Ultima vizită a fost: Acum este 31 Aug 2026, 13:41

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 508 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Botezul!
MesajScris: 14 Sep 2009, 13:31 
Diva

elyt1000 scrie:
hei laura tot nu mi-ai zis unde locuieste prietena ta in olanda,in ce oras?

nu este tocmai prietena mea.....e cealalta nasa a finilor nostri.si nu stiu unde sta.....dar cred ca in Amsterdam...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 13:33 
Diva

nu este tocmai prietena mea.....e cealalta nasa a finilor nostri.si nu stiu unde sta.....dar cred ca in Amsterdam...[/quote]

ok ,am inteles

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 16:03 
Diva

sa va trimit ce am primit si eu azi pe mess...m-a facut sa rad....

bebe la botez!!!

*Ora 14.00*. Multa lume în casa. Mama s-a coafat, tata are un soi de servet verde legat de gât, cam ca babetica mea, dar mai îngust. Arata caraghios, am râs de el. Bietul tata, crede ca râd de fapt cu el. Oricum, suspect de multa agitatie. Presimt ca e în legatura cu mine. Ia sa stau treaz. Nu, mama, nu vreau sa dorm si nici sa manânc. Voi îmi pregatiti ceva.

*Ora 15.00*. Au mai venit si altii. Vorbesc tare, râd. Din când în când se apleaca si ma gâdila. Asta-i un obicei tâmpit - ce, ne cunoastem? Pe voi va gâdila necunoscutii în dormitor? Ia sa plâng nitel, poate ma ia mama-n brate si scap. Deci trag aer în piept, deschid gura si…

*Ora 15.45*. Presupun c-am adormit. Adica trebuie sa fi dormit, nu? ca acuma m-au trezit. Ce mitocani… Ba, dormeam, da? Ce ma trambalati atâta? Na, ca acum a apucat-o pe mama cheful sa ma schimbe. Femeie, tu pe ce lume esti? Lasa-ma-n pace sa dorm! Ia sa tragem aer în piept…

*Ora 16.15*. Credeti ca am chef de plimbare? Adica, zau, va imaginati ca asta vrea omu’ sâmbata dupa-amiaza pe la patru, sa se dea cu masna? Si acum ne si întoarcem, ca cica au uitat un certificat de nastere. Asta mi se pare o prostie - ce, aveti nevoie de dovezi ca m-am nascut? nu urlu suficient de tare aici? Nu pricepeti? Vreau aaa-caaa-saaaa, la mine-n paaaat!

*Ora 16.30*.. Oooo, ce de luminite-n camera asta! Si ce tavan înalt! Miroase cam naspa, n-ar strica o curatenie generala, dar daca n-au ferestre, nici n-ai ce sa speri… Uite-i si pe tipii astia, umbla-n rochii aurii cu mâneci negre, doi barbosi… na ca unul a pus mâna pe mine - ia gheara, ba naspetule, ce-i cu manierele astea?

*Ora 16.40*. Cânta - sau asa cred ei. Mama e Carmina Burana pe lânga astia. Aloouu, ma blues brothers, mai încet ca nu ma mai aud gândind! Ma tine-n brat,e o tanti, habar n-am cine e, aia rad de mama focului, e cam multa lume în spate, e si oala( mare în stânga, o masa… Cred ca astia vor sa ma manânce. Bai, trebuie sa scap de-aici imediat. Mama! Maaaaa-maaaaa! Cât mai tare: MAAAA-MMMAAAAAA!

*Ora 16.50*. Urlu în continuare. Pân-aici mi-a fost, nu mai scap. Mama e cu ei, clar, în loc sa ma scape din beleaua asta îngrozitoare (în care tot ea m-a bagat, daca e sa ma gândesc), a vent sa-mi dea suzeta. Suzeta? De-asta crezi tu, mama, ca am nevoie acum? Ia-ma de-aici, nu-i vezi p-astia ce-mi pregatesc? Ce tradatoare… Nu m-as fi asteptat la asa ceva tocmai din partea ei.

*Ora 17.00*. Tanti m-a pasat la nenea, dar tot în spatele barbosilor stau. Aia fac vrajitorii peste cartea de bucate, lumea îi aproba cu gesturi stranii. În oala aia e apa, m-am prins. Nu vad de-aici daca e vreun morcov si niscaiva pastârnac înauntru, dar n-am nici o-ndoiala. Cred ca ma( fac ciorba. Am încurcat-o rau de tot. Cred c-am si ragusit, dar nu ma las - cineva trebuie sa ma salveze s,i pe mine. Cineva, oricine, ajutor!

*Ora 17.05*. Nenea face avioane cu mine. Ce truc vechi, suckere, nu ma pacalesti.

*Ora 17.10*. Nenea face avioane cu mitraliere si cu bombe. Am tacut, fazanul crede ca datorita lui. Aiurea, nu m-am resemnat, doar îmi conserv puterile magice. Când or vrea sa m-arunce-n oala, o sa-mi iau zborul si-o sa le dau cu tifla din turla. Roadeti-va unghiile, na, canibalilor.

*Ora 17.15*. Gata, pân-aici mi-a fost. M-au luat pe sus, m-au pus pe masa, m-au dezbracat. Pentru o clipa am ajuns pe burta, dar puterile magice n-au actionat, n-am putut s-o sterg, desi am încercat. Acum m-a luat barbosul nr. 1 si ma duce spre oala. Acum, ajutor acum! Ba, nu ma baga-nauntru, ba, stai asa…

*Ora 17..15*. WHOA! S-a razgândit, uite-l ca ma scoate. Stai sa tip.

*Ora 17.15*. Nu, iar ma baga-n oala. Ma, nebunule, termina!

*Ora 17.15*. Iar m-a scos. Devine ridicol. Nici nu stiu daca vrea sa ma înece pe bune, ca ma tine de nas si gura. Poate vrea sa ma sufoce? Ma desteptule, tu respiri cumva pe alte gauri?

*Ora 17.15*. Daca mai face asta înca o data, pe bune daca nu fac si eu ceva pe el. Macar atât. Ia, ca ma tine deasupra oalei, sa ma scurg. Ce înapoiati… de prosoape n-ati auzit?

*Ora 17..20*. Credeam c-am scapat, ca s-au îndurat.. M-au luat de la oloi, m-au îmbracat la loc, dar m-au dat si cu ulei si tot lui nenea ala m-au livrat si ala merge cu barbos,ii într-o camera secreta. Acolo o fi tigaia, poate nu mai vor ciorba. Unde duceti voi copiii mici, ma nenorocitilor? Ia sa urlu un pic, poate atrag atentia cuiva, desi astia-s clar vorbiti între ei.. Las’ca scap eu si va dau pe mâna Politiei!

*Ora 17.25*. Nu trebuia sa urlu. Mi-au bagat pe gât droguri cu lingurita. Se-nvârte tot, ma tin de barbie sa-nghit. Am reusit sa scuip un pic, dar barbosul s-a ferit, e clar ca are experienta, pezevenghiul. În schimb, fraierul care ma tine strâns în brate e începator. Acum are o amintire de la mine pe rever.

*Ora 17.30*. Dhhroglgul ala îsssi mmfas,eee emfectul… mmmmhhhmmm… mi-e somn. Tu, trecatorule, daca citesti asta, sa stii ca m-am luptat ca un barbat si-am fost învins miseleste. Adio si sa va stau în gât.

*Ora 18.00*. M-am trezit din nou. Sunt viu, întreg.. Nu stiu cum am scapat, dar înca un botez nu mai suport. Bai, desteptilor, sper ca nu va mai vine vreo idee saptamâna viitoare.

Femeie, ia scoate sutienul si fa-te-ncoa. N-am uitat ca m-ai tradat acolo, dar acum am nevoie de tine. Mi-e foame.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 16:55 
Diva

:)))am primit si eu chestia asta elly :)foarte tare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 16:56 
Diva

laura_sandu scrie:
:)))am primit si eu chestia asta elly :)foarte tare

:rofl: cred ca circula pe net acum....e o chestie amuzanta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 19:19 
Diva

fetelor am gasit o poza cu un tort de botez care imi place mult de tot. ce ziceti?

Fişiere ataşate:
tort botez.jpg
tort botez.jpg [ 58.85 KiB | Vizualizat de 11101 ori ]
Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 19:49 
Moderator Ghidul Miresei

Ca si aspect e foarte dragut si amuzant, dar nu mi se pare potrivit pentru un botez. Mi se pare mult mai adecvat pentru aniversarea copilului la 4-5 ani, o petrecere cu copii...

@parerea mea

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 20:12 
Diva

imi place f mult.....dar si parerea mea este aceeasi ,cred ca s-ar potrivi mai bine la aniversarea copilului pe la 3-4 anisori

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 20:35 
Diva

si eu zic la fel.e dragut,dar nu sa imi fie servit mie,ca adult.ci unor copilasi :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 20:36 
Diva

elyt1000 scrie:
imi place f mult.....dar si parerea mea este aceeasi ,cred ca s-ar potrivi mai bine la aniversarea copilului pe la 3-4 anisori

mda...vroiam ceva vesel ca doar e botez. ma gandeam la un tort normal, mai marisor in mijloc iar in laterale figurinele. ma mai gandesc :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 20:40 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
mda...vroiam ceva vesel ca doar e botez. ma gandeam la un tort normal, mai marisor in mijloc iar in laterale figurinele. ma mai gandesc :unsure:

tu te gandesti de acum la tortul de la botez? :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 20:51 
Diva

pai de ce nu carlita? trebuie sa se gandesca la toate.....si asa nu are ce sa faca.....mai bine isi organizeaza totul de pe acum...si dupa parerea mea este si super sa te ocupi de tot ce tine de bebel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 20:55 
Moderator Ghidul Miresei

Adina, ai cumparat pana la urma mobila pt. bebe? Sau ai gasit ceva pe gustul tau?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 20:58 
Diva

tu te gandesti de acum la tortul de la botez? :nlol:[/quote]

pai cum zicea si Ely, nu prea am ce sa fac...toata lumea ma menajeaza, na. ma uit sa-mi fac o idee pt ca nu am fost la multe botezuri. am vazut tortul pe un site unde cautam paturi si
mi-a placut pt. ca e vesel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 21:56 
Diva

anidaaa scrie:
fetelor am gasit o poza cu un tort de botez care imi place mult de tot. ce ziceti?

mie..nu prea imi place...

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Botezul!
MesajScris: 16 Sep 2009, 22:48 
Nou Venit

orice ai nevoie pentru botez , intreaba :) :clap:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Sep 2009, 23:39 
Diva

asibiventgroup scrie:
orice ai nevoie pentru botez , intreaba :) :clap:

pe cine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2009, 08:03 
Diva

pe cine?[/quote]

cred ca pe asivientgroup :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2009, 08:12 
Veteran

Citat:

cred ca pe asivientgroup :nlol:

dar cred ca ei isi fac reclama la toate topicurile caci au fost cam cenzurati!:D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Sep 2009, 10:39 
Diva

pe cine?[/quote]

doamne dar ce firma tare....se ocupa si de nunti si de botezuri......foarte activ...nu gluma.....dar ar trebui sa puna pe altcineva sa scrie mesajele in locul lui(ei)......ca sa intelegem si noi ce vrea
adina mie mi se pare fain ca te ocupi de pe acum de tot ptr bebe,timpul zboara.....si de ce nu, te interesezi dinainte ce ti-ar placea si cum ai vrea sa fie botezul copilului tau.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 508 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 26  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]