Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 22:03

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 14 Sep 2009, 22:25 
Diva

laura_sandu scrie:
fetelor am fost la ecograf.totul e in regula dar sunt putin dezamagita.....
copilul e mai dezvoltat cu 10 zile...nu s-a aratat cu fata ......si eu am luat 11 kg.Medicul mi-a spus ca daca pun peste 15 kg nu ma mai asista la nastere....

cum adica sa nu te asiste? ce vrea sa spuna cu asta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 22:33 
Diva

clarut scrie:

cum adica sa nu te asiste? ce vrea sa spuna cu asta?

mi-a spus ca a fost azi una care s-a ingrasat 35 de kg.si peste 15 kg nu e sarcina, e nesimtire...si e foarte periculos si pt mama si pt fat si pt medic.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 22:49 
Diva

laura_sandu scrie:

mi-a spus ca a fost azi una care s-a ingrasat 35 de kg.si peste 15 kg nu e sarcina, e nesimtire...si e foarte periculos si pt mama si pt fat si pt medic.

35? :woow: oare cum o fi reusit?

pai mai ai doar doua luni...pp ca n-o sa depasesti limita :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 22:57 
Diva

clarut scrie:

35? :woow: oare cum o fi reusit?

pai mai ai doar doua luni...pp ca n-o sa depasesti limita :)

pai nu stiu cum a reusit.....cu nesimtire......habar nu am.
Ideea este ca sper sa nu ma ingras si eu cu nesimtire la final.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:03 
Diva

da tu laura aia am facut toata ziua azi...soacra-mea cred ca ii disperata...sta si vorbeste cu mine si eu joc :))

tu fata...da eu sper ca a fost o gluma ce ti-a zis doctorul...cum adica sa nu te mai asiste daca pui peste 15 kg? ii foarte usor sa se intample si nu ii nesimtire!! ti-am mai zis eu tie..stai linistita si nu te mai stresa...ii periculos daca nu ai o alimentatie sanatoasa...nu manca multe dulciuri sa nu faci diabet gestational....fara prea multe sucuri...fructe si legume multe, apa plata de baut...fara bauturi carbogazoase sau alte chestii din astea...stii si tu, nu trebuie sa iti zic eu...dar nici nu iti pleca urechea la ce zice el...auzi la el...sa nu te mai asiste...acum m-am enervat :))

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:03 
Diva

laura_sandu scrie:
pai nu stiu cum a reusit.....cu nesimtire......habar nu am.
Ideea este ca sper sa nu ma ingras si eu cu nesimtire la final.......

ideea este ca depinde mult si de organism.Eu retin multa apa si sunt foarte umflata nu am cum sa nu pun kg....
A fost nesimtit si medicul, desi e realist ce spune.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:04 
Diva

l-ai intrebat de testul ala pt diabet gestational? ala de glucoza? cam pe acum se face daca imi aduc bine aminte...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:09 
Diva

Bamba scrie:
da tu laura aia am facut toata ziua azi...soacra-mea cred ca ii disperata...sta si vorbeste cu mine si eu joc :))

tu fata...da eu sper ca a fost o gluma ce ti-a zis doctorul...cum adica sa nu te mai asiste daca pui peste 15 kg? ii foarte usor sa se intample si nu ii nesimtire!! ti-am mai zis eu tie..stai linistita si nu te mai stresa...ii periculos daca nu ai o alimentatie sanatoasa...nu manca multe dulciuri sa nu faci diabet gestational....fara prea multe sucuri...fructe si legume multe, apa plata de baut...fara bauturi carbogazoase sau alte chestii din astea...stii si tu, nu trebuie sa iti zic eu...dar nici nu iti pleca urechea la ce zice el...auzi la el...sa nu te mai asiste...acum m-am enervat :))

da.....eu recunosc ca beau sucuri carbogazoase ca nu imi tece setea si sunt mancatoare de dulce.....stiu ca nu e bine dar nu ma pot atine.
O sa mananc 2 luni numa fructe, legume, peste si pui.....
Sincer...nu stiu daca glumea ca el e mereu cu zambetul pe buze.A fost oarecum ca un avertisment.....
Initial mi-a zis ca mai am voie un kg pana nasc...apoi 4.....
Si mai sunt suparata ca nu am reusit sa vad bebele.Si ce s-a vazut...era ciudat...avea fata turtita si nasul mare si parca bot ca la negrii.....si data trecuta era asa frumos....
Stiu ca e o chestie superficiala si ca e important ca e sanatos......dar nu ma pot abtine sa nu fiu suparata... :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:10 
Diva

Bamba scrie:
l-ai intrebat de testul ala pt diabet gestational? ala de glucoza? cam pe acum se face daca imi aduc bine aminte...

nu l-am intrebat.da sapt viitoare merg la medicul de familie.Si ma trimite aia unde trebuie.O sa merg iar la control peste 3 sapt.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:26 
Diva

nici noi nu am vazut-o pe alexia niciodata la ecograf...totdeauna isi tinea manutzele la fata :)) dar tot am pus in rama o poza de-a ei in burtica :) mai ai un pic si o sa iti vezi puiul stai linistita...la adi i s-a parut urata imaginea de la ecograf :)

sa intrebi pt ca mie mi se pare suuuuper important in faza asta a sarcinii....poate crea complicatii daca nu e detectat :( tu mergi si la doctor de familie si la gine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:30 
Diva

Bamba scrie:

iti dai seama ca a fost o gluma, una proasta ce-i drept...ca doar o asista si pe fata cu 35+. asa sunt doctorii, sa le zicem excentrici :really: important e sa stie sa-si faca treaba!
da' totusi...mi-e f greu sa cred ca te poti ingrasa mult mancand sanatos cum zici tu...eu chiar cred ca are dreptate cand zice ca e periculos. nu poate fi sanatos sa te ingrasi atat in 9 luni, nu? :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:36 
Diva

laura...eu cred ca esti ok cu 11 kg, dc te ajuta cu ceva :neyes:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:40 
Diva

clarut eu am pus 23 de kg si imi scriam fiecare imbucatura pe care o bagam in gura...erau sapt cand cred ca nu mancam fizic atatea kg de mancare cate puneam...fara sa mai punem la socoteala ce se mai asimila...cred ca pot exista dezechilibre hormonale si sa ajungi sa te ingrasi asa...acum nu stiu ce sa zic de 35 de kg...dar Milla Jovovich sau Salma Hayek care au pus de ordinul a 30 si ceva de kg?...si alea daca nu au traineri si bucatari nu stiu ce sa zic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:43 
Diva

Bamba scrie:
nici noi nu am vazut-o pe alexia niciodata la ecograf...totdeauna isi tinea manutzele la fata :)) dar tot am pus in rama o poza de-a ei in burtica :) mai ai un pic si o sa iti vezi puiul stai linistita...la adi i s-a parut urata imaginea de la ecograf :)

sa intrebi pt ca mie mi se pare suuuuper important in faza asta a sarcinii....poate crea complicatii daca nu e detectat :( tu mergi si la doctor de familie si la gine?

da daa trecuta parea asa frumos......
o sa intreb despre ce teste tb sa fac.
Da, merg si la medic de familie si la gine.de ce?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:47 
Diva

clarut scrie:

iti dai seama ca a fost o gluma, una proasta ce-i drept...ca doar o asista si pe fata cu 35+. asa sunt doctorii, sa le zicem excentrici :really: important e sa stie sa-si faca treaba!
da' totusi...mi-e f greu sa cred ca te poti ingrasa mult mancand sanatos cum zici tu...eu chiar cred ca are dreptate cand zice ca e periculos. nu poate fi sanatos sa te ingrasi atat in 9 luni, nu? :-S

si eu zic ca nu e sanatos sa te ingrasi 35.....
dar nicoleta luciu care a pus 42???oare cum a reusit?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 14 Sep 2009, 23:53 
Diva

Bamba scrie:
clarut eu am pus 23 de kg si imi scriam fiecare imbucatura pe care o bagam in gura...erau sapt cand cred ca nu mancam fizic atatea kg de mancare cate puneam...fara sa mai punem la socoteala ce se mai asimila...cred ca pot exista dezechilibre hormonale si sa ajungi sa te ingrasi asa...acum nu stiu ce sa zic de 35 de kg...dar Milla Jovovich sau Salma Hayek care au pus de ordinul a 30 si ceva de kg?...si alea daca nu au traineri si bucatari nu stiu ce sa zic...

23...nu e 35 :) e adevarat si 23 mi se pare mult, da' dc zici ca nu era mancare...probabil ca sunt si exceptii si femei care sufera de dezechilibre hormonale....
iar referitor la vedete nici nu cred tot...poate au zis asta numai ca sa dea bine pe urma cu cat au slabit :) ma rog, nu ma pronunt cu privire la ele...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Sep 2009, 00:07 
Diva

clarut scrie:

23...nu e 35 :) e adevarat si 23 mi se pare mult, da' dc zici ca nu era mancare...probabil ca sunt si exceptii si femei care sufera de dezechilibre hormonale....
iar referitor la vedete nici nu cred tot...poate au zis asta numai ca sa dea bine pe urma cu cat au slabit :) ma rog, nu ma pronunt cu privire la ele...

clarut...uite iti atasez niste poze :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Sep 2009, 00:08 
Diva

clarut...le-am vazut in poze in timpul sarcinii...amandoua era super uriase...acum nu cred ca si-au trucat pozele numai de dragul publicitatii ca nici una din ele nu are nevoie de asa ceva...Salma Hayek nu a reusit sa slabeasca extrem de mult...arata bine dar nu excesiv de slaba ca alte vedete...

laura...numai m-am mirat...ca eu numai la doctorul gine am fost in timpul sarcinii pt absolut tot ce a tinut de sarcina :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Sep 2009, 00:15 
Diva

Bamba scrie:
clarut...le-am vazut in poze in timpul sarcinii...amandoua era super uriase...acum nu cred ca si-au trucat pozele numai de dragul publicitatii ca nici una din ele nu are nevoie de asa ceva...Salma Hayek nu a reusit sa slabeasca extrem de mult...arata bine dar nu excesiv de slaba ca alte vedete...

laura...numai m-am mirat...ca eu numai la doctorul gine am fost in timpul sarcinii pt absolut tot ce a tinut de sarcina :)

la noi medicul de familie iti da trimitere pt analize, iti ia tensiunea...hestii minore.Numai de 2 ori am fost la ea.
Si eu zic ca s-au ingrasat mult si nu au fost trucate.Si lor nu le-a pasat :unsure:
Bamba, am uitat sa iti spun ca imi pare bine ca ne-am cunoscut :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Sep 2009, 00:46 
Diva

:)) si mie

atata vreme cat totul merge ok cu sarcina, ii ok...kg se dau jos...mai mult sau mai putin...daca nu, chirurgia estetica sa traiasca :)

dar bebe e cel mai important..totul trebuie facut cu moderatie...nici sa ne lasam pe o ureche si sa mancam ca spartele, dar nici sa nu mancam nimic ca nu cumva sa ne ingrasam :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]