Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 02:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 14 Iul 2011, 12:13 
Diva

clarut scrie:

of, eu nu pot dupa 6.30:( nu stiu de ce ma gandeam ca voi o sa vreti in timpul zilei:) dar poti sa vii si cu maimutoiul dc asta e pb.
dc nu, joi e ok?

pai asta e problema, da.Ca as vrea sa vin fara el sa ma pot relaxa.Si de-asta prefer seara.Joi poti seara?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2011, 12:21 
Diva

laura_sandu scrie:
pai asta e problema, da.Ca as vrea sa vin fara el sa ma pot relaxa.Si de-asta prefer seara.Joi poti seara?

joi pot, da.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2011, 12:23 
Diva

o sa ne intelegem atunci si fetele din Bucuresti si o sa vb si cu Daria, sa ne organizam.Oricum si pt mine e mult mai bine joi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Iul 2011, 12:55 
Diva

laura_sandu scrie:
o sa ne intelegem atunci si fetele din Bucuresti si o sa vb si cu Daria, sa ne organizam.Oricum si pt mine e mult mai bine joi.

ok, perfect!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:03 
Diva

Buna,fetelor!
haideti la o cafea...poate imi mai trec dracii :nerv: De dimineata mi-au auzit urechile urmatoarea intrebare:"pe fetita o botezati ortodox,nu?" -asta fiind soacra-mea,in coalitie cu bunica-mea...iar eu am raspuns scurt nu,vor fi amandoi copiii la fel,catolici,altfel nu o botez deloc.N-am nimic cu ortodoxismul,dar mai mult ii chinuie decat ii boteaza,imbraca-l dezbraca-l si restul...dupa mine n-as intra in biserica deloc,puteam f bine sa cred intr-un zeu cu cap de crocodil...Auzi,ca ar trebui sa fie unul ca mama si celalalt ca tata,daca n-am vrut si cununie religioasa...macar atata bucurie sa aiba :gun: ,ca asa e frumos,sa tii la obiceiuri...hai ma lase... :curse:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:07 
Diva

mariko scrie:
Buna,fetelor!
haideti la o cafea...poate imi mai trec dracii :nerv: De dimineata mi-au auzit urechile urmatoarea intrebare:"pe fetita o botezati ortodox,nu?" -asta fiind soacra-mea,in coalitie cu bunica-mea...iar eu am raspuns scurt nu,vor fi amandoi copiii la fel,catolici,altfel nu o botez deloc.N-am nimic cu ortodoxismul,dar mai mult ii chinuie decat ii boteaza,imbraca-l dezbraca-l si restul...dupa mine n-as intra in biserica deloc,puteam f bine sa cred intr-un zeu cu cap de crocodil...Auzi,ca ar trebui sa fie unul ca mama si celalalt ca tata,daca n-am vrut si cununie religioasa...macar atata bucurie sa aiba :gun: ,ca asa e frumos,sa tii la obiceiuri...hai ma lase... :curse:

eh, nu-ti bate capul. tin la traditii si obiceiuri si probabil ca sunt si credinciosi...pe mine ma amuza discutiile astea. pana la urma poti sa le spui ca o sa va ganditi la asta ca sa nu-i superi si pe urma faci tot ca tine..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:09 
Diva

laura_sandu scrie:

vorbesti tu cu Anca si Adina? Eu de fapt am nr Ancai, pot s-o sun si eu.
Abia astept sa va (re)vad! m-am simtit f bine anul trecut cu fetele!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:11 
Diva

mariko scrie:
Buna,fetelor!

eu vin la cafea, ca mi-e foarte somn....nu te enerva, ca nu-i face bine lui bebe. Oricum voi hotarati pentru bebe, nu bunici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:20 
Diva

mariko scrie:
Buna,fetelor!

Tu cu sotul tau tb sa luati decizia, indiferent ce spune restul familiei.E copilul vostru :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:21 
Diva

clarut scrie:

vorbesti tu cu Anca si Adina? Eu de fapt am nr Ancai, pot s-o sun si eu.
Abia astept sa va (re)vad! m-am simtit f bine anul trecut cu fetele!

Da da, vorbesc eu cu fetele.Stai linistita.Sper sa reusim sa ajungem toate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:21 
Diva

eu ma enervez pt ca ambele sunt credincioase,iar eu atee pina in unghii...al meu la fel,tine la nebunii de astea si eu crizez maxim...dar,i-am spus clar ca si de data asta va fi la fel ca si la baiat: la catedrala cu nasii,bunicii,prietenii,apoi acasa cu ei 5-10-15 min sa ma schimb si in club,fara babatii si kinderi...Si a fowst distractie maxima,pt ca suntem in gasca si ne desfasuram liber,fara supervizori !n-am chef de cozi si traditii(baie la nush cate zile,citit popa mie nu stiu ce,botez la 2 -3 luni-fiu-meu a fost botezat la 3 saptamani),not my kind.Nu le convine,problema lor,nu a mea.Nu stau sa le dau explicatii prea multe.Si tata acum imi spunea ca a fost cel mai bine cum am procedat la baietel,pt ca toata lumea a fost in elementul ei:cei in varsta acasa cu nepotii,la masa lor, cu discutiile lor "de oameni mari",noi la zbantuiala pana la 7 dimineata,cu bancuri,sprituri...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:24 
Diva

mariko scrie:
eu ma enervez pt ca ambele sunt credincioase,iar eu atee pina in unghii...al meu la fel,tine la nebunii de astea si eu crizez maxim...dar,i-am spus clar ca si de data asta va fi la fel ca si la baiat: la catedrala cu nasii,bunicii,prietenii,apoi acasa cu ei 5-10-15 min sa ma schimb si in club,fara babatii si kinderi...Si a fowst distractie maxima,pt ca suntem in gasca si ne desfasuram liber,fara supervizori !n-am chef de cozi si traditii(baie la nush cate zile,citit popa mie nu stiu ce,botez la 2 -3 luni-fiu-meu a fost botezat la 3 saptamani),not my kind.Nu le convine,problema lor,nu a mea.Nu stau sa le dau explicatii prea multe.Si tata acum imi spunea ca a fost cel mai bine cum am procedat la baietel,pt ca toata lumea a fost in elementul ei:cei in varsta acasa cu nepotii,la masa lor, cu discutiile lor "de oameni mari",noi la zbantuiala pana la 7 dimineata,cu bancuri,sprituri...

Fiecare face cum crede si cum simte.Mie mi-a placut petrecerea de botez si sincer ma oboseste o noapte in club.Dar cred ca nimeni nu se va supara pana la urma indiferent ce decizie veti lua.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:31 
Diva

Mie una mi-ar fi ff jena sa spun oamenilor sa nu fumeze in sala,pt ca e bebe acolo,sau sa dea muzica dj mai incet,ca doarme...de asta nu optez pt varianta bebe la petrecere.La 1 an a fost altceva,pt ca mergea cand in picioare cand de-a busilea prin restaurant,era super comic si 2 ore pana l-am dus in camera sa il culce bunica mea,n-a fumat nimeni inauntru,pt ca toti erau peste el,sa-i arate cadourile,sa danseze, sa sufle in lumanare,sa vada artificiile..acum la 3 sapt-1 luna,e prea firav sa il car dupa noi.Prefer sa fie in elementul lui,acasa,sa stea ai mei cu el,sa pape,sa il schimbe...Mi se pare greu sa fug toata noaptea la el sa vad ca vrea ceva...
Si maxim ma deranjeaza obiceiurile pe care mi le tot baga pe gat...din pacate doar eu,tata si fiu-meu suntem partea catolica si nu se pricepe ca nu e ca la ortodocsi...la catolici nici nu se taie motul,dar am facut asta ca sa nu iasa discutii la baiat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:34 
Diva

neata!eu zic Mariko sa nu te enervezi si sa faci cum ti-a propus! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 11:42 
Diva

buna dimineata
mariko eu zic sa vorbesti cu sotul tau....si sa faceti cum credeti ca e mai bine...
El ce zice despre acest aspect?daca el este ortodox.....dar daca este de acord cu tine , nu ai de ce sa te enervezi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 12:15 
Diva

,Puffy,e ortodox..ce sa zica? sa n-o supere pe mama-sa,ca ar trebui sa facem botezul cum spun ei, cu dar,nu cadouri(cum imi place mie),cu nspe mii rude(gen babe mumificate pe care le vezi o data in viata),ca deja i-am privat de nunta si primul botez...ca in Moldova nu e ca in Ardeal,se supara rudele,tin la traditii...iar eu nu vreau rude,vreau prietenii apropiati,nu vreau ortodox,nu vreau traditii(si astea vad ca aici la bt-is is ff importante).Macar stiu ca tata e de partea mea si ma sustine neconditionat in tot ce fac dintotdeauna,asa ca o sa vb si el cu socrii mei si o sa le spuna mai diplomatic ca nu...la cati draci am,diplomatia nu e pt meu forte in momentul asta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 12:58 
Diva

mariko scrie:
,Puffy,e ortodox..ce sa zica? sa n-o supere pe mama-sa,ca ar trebui sa facem botezul cum spun ei, cu dar,nu cadouri(cum imi place mie),cu nspe mii rude(gen babe mumificate pe care le vezi o data in viata),ca deja i-am privat de nunta si primul botez...ca in Moldova nu e ca in Ardeal,se supara rudele,tin la traditii...iar eu nu vreau rude,vreau prietenii apropiati,nu vreau ortodox,nu vreau traditii(si astea vad ca aici la bt-is is ff importante).Macar stiu ca tata e de partea mea si ma sustine neconditionat in tot ce fac dintotdeauna,asa ca o sa vb si el cu socrii mei si o sa le spuna mai diplomatic ca nu...la cati draci am,diplomatia nu e pt meu forte in momentul asta

Alina, eu iti dau dreptate.Botezul nu e nunta sa inviti pe toata lumea.De adus , oricum fiecare iti aduce ce vrea si ce poate(bani sau cadouri).
Dar, pt religia pe care o va avea copilul vostru tb sa ajungi in primul rand tu cu sotul tau la o intelegere.Discutati, analizati si faceti cum e mai bine.Oricum, sunt religii apropiate si nici unul dintre voi nu ar trebui sa se supere, indiferent ce decizie luati.
Daca ma intrebi pe mine, eu as alege catolica. :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 13:02 
Diva

clar catolic,Laura,nici nu concep altfel...mai bine deloc decat ortodox.Asta fara suparare,dar ar fi nasol sa-l vad pe frate-su cununat peste 20 de ani in catedrala si pe asta bocind ca n-o duce tat-su la altar..si da,botezul e pt prietenii apropiati,pt bunici...dar in Moldova sunt ffffffff traditionalisti...de asta n-am facut decat civilul,ca sa scap de mumii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 18:03 
Diva

mariko scrie:
clar catolic,Laura,nici nu concep altfel...mai bine deloc decat ortodox.Asta fara suparare,dar ar fi nasol sa-l vad pe frate-su cununat peste 20 de ani in catedrala si pe asta bocind ca n-o duce tat-su la altar..si da,botezul e pt prietenii apropiati,pt bunici...dar in Moldova sunt ffffffff traditionalisti...de asta n-am facut decat civilul,ca sa scap de mumii

:lol: :lol: :lol: ''mumii'' auzi tu.....esti intr-o pasa buna se pare
Alina parerea mea personala este sa faceti ce vreti in privinta copilului vostru
eu am fost in aceeasi situatie,sotul si toata familia lui sunt atei(sper ca am zis bine la plural) iar eu si intreaga mea familie suntem ortodoxi.....cand am ramas insarcinata am fost ca un ping pong,botezi,nu botezi copilul.....ai lui nici sa nu auda,ai mei e si normal ca vor ca al meu copilasi sa fie botezat....nu ne-am luat dupa nimeni,am discutat amandoi si am decis de comun acord: o botezam,cei drept la aproape 1 anisor.....sotul meu a spus ca nu ii face nimic rau copilului si cand va fi mare va putea alege ce si cum
asta e si ptr familia mea si ptr mine care cred in Dumnezeu,am respectat unele chestii care nu le-au placut parintiilor lui sau e obligatoriu aici asa(cum ar fi cercelusii),e randul lor sa ne respecte decizia,punct.....este COPILUL nostru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Iul 2011, 18:33 
Diva

mariko scrie:

buna fetelor! se pare ca esti foarte nervoasa Alina...stai linistita si incearca sa te calmezi ca-i faci rau lu bebe...pana la urma voi decideti ca este copilul vostru...parerea mea personala este ca daca unul este catolic este normal ca si al 2-lea sa fie de aceeasi religie...dar este doar parerea mea...eu asa as proceda indiferent de sitoatie

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]