Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 01:52

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 339 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Mirese de 2009
MesajScris: 07 Dec 2008, 20:18 
Junior

Citat:
stiu bamboo...Eu ador magazinul dar nu l-am explorat in totalitate...Dar preturile?

cred ca era 1.9 ron...nu stiu cum ti se pare pretul...:unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2008, 16:19 
Diva

Citat:
cred ca era 1.9 ron...nu stiu cum ti se pare pretul...:unsure:

Ieftin!Chiar nu e scump...pentru ca eu voi cumpara hartie speciala si le voi face singurik la imprimanta....dEci nu ma va ajunge mai mult de 25 de mii pe invitatie....nici atat:Dmersi mult

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 08 Dec 2008, 18:06 
Junior

Citat:
Ieftin!Chiar nu e scump...pentru ca eu voi cumpara hartie speciala si le voi face singurik la imprimanta....dEci nu ma va ajunge mai mult de 25 de mii pe invitatie....nici atat:Dmersi mult

ooo....ce fain...spor!!!!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2008, 12:39 
Diva

Citat:
ooo....ce fain...spor!!!!:hug:

Multumesc mult La fel si tie....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 09 Dec 2008, 16:08 
Diva

ar fi tare sa ti le faci singura...economisesti o multime de bani...am mai auzit miresici indemanatice...chestia e ca rochia ,voalul si accesoriile de nunta ce contin material textil trebuie sa stea pastrate in locuri si huse in care sa respire.in niciun caz in pungi sau lazi fara respiratie!!!B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 10 Dec 2008, 14:17 
Diva

Citat:
ar fi tare sa ti le faci singura...economisesti o multime de bani...am mai auzit miresici indemanatice...chestia e ca rochia ,voalul si accesoriile de nunta ce contin material textil trebuie sa stea pastrate in locuri si huse in care sa respire.in niciun caz in pungi sau lazi fara respiratie!!!B)

Mda ...pai nu o sa o tin in punga , sunt saculetii aia din material care lasa sa respire si care nu aduna praful asa ca tot e bine.dar acuma sa o gasesc si apoi o sa vedem:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Dec 2008, 16:45 
Diva

Citat:
Mda ...pai nu o sa o tin in punga , sunt saculetii aia din material care lasa sa respire si care nu aduna praful asa ca tot e bine.dar acuma sa o gasesc si apoi o sa vedem:)
importanta e gasirea si apoi discutam si de pastrare...tabi cum e ai luat rochia???sau ai platit-o ca stiu ca nu o luai acasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 01:42 
Junior

Citat:
importanta e gasirea si apoi discutam si de pastrare...tabi cum e ai luat rochia???sau ai platit-o ca stiu ca nu o luai acasa

in ianuarie merg sa definitivez comanda, pt nr meu,m-am decis deja modelul si tot...dureaza 3,4 luni pana o aduc...platesc 50% in ianuarie si restul cand o primesc...am sa o las la ei pt ca nu vreau sa o vada iubi, si pt ca daca stiu ca o am acasa ma imbrac toata ziua cu ea..:p..plus ca ei o intretin mai bine, le tin in huse speciale...si apoi inainte cu 2 saptamani sau asa ii fac toate modificarile..imi e frica ca am sa slabesc, ca de ingrasat nici sa vreau nu pot...:cry:...oricum sunt nerabdatoare...:nbride:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 10:03 
Diva

Citat:
in ianuarie merg sa definitivez comanda, pt nr meu,m-am decis deja modelul si tot...dureaza 3,4 luni pana o aduc...platesc 50% in ianuarie si restul cand o primesc...am sa o las la ei pt ca nu vreau sa o vada iubi, si pt ca daca stiu ca o am acasa ma imbrac toata ziua cu ea..:p..plus ca ei o intretin mai bine, le tin in huse speciale...si apoi inainte cu 2 saptamani sau asa ii fac toate modificarile..imi e frica ca am sa slabesc, ca de ingrasat nici sa vreau nu pot...:cry:...oricum sunt nerabdatoare...:nbride:

Ce misto ca ai gasit-o....eu nici nu am mai apucat sa ma duc sa o mai caut...tot ma uit la magazinul ala in care am vazut rochia ce imi place asa din tramvai....si ma intristez...nici nu mai am cu cine sa ma duc si nici cu ce:( Mai vedem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 13:29 
Diva

super taby...felicitari...bun ca esti hotarata!pufi eu zic macar sa te duci sa o probezi singura....nu e neaparat nevoie sa ai bani cand te duci la proba...poti sa incerci si apoi sa dai un mic avans daca chiar simti ca e a ta:nwink:...deci numai fi suparata si da-i drumul!!:hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Dec 2008, 15:39 
Diva

Citat:
super taby...felicitari...bun ca esti hotarata!pufi eu zic macar sa te duci sa o probezi singura....nu e neaparat nevoie sa ai bani cand te duci la proba...poti sa incerci si apoi sa dai un mic avans daca chiar simti ca e a ta:nwink:...deci numai fi suparata si da-i drumul!!:hug:

Multumesc pentru incurajari...mie cam urat sa ma duc singurik ...asta ar fi si principalul motiv....dar cred ca daca voi vedea ca imi place cand o voi gasi am sa dau avansul asa cum ai spus tu...ms mult:*:*:*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 18:46 
Diva

nu ezita sa faci nimic care sa te bucure in aceasta perioada...eu imi fac toate mofturile!!!niciodata nu vei mai fi mireasa....profita!!!!!!!!:-*:-*:-*:-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2008, 21:12 
Junior

Citat:
nu ezita sa faci nimic care sa te bucure in aceasta perioada...eu imi fac toate mofturile!!!niciodata nu vei mai fi mireasa....profita!!!!!!!!:-*:-*:-*:-*

sa stii ca ai mare dreptate...!!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Dec 2008, 18:58 
Diva

Citat:
sa stii ca ai mare dreptate...!!!!

Deja visez la clipa aia.....si stiu ca nu voi lasa nimik la o poarte cre ar putea sa ma faca fericita...Profit din plin si am sa primesc din plin:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Dec 2008, 16:19 
Diva

buna miresici..ce mai faceti???
eu m-am intors...am sa pun si poze...rog fetele mirese in 2009 sa puna niste poze...sa ne vedem si noi...:nblink: hai va pup si la multi ani!:champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 27 Dec 2008, 23:25 
Diva

Citat:
buna miresici..ce mai faceti???
eu m-am intors...am sa pun si poze...rog fetele mirese in 2009 sa puna niste poze...sa ne vedem si noi...:nblink: hai va pup si la multi ani!:champagne:

Eu am incercat sa pun poze...dar nu pot...:) Le-am schimbat si formatul dar degeaba:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Dec 2008, 16:43 
Junior

Citat:
Eu am incercat sa pun poze...dar nu pot...:) Le-am schimbat si formatul dar degeaba:(

eu nu stiu nici macar cum sa le pun...fetelor sa aveti un an nou fericit si multe bucurii, si tot ce tine de nunta voastra sa vi se implineasca...va pup si multa bucurie !!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Dec 2008, 13:30 
Diva

Citat:
eu nu stiu nici macar cum sa le pun...fetelor sa aveti un an nou fericit si multe bucurii, si tot ce tine de nunta voastra sa vi se implineasca...va pup si multa bucurie !!!

sunt topicuri speciale care te invata sa pui poze.dar ,in principal,te duci la categoria speciala (noi si partenerii de viata de ex) si dai clik pe adauga o poza si apoi e la fel de simplu ca si cum ai incarca o poza la avatar la messenger.si daca nu poti pune poze in continuare trimiti un mail corei si ea micsoreza pozele.
acestea fiind spuse va pup si sa dea Domnul ca anul ce vine sa va aduca nunta de vis si sa fiti sanatoase!la multi ani!:champagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2008, 15:29 
Diva

Citat:
sunt topicuri speciale care te invata sa pui poze.dar ,in principal,te duci la categoria speciala (noi si partenerii de viata de ex) si dai clik pe adauga o poza si apoi e la fel de simplu ca si cum ai incarca o poza la avatar la messenger.si daca nu poti pune poze in continuare trimiti un mail corei si ea micsoreza pozele.
acestea fiind spuse va pup si sa dea Domnul ca anul ce vine sa va aduca nunta de vis si sa fiti sanatoase!la multi ani!:champagne:

Eu am incercat sa le micsorez prin site-urile car sunt date...dar nu am reusit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 30 Dec 2008, 23:02 
Diva

Citat:
Eu am incercat sa le micsorez prin site-urile car sunt date...dar nu am reusit

vedeti ca de obicei cand incerci sa pui o poza pe site si nu merge iti spune de obicei ce nu e bine.... formatul pozei... sau poza e prea mare

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 339 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]