutii vi-i virez in cont si voi imi trimiteti prin posta.Din pacate la IKEA nu se pot face comenzi online iar in Tulcea nu gasesti asa ceva,am mai gasit pe ceva site-uri dar 3 umerase la 20 de lei mi se pare absurd si cum eu sunt imobilizata la pat nu pot sa umblu...poate gaseam prin Constanta...
Va pup,o duminica frumoasa.

Iti cumpar eu.Dar nu ajung in Ikea decat saptamana viitoare joi.Vorbim la telefon.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2011, 11:15 
Diva

laura_sandu scrie:
Iti cumpar eu.Dar nu ajung in Ikea decat saptamana viitoare joi.Vorbim la telefon.

Perfect,multumesc draga mea :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2011, 13:24 
Diva

ce mai stiti de Carla?Ati mai vb cu ea?O vad acum online pe mess si mi-am amintit de ea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Noi 2011, 14:01 
Diva

laura_sandu scrie:
ce mai stiti de Carla?Ati mai vb cu ea?O vad acum online pe mess si mi-am amintit de ea.

da si eu am vazut-o online pe mess.....eu nu mai stiu nimic de ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 00:04 
Diva

Si am vazut ca si-a refacut si contul de facebook, dar nu mai suntem in lista ei :lol: :party:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 14:57 
Diva

probabil si-a revenit,nu mai are probleme din moment ce e iar online si pe facebook.
fetele,la anul cununam!am inceput sa intru pe forum pe acolo pe la nase(bineinteles ca nu mai scrie nimeni dar mi-e si greu sa inteleg despre ce se vorbea in trecut.Sunt foarte multe mesaje sterse,uneori e chiar pagina goala :( pacat...
Mai am destul timp la dispozitie sa ma pun la punct,sa vad ce si cum avem de facut dar e trist ca forumul asta e parasit aproape de tot.Ma enerveaza si acele mesaje in engleza care apar peste tot ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 15:30 
Diva

sa va fie de bine Ralu....cand e nunta? lasa ca daca vrei sfaturii ceri la fetele de aici care au fost nasici...te pupam :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 15:37 
Diva

ral_ct scrie:
probabil si-a revenit,nu mai are probleme din moment ce e iar online si pe facebook.
fetele,la anul cununam!am inceput sa intru pe forum pe acolo pe la nase(bineinteles ca nu mai scrie nimeni dar mi-e si greu sa inteleg despre ce se vorbea in trecut.Sunt foarte multe mesaje sterse,uneori e chiar pagina goala :( pacat...
Mai am destul timp la dispozitie sa ma pun la punct,sa vad ce si cum avem de facut dar e trist ca forumul asta e parasit aproape de tot.Ma enerveaza si acele mesaje in engleza care apar peste tot ...

Ralu,felicitari! daca te pot ajuta,cu mare placere,desi,din ce am vazut,e diferit la catolici de ortodocsi.Mai degraba Anca stie cum e la voi :lips:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 15:39 
Diva

nunta e pe 3 noiembrie :)Daca ar fi fost dupa mine as fi vrut in alta perioada,un pic mai calduroasa :) Nu imi place deloc frigul,asa cum e acum,sa ma imbrac cu multe haine,parca sunt un urs :( Dar poate va fi o zi frumoasa de toamna cam cum a fost pana acum cateva zile.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 17:15 
Diva

ral_ct scrie:
nunta e pe 3 noiembrie :)Daca ar fi fost dupa mine as fi vrut in alta perioada,un pic mai calduroasa :) Nu imi place deloc frigul,asa cum e acum,sa ma imbrac cu multe haine,parca sunt un urs :( Dar poate va fi o zi frumoasa de toamna cam cum a fost pana acum cateva zile.

ooo mai ai 1 an de zile sa te interesezi ce si cum.....si eu as fi preferat intr-o zi de vara,o rochita si ai fii scapat....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 18:17 
Diva

Slava Domnului ca a facut cineva curat pe forum ca ma sufocau toate mesajele alea tampite !!!!!!!!!!
Felicitari Ralu,sigur va iesi totul bine,mai ales ca stiti din timp si veti organiza totul fara stres :ok:
Pup toate fetele :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 18:34 
Diva

ralu, felicitari! te pot ajuta si eu cu informatii legate de nasit, voi cununa si eu in iunie anul viitor. Te vei descurca tu cu tinuta, chiar daca e in noiembrie. Si eu prefer nuntile vara, dar fiecare face cum ii place.

ce mai faceti gravidutelor? cum va simtiti ? mai aveti un pic....
alina, tu urmezi, nu?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 19:36 
Diva

felicitari Ralu!!! sincer nici mie nu-mi plac nuntile iarna si din pacate si noi am fost nasi la sfarsitul lui octombrie cand era frig si urat dar asta este...chiar le-am zis a as fii preferat sa faca nunta cand au avut cununia, in august...atunci chiar era cald si frumos...daca vrei sfaturi si eu te pot ajuta numai ca difera foarte mult de la o regiune la alta...spor si stai linistita ca ai timp suficient sa te pregatesti...pt voi ca nasi nu ai foarte multe de facut si nu iti trebuie foarte mult timp...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 21:16 
Diva

multumesc!Stiam eu ca pot conta pe voi! :flowers: Deocamdata e devreme,stiu,dar tot trag cu ochiul pe ici pe colo :)As fi curioasa care sunt indatoririle de nasi,ii intrebam si pe miri dar ei tot spun ca nu au pretentii la nimic.Stiu de taxa de la biserica,lumanarile le platesc nasii.In unele zone am inteles ca si voalul il ia nasa +diadema?Mie nu mi-a luat nasa,nici nu a intrebat.Turta care se rupe deasupra capului,ceva esarfa/palarie de pus pe cap dupa ce ii scoti voalul.
Si aici,in zona asta am vazut ca atunci cand ii pui voalul sau i-l dai jos ca te prefaci ca o machiezi,o dai cu parfum pe mireasa si produsele i le faci cadou.Si o geanta...nu stiu exact ce rol are geanta :) Poate pui totul in ea :) Poate stie Ely ceva de astea :)Dupa cum se vede,parca ar fi nunta maine :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 22:04 
Diva

SimoBobo scrie:
Perfect,multumesc draga mea :hug:

te rog sa ma suni joi sa imi amintesti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 22:14 
Diva

ral_ct scrie:
multumesc!Stiam eu ca pot conta pe voi! :flowers: Deocamdata e devreme,stiu,dar tot trag cu ochiul pe ici pe colo :)As fi curioasa care sunt indatoririle de nasi,ii intrebam si pe miri dar ei tot spun ca nu au pretentii la nimic.Stiu de taxa de la biserica,lumanarile le platesc nasii.In unele zone am inteles ca si voalul il ia nasa +diadema?Mie nu mi-a luat nasa,nici nu a intrebat.Turta care se rupe deasupra capului,ceva esarfa/palarie de pus pe cap dupa ce ii scoti voalul.
Si aici,in zona asta am vazut ca atunci cand ii pui voalul sau i-l dai jos ca te prefaci ca o machiezi,o dai cu parfum pe mireasa si produsele i le faci cadou.Si o geanta...nu stiu exact ce rol are geanta :) Poate pui totul in ea :) Poate stie Ely ceva de astea :)Dupa cum se vede,parca ar fi nunta maine :)

Ralu...relax....mai ai un an.Te ajutam cu ce vrei.....dar inca nu ai de ce sa te apuci de organizat :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 22:37 
Diva

ral_ct scrie:

iubita te ajut cu tot ce pot si stiu.....nunta este in Constanta? stiu ca nasii cumpara lumanarile,voalul si diadema miresei.....intr-adevar trebuie sa ai pe zi o tavitza cu machiaj,ruj,parfum,oglinda pe care dupa ce te prefaci ca le folosesti i le daruiesti miresici
dimineata la legatoare trebuie sa-i cumperi esarfa/baticul/palaria,ce ea isi doreste....
cam atat dupa cate imi amintesc eu...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Noi 2011, 22:55 
Diva

elyt1000 scrie:
iubita te ajut cu tot ce pot si stiu.....nunta este in Constanta? stiu ca nasii cumpara lumanarile,voalul si diadema miresei.....intr-adevar trebuie sa ai pe zi o tavitza cu machiaj,ruj,parfum,oglinda pe care dupa ce te prefaci ca le folosesti i le daruiesti miresici
dimineata la legatoare trebuie sa-i cumperi esarfa/baticul/palaria,ce ea isi doreste....
cam atat dupa cate imi amintesc eu...

da Ely, cam astea sunt, noi n-am folosit chestia cu tavitza si restu, am luat turta si binenteles darul :D.

si noi suntem in pregatiri, ii facem botezul Isabellei si abia astept :clap:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]