Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 14:18

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 28 Sep 2009, 09:58 
Veteran

laura_sandu scrie:

eu sincer iti spun ca nu am auzit copil sa stea asa putin in carucior.

Eu am auzit. Ca a fost din vina mamei ca l-a invatat numai in brate, la prima scancire l-a luat din carut, e alta problema dar de stat nu a stat.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:05 
Diva

Buna dimineata fetelor! Va urez o saptamana cat mai placuta!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:05 
Diva

Buna dimineata fetele :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:10 
Diva

neata fetele!!!
wow dar ce a-ti mai vb......sa imi spun si eu parerea desi poate nu conteaza :p ....caruciorul imi place de mor iar pretul este bun,aici sunt de la 1000 de euro in sus,deci sunt de acord cu acest carucior si atunci cand va fi nevoie l-as vrea si eu,asta e,imi place,e modern,are mai multe functii,da,de ce nu.....dar sa mai tinem cont ca nu fiecare din noi isi permite asa ceva......ptr o familie cu 15 milioane vechi pe luna salariu e imposibil sa cumper asa ceva,parerea mea.
si da,nepotelul meu nu a stat in carucior,cum il punea acolo urla de ne stia tot cartierul,parca avea ace in perna si nu suporta,nu stiu daca l-a pus de 10 ori.....acum nu stiu ce sa spun,normal ca nu copilul alege dar si sa-l lasi sa urle pana se invineteste parca nu e normal....
lily sper sa te simti bine dupa atata oboseala,mai incepi si munca.....o sa fii bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:16 
Diva

brunetik scrie:
Vai fetelor dar ce v-ati mai distrat voi pe seama lui amely. Deci pana cum nu am realizat cat de inteligente sunteti voi si "prostanaca" de Amely, ce fraiera poate sa fie, ca nu-si da seama cat de important este un carut in val de 30 mil cu 5 componente, si nebuna a mai si indraznit sa zica ca poate copilul nu se acomodeaza, poate o sa planga si o sa vrea in brate, colici chestii din astea, dar totusi este o prostanaca si fetele inteligente nu pricep cum poate sa scoata pe gura "amarata de Amely" asemenea bazaconii nu????? Laura asa sa faci sa te duci cu copilul la 1 an sa-si aleaga caruciorul ca pana la 5 ani o sa stea in carut nu o sa aibe copilul voie sa invete sa mearga in picioare numai in carut ca doar nu o-i fii nebuna sa te tii dupa el cand vrea sa mearga sa stea in carut 5 ani
:x :x :x :x

noroc cu tine, acum ca ai venit, ca Supermen, sa-i iei apararea bietei fete de care ne-am batut joc cu atata rautate eu si Laura.
daca citeai si tu printre randuri ai fi observat ca nu era discutia despre cat a costat caruciorul ci despre o replica" daca-i place sau nu copilului in carucior". atat.
intr-adevar iti trebuie notiuni temeinice despre cresterea copiilor ca sa afirmi ca unui copil nou-nascut ii place sau nu in carut, daca se acomodeaza sau nu....
nu stiu cum se face draga mea Brunetika ca de fiecare data intervii pe forum cu o cearta. mereu nimic nu iti convine. te certi, apoi ca o victima veritabila iti iei jucariile si pleci amentintand ca nu vei mai intra niciodata.
iar referitor la replica ta ca " 5 ani nu are voie sa mearga in picioare..."...nu ma mai obosesc sa raspund. nu are rost.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:23 
Diva

buna dimineata fetelor! sunt putin obosita ely dar ma simpt ok...aseara m-am pus la somn un pic mai repede decat de obicei dar tot imi este putin somn acum...dar sper ca o sa-mi treaca...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:25 
Diva

buna dimineatza fetele :.
Brunetik te rog nu te m'ai baga asa ca musca in lapte doar ca simti nevoia sa fi bagata in seama...incearca sa nu fi m'ai fi asa atat avocatul poporului si celor necajiti....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:25 
Diva

lily scrie:
buna dimineata fetelor! sunt putin obosita ely dar ma simpt ok...aseara m-am pus la somn un pic mai repede decat de obicei dar tot imi este putin somn acum...dar sper ca o sa-mi treaca...

lasa ca si diseara vei face acelasi lucru.....te vei pune la somn mai devreme decat de obicei si maine vei fi intr-o forma mult mai buna
a fost frumos la nunta? miresica frumusica?ai facut si tu vreo poza ceva?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:26 
Diva

brunetik scrie:
Vai fetelor dar ce v-ati mai distrat voi pe seama lui amely. Deci pana cum nu am realizat cat de inteligente sunteti voi si "prostanaca" de Amely, ce fraiera poate sa fie, ca nu-si da seama cat de important este un carut in val de 30 mil cu 5 componente, si nebuna a mai si indraznit sa zica ca poate copilul nu se acomodeaza, poate o sa planga si o sa vrea in brate, colici chestii din astea, dar totusi este o prostanaca si fetele inteligente nu pricep cum poate sa scoata pe gura "amarata de Amely" asemenea bazaconii nu????? Laura asa sa faci sa te duci cu copilul la 1 an sa-si aleaga caruciorul ca pana la 5 ani o sa stea in carut nu o sa aibe copilul voie sa invete sa mearga in picioare numai in carut ca doar nu o-i fii nebuna sa te tii dupa el cand vrea sa mearga sa stea in carut 5 ani
:x :x :x :x

pana la scoala il tin in carucior.Avand in vedere ca o sa dau niste bani pe carucior....chiar nu o sa ma chinui sa il port in picioare , chiar daca o sa stie sa umble.ca mi-e lene... :D.Si vreau sa merite investitia.Sa nu arunc banii pe fereastra

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:28 
Diva

:rofl: :rofl: :rofl: hai ma laura nu fii asa dura cu copilul...ce vina are el ca iti e lene tie sau ca ai investit tu o gramada de bani in carut? :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:31 
Diva

a fost o nunta mica (40 de pers) intre prieteni dar frumoasa...ne-am distrat si ne-am simtit bine...am poze facute dar inca nu le-au loat de la fotograf...o sa le pun cand le primim...am 1sau 2 facute de sotul meu dar singura

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:33 
Diva

lily scrie:
a fost o nunta mica (40 de pers) intre prieteni dar frumoasa...ne-am distrat si ne-am simtit bine...am poze facute dar inca nu le-au loat de la fotograf...o sa le pun cand le primim...am 1sau 2 facute de sotul meu dar singura

f frumos....pune-le in albumul tau personal sa le vad si eu,pe cele 2 pe care le-a facut sotul tau

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:34 
Diva

referitor la carut, le-am trimis si eu un mail ,inca nu mi-au raspuns, pt cel sport, doar ca intre timp am vb cu o prietena care intamplator il are si am fost sa-l vad , ea folosindu-l deja de ceva timp, asa e frumos, e materialul bun, doar ca ce ma nemultumeste pe mine este cadrul, care este exact la fel ca cel pe care il are Sabin acum de la Prenatal si va pun sincer scartaie si balangane din toate alea, la fel si cel de la inglesina, ea mi-a recomandat unul mai tepanos si intr-adevar ma voi orienta catre altul, eu nu vreau decat model sport reversibil, dar il vreau cu rotile mai mari, credeti-ma fetelor conteaza mult si daca tot sunt la aceste preturi, pt ca sunt destul de mult dupa parerea mea, macar sa-i iau ceva bun. Sabin sta in carut, nu am avut probleme de genul asta, doarme de rupe in el si acum sincer primele 3,4 luni cum ar putea da de inteles ce i se intampla, cand habar nu are pe ce lume e :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:34 
Diva

o sa le pun dar cand ajung acasa ca acum sunt la servici

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:36 
Diva

laura_sandu scrie:
pana la scoala il tin in carucior.Avand in vedere ca o sa dau niste bani pe carucior....chiar nu o sa ma chinui sa il port in picioare , chiar daca o sa stie sa umble.ca mi-e lene... :D.Si vreau sa merite investitia.Sa nu arunc banii pe fereastra

:rofl: :rofl:

imi incep dimineata foarte frumos

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:36 
Veteran

serene scrie:
buna dimineatza fetele :.
Brunetik te rog nu te m'ai baga asa ca musca in lapte doar ca simti nevoia sa fi bagata in seama...incearca sa nu fi m'ai fi asa atat avocatul poporului si celor necajiti....

asta e un site liber!eu cred ca oricine isi poate da cu parerea la orice subiect de aici!
ce inseamna pt tine acest semn< ' > ?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:37 
Diva

lily scrie:
o sa le pun dar cand ajung acasa ca acum sunt la servici

da mi-am imaginat ca nu ai camera cu tine acum la munca :p ....astept,ca nu e problema.....tu ce fel de carut vrei ptr bebe?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:38 
Diva

pana la scoala il tin in carucior.Avand in vedere ca o sa dau niste bani pe carucior....chiar nu o sa ma chinui sa il port in picioare , chiar daca o sa stie sa umble.ca mi-e lene... :D.Si vreau sa merite investitia.Sa nu arunc banii pe fereastra[/quote]

acum vorbind serios...eu chiar o sa-l tin in carucior pana pe la 3-4 ani. nu non-stop, dar daca mergem pe distante mai mari , clar va obosi si doar nu ii iau in brate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:39 
Diva

corect.....pana la 3-4 ani folosesti caruciorul cu siguranta....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 10:40 
Diva

anidaaa scrie:

acum vorbind serios...eu chiar o sa-l tin in carucior pana pe la 3-4 ani. nu non-stop, dar daca mergem pe distante mai mari , clar va obosi si doar nu ii iau in brate.

asa este, si la 3-4 ani va sta in carut sunt convinsa de asta si mai ales daca mergi pe distante mari

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]