Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 21:20

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 83 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: melodia voastra
MesajScris: 13 Feb 2006, 12:20 
Nou Venit

Melodia care imi aminteste de inceputul relatiei noastre e "La fereastra ta",cantata de Semnal M.Este prima melodie ascultata impreuna si ironic este si ultima ascultata inainte de a fii impreuna,cam complicat dar asa e:rolleyes:Pe aceasta melodie am dansat in cele mai multe noptii la noi in camera
Va fii prima melodie dupa aducerea tortului miresei:~*asa vom retraii inceputul nostru impreuna:heart::kiss:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Feb 2006, 02:37 
Diva

la noi...piesa care ne leaga cumva e...Ochii Tai...Ana Maria...mi-e dedicat-o la radio de multe ori...dar la nunta...a doua piesa, dupa vals, o sa fie...Bryan Adams, "Have you ever realy love a women"...mi se pare super...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Feb 2006, 13:43 
Diva

Citat:
la noi...piesa care ne leaga cumva e...Ochii Tai...Ana Maria...mi-e dedicat-o la radio de multe ori...dar la nunta...a doua piesa, dupa vals, o sa fie...Bryan Adams, "Have you ever realy love a women"...mi se pare super...

Love is in the air...:heart::kiss::heart::kiss::heart::heart:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 02:32 
Diva

Citat:

Love is in the air...:heart::kiss::heart::kiss::heart::heart:

Everywhere ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Feb 2006, 13:37 
Diva

Citat:
Everywhere ;)

;););););););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 21:41 
Diva

Citat:
Banica--Poveste (aia cu seara de mai, ca intr-o seara de mai ne-am intalnit noi prima data)

=> asta e chiar vals...ma rog, pe ritm de rock :):rocker:

melodia mea e cam asa lalala lalala lallal lal lall lalal la la la la la la lalaaalalaalallalaalalalalalal
ati prins-o??;););):-`:-`:-`:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 17:05 
Veteran

si eu am o dorinta speciala asi vrea la inceput vals pe care sa incep sa dansez cu tatal meu si apoi dupa cativa pasi cu iubi (X)si tata sa danseze apoi cu mama sa se alature apoi nasii si treptat restul invitatilor care vor normal....asa am vazut ca a facut formatia pe care o avem noi la o nunta si mi-a placut ...iar ca melodie mai speciala imi place mulltttt cea de la sfarsitul filmului Dirty Dancing si filmul imi place enorm....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 17:18 
Diva

Citat:
va mai aduceti aminte melodia pe care ati dansat impreuna pentru prima data? poate fi reprezentativa pentru voi. a noastra a fost VIVA FOREVER-spice girls, in 1999. si nucred ca o vom uita vreodata. am auzit-o acum cateva zile pe VH1 si am inregistrat-o cu telefonul...:kiss::heart:

melodia noastra este POVESTE - STEFAN BANICA JR.(se potriveste perfect cu povestea noastra:ne-am cunoscut in luna mai, mergeam cu acelasi autobuz...)
pe asta vom dansa la nunta in loc de vals pentru ca sotul meu nu poate sa invete vals.
(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 12:11 
Diva

Citat:

Ce dragut.....:love:
O fi scris-o pentru voi si nu vreti sa recunoasteti:D

e mai stii ce era in capul lui atunci!! eu nici nu stiu care e melodia noastra nici macar nu am stat sa ma gandesc.va trebui sa ne alegem nu? dureaza treaba asta de procesat!!;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 15:05 
Senior

melodia noastra este "besame mucho" - cesaria evora... ne-am cunoscut la un botez si pe melodia asta am dansat noi doi prima data. de cate ori o ascultam amandoi ne aducem aminte :kiss:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 83 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]