Ultima vizită a fost: Acum este 29 Iun 2025, 11:48

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 117  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. 9
MesajScris: 05 Sep 2011, 13:26 
Diva

SimoBobo scrie:
Fetelor vroiam sa va intreb,voi ati avut sau aveti perna aceea speciala pentru gravida?Eu mi-o doresc fooooooarte tare dar e cam scumpa.Am gasit-o pe un site mai ieftin,mi-am comandat-o si m-au sunat a2a zi ca nu o mai au pe stoc si nici nu vor mai primi si am gasit-o in alta parte dar cu 250 lei dar e 3 in 1(somnul gravidei,alaptat,sustinere bebe).Nu-mi vine sa dau atatia bani pe ea,dar o vad foarte utila.

buna fetele......eu am perna aceea si inca o folosesc la mijlocul meu paragit,e super tare,nu stiu ce m-as face fara ea.....tu simo daca imi spuneai iti aduceam de aici una,ca nu sunt asa scumpe, o impingeam cu picioarele in masina :lol:
offfff dar mult a-ti mai vb......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:29 
Diva

da,vb si noi mult o data pe an:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:33 
Diva

mariko scrie:
asa e,suntem niste infractoare :lol: Pai m-am impiedicat sucindu-mi gatul dupa vitrine,ca daca cascam ochii pe unde mergeam...dar eu,batman,bijuterii,desuuri...

Alina ai grija pe unde mergi si dupa ce te uiti ,acum ai si o burtica cu tine :lol:
Simo ce ma bucur ca ii place lui Bubu la gradi......si nu te mai stresa atat,lasa copilul sa fie liber.....si daca o incaseaza de la unul sa de-a si el inapoi,doar nu vreti o mamaliga
asta nu inseamna ca eu o voi invata pe Veronique sa fie o batausa :rofl: nici de cum......dar sunt copii,mai incaseaza,mai dau :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:35 
Diva

eu i-am facut lui Goe instructajul asa:"Bula,daca unu iti da si stai ca bombalau,te bat si eu!asa ca da,dai!" mama model,nu? O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:36 
Diva

SimoBobo scrie:
Ely este absolut adorabila nu numai bestiala,iar cat despre subiectul Carla si pentru mine este inchis...

:~* multumesc, multumesc........stii ce ma gandeam zilele trecute ca eu nu am cunoscut pe nimeni pana acum cu numele de Simona,si vb cu prietena mea care locuieste in Italia,este gravidutza,asteapta si ea o fetita care va veni pe lume in noiembrie si se va numi,surpriza: Simona.. :lol: :lol: ce super,acum cunosc 2 Simone....mi se pare un nume deosebit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:37 
Diva

viitoarea nasa a fiica-mii se numeste Simona

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:37 
Diva

[quote="elyt1000"] si tu esti a 2a elena pe care o stiu in afara de mine:))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:39 
Diva

mariko scrie:
eu i-am facut lui Goe instructajul asa:"Bula,daca unu iti da si stai ca bombalau,te bat si eu!asa ca da,dai!" mama model,nu? O:)

:rofl: :rofl: dar mi se pare corect mai intr-un fel sau altul pe bune.....tantalaul de nepot al meu a venit de nenumarate ori batut de la gradi,nu stiu ce naiba faceau educatoare alea dar asta umflat mereu......pana cand s-au urcat 3 pe el si el a cazut peste masa si a rupt masa si o punea pe cumnata mea sa plateasca masa.....iti vine sa crezi? nepotul meu cu 3 pe el cade peste masa si doar parintii lui sa plateasca :wall:
numai fratele meu la invatat: sa nu dai in copii,sa fi cuminte si daca cineva te bate vii la tati si ii spui
acum i-am spus sa nu stea sa-l incarce altii sa de-a si el ca nu e tantalau :lol: .....luni e prima zi de scoala,cine stie ce ii mai asteapta :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:41 
Diva

mariko scrie:
si tu esti a 2a elena pe care o stiu in afara de mine:))

:O pe bune? si eu care credeam ca e plina tara de Elene........si tu esti elena? dar ai 2 nume se pare,eu doar unul.....al nasei mele,cum era pe timpuri,l-am urat pana acum 6 ani cand am venit sa locuiesc aici,toata lumea il adoara aici si aud mereu : ''vai ce nume frumos'' :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:42 
Diva

Asa m-a "educat"si pe mine tata si am fost cam batausa :rofl:
Pai cred si eu ca-i place ca e foarte sociabil si iubeste copii,ii ia in brate,ii pupa,emotiile le am pentru cand va ramane singurel si vine ora de somn,mesele...el are tabieturi la nani,de mancat nu mananca...sa vedem ce-o fi.Joi si vineri preiau fraiele ca ei sunt toti la munca si 2 zile pe saptamana va fi la mine,i-am asezat hainutele,sterilizat sticle,pregatit jucarii,instalat scaunel la masina.Daca ma suna doamna am fugit la interventie :ninja:
Serios Ely?offfffffffffffffffff....asta e,are si Laura dreptate si eu gandesc cam la fel ca altfel o aveam deja,nu-mi vine sa dau banii pe ea,mai bine iau altceva dar mi-o doresc asa de mult parca sunt razna !!!

Nemaiavand la cine sa se-nchine" (pentru mami...vesnic in inima mea !!!)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:42 
Diva

Bafta multa! la naiba,de ce sa ia bataie,vorba aia,dacat sa planga mama,mai bine plange mama aluilalt.Nu l-am invatat sa atace el primul,dar nici sa stea s-o ia.Asa ca are 2 ani de qwan ki do,sa stie sa se apere

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:45 
Diva

elyt1000 scrie:
:O pe bune? si eu care credeam ca e plina tara de Elene........si tu esti elena? dar ai 2 nume se pare,eu doar unul.....al nasei mele,cum era pe timpuri,l-am urat pana acum 6 ani cand am venit sa locuiesc aici,toata lumea il adoara aici si aud mereu : ''vai ce nume frumos'' :lol:

de obicei uit de Elena,mi se pare asa nasol....brr! Ely suna altfel.Dar la mine alina-elena,mai anapoda nu se putea! ai mei erau pregatiti de sebastian si n-au avut nume de fata :wall: oricum,tata si acum spune ca mai degraba eram baiat,poate eram mai potolita,asa sunt ca o furtuna :~* :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:48 
Diva

SimoBobo scrie:
Asa m-a "educat"si pe mine tata si am fost cam batausa :rofl:
Pai cred si eu ca-i place ca e foarte sociabil si iubeste copii,ii ia in brate,ii pupa,emotiile le am pentru cand va ramane singurel si vine ora de somn,mesele...el are tabieturi la nani,de mancat nu mananca...sa vedem ce-o fi.Joi si vineri preiau fraiele ca ei sunt toti la munca si 2 zile pe saptamana va fi la mine,i-am asezat hainutele,sterilizat sticle,pregatit jucarii,instalat scaunel la masina.Daca ma suna doamna am fugit la interventie :ninja:
Serios Ely?offfffffffffffffffff....asta e,are si Laura dreptate si eu gandesc cam la fel ca altfel o aveam deja,nu-mi vine sa dau banii pe ea,mai bine iau altceva dar mi-o doresc asa de mult parca sunt razna !!!

stiu cum e Simo.....prima data nepotelul meu a fost la o gradi particulara si a fost o drama.....plangea de numa cand era ora de somn si iesea pe holul gradinitei si se uita pe geam si spunea ca el ii asteapta pe mami si tati si adormea acolo pe pervazul gemului si vacile alea de educatoarea(gradi particulara-plateau o gramada de bani) il lasau acolo sa doarma......de mancat manca bine ,fura portia si altor copii :lol: :lol:
eu sper sa fie bine,tinem pumnii
da Simo este intr-adevar un ban aruncat ptr ca in definitiv este o fitza ptr unele persoane(sincer eu ma includ in categoria asta :lol: ptr simplu fapt ca mijlocul meu e varza si acum am perna la spate cand stau la calc),mai ales ca iti trebuie atatea la bebe......dar sincer iti spun daca ne cunosteam dinainte mai bine si stiam ca vrei iti aduceam....uiiii ce rau imi pare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:50 
Diva

auziti,pe mine ma cam lasa memoria:)) in afara de pat,carut,premergator,scoica,biberoane,pampers si hainute mai treb ceva ? am uitat,de atatia ani,si am dat toate hainele lui fiu-meu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:50 
Diva

mariko scrie:
Bafta multa! la naiba,de ce sa ia bataie,vorba aia,dacat sa planga mama,mai bine plange mama aluilalt.Nu l-am invatat sa atace el primul,dar nici sa stea s-o ia.Asa ca are 2 ani de qwan ki do,sa stie sa se apere

:lol: :lol: exact asa ne spune asi mama noua

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:51 
Diva

mariko scrie:
auziti,pe mine ma cam lasa memoria:)) in afara de pat,carut,premergator,scoica,biberoane,pampers si hainute mai treb ceva ? am uitat,de atatia ani,si am dat toate hainele lui fiu-meu

caditza cred.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:52 
Diva

mariko scrie:
de obicei uit de Elena,mi se pare asa nasol....brr! Ely suna altfel.Dar la mine alina-elena,mai anapoda nu se putea! ai mei erau pregatiti de sebastian si n-au avut nume de fata :wall: oricum,tata si acum spune ca mai degraba eram baiat,poate eram mai potolita,asa sunt ca o furtuna :~* :lol:

Ely imi spun ai mei si prietenii fff apropiati.....sotul imi spune Elena ptr ca ii place tare mult brrrrrr

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:52 
Diva

elyt1000 scrie:
caditza cred.....

am si de aia...mi-am facut eu o lista,da parca e cam anapoda :gun:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:55 
Diva

mariko scrie:
am si de aia...mi-am facut eu o lista ,da parca e cam anapoda :gun:

:clap: :clap: pai sincer nu stiu.....la mine a fost mai usor,am primit lista de la asigurarea medicala cu tot ce este necesar la mama si copil ,plus cu o cutie super mare cu tot ceea ce-ti trebuie ptr nasterea acasa,fiecare gravidutza primeste gratis de la asigurari asa ceva......a mea este inca aproape plina.....eu am nascut la spital si nu am avut nevoie de ea..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 05 Sep 2011, 13:55 
Diva

elyt1000 scrie:
Ely imi spun ai mei si prietenii fff apropiati.....sotul imi spune Elena ptr ca ii place tare mult brrrrrr

si pe al meu il mai apuca,uneori,dar fac scandal...tot imi explica-na,e istoric la baza- cat de frumos e,ca inseamna soare,torta,lumina soarelui,bla bla,elena din troia si restul...da cine il aude?
de asta am stat si am gandit muuult pana le-am pus nume astora mici,sa nu ma injure mai tarziu

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2326 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 117  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]