Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 23:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 14 Dec 2011, 22:27 
Diva

Multumesc mult,va pup cu drag ! :-*
Ely recuperare usoara scumpa :hug:

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Dec 2011, 22:39 
Diva

multumesc fetele :hug:
Laura poate am sa pun o poza privat atunci cand se va inchide de tot si cicatricele vor arata cat de cat bine......imi pare rau ca nu am facu o poza si inainte sa am inainte si dupa :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2011, 14:49 
Diva

elyt1000 scrie:
multumesc fetele :hug:
Laura poate am sa pun o poza privat atunci cand se va inchide de tot si cicatricele vor arata cat de cat bine......imi pare rau ca nu am facu o poza si inainte sa am inainte si dupa :lol:

si eu vreau...poza. :nlol: ma bucur ca ti-a iesit cum ai dorit si incet o sa-ti treaca durerile,dar cine o sa fie ca tine cu asa sani frumosi. :) ce ti-a zis ,in cazul in care mai faci un bebe,afecteaza cu ceva alaptarea? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2011, 17:23 
Diva

cate s-au mai intamplat intr-un timp atat de scurt!Simo,sa va traiasca micuta,sa va aduca numai bucurii!Ai nascut mai devreme decat te asteptai dar inteleg ca totul a fost in regula.O sa aveti niste sarbatori cu totul deosebite in 3! :hug:
Ely si tu ai scapat de operatie!Sper sa iti treaca cat mai repede durerile pe care le mai ai si de-abia astept sa vad poze!Se vede diferenta mare?Imbracata ma refer,fireste :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2011, 18:57 
Diva

sa iti traiasca micuta Simo si sa va aduca numai fericire!!!
Ely recuperare cat mai usoara si totul sa fie bine...te pup si astept pozeee

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2011, 19:22 
Diva

Simo draga ma bucur tare tare mult pt voi!! o sa fiti niste parinti de nota 10! durerile le uiti pana la urmatoarea nastere :)))

Si mie imi place la nebunie sa citesc ce scrie Simo...ai asa un stil super emotionant de a relata lucrurile :)

Clarut nu ti-am raspuns zilele trecute...nu am vrut sa imi fac epidurala, a fost alegerea mea...la un moment dat cand eram dilatata 8 cm le-am cerut niste medicamente sa ia un pic varful durerii...dar nu au mai apucat sa mi le dea intravenos ca am si sarit la dilatatie maxima si am inceput sa imping...

Ai dreptate Simo sunt dureri mari si sincera sa fiu, pt cineva care nu are toleranta mare la durere, sunt insuportabile...dar le uiti incetul cu incetul...dar a treia sarcina nu mai imi trebuie clar!! nici mie nici lui Adi :)

Clarut epiziotomie cred ca este taietura care o face dr sa ajute copilul sa iasa...aici nu se face, decat numai in cazuri mai speciale...te lasa sa te rupi natural...furia laptelui nu stiu exact sa iti explic ca nu am avut-o cu nici unul din copii...cred ca se intampla atunci cand iti vine laptele in primele zile...eu i-am pus cu constinciozitate la san tot la 2-3 ore in timpul zilei si laptele a venit fara probleme sau sa fie dureros pt mine...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Dec 2011, 19:23 
Diva

Ely ma bucur tare mult pt tine...sa fii fericita cu noul look!!! :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2011, 12:27 
Diva

Bamba scrie:
Clarut nu ti-am raspuns zilele trecute...nu am vrut sa imi fac epidurala, a fost alegerea mea...la un moment dat cand eram dilatata 8 cm le-am cerut niste medicamente sa ia un pic varful durerii...dar nu au mai apucat sa mi le dea intravenos ca am si sarit la dilatatie maxima si am inceput sa imping...

Ai dreptate Simo sunt dureri mari si sincera sa fiu, pt cineva care nu are toleranta mare la durere, sunt insuportabile...dar le uiti incetul cu incetul...dar a treia sarcina nu mai imi trebuie clar!! nici mie nici lui Adi :)

Clarut epiziotomie cred ca este taietura care o face dr sa ajute copilul sa iasa...aici nu se face, decat numai in cazuri mai speciale...te lasa sa te rupi natural...furia laptelui nu stiu exact sa iti explic ca nu am avut-o cu nici unul din copii...cred ca se intampla atunci cand iti vine laptele in primele zile...eu i-am pus cu constinciozitate la san tot la 2-3 ore in timpul zilei si laptele a venit fara probleme sau sa fie dureros pt mine...

stai linistita, pp ca esti destul de ocupata :) multumesc mult pt explicatii! mi-era ca n-au mai putut sa-ti faca si eram curioasa de ce. oricum, tu esti o curajoasa. eu as vrea, dc o fi cazul , 2 epidurale! :D
taietura aia nu suna bine deloc :zombie:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2011, 12:49 
Diva

clarut scrie:

stai linistita, pp ca esti destul de ocupata :) multumesc mult pt explicatii! mi-era ca n-au mai putut sa-ti faca si eram curioasa de ce. oricum, tu esti o curajoasa. eu as vrea, dc o fi cazul , 2 epidurale! :D

din pacate in romania fac epiziotomie de rutina, chiar daca nu e nevoie de ea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2011, 17:16 
Diva

corina1 scrie:
si eu vreau...poza. :nlol: ma bucur ca ti-a iesit cum ai dorit si incet o sa-ti treaca durerile,dar cine o sa fie ca tine cu asa sani frumosi. :) ce ti-a zis ,in cazul in care mai faci un bebe,afecteaza cu ceva alaptarea? :)

pot alapta in proportie de 60% dar sincer si asa nu cred ca o voi face la al2lea copil....pur si simplu nu vreau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2011, 17:18 
Diva

ral_ct scrie:
Ely si tu ai scapat de operatie!Sper sa iti treaca cat mai repede durerile pe care le mai ai si de-abia astept sa vad poze!Se vede diferenta mare?Imbracata ma refer,fireste :)

binenteles ca este diferenta...si inca una imensa,acum dupa ce imi trec durerile si ma pot tine pe picioare sa merg la cumparaturii,in sfarsit imi i-au si eu un nr normal la hainutze :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2011, 17:19 
Diva

Bamba scrie:
Ely ma bucur tare mult pt tine...sa fii fericita cu noul look!!! :))

multumesc mult Gabi si Lily......sunt ff fericita cu noul look dar inca sunt ca o mumie,sper sa treaca timpul asta mai repede si sa ma pun pe picioare :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Dec 2011, 17:21 
Diva

[quote="clarut] stai linistita, pp ca esti destul de ocupata :) multumesc mult pt explicatii! mi-era ca n-au mai putut sa-ti faca si eram curioasa de ce. oricum, tu esti o curajoasa. eu as vrea, dc o fi cazul , 2 epidurale! :D
taietura aia nu suna bine deloc :zombie:[/quote]
Clarut si eu am avut epiziotemie(sincer nu stiam cum se numeste) si credema pe cuvant ca nu e placuta deloc......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2011, 14:26 
Diva

clarut scrie:

crede-ma ca taietura aia nici nu o simti .Oricum, eu zic ca e binevenita, in cazul in care e mare copilul.Te coase imediat dupa ce ai nascut cu fire care se topesc si in cateva saptamani esti ca noua :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2011, 14:30 
Diva

elyt1000 scrie:
pot alapta in proportie de 60% dar sincer si asa nu cred ca o voi face la al2lea copil....pur si simplu nu vreau

cum de te-ai razgandit?din cate imi amintesc erai foarte decisa sa mai faci un copil.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2011, 17:28 
Diva

laura_sandu scrie:

cum de te-ai razgandit?din cate imi amintesc erai foarte decisa sa mai faci un copil.

eu cred ca se refera la alaptat, nu la copil :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2011, 19:09 
Diva

laura_sandu scrie:

crede-ma ca taietura aia nici nu o simti .Oricum, eu zic ca e binevenita, in cazul in care e mare copilul.Te coase imediat dupa ce ai nascut cu fire care se topesc si in cateva saptamani esti ca noua :~*

si cateva saptamani te doare cumplit, pp...nu din motivul asta ti se da colacul ala pe care sa te asezi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2011, 19:30 
Diva

clarut scrie:

si cateva saptamani te doare cumplit, pp...nu din motivul asta ti se da colacul ala pe care sa te asezi?

pai te doare dupa... :~* dar nu doare cand te taie.Dar asa doare si daca te rupi.te doare si cezariana.oricare tip de nastere il alegi....nu e usor :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2011, 19:32 
Diva

Ayrun scrie:

eu cred ca se refera la alaptat, nu la copil :)

aaa....inseamna ca nu am fost eu atenta cand am citit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Dec 2011, 19:53 
Diva

laura_sandu scrie:

da da ma refeream la alaptat,in nici un caz la copil.....nu m-am razgandit si cred ca nici nu o voi face......mai vreau sigur inca un taliban in casa,asta daca se poate :hug: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]