SimoBobo scrie:
Asa m-a "educat"si pe mine tata si am fost cam batausa
Pai cred si eu ca-i place ca e foarte sociabil si iubeste copii,ii ia in brate,ii pupa,emotiile le am pentru cand va ramane singurel si vine ora de somn,mesele...el are tabieturi la nani,de mancat nu mananca...sa vedem ce-o fi.Joi si vineri preiau fraiele ca ei sunt toti la munca si 2 zile pe saptamana va fi la mine,i-am asezat hainutele,sterilizat sticle,pregatit jucarii,instalat scaunel la masina.Daca ma suna doamna am fugit la interventie
Serios Ely?offfffffffffffffffff....asta e,are si Laura dreptate si eu gandesc cam la fel ca altfel o aveam deja,nu-mi vine sa dau banii pe ea,mai bine iau altceva dar mi-o doresc asa de mult parca sunt razna !!!
stiu cum e Simo.....prima data nepotelul meu a fost la o gradi particulara si a fost o drama.....plangea de numa cand era ora de somn si iesea pe holul gradinitei si se uita pe geam si spunea ca el ii asteapta pe mami si tati si adormea acolo pe pervazul gemului si vacile alea de educatoarea(gradi particulara-plateau o gramada de bani) il lasau acolo sa doarma......de mancat manca bine ,fura portia si altor copii
eu sper sa fie bine,tinem pumnii
da Simo este intr-adevar un ban aruncat ptr ca in definitiv este o fitza ptr unele persoane(sincer eu ma includ in categoria asta

ptr simplu fapt ca mijlocul meu e varza si acum am perna la spate cand stau la calc),mai ales ca iti trebuie atatea la bebe......dar sincer iti spun daca ne cunosteam dinainte mai bine si stiam ca vrei iti aduceam....uiiii ce rau imi pare