Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 20:45

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 15 Noi 2011, 00:18 
Diva

La noi nasii cumpara/platesc:lumanarile,preotii,sovonul,voalul,bijuteriile,trusa de machiaj,parfum,oglinda,buchetul miresei,accesoriul de legatoare...
Spor la pregatiri Anca,crestinati printesa mica :love:
Mi-am pus remember la telefon Laura ca stau foarte post cu memoria :wacko:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 00:22 
Diva

Ayrun scrie:
da Ely, cam astea sunt, noi n-am folosit chestia cu tavitza si restu, am luat turta si binenteles darul :D.

si noi suntem in pregatiri, ii facem botezul Isabellei si abia astept :clap:

ce frumos....chiar ma intrebam daca a-ti botezat-o pe Isabella,ca nu am vazut parca nici o poza..... cand e botezul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 00:38 
Diva

SimoBobo scrie:
La noi nasii cumpara/platesc:lumanarile,preotii,sovonul,voalul,bijuteriile,trusa de machiaj,parfum,oglinda,buchetul miresei,accesoriul de legatoare...
Spor la pregatiri Anca,crestinati printesa mica :love:
Mi-am pus remember la telefon Laura ca stau foarte post cu memoria :wacko:

multumesc Simo ! :flowers:

am si eu o curiozitate, ce este accesoriul de legatoare? recunosc ca nu am mai auzit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 00:39 
Diva

elyt1000 scrie:

ce frumos....chiar ma intrebam daca a-ti botezat-o pe Isabella,ca nu am vazut parca nici o poza..... cand e botezul?

este luna aceasta pe 26 :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 09:00 
Diva

SweetNicoleta scrie:
ralu, felicitari! te pot ajuta si eu cu informatii legate de nasit, voi cununa si eu in iunie anul viitor. Te vei descurca tu cu tinuta, chiar daca e in noiembrie. Si eu prefer nuntile vara, dar fiecare face cum ii place.

ce mai faceti gravidutelor? cum va simtiti ? mai aveti un pic....
alina, tu urmezi, nu?

Neatza! da,Nico,eu urmez,vineri! joi trebuie sa fac prezenta in Bucuresti ...si asa am un chef,de numai nu m-as duce,dar am negociat degeaba :( .De simtit ma simt super,mai nasol e ca sunt de ieri in concediu si mor de plictiseala,mai am putin si rod peretii.Nu-mi place sa stau deloc acasa,dar altfel nu as avea timp de cosmetica,de retusuri prin casa,macar in astea 3 zile sa fie lasat totul ceas :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 11:22 
Diva

Ayrun scrie:
multumesc Simo ! :flowers:
am si eu o curiozitate, ce este accesoriul de legatoare? recunosc ca nu am mai auzit

Ce-si pune mireasa in cap dupa ce-i scoate voalul scumpa...esarfa,palarie nu prea se mai poarta acum e cu plasa,coronita cu pene etc depinde de fiecare miresica,care merge pe traditional,care e mai fashionista :,

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 11:37 
Diva

SimoBobo scrie:
Ce-si pune mireasa in cap dupa ce-i scoate voalul scumpa...esarfa,palarie nu prea se mai poarta acum e cu plasa,coronita cu pene etc depinde de fiecare miresica,care merge pe traditional,care e mai fashionista :,

gata, am inteles, doar ca la noi nu-i spune legatoare, de aceea ma gandeam ce-o fi aia :-S

ms de lamuriri :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 11:41 
Diva

mariko scrie:
Neatza! da,Nico,eu urmez,vineri! joi trebuie sa fac prezenta in Bucuresti ...si asa am un chef,de numai nu m-as duce,dar am negociat degeaba :( .De simtit ma simt super,mai nasol e ca sunt de ieri in concediu si mor de plictiseala,mai am putin si rod peretii.Nu-mi place sa stau deloc acasa,dar altfel nu as avea timp de cosmetica,de retusuri prin casa,macar in astea 3 zile sa fie lasat totul ceas :))

cum nu te-ai duce? pai asta-i de negociat ? :nlol: lasa ca in cateva zile nu mai rozi peretii si o sa ai o fericire maxima, scuza-ma dar uneori te exprimi de parca nu ti-ai dori asta, poate nu inteleg eu cum trebuie, dar asta tramsmiti, cel putin mie. iti doresc ca totul sa decurga bine si sa fiti sanatoase :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 12:32 
Diva

Ayrun scrie:

cum nu te-ai duce? pai asta-i de negociat ? :nlol: lasa ca in cateva zile nu mai rozi peretii si o sa ai o fericire maxima, scuza-ma dar uneori te exprimi de parca nu ti-ai dori asta, poate nu inteleg eu cum trebuie, dar asta tramsmiti, cel putin mie. iti doresc ca totul sa decurga bine si sa fiti sanatoase :flowers:

n-am nici un chef sa plec la drum,Anca!!! de asta :)) e drum lung pana la voi si am o lene,maxim!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 12:34 
Diva

mariko scrie:
n-am nici un chef sa plec la drum,Anca!!! de asta :)) e drum lung pana la voi si am o lene,maxim!

da, eu vad lucrurile pe dos, nici nu m-as mai gandi la drum, stiind la ce bucurie are sa ma astepte :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 13:17 
Diva

Ayrun scrie:

da, eu vad lucrurile pe dos, nici nu m-as mai gandi la drum, stiind la ce bucurie are sa ma astepte :flowers:

eu vad doar drumul :cry: si ma rog sa nu ninga pana ma intorc,ca nu prea da bine ecuatia: bebe mic si drum lung si ninsoare...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 13:46 
Diva

mariko scrie:
eu vad doar drumul :cry: si ma rog sa nu ninga pana ma intorc,ca nu prea da bine ecuatia: bebe mic si drum lung si ninsoare...

stai tu linistita, de nins nu va ninge, totul o sa fie bine si frumos :flowers:

ai emotii? sa ne dai de veste cand vei putea sa ne bucuram si noi alaturi de tine :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 13:49 
Diva

laura_sandu scrie:
ce mai stiti de Carla?Ati mai vb cu ea?O vad acum online pe mess si mi-am amintit de ea.

am vazut-o si eu pe mess si chiar am sters-o pt ca nu-mi plac chestiile astea. i-am trimis acum ceva timp un mesaj, intreband-o ce face, daca e ok si nu mi-a raspuns, asa ca sa fie sanatoasa in ale ei!!!

fetelor, mie nu-mi prea mai merge "f-ul" de la tastatura, asa ca daca mananc litere sa stiti de la ce :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 13:57 
Diva

Ayrun scrie:

stai tu linistita, de nins nu va ninge, totul o sa fie bine si frumos :flowers:

ai emotii? sa ne dai de veste cand vei putea sa ne bucuram si noi alaturi de tine :hug:

Multumesc de incurajari...n-am emotii,mi-e frica...dar o frica nebuna,de parca e prima data! va anunt cum reusesc sa am un pc la indemana :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 14:52 
Diva

ce fain Anca....mai aveti putin,inca 11 zile si e petrecere mare....pot sa te intreb de ce il faceti asa de tarziu botezul? tinand cont ca in Romania iti botezi copilul in genereal dupa 40 zile.....bine ca sunt sigura ca acum fiecare il boteaza cand vrea.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 15:28 
Diva

Ayrun scrie:
am vazut-o si eu pe mess si chiar am sters-o pt ca nu-mi plac chestiile astea. i-am trimis acum ceva timp un mesaj, intreband-o ce face, daca e ok si nu mi-a raspuns, asa ca sa fie sanatoasa in ale ei!!!

fetelor, mie nu-mi prea mai merge "f-ul" de la tastatura, asa ca daca mananc litere sa stiti de la ce :nlol:

si eu i-am trimis un mesaj..nici mie nu mi-a raspuns.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 15:55 
Diva

elyt1000 scrie:
ce fain Anca....mai aveti putin,inca 11 zile si e petrecere mare....pot sa te intreb de ce il faceti asa de tarziu botezul? tinand cont ca in Romania iti botezi copilul in genereal dupa 40 zile.....bine ca sunt sigura ca acum fiecare il boteaza cand vrea.....

pentru ca am vrut ca ea sa creasca putin mai mare, la mine nu tin chestiile bisericesti, pe sabin l-am botezat la 5 luni, iar pe Isa chiar voiam sa o botezam la 1 an, dar trebuie sa grabim lucrurile pentru ca s-ar putea sa plecam mai repede decat am crezut. multa lume s-a uitat la noi ciudat ca dc n-am botezat-o pana acum, dar nu ne intereseaza. cam asta ar fi :) eu nu merg dupa tipar:nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 16:26 
Diva

Nici noi nu vom boteza mai devreme de 3-4 luni....e iarna,e prea mica si firava...am observat la prietenii nostri ca e mult mai ok asa cand bebe a crescut un pic,e si mai activ si prezent la petrecere,se aseaza lucrurile in 3-4 luni,se acomodeaza si ea cu lumea si noi cu noua viata.Dar principalul meu motiv este iarna,in Biserica e foarte frig si nu-mi asum nici un risc la cum sunt botezurile la noi,dureaza mult si tin copilul dezgolit o groaza...sa raceasca !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 16:29 
Diva

Deocamdata voiam sa stiu cam care sunt datoriile de nasi,nu ne apucam de facut nimic concret.Doar sa vedem ce se face exact in zona,mirii sunt de langa Fetesti.Simo,ce este acela sovon?
Alina,iti doresc drum bun si sa te refaci foarte repede dupa operatie.eu ma tot gandeam ce o sa te faci,cum vei conduce gravida,nici nu m-am gandit ca trebuie sa te si intorci :) cu tot cu bebel.nu o sa pleci singura,nu?sper...Si stai ceva timp in Bucuresti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Noi 2011, 16:58 
Diva

ral_ct scrie:
Simo,ce este acela sovon?

Este un material pe care-l pun nasii pe umerii mirilor in Biserica cand se inconjoara masa iar mireasa trebuie sa-si faca ceva din materialul acela de imbracat.Semnificatia din popor e mai ampla dar la cum evolueaza traditiile la noi se pierde cate putin din toate,nici nu stiu daca asa se scrie corect...sovon sau sauvon...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]