Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 12:33

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 19 Sep 2009, 09:30 
Diva

buna dimineata, fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 09:48 
Diva

laura_sandu scrie:
buna dimineata, fetelor

buna dimineata! Va doresc un Week-end cat mai placut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 09:54 
Diva

anidaaa scrie:

buna dimineata! Va doresc un Week-end cat mai placut!

eu astazi caut toata ziua cadouri....ca nu mai pot cumpara cutiuta muzicala pt prietena mea.Apucase sa cumpere altcineva si nu putem aparea cu 2 cutii muzicale.
Si maine....merg langa Tg-Mures la un peste!!!!!!Abia astept ca nu am mai mancat de mult timp.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:05 
Diva

eu astazi caut toata ziua cadouri....ca nu mai pot cumpara cutiuta muzicala pt prietena mea.Apucase sa cumpere altcineva si nu putem aparea cu 2 cutii muzicale.
Si maine....merg langa Tg-Mures la un peste!!!!!!Abia astept ca nu am mai mancat de mult timp.[/quote]

eu azi stau acasa si o sa lucrez. cred ca saptamana asta ies judecatorii din greva asa ca se cam termina cu huzureala mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:08 
Diva

anidaaa scrie:

eu azi stau acasa si o sa lucrez. cred ca saptamana asta ies judecatorii din greva asa ca se cam termina cu huzureala mea.

da?se termina greva? deci gata distractia... :)
dar tu nu mai ai concediu medical?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:20 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
eu cred ca e mult...noi oricum nu am platit numai central fiind bloc nou.Restul era platit de constructor.
Fetelor am fost la film...dezamagire totala....

de ce dezamagire totala?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:22 
Diva

carlita scrie:

de ce dezamagire totala?

pai nu e film de groaza...totul e foarte previzibil...a fost mai degraba comedie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:23 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
Neata!Oana,nu cred ca vei mai intra azi pe ghid,dar eu iti doresc o zi minunata si o nunta exact cum ti-ai dorit!
In ceea ce priveste adoptia eu sunt pro daca nu poti face copiii.mi se pare ok.dar daca voi putea face,nu cred ca as mai adopta dupa aceea.daca fara sa vreau la un moment dat i-as trata diferentiat?
Bineinteles vad si lucruri negative la adoptie.cunosc pe cineva care are grija de un copil..nu e infiat dar nu stiu exact cum ii zice.are grija de el de la cateva luni,sta in permanenta la ei si primeste si o oarecare suma pe luna pt cheltuieli.dar copilul e tare ciudat.e rautacios,vorbeste urat,face tot felul de chestii.si ma tot intreb daca e vorba de genetica sau de felul in care a fost crescut.

Si in blocul vecin este o femeie care tot timpul are grija de cate un copil. Copilul este luat de nou-nascut acasa la ea si este crescut pana la varsta de 2 ani de zile dupa care il duce inapoi, sau ceva in genul.....ia 8 mil pe luna pentru ca are grija de copil, exact ca o mamica....doamna nu lucreaza nicaieri, mai facea curatenie la bloc si cam atat. Unul din copii ingrijiti de ea, a ramas la ea...deja are varsta de 8 ani.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:23 
Diva

[da?se termina greva? deci gata distractia... :)
dar tu nu mai ai concediu medical?[/quote]

s-ar putea sa se termine. marti aflu. nu am concediu medical pt ca mai am cateva dosare care se termina si nu pot trimite pe altcineva la angajamentele mele.
ma gandesc oricum f serios daca se merita sa-mi iau concediu post maternal si pt ingrijirea copilului. castig mai multi bani lucrand decat daca as sta in concediu.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:24 
Diva

buna dimineata fetelor! oana iti urez o nunta de vis si distractie maxima...sper sa ai o vreme superba...te asteptam cu poze si povesti...casa de piara si distractie placuta :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:26 
Diva

Si in blocul vecin este o femeie care tot timpul are grija de cate un copil. Copilul este luat de nou-nascut acasa la ea si este crescut pana la varsta de 2 ani de zile dupa care il duce inapoi, sau ceva in genul.....ia 8 mil pe luna pentru ca are grija de copil, exact ca o mamica....doamna nu lucreaza nicaieri, mai facea curatenie la bloc si cam atat. Unul din copii ingrijiti de ea, a ramas la ea...deja are varsta de 8 ani.[/quote]

da. se numesc ingrijitori maternali. li se dau copii in ingrijire si primesc un salariu de 8 mil lunar plus cheltuieli de intretinere ale copilului in cuantum de 3 mil. acum, statul a spus ca nu mai are bani pt ingrijitorii maternali. sa vedem ce o sa faca.
dupa parerea mea nu prea e rentabil pt ca un copil consuma mai mult de 3 mil.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:27 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
pai nu e film de groaza...totul e foarte previzibil...a fost mai degraba comedie...

aaa...credeam ca cinema-ul te-a dezamagit....:D

eu tot timpul cand apar filme noi le scot rapid pe calculator, majoritatea sunt calitate buna...il pun pe dvd si ne uitam acasa, mai chemam 1-2 prieteni pe la noi, la o pizza...si asa trece ziua sau noaptea :nlol:

eu am vazut final destination mai demult...prima data a aparut filmul ala Tamara, daca il stii...si toata lumea zicea ca ala e final destination...pana a aparut asta :p .....1 si 2 mi-au placut si mie, 3-ul deja nu a mai fost nu stiu ce....filmul e tot cu rolul ala numai ca se intampla altfel evenimentele...in fine :D

aaa...sa nu crezi ca nu ma duc la cinema :rofl: am fost si noi bineinteles, ultima data am fost acum 1 luna parca...cand a fost ice age-ul...nu am gasit calitate buna la el si nah, dar acum am gasit :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:30 
Diva

cunosc si eu cateva persoane care au copii loati in plasament dar din cate am inteles eu nu te lasa sa ti un copil tot timpul...dupa catva ani iti schimba copilul pt a ajunge toti pe la cate o familie...este destul de serioasa treaba pt ca esti verificata tot timpul, iar inainte sa ti-l dea trebuie sa indeplinesti anumite conditii

Sus
Neconectat Profil  

Moderator Ghidul Miresei

Citat:
da. se numesc ingrijitori maternali. li se dau copii in ingrijire si primesc un salariu de 8 mil lunar plus cheltuieli de intretinere ale copilului in cuantum de 3 mil. acum, statul a spus ca nu mai are bani pt ingrijitorii maternali. sa vedem ce o sa faca.
dupa parerea mea nu prea e rentabil pt ca un copil consuma mai mult de 3 mil.

asa este...consuma destul de mult :D :)

pt o luna:
- scutece - 60 lei pampers, ca poti sa cumperi si ceva scutece facute de kaufland la 30 de lei...sunt bune si alea dar tot nu sunt pampers, am vazut si eu la o vecina :D
- lapte praf 2 cutii - 60 lei
- servetele umede - 20 lei

si + ca copilului trebuie sa-i iei tot timpul biscuiti, iaurturi, fructe...bla bla :D :)

Sus
Neconectat Profil  

Diva

anidaaa scrie:

s-ar putea sa se termine. marti aflu. nu am concediu medical pt ca mai am cateva dosare care se termina si nu pot trimite pe altcineva la angajamentele mele.
ma gandesc oricum f serios daca se merita sa-mi iau concediu post maternal si pt ingrijirea copilului. castig mai multi bani lucrand decat daca as sta in concediu.

aceeasi problema o am si eu.cat o sa stau in concediu.eu am un program foarte flexibil si e pacat sa ma rup total de lume numai sa stau acasa.Nici nu as rezista sincer 2 ani sa vb numai despre pampers si lapte praf oricat mi-as adora copilul.
Si oricum am deja multe nunti programate pe anul viitor incepand din mai......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:32 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
aceeasi problema o am si eu.cat o sa stau in concediu.eu am un program foarte flexibil si e pacat sa ma rup total de lume numai sa stau acasa.Nici nu as rezista sincer 2 ani sa vb numai despre pampers si lapte praf oricat mi-as adora copilul.
Si oricum am deja multe nunti programate pe anul viitor incepand din mai......

poti sa lasi copilul la mine :nlol: ma joc eu cu el :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:39 
Diva

carlita scrie:

aaa...credeam ca cinema-ul te-a dezamagit....:D

eu tot timpul cand apar filme noi le scot rapid pe calculator, majoritatea sunt calitate buna...il pun pe dvd si ne uitam acasa, mai chemam 1-2 prieteni pe la noi, la o pizza...si asa trece ziua sau noaptea :nlol:

eu am vazut final destination mai demult...prima data a aparut filmul ala Tamara, daca il stii...si toata lumea zicea ca ala e final destination...pana a aparut asta :p .....1 si 2 mi-au placut si mie, 3-ul deja nu a mai fost nu stiu ce....filmul e tot cu rolul ala numai ca se intampla altfel evenimentele...in fine :D

aaa...sa nu crezi ca nu ma duc la cinema :rofl: am fost si noi bineinteles, ultima data am fost acum 1 luna parca...cand a fost ice age-ul...nu am gasit calitate buna la el si nah, dar acum am gasit :nlol:

la cinema mergem destul de des , desi in 90% in cazuri iesim dezamagiti de film.Ionut a spus ca de acum vom merge numai la comedii romantice, macar alea imi plac mie si nu aruncam banii pe fereastra.
Filmul.....nu mi-a placut deloc.Partile 1 si 2 le-am vazut si eu si stiu ca 1 mi-a placut foarte foarte mult.
Si noi am fost la Ice age.....alta dezamagire...acolo nici nu stiu de ce m-am dus pt ca nu imi plac desenele animate.
Sincer nici nu cred ca o sa ma mai duc curand la film.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:42 
Diva

carlita scrie:
poti sa lasi copilul la mine :nlol: ma joc eu cu el :p

ooo...multumes.
vezi ca s-ar putea sa te iau in serios si sa profit de propunerea ta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:43 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
la cinema mergem destul de des , desi in 90% in cazuri iesim dezamagiti de film.Ionut a spus ca de acum vom merge numai la comedii romantice, macar alea imi plac mie si nu aruncam banii pe fereastra.
Filmul.....nu ma placut deloc.Partile 1 si 2 le-am vazut si eu si stiu ca 1 mi-a placut foarte foarte mult.
Si noi am fost la Ice age.....alta dezamagire...acolo nici nu stiu de ce m-am dus pt ca nu imi lac desenele animate.
Sincer nici nu cred ca o sa ma mai duc curand la film.....

nici eu nu ma omor dupa desene animate, dar ne-au invitat niste prieteni si am zis ca totusi sa mergem...un film bun la cinema eu nu am mai vazut de la Craciun :D ...in a patra zi, dupa Craciun...am fost la film in Polus...ceva comedie, am iesit de acolo si inca radeam intr-una :nlol: .....nici nu mai stiu cum se numea filmul, dar era ceva cu Las Vegas...Casatorie in Las Vegas...sau nu stiu :D frumos oricum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Sep 2009, 10:44 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
ooo...multumes.
vezi ca s-ar putea sa te iau in serios si sa profit de propunerea ta :)

linistita :D
daca tot stau acasa...si am la jucarii de numa numa...am si machetute sa stii :nlol: cand eram mica tot timpul ma jucam cu masinute cu un vecin de scara mai mic ca mine :p

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]