Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 12:25

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 508 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Botezul!
MesajScris: 14 Sep 2009, 11:08 
Diva

eu nu o suport nici pe mama sa stea pe capul meu in casa.... :([/quote]

:rofl: :rofl: te cred....v-ati invatat singurei,ca si noi de altfel......nu vreau sa imi umble nimeni prin lucruri,nici chiar in bucatarie......dar cred ca atunci cand v-a fi sa am un bb si sa nasc,imi vreau parintii aici alaturi de mine.....vreau sa stea la noi cel putin o luna.....acum sa vedem daca o conving pe mama,care e dependenta de telenuvele :rofl: :rofl: si mai mult de 10 zile nu a stat niciodata la noi
cat despre spitalele romanesti,nu mai am nimic de comentat,pe de o parte inteleg medici,ca au salarii mici,dar pe de alta parte pur si simplu jecmanesc lumea,chiar si pe cei amarati,nu se uita la ei pana nu le baga in buzunar....dara asta e tot vina noastra,noi i-am invatat asa,le-am indesat in buzunare sau le-am facut fulul la porbagaje......acum e prea tarziu sa mai schimbam ceva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:10 
Diva

carlita scrie:
O verisoara de a mea a nascut in Germania la spital, si timp de 6 saptamana in fiecare zi o vizita moasa acasa si statea cate 3-4 ore cu ea, o mai invata una alta sau doar stateau la povesti. Fain, nu? :p

mi se pare mult cat sta. ce poate sa te tot invete in 6 saptamani? nu mi-ar placea sa stea cineva pe capul meu atata tm.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:12 
Diva

mi se pare mult cat sta. ce poate sa te tot invete in 6 saptamani? nu mi-ar placea sa stea cineva pe capul meu atata tm.[/quote]

sincer si mie mi se pare exagerat de mult 6 saptamani....nu pot face nimic si numai pot avea intimitate in casa mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:12 
Diva

elyt1000 scrie:

:rofl: :rofl: te cred....v-ati invatat singurei,ca si noi de altfel......nu vreau sa imi umble nimeni prin lucruri,nici chiar in bucatarie......dar cred ca atunci cand v-a fi sa am un bb si sa nasc,imi vreau parintii aici alaturi de mine.....vreau sa stea la noi cel putin o luna.....acum sa vedem daca o conving pe mama,care e dependenta de telenuvele :rofl: :rofl: si mai mult de 10 zile nu a stat niciodata la noi
cat despre spitalele romanesti,nu mai am nimic de comentat,pe de o parte inteleg medici,ca au salarii mici,dar pe de alta parte pur si simplu jecmanesc lumea,chiar si pe cei amarati,nu se uita la ei pana nu le baga in buzunar....dara asta e tot vina noastra,noi i-am invatat asa,le-am indesat in buzunare sau le-am facut fulul la porbagaje......acum e prea tarziu sa mai schimbam ceva

exact...e si vina noastra.Nu e prost cel ce primeste...este prost cel ce da,nu?E ca un cerc vicios.Tu nu vrei sa te risti cand e vb de sanatate , ei primesc pt ca asa vad ca e normal daca da toata lumea.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:13 
Diva

elyt1000 scrie:

sincer si mie mi se pare exagerat de mult 6 saptamani....nu pot face nimic si numai pot avea intimitate in casa mea

pai banuiesc ca daca nu ai nevoie nu vine mai mult de 2-3 ore, ceea ce nu-i rau daca ai nevoie de ajutor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:16 
Diva

cat despre spitalele romanesti,nu mai am nimic de comentat,pe de o parte inteleg medici,ca au salarii mici,dar pe de alta parte pur si simplu jecmanesc lumea,chiar si pe cei amarati,nu se uita la ei pana nu le baga in buzunar....dara asta e tot vina noastra,noi i-am invatat asa,le-am indesat in buzunare sau le-am facut fulul la porbagaje......acum e prea tarziu sa mai schimbam ceva[/quote]

in parte ai dreptate cu medicii. depinde de la medic la medic daca ia sau nu.
dar cred ca, daca ar fi retribuiti dupa responsabilitatea muncii si dupa anii de scoala si studiile efectuate, nu s-ar fi ajuns aici.
in Rom con. noii grile de salarizare un medic ia mai putin decat un sofer sau decat un politist.
ceea ce e dupa mine o mare batjocura la adresa lor.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:25 
Diva

[
pai banuiesc ca daca nu ai nevoie nu vine mai mult de 2-3 ore, ceea ce nu-i rau daca ai nevoie de ajutor.[/quote]

aici cum am mai spus, e doar o saptamana cate 4-5 ore pe zi.....deci nu iti sta pe cap toata ziua si chiar te invata lucruri noi si bine de stiut despre bebele tau.......o saptamana imi place...dar 6 ,in nici un caz
adina ai dreptate,de asta si atatia medici buni au parasit romania si au plecat la munca in strainatate,din cazua banilor......si intr-adevar e jignitor sa ai un salariu mai mic decat a unui sofer,de exemplu care hai sa fim serioase,nu depunde nici un efort uman....toti putem sa conducem o masina,cu mici exceptii...........sa stii ca eu mereu sustin ca medici nostri sunt mai buni decat cei de aici,numai ca nu ai nici o placere sa te duci la dr in romania sa dai peste un scrantit care are nu stiu ce probleme acasa si iti vb in ultimul hal si mai trebuie sa si cotizezi.de ex.mie aici nu imi place deloc dentistul meu......e tare idiot(asa cred eu) in afara sa imi faca detartrajul ,nu face nimic,daca ii spun ca am o problema imi da pasta de dintii sau mai nou am ata dentara :nlol: ceea ce in romania nu am vazut asa ceva,daca ii spun ca am o gaura mi-o plombeaza sau mai stiu eu ce.......astia cred ca sunt si comozi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:25 
Diva

anidaaa scrie:

in parte ai dreptate cu medicii. depinde de la medic la medic daca ia sau nu.
dar cred ca, daca ar fi retribuiti dupa responsabilitatea muncii si dupa anii de scoala si studiile efectuate, nu s-ar fi ajuns aici.
in Rom con. noii grile de salarizare un medic ia mai putin decat un sofer sau decat un politist.
ceea ce e dupa mine o mare batjocura la adresa lor.

exact...ai dreptate.Au salarii foarte mici.Dar sunt multi care au taxe fixe pt operatii.tb totusi sa ai suflet s sa te gandesti ca omul poate a luat imprumut sa il operezi sau isi da ultimul ban din casa si sa faci totusi o diferentiere ....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:27 
Diva

elyt1000 scrie:
[

aici cum am mai spus, e doar o saptamana cate 4-5 ore pe zi.....deci nu iti sta pe cap toata ziua si chiar te invata lucruri noi si bine de stiut despre bebele tau.......o saptamana imi place...dar 6 ,in nici un caz
adina ai dreptate,de asta si atatia medici buni au parasit romania si au plecat la munca in strainatate,din cazua banilor......si intr-adevar e jignitor sa ai un salariu mai mic decat a unui sofer,de exemplu care hai sa fim serioase,nu depunde nici un efort uman....toti putem sa conducem o masina,cu mici exceptii...........sa stii ca eu mereu sustin ca medici nostri sunt mai buni decat cei de aici,numai ca nu ai nici o placere sa te duci la dr in romania sa dai peste un scrantit care are nu stiu ce probleme acasa si iti vb in ultimul hal si mai trebuie sa si cotizezi.de ex.mie aici nu imi place deloc dentistul meu......e tare idiot(asa cred eu) in afara sa imi faca detartrajul ,nu face nimic,daca ii spun ca am o problema imi da pasta de dintii sau mai nou am ata dentara :nlol: ceea ce in romania nu am vazut asa ceva,daca ii spun ca am o gaura mi-o plombeaza sau mai stiu eu ce.......astia cred ca sunt si comozi...

cum sa faca asa ceva medicul stomatolog??? :lol: :lol: de ce nu il schimbi daca e asa dus?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:38 
Diva

cum sa faca asa ceva medicul stomatolog??? :lol: :lol: de ce nu il schimbi daca e asa dus?[/quote]

si eu am fost la un stomatolog neamt. am zis ca o fi mai bun....era sa raman fara dantura din cauza lui...din cauza ca nu mi-a scos cum trebuia o masea am ajuns la urgenta dupa nu stiu cate nopti nedormite. a trebuit apoi sa fiu chiuretata pe viu, vreo saptamana zilnic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:42 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:

Cum sa nu existe intimitate si sa nu poti face nimic?
Am spus ca vine si sta cate 3-4 ore pe zi, si la vara mea tot timpul venea dimineata cand sotul ei era la servici si statea cu ea sa o ajute. Sa-si poata face si ea treaba, sa faca o mancare sau ceva.
In plus era bine ca nici nu se plictisea in timpul ala stand singura, avea cu cine discuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:47 
Moderator Ghidul Miresei

Adina, Ely...nu mai dati reply la mesaje asa lungi daca nu stiti sa faceti sa apara in asa fel incat sa apara ca si citat, arata foarte rau pe forum si e greu de citit.

Am explicat deja de 3 ori cum sa faceti, daca vreti sa dati reply....daca nu scrieti pur si simplu normal si scrieti useurl si doua puncte cui va adresati.

:!: Daca dati reply la doua mesaje si va scrie ca nu puteti sa dati Trimite stergeti primul mesaj, iar in fata mesajului care vreti sa apara ca si citat puneti [quote] pentru ca la sfarsit apare.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:49 
Moderator Ghidul Miresei

E greu de citit si arata si urat, nu va suparati va rog. Dar asa este forumul asta :wacko: nu e ca cel vechi.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 11:50 
Diva

carlita scrie:
E greu de citit si arata si urat, nu va suparati va rog. Dar asa este forumul asta :wacko: nu e ca cel vechi.

ok sefa! n'teles :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 12:25 
Diva

si eu am inteles,sefa.....sa traiti!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 12:43 
Diva

pai cam asta vreau,sa-l schimb,dar este stomatologul sotului meu de vreo 15 ani si al meu nu ma lasa.......si eu am spus ca vin in romania imi fac super dantura la un cabinet particular si dupa sa imi faca el numai detartrajul si gata.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 12:53 
Diva

elyt1000 scrie:
pai cam asta vreau,sa-l schimb,dar este stomatologul sotului meu de vreo 15 ani si al meu nu ma lasa.......si eu am spus ca vin in romania imi fac super dantura la un cabinet particular si dupa sa imi faca el numai detartrajul si gata.....

sincer nu vad de ce sa nu te lase , daca tie nu iti place.
dar sotului tau de 15 ani numai detartraj ii face....? :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 12:58 
Diva

trebuie sa aveti neaparat acelasi stomatolog tu si sotul tau?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 13:27 
Diva

anidaaa scrie:
trebuie sa aveti neaparat acelasi stomatolog tu si sotul tau?

nu trebuie sa avem neaparat acelasi stomatolog,dar este fff greu sa gasesti unul,mai ales tinand cont ca nu platim nimic,totul plateste casa de asigurari.....abia m-a primit si asta,doar ca toata familia sotului si el sunt clientii lui vechi
si nu laura,de asta sunt suparata,sotului ultima data i-a facut foto la dintii sa vada daca sunt in regula si i-a plombat si o carie si binenteles detartrajul....eu cred ca are si asta ceva cu mine,ptr ca sunt romanca :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 13:28 
Diva

hei laura tot nu mi-ai zis unde locuieste prietena ta in olanda,in ce oras?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 508 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]