Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 09:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 18 Sep 2009, 11:51 
Diva

vrei sa adopti? de ce daca poti face copii?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 11:59 
Diva

anidaaa scrie:
vrei sa adopti? de ce daca poti face copii?

pt ca vreau 2 copii.si nu cred ca il voi mai face pe al doilea....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:08 
Diva

neata fetelor ! :.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:21 
Diva

Ayrun scrie:
neata fetelor ! :.

fetelor, va las...nu mai plec la Bistrita ca nu am nici un chef.Merg luni...
Ma duc sa imi cumpar bilet la "The Final Destination", 3 D....spr sa nu nasc in scaun la Mall :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:25 
Diva

de ce sa nu-l faci si pe al 2 lea? cu toate mamicile cu care am vorbit au zis ca in momentul cand il vezi uiti prin tot ce ai trecut si esti dispusa sa o iei de la capat...asa am auzit...poate o sa fie si la tine la fel :nwink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:25 
Diva

fetelor, va las...nu mai plec la Bistrita ca nu am nici un chef.Merg luni...
Ma duc sa imi cumpar bilet la "The Final Destination", 3 D....spr sa nu nasc in scaun la Mall :lol: :lol:[/quote]

si eu si vrut sa ma duc la un film...mai urmeaza sa vad la care.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:29 
Diva

pt ca vreau 2 copii.si nu cred ca il voi mai face pe al doilea....[/quote]

dupa parerea mea gresesti. nu spun ca nu e un gest nobil, umanitar, dar nici nu poti sa stii din ce familie provine, mostenirea genetica, daca a luat mama droguri in perioada sarcii care sa-i afecteze capacitatea si dezvoltarea intelectuala mai tarziu.
e cu dus si'ntors poti lua un copil deosebit sau un nenorocit. asa daca e al tau treci peste mai multe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:36 
Diva

anidaaa scrie:

dupa parerea mea gresesti. nu spun ca nu e un gest nobil, umanitar, dar nici nu poti sa stii din ce familie provine, mostenirea genetica, daca a luat mama droguri in perioada sarcii care sa-i afecteze capacitatea si dezvoltarea intelectuala mai tarziu.
e cu dus si'ntors poti lua un copil deosebit sau un nenorocit. asa daca e al tau treci peste mai multe.

iti dai seama ca m-am gandit la toate chestiile astea.
chiar am o prietena medic care lucreaza pe morphopatologie si ma tot dispera cu mostenirea genetica .
E o decizie pe care o voi calcula la momentul potrivit.
Deocamdata imi doresc...si chiar cred ca as putea sa il iubesc la fel ca i pe copilul meu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:47 
Diva

laura_sandu scrie:
E o decizie pe care o voi calcula la momentul potrivit.
Deocamdata imi doresc...si chiar cred ca as putea sa il iubesc la fel ca i pe copilul meu

si noi ne gandeam la adoptie, ziceam ca facem doi si pe al treilea il adoptam. sunt o multime de copii care au nevoie de o familie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:48 
Diva

anidaaa scrie:

e mult spus "gresesti"...eu sunt pro adoptie! si mi-as dori extraordinar de mult s-o fac intr-o zi. pt ca la fel de bine poti naste un copil perfect normal care sa ajunga un ratat. sau...sa nasti un copil cu ce stiu eu ce handicap...nu ai nicio garantie, in niciuna dintre situatii...dar faptul ca ii oferi unui copil care are sanse f mici sa reuseasca in viata, un camin, dragoste si suport material mi se pare cel mai frumos lucru pe care o fiinta il poate face... :love:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:52 
Diva

clarut scrie:
...dar faptul ca ii oferi unui copil care are sanse f mici sa reuseasca in viata, un camin, dragoste si suport material mi se pare cel mai frumos lucru pe care o fiinta il poate face... :love:

asa ne gandeam si noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 12:53 
Diva

Ayrun scrie:

asa ne gandeam si noi

se pare ca am deschis un nou subiect interesant:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 13:07 
Diva

Citat:

e mult spus "gresesti"...eu sunt pro adoptie! si mi-as dori extraordinar de mult s-o fac intr-o zi. pt ca la fel de bine poti naste un copil perfect normal care sa ajunga un ratat. sau...sa nasti un copil cu ce stiu eu ce handicap...nu ai nicio garantie, in niciuna dintre situatii...dar faptul ca ii oferi unui copil care are sanse f mici sa reuseasca in viata, un camin, dragoste si suport material mi se pare cel mai frumos lucru pe care o fiinta il poate face... :love:

da sunt copii extraordinari care saracii nu au nici o vina ca au fost abandonati...si ajung saracii cum ajung pt ca in centrele pt copii saracii trec prin multe, sunt abuzati fizic si psihic...si eu daca as avea ocazia as adopta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 13:18 
Diva

serene scrie:
da sunt copii extraordinari care saracii nu au nici o vina ca au fost abandonati...si ajung saracii cum ajung pt ca in centrele pt copii saracii trec prin multe, sunt abuzati fizic si psihic...si eu daca as avea ocazia as adopta...

pai si de ce nu ai ocazia?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 14:38 
Diva

buna, fetelor!
ce mai faceti?
am intrat un pic sa va salut...of ca tare ocupata mai sunt..dar promit ca o sa intru mai des?
sunteti bine?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 15:57 
Veteran

fetelor mi-a venit pachetul!
era sa-l bat pe tipul ce venise cu el!
ideea e ca puloverul e super misto si calitate si e marimea potrivita dar....(cum era normal exista un dar)cadoul nu a fost cel comandat de mine ci altceva:un ceas si o bratara-nu zic ,dragute ele asa dar nu era ce-mi doream!deci canci geanta!:( :curse: am sunat si am facut reclamatie si ei cu tupeu imi zic ca pe banii mei sa le trimit cadoul inapoi si peste 2sapt imi vine geanta...aiurea!
in plus comandasem si un catalog si nici ala nu a venit!bine macar ca puloverul imi place!:)
week-end placut!
noi plecam la cabana la ora 5 cu inca 7 cupluri!sper sa ne distram!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 16:01 
Diva

[quote="clarut"][quote="anidaaa"]

e mult spus "gresesti"...eu sunt pro adoptie! si mi-as dori extraordinar de mult s-o fac intr-o zi.

da. poate am exagerat spunand "gresesti" dar imi mentin parerea in legatura cu celelalte afirmate.
intr-adevar este o loterie sa ai o casnicie reusita sau nu, sa ai un copil sanatos din punct de vedere medical si psihologic dar sa mai si adopti un copil care are sa zicem grave probleme comportamentale, eu una, nu as risca.
atata tm cat pot avea copilul meu, cum se spune, bun rau este al meu. nu stiu cum as reactiona ca, copilul infiat sa-mi creeze probleme.
si eu m-am gandit de multe ori, nu sa adopt, pt ca asta clar nu as face-o niciodata, ci sa iau un copil de la casa de copii sa o tin la mine in week-end, sa-i platesc excursii, sa-i ofer un plus de confort material dar apoi am zis sa nu ma complic, pot ajuta in alte multe feluri decat sa aduc un necunoscut in casa.
am mai discutat cu prietenii asta, mi s-a mai spus ca sunt rea si insensibila dar va intreb cati din cei care sustin ca ar infia, ar face-o intr-adevar. asa e frumos sa vorbesti dar.. am vazut cu pisicile mele...toata lumea se juca cu ele, le mangaia dar daca propuneam sa o ia acasa, toti se eschivau, nu vroiau sa-si asume responsabilitatea cresterii unei amarate de pisici.
asa ca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 18:18 
Diva

ooo doamne dar ce a-ti mai discutat......na ,sunt intr-ul totul de acord cu adina......e asa de usor sa spui ,vai draga ce mi-as dori sa infiez un copil si una sa iti asumi intr-adevar aceasta responsabilitate......atata timp cat pot face proprii mei copii,nu as infia,exact cum a spus si adina.,ii putem ajuta pe cei orfani si in alte moduri.........imi doresc ff mult un copil si daca nu as putea sa fac poate m-as gandi la posibilitatea adoptiei desi sunt sigura ca sotul meu nu ar fi de acord 100%

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 18:54 
Diva

aleionescu scrie:
fetelor mi-a venit pachetul!
era sa-l bat pe tipul ce venise cu el!
ideea e ca puloverul e super misto si calitate si e marimea potrivita dar....(cum era normal exista un dar)cadoul nu a fost cel comandat de mine ci altceva:un ceas si o bratara-nu zic ,dragute ele asa dar nu era ce-mi doream!deci canci geanta!:( :curse: am sunat si am facut reclamatie si ei cu tupeu imi zic ca pe banii mei sa le trimit cadoul inapoi si peste 2sapt imi vine geanta...aiurea!
in plus comandasem si un catalog si nici ala nu a venit!bine macar ca puloverul imi place!:)
week-end placut!
noi plecam la cabana la ora 5 cu inca 7 cupluri!sper sa ne distram!

pana la urma calul de dar nu se cauta la dinti :)important e ca iti place ce ai comandat, desi sincer si euma enervam...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Sep 2009, 19:02 
Diva

anidaaa scrie:

da. poate am exagerat spunand "gresesti" dar imi mentin parerea in legatura cu celelalte afirmate.
intr-adevar este o loterie sa ai o casnicie reusita sau nu, sa ai un copil sanatos din punct de vedere medical si psihologic dar sa mai si adopti un copil care are sa zicem grave probleme comportamentale, eu una, nu as risca.
atata tm cat pot avea copilul meu, cum se spune, bun rau este al meu. nu stiu cum as reactiona ca, copilul infiat sa-mi creeze probleme.
si eu m-am gandit de multe ori, nu sa adopt, pt ca asta clar nu as face-o niciodata, ci sa iau un copil de la casa de copii sa o tin la mine in week-end, sa-i platesc excursii, sa-i ofer un plus de confort material dar apoi am zis sa nu ma complic, pot ajuta in alte multe feluri decat sa aduc un necunoscut in casa.
am mai discutat cu prietenii asta, mi s-a mai spus ca sunt rea si insensibila dar va intreb cati din cei care sustin ca ar infia, ar face-o intr-adevar. asa e frumos sa vorbesti dar.. am vazut cu pisicile mele...toata lumea se juca cu ele, le mangaia dar daca propuneam sa o ia acasa, toti se eschivau, nu vroiau sa-si asume responsabilitatea cresterii unei amarate de pisici.
asa ca...

sunt perfect de acord cu tine .Ai dreptate, e cale lunga de la vorba pana la fapta.
eu am de mult in cap ideea cu adoptia desi putini prieteni sunt de acord cu asta.S-a accentuat o data cu sarcina, pt canu imi place sa fiu insarcinata, dar imi doresc 2 copii ...asa ca tb sa gasesc o cale sa se intample asta.
Oricum , la mine probabil nu se va intampla niciodata adoptia....voi vedea dupa ce nasc.Ionut e total impotriva si gandeste exact ca tine Adina , desi e prost de bun in multe alte chestii.Asa ca nu voi putea sa adopt un copil pt mine, tb sa aiba si mama si tata...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]