Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 16:00

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 28 Sep 2009, 13:24 
Veteran

Citat:

si eu ti-am vb cumva urat?in niciun caz nu ma simt iritata :nlol: , "draga mea" am spus in sensul frumos nici nu m-am gandit ca te vei simti ofensata, si sub nicio forma nu am sarit vreodata din simpul fapt ca cineva are o parere diferita

am sris ca nu vorbesc despre toate pers de pe acest forum dar vad ca toate vreti pana la urma sa fiti "fetele rele"!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:25 
Diva

laura_sandu scrie:

daca si draga mea e de rau...

da , vad ca pana si draga mea este de rau, dar cam tot ce vine din partea noastra este de rau, te mai miri?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:26 
Diva

aleionescu scrie:

am sris ca nu vorbesc despre toate pers de pe acest forum dar vad ca toate vreti pana la urma sa fiti "fetele rele"!

detaliaza te rog ! ce inseamna "fetele rele"? dc? cum ai vrea sa ma adresez? cu doamna, domnisoara !?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:28 
Veteran

Citat:
daca si draga mea e de rau...

spui"draga mea"unei pers pe care o cunosti sau unei prietene/mamei etc....
am simtit un iz ironic de acea am spus asa d-na laura!(voi mereu va minunati/radeti de orice cuvintel spus de altii aici?)
nu sunt prima care a spus ca sunteti un grup aici si vad ca mereu reactionati asa!
si nu ma opreste nimeni sa intru aici...de fapt ba da, ma opreste atitudinea voastra fata de cei noi....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:31 
Veteran

Citat:

detaliaza te rog ! ce inseamna "fetele rele"? dc? cum ai vrea sa ma adresez? cu doamna, domnisoara !?

nu nu imi trebuie asemena adresari!
am scris depre "fetele rele"caci asa a spus cineva ca sunteti mai sus("fetele rele care au speriat vestu"sau ceva de genul)
eu nu vreau sa ma cert cu nimeni,sincer!
mi-am zis parerea intr-un mod frumos ...
am intrat pe acest site sa ma pot inspira sa vad ce mai gandesc si altii...nu am nevoie de conflicte!traim intro lume prea rea ca in momentele mele in care pregatesc un eveniment atat de important sa am divergente cu altii!
imi cer scuze pentru deranj!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:36 
Diva

hai ma fetelor, iar trebuie sa va certati? de ce tot timpul cand cineva dintre cele mai vechi nu este de acord cu cineva mai nou venit trebuie sa se ajunga tot timpul la ceeasi discutie...nu mai fiti copilaroase si va suparati pt fiecare cuvant care nu va convine sau il interpreteti altfel...incercati sa nu mai loati tot in seriosa si fiti mai mature....sincer mie personal mi se pare ca va purtati ca niste copii

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:36 
Diva

aleionescu scrie:

spui"draga mea"unei pers pe care o cunosti sau unei prietene/mamei etc....

noi chiar ne simtim aici ca intre prietene, poate de aceea m-am si adresat asa, oricine este binevenit

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:39 
Diva

aleionescu scrie:

nu nu imi trebuie asemena adresari!
am scris depre "fetele rele"caci asa a spus cineva ca sunteti mai sus("fetele rele care au speriat vestu"sau ceva de genul)
eu nu vreau sa ma cert cu nimeni,sincer!
mi-am zis parerea intr-un mod frumos ...
am intrat pe acest site sa ma pot inspira sa vad ce mai gandesc si altii...nu am nevoie de conflicte!traim intro lume prea rea ca in momentele mele in care pregatesc un eveniment atat de important sa am divergente cu altii!
imi cer scuze pentru deranj!

daca tu nu ai nevoie de asemenea adresari ce te face sa crezi ca pe mine ma incanta sa imi spui d-na Laura?
Nici nu ai de ce sa te certi cu nimeni, pt ca toate ne-am comportat ok cu tine si nu cred ca ti-am spus ceva urat.
Acum ai intrat intr-o discutie care nu avea legatura cu tine si banuiesc ca acesta este motivul pt care crezi ca avem ceva contra ta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:42 
Diva

s-a plecat de la un carucior, si da mi se pare normal sa-i cumpar un carut de 1000 de e, daca situatia financiara imi permite, chestia cu iritatu sau ca n-ar vrea sa stea in el n-am mai auzit-o pana acum( ma repet,la cateva luni habar n-are pe ce lume este si sta unde-l pui), iar daca nu-i place sau il irita ii cumpar altul . acum daca cineva are o parere diferita fata de a mea, inseamna ca este rea si acida? fiecare face cum crede dupa posibilitati, nici eu nu am crescut in carut de 1000e, dar imi doresc pt copilul meu ceva bun, iar la noi in tara, cam tot ce este bun (de calitate) este si scump

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:46 
Diva

vai de capul meu, la ce sa ajuns de la o simpla remarca, sincer azi sunt prea nervoasa, prea stresata si mult prea iritata ca sa mai stau sa va detaliez ce am vrut sa spun... poate o sa am timp sa stau de vb mai mult... o zi buna loa toate iar mistourile voastre subtile le-am prins din start, ca de doar nu am 5 ani :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:49 
Diva

amely mai bine ne-ai spune de ce esti ass stresata,draga mea? ce ai patit? ce nu merge asa bine? mai ai doar 5 zile pana la nunta....stai calma.....nu ai nevoie de riduri chiar acum
hai mai fetelor sa o lasam balta cu caruciorul....exact ca si ayrun am spus si eu si ma repet...../.fiecare cumpara ptr copilul sau ce doreste ,si binenteles tinand cont de situatia materiala....degeaba vreau eu ceva daca nu imi pot permite......toate ne dorim mai mult...dar fiecare dupa posibilitati

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:51 
Diva

lily scrie:
hai ma fetelor, iar trebuie sa va certati? de ce tot timpul cand cineva dintre cele mai vechi nu este de acord cu cineva mai nou venit trebuie sa se ajunga tot timpul la ceeasi discutie...nu mai fiti copilaroase si va suparati pt fiecare cuvant care nu va convine sau il interpreteti altfel...incercati sa nu mai loati tot in seriosa si fiti mai mature....sincer mie personal mi se pare ca va purtati ca niste copii

lilly, nu vreau sa te superi, dar se scrie luati nu loati.am vazut ca ai repetat greseala asta :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 13:53 
Diva

amely85 scrie:
vai de capul meu, la ce sa ajuns de la o simpla remarca, sincer azi sunt prea nervoasa, prea stresata si mult prea iritata ca sa mai stau sa va detaliez ce am vrut sa spun... poate o sa am timp sa stau de vb mai mult... o zi buna loa toate iar mistourile voastre subtile le-am prins din start, ca de doar nu am 5 ani :wall:

pai de ce esti nervoasa ?poate te putem ajuta cu un sfat daca ne spui:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 14:04 
Diva

amely85 scrie:

ce ai patit? :(
iar te'a suparat soacra ta?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 14:13 
Diva

multumesc laura...nu ma supar dar uneori nu sunt foarte atenta la ce scriu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 14:27 
Diva

Ayrun scrie:
s-a plecat de la un carucior, si da mi se pare normal sa-i cumpar un carut de 1000 de e, daca situatia financiara imi permite, chestia cu iritatu sau ca n-ar vrea sa stea in el n-am mai auzit-o pana acum( ma repet,la cateva luni habar n-are pe ce lume este si sta unde-l pui), iar daca nu-i place sau il irita ii cumpar altul . acum daca cineva are o parere diferita fata de a mea, inseamna ca este rea si acida? fiecare face cum crede dupa posibilitati, nici eu nu am crescut in carut de 1000e, dar imi doresc pt copilul meu ceva bun, iar la noi in tara, cam tot ce este bun (de calitate) este si scump

Ayrun draguto, hai la mine ca sunt carutzuri de nu stii pe care sa il alegi si faci si o plimbare pana in germania in 1000 de euroni :nwink: :hug:
Mai fete nu fiti suparate ca nu merita, al meu sot e in tara ca ia expirat pasaportu si l-am trimis sa isi ia un costum ca aici nu prea isi gaseste pe mofturi. Care dinte voi mai aveti soti dificili cand e vorba sa isi cumpere ceva?, ca al meu ma usca pe picioare ca am cautat o luna dupa o pererche de adidasi :nerv: aia nu sunt destul de albi ,ceilalti pre albi, astia nu merg la blugi ,astia sunt cu sireturi :-` de a obosit si bebe in burtica :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 14:30 
Diva

any scrie:

Ayrun draguto, hai la mine ca sunt carutzuri de nu stii pe care sa il alegi si faci si o plimbare pana in germania in 1000 de euroni :nwink: :hug:
Mai fete nu fiti suparate ca nu merita, al meu sot e in tara ca ia expirat pasaportu si l-am trimis sa isi ia un costum ca aici nu prea isi gaseste pe mofturi. Care dinte voi mai aveti soti dificili cand e vorba sa isi cumpere ceva?, ca al meu ma usca pe picioare ca am cautat o luna dupa o pererche de adidasi :nerv: aia nu sunt destul de albi ,ceilalti pre albi, astia nu merg la blugi ,astia sunt cu sireturi :-` de a obosit si bebe in burtica :wacko:

si Ionut e la fel.....obosesc numai gandindu-ma ca trebuie sa isi cumpere el ceva..:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 14:30 
Diva

any scrie:

Any, pai sa sti ca am vb azi cu o prietena si din germania il comand, il cumpara ea si mi-l trimite, calitatea e cu totul si cu totul alta

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 14:38 
Diva

si laurian este foarte foarte mofturos...am auzit ca sunt o gramada de carucioare acolo mult mai bune si mai ieftine...toti colegi sotului meu le au de acolo...o sa mearga si sotul meu luna viitoare in germania si sa vedem ce gaseste...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 14:39 
Diva

Ayrun scrie:

Any, pai sa sti ca am vb azi cu o prietena si din germania il comand, il cumpara ea si mi-l trimite, calitatea e cu totul si cu totul alta

Intradevar sunt mai bune, noi vrem sa luam tot setul carutz si scaun pt masina ca ici n obliga nemti sa le avem..

Laura ,am crezut ca numai eu trec prin deastea dar e bine sa stiu ca nu e singurul care face asa ca altfel il :gun: ,asa de tare ma enerveaza ca toata saptamna sau luna nu isi gaseste si duminica cand sa iesim ori nu are pantofii sa ii placa ori nu se potrivesc adidasi cu cine stiie ce, :-` e mai rau ca o femeie

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]