Citat:
sa stii Carlita ca si noi am pastrat caloriferele din fonta, chiar sunt mai bune.
si la noi a inceput reabilitarea termica (pe banii primariei

), abia astept sa termine
la noi nu este pe banii primariei pentru ca avem niste vecini foarte idioti
anul trecut a venit o oferta care suna in felul urmator: mansarda (proprietarii aveau prioritate la cumpararea apartamentelor chiar si in rate); izolat bloc; interfon; usi termopan si geamuri pe casa scarii, zugravit casa scarii + 1500 E de apartament...dar ca de obicei s-au trezit 3 vecini care nu au fost de acord, ...unul din ei sta la etajul 3, nu stiu cu ce l-ar fi afectat, altul la etajul 1...cu atat mai putin, oricum are vecini mai in sus...ce conta unu in plus? ....si ultimul si cel mai afurisit...la etajul 4, dansul a spus ca el acolo si-a luat apartamentul tocmai ca sa nu-i sara altii in cap...dar faza este ca nu-i asa, pentru ca pe vremea aia...fiecare primea apartament, nu ti-l alegeai...si mai ales plafonul de sus este mult mai gros ca intre etaje si cu siguranta nu auzea daca era un copil mic si facea galagie...
daca era sa stam dupa primarie, ni-l facea peste 2 ani si ne costa 60 mil de apartament...tata e presedintele blocului si la el sunt hartiile, asa ca nu mint
in fine, cei care ne izoleaza la noi pe scara...pentru ca doar oamenii de la noi de pe scara fac sunt oameni care au facut blocul vecin, e ceva firma particulara care incepand de laanul nu mai are voie sa izoleze blocuri, doar daca toti cetatenii de pe o scara sunt de acord, pentru ca degeaba face vecinu la etajul 2 anul asta, si vecinul de la 4 anul viitor pentru ca se strica tot, atunci cand prinde schelele
la noi preturile suna in felul urmator...cei care stau in partea dreapta 21 mil, pe mijloc 13 mil iar pe stanga unde sunt cei mai multi pereti exteriori...35 mil....dar asta este, trebuie

...ah...eu platesc 35 mil

...deja am platit jumatate in euro, si mai trebuie sa dam jumatate cand termina.