Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 15:23

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 11 Iul 2011, 18:14 
Diva

Ely,sper sa fie bine micuta ta!poate nu mai face temperatura la noapte! :hug:
Laura,ati fost la mare in weekend?Daca da,cum a fost drumul la intoarcere?Noi ne-am intors de la Campina aseara si de la autostrada pana la Medgindia se circula bara la bara.Am mers si noi destul de incet cu toate ca era f liber spre Constanta:din cand in cand se mai gasea unul sa iasa din coloana :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 18:19 
Diva

ral_ct scrie:
Ely,sper sa fie bine micuta ta!poate nu mai face temperatura la noapte! :hug:
Laura,ati fost la mare in weekend?Daca da,cum a fost drumul la intoarcere?Noi ne-am intors de la Campina aseara si de la autostrada pana la Medgindia se circula bara la bara.Am mers si noi destul de incet cu toate ca era f liber spre Constanta:din cand in cand se mai gasea unul sa iasa din coloana :(

da...am facut 60 de km pana la autostrada in 3 ore.Am crezut ca nu mai ajungem.Am plecat la 8 si am ajuns la 1 noaptea.
Intr-adevar erau o gramada de tampiti care depaseau si ieseau din coloana.La un momentdat vroiam sa ne punem pe diagonala sa nu mai treaca nimeni de noi.Lipsa de respect si nesimtire.
In fiecare duminica e asa, oare?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 18:26 
Diva

Chiar ma gandeam pe drum la tine daca oi fi prins aglomeratia aia.Foarte nasol!Daca terminau ratatii astia autostrada nu se mai intampla asa. :(
I-a placut lui Alexandru la plaja?O sa intru sa vad daca ai pus poze pe Fb.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 18:28 
Diva

laura_sandu scrie:
da...am facut 60 de km pana la autostrada in 3 ore.Am crezut ca nu mai ajungem.Am plecat la 8 si am ajuns la 1 noaptea.
Intr-adevar erau o gramada de tampiti care depaseau si ieseau din coloana.La un momentdat vroiam sa ne punem pe diagonala sa nu mai treaca nimeni de noi.Lipsa de respect si nesimtire.
In fiecare duminica e asa, oare?

multumesc Ralu mult de tot...
vai de mine fetelor nu ma speriati,asa de naspa se conduce in Romania? asa de aglumerat este? am sa incerc sa ajung pana sambata la Constanta....plecam joi de aici....
care ruta e cea mai buna ,scurta si sigura,intram pe la Nadlac in tara? cine se pricepe......cam cat timp facem Timisoara-Constanta......poate ma ajuta cineva ,cat de cat sa-mi fac o idee,desi am mai fost de 2 ori nu-mi mai amintesc
Gabi sotul a facut programarea si nu stiu la ce ora este dar sunt sigura ca e dupa ora 21:00,ora locala......asa se face la urgenta.....binenteles ca va spun ce este....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 18:32 
Diva

tot am vrut sa te intreb Ely...de ce va dureaza asa mult sa ajungeti? asa vreti voi sa faceti pe bucati drumul si va opriti peste noapte in diverse locuri? nu ii mai rapid sa zburati?

Nadlac - Deva - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - centura Bucuresti - Fetesti - Constanta 833km - 10 ore 13 min zice google directions :))))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 19:43 
Diva

Bamba scrie:
tot am vrut sa te intreb Ely...de ce va dureaza asa mult sa ajungeti? asa vreti voi sa faceti pe bucati drumul si va opriti peste noapte in diverse locuri? nu ii mai rapid sa zburati?

Nadlac - Deva - Sibiu - Rm Valcea - Pitesti - centura Bucuresti - Fetesti - Constanta 833km - 10 ore 13 min zice google directions :))))

da vrem de data asta o vacanta cu masina in Romania.....sunt mai multe motive ptr care vrem asa,dar sunt mai mult sau mai putin personale si nu cred ca are rost sa le enumar :)
asa am gasit si eu,desi nu cred ca e adevarat in ceea ce priveste timpul.......ultima data imi amintesc ca am facut 18 ore sa tranversam Romania......cred ca 10ore sunt prea putin
multumesc frumos pt search :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 20:16 
Diva

Ely sper sa fie bine micuta ta :-* si eu am patit-o cu Erika dupa sarbatorile de iarna cand mi-a facut febra 40 si nu i-a scazut cu nimic...3 zile a avut continu pana nu a trecut 48 de ore de la prima doza de antibiotic...a facut rosu in gat...era foarte putin dar s-a manifestat foarte naspa...am fost varza zilele alea...ei nu-i scadea nici macar cu impachetarii...ieri mi-a facut iarasi febra...38.9 max dar am fost astazi cu ea la dr si este de la dintii...ii ies caninii...ma panicasem un pic ca a intrat in contact cu un baietel care are puroi in gat(pe zi am fost pe la el la joaca si seara a facut febra cel mic)
poate sa iti faca febra si daca ii erup dintisorii dar din cate stiu eu febra este mai mica si scade la tratament...multa sanatate si pupici pt Vero...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 20:20 
Diva

lily scrie:
Ely sper sa fie bine micuta ta :-* si eu am patit-o cu Erika dupa sarbatorile de iarna cand mi-a facut febra 40 si nu i-a scazut cu nimic...3 zile a avut continu pana nu a trecut 48 de ore de la prima doza de antibiotic...a facut rosu in gat...era foarte putin dar s-a manifestat foarte naspa...am fost varza zilele alea...ei nu-i scadea nici macar cu impachetarii...ieri mi-a facut iarasi febra...38.9 max dar am fost astazi cu ea la dr si este de la dintii...ii ies caninii...ma panicasem un pic ca a intrat in contact cu un baietel care are puroi in gat(pe zi am fost pe la el la joaca si seara a facut febra cel mic)
poate sa iti faca febra si daca ii erup dintisorii dar din cate stiu eu febra este mai mica si scade la tratament...multa sanatate si pupici pt Vero...

virus,rosu in gat,infectie la urechii,maselutze...toate sunt presupuneri,pana nu ma duc sa vad ce e,le are pe toate :lol: nu e de gluma,dar fac haz de necaz....
sper ca si Erika sa fie bine/.......multa sanatate si pupicei si voua.....
lily voi mergeti cu masina la mare? cat faceti din Sibiu pana in Constanta,ai idee? poate il intrebi pe al tau sot,ca sunt curioasa......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 20:26 
Diva

elyt1000 scrie:
virus,rosu in gat,infectie la urechii,maselutze...toate sunt presupuneri,pana nu ma duc sa vad ce e,le are pe toate :lol: nu e de gluma,dar fac haz de necaz....
sper ca si Erika sa fie bine/.......multa sanatate si pupicei si voua.....
lily voi mergeti cu masina la mare? cat faceti din Sibiu pana in Constanta,ai idee? poate il intrebi pe al tau sot,ca sunt curioasa......

da, mergem cu masina...Laurian zicea 8 ore mers lejer dar nu stiu sigur ca noi nu am mai fost de ani buni la mare la noi...si depinde si ce prindem pe drum...noi vrem sa plecam noaptea ca sa doarma Erika in masina ca altfel se plictiseste si face scandal

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:03 
Diva

noaptea nici nu o sa prindeti asa mare trafic...numai voi o sa fiti rupti :( am mers si noi asa un drum de 12 ore, am plecat noaptea sa doarma Alexia, care n-a avut nici o treaba tot drumul, a dormit la ea in scaun neintoarsa...dar noi n-am fost buni de nimic dupa ce am ajuns acolo :) si nici n-am putut dormi ca ea era fresh si voia sa se joace :)

acum ma gandesc cu groaza la drumul pana la ocean in august ca si acolo avem de mers 7 ore :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:04 
Diva

eu din cunostintele mele stiu ca iesirea dintilor nu genereaza febra asa mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:07 
Diva

lily scrie:
da, mergem cu masina...Laurian zicea 8 ore mers lejer dar nu stiu sigur ca noi nu am mai fost de ani buni la mare la noi...si depinde si ce prindem pe drum...noi vrem sa plecam noaptea ca sa doarma Erika in masina ca altfel se plictiseste si face scandal

asa vrem si noi sa plecam noaptea si sa ajungem pana in Ungaria unde vom opri si vom dormi la hotel,relax total si a2a zi dimineata sa plecam spre Romania si speram noi sa o tranversam in 12 ore....acum depinde ce e si la vama,ca mai stai si pe acolo de iti vine rau,dar na,acum ramane de vazut ce si cum....
cand vreti sa plecati voi?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:07 
Diva

Bamba scrie:
noaptea nici nu o sa prindeti asa mare trafic...numai voi o sa fiti rupti :( am mers si noi asa un drum de 12 ore, am plecat noaptea sa doarma Alexia, care n-a avut nici o treaba tot drumul, a dormit la ea in scaun neintoarsa...dar noi n-am fost buni de nimic dupa ce am ajuns acolo :) si nici n-am putut dormi ca ea era fresh si voia sa se joace :)

acum ma gandesc cu groaza la drumul pana la ocean in august ca si acolo avem de mers 7 ore :(

si noi ne gandeam ca atunci cand vom pleca spre suedia,sa plecam cu masina sa facem o mini-vacanta pana acolo, ungaria-germania-danemarca -suedia, cu opriri, plimbari , dar ne mai gandim, oricum ne surade ideea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:08 
Diva

Ayrun scrie:
eu din cunostintele mele stiu ca iesirea dintilor nu genereaza febra asa mare

mai aici spune ca e normal de la maselutze sa faci febra dar si eu la fel ca si tine ma gandesc ca nu asa mare.....un 37,5 ceva de genul......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:08 
Diva

elyt1000 scrie:
asa vrem si noi sa plecam noaptea si sa ajungem pana in Ungaria unde vom opri si vom dormi la hotel,relax total si a2a zi dimineata sa plecam spre Romania si speram noi sa o tranversam in 12 ore....acum depinde ce e si la vama,ca mai stai si pe acolo de iti vine rau,dar na,acum ramane de vazut ce si cum....

Ely, este traversam nu tranversam :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:09 
Diva

elyt1000 scrie:
mai aici spune ca e normal de la maselutze sa faci febra dar si eu la fel ca si tine ma gandesc ca nu asa mare.....un 37,5 ceva de genul......

da exact, stiu ca pot face creste acolo putin, dar nu asa mare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:09 
Diva

Ayrun scrie:
si noi ne gandeam ca atunci cand vom pleca spre suedia,sa plecam cu masina sa facem o mini-vacanta pana acolo, ungaria-germania-danemarca -suedia, cu opriri, plimbari , dar ne mai gandim, oricum ne surade ideea

da asta am zis si noi,sa fie intr-adevar o vacanta,cu opriri si relax total,condus lejer,numai vrei,numai poti,opresti si gata,nu suntem conditionati de timp.....cand plecati?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:12 
Diva

elyt1000 scrie:
]

12-13 august
o sa fie destul de obositor dar nu prea avem de ales...Erika nu prea mai are rabdare atatea ore in masina...si anul trecut tot noaptea am plecat in Croatia si a fost ok...chiar nu am fost rupti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:14 
Diva

elyt1000 scrie:
da asta am zis si noi,sa fie intr-adevar o vacanta,cu opriri si relax total,condus lejer,numai vrei,numai poti,opresti si gata,nu suntem conditionati de timp.....cand plecati?

da , cam asa ceva.

mai Ely, initial am zis ca plecam in mai, intre timp ne-am sucit, avem apartamentul pus in vanzare si asteptam sa se dea, oricum avem o nunta in octombrie si nu mai e mult asa ca nu ar fi avut rost sa plecam/sa venim atatea drumuri si bani pe avion sau mai stiu eu ce. ideea este ca oricum nu avem toti banii pt acte asa ca asteptam cumintei vanzarea casei, nu ne grabim :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 11 Iul 2011, 21:14 
Diva

elyt1000 scrie:

in mod normal 37.5 nu este considerata febra...doar ce trece de 38 se considera...de la dintisori poata sa creasca pana la 39 dar cedeaza foarte repede la tratament

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]