Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 15:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 28 Sep 2009, 14:43 
Diva

any scrie:
Intradevar sunt mai bune, noi vrem sa luam tot setul carutz si scaun pt masina ca ici n obliga nemti sa le avem..

am gasit un model care ma incanta de la abc design, exact cum il vreau eu pt Sabin , arata foarte teapan si am auzit numai lucruri bune de spre el de la 2 mamici care l-au luat tot din germania

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:03 
Veteran

Ayrun scrie:

chiar brunetik. dc ai impresia ca nu te suportam? si da ai putea sa intri si sa spui buna dimi sau ce vrei tu legat de orice subiect ! :)

Pai asta am inteles eu din atitudinea voastra.

Any cum esti cu sarcina te-ai dus la doctor? Este bine bebelusul?

Ma chinui de vreo 30 de minute sa-mi pun si eu ticket cu bebe si nu pot. Carlita poate ma poti ajuta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:08 
Diva

brunetik scrie:

Pai asta am inteles eu din atitudinea voastra.

Ma chinui de vreo 30 de minute sa-mi pun si eu ticket cu bebe si nu pot. Carlita poate ma poti ajuta.

eu cred ca ai interpretat gresit, esti binevenita printre noi, este valabil pt toate fetele, iar pareri pro si contra vor fi mereu.

brunetik esti insarcinata? :D daca da, felicitari , sa ai o sarcina usoara ,fara probleme!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:14 
Veteran

Ayrun scrie:

eu cred ca ai interpretat gresit, esti binevenita printre noi, este valabil pt toate fetele, iar pareri pro si contra vor fi mereu.

brunetik esti insarcinata? :D daca da, felicitari , sa ai o sarcina usoara ,fara probleme!

cine stie....

da sunt insarcinata in 6 sapt :hap_w: :hap_w: in sfarsit dupa 6 luni de esecuri. Mersi frumos, insa probleme am inceput deja sa am de azi dimineata am varsat de 3 ori :( sper doar sa fie bebe bine ca trec eu si peste asta. Nu a murit nimeni din cauza asta.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:16 
Diva

brunetik scrie:

cine stie....

da sunt insarcinata in 6 sapt :hap_w: :hap_w: in sfarsit dupa 6 luni de esecuri. Mersi frumos, insa probleme am inceput deja sa am de azi dimineata am varsat de 3 ori :( sper doar sa fie bebe bine ca trec eu si peste asta. Nu a murit nimeni din cauza asta.

felicitari! sa ai un bebe sanatos, norocos si o sarcina usoara!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:17 
Diva

am bazdaci, oare toate ati trecut prin nervii dinaintea nuntii?? ma cert cu toata lumea, nu stiu ce am. nimic nu imi mai convine, ba chiar ma gandesc cine ma pus sa ma marit :wall:
cat despre carucior, mi se pare scump sincer, plus de asta ma refeream ca mai sunt copilasi care sunt bolnaviori de mici iar mamicile lor ii tin non stop in brate, poate de aceea nu se mai obisnuiesc in carut... mai mult ca sigur cand voi fi insarcinata o sa cheltui bani cu nemiluita, pana atunci o sa cheltui pt nepotelu meu( sora mea e insarcinata) :had_d:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:18 
Veteran

Citat:

cine stie....

felicitari!
se pare ca pe aici e plin de mamici....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:20 
Diva

brunetik scrie:

cine stie....

super!FELICITARI!
in ceea ce priveste raul...nu pot decat sa iti spun bafta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:36 
Veteran

Sa revin cu o ultima lamurire pentru ca mi-a atras atentia Carlita ca "brunetik" si "amely85" sunt una si aceeiasi persoana.

Nu este una si aceeiasi persoana. Amely este sora mea mai mare. S-a inregistrat pe ghid dupa nunta mea dupa ce eu nu mai scriam deloc. Am aflat ca si ea s-a inscris, intamplator, acum vreo luna 2 nu mai stiu, cand am comentat undeva si nu m-am mai uitat la nick si mi-a aparut cu nick-ul de "amely".

am discutat cu Carlita, i-am explicat si a inteles totul.

Vine ca o lamurire sa nu creez alte discutii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:40 
Veteran

Multumesc frumos de urari. Sa dea Domnul la toate!
aleionescu urmezi tu :hap_w: sau nunta. De tine nu stiu nimic inca. Ai nunta in viitorul apropiat sau ai facut-o deja?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:50 
Veteran

brunetik scrie:
Multumesc frumos de urari. Sa dea Domnul la toate!
aleionescu urmezi tu :hap_w: sau nunta. De tine nu stiu nimic inca. Ai nunta in viitorul apropiat sau ai facut-o deja?

nu urmez cu bebelus ca inca nu suntem pregatiti sa fim 3(sau 4 mai stii)!
nunta e in viitorul mai departat(aprox 10 luni )!
ce fain de voi surorile,adica mai bine zis de parinti:si nunta acum si un nepotel,bravo!cred ca sunt f fericiti!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 15:57 
Veteran

aleionescu scrie:

nu urmez cu bebelus ca inca nu suntem pregatiti sa fim 3(sau 4 mai stii)!
nunta e in viitorul mai departat(aprox 10 luni )!
ce fain de voi surorile,adica mai bine zis de parinti:si nunta acum si un nepotel,bravo!cred ca sunt f fericiti!

Da o tinem "langa" numai in petreceri, anul trecut eu, anul asta sora mea, la anul botezul copilului meu :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 16:05 
Diva

brunetik scrie:
Sa revin cu o ultima lamurire pentru ca mi-a atras atentia Carlita ca "brunetik" si "amely85" sunt una si aceeiasi persoana.

Nu este una si aceeiasi persoana. Amely este sora mea mai mare. S-a inregistrat pe ghid dupa nunta mea dupa ce eu nu mai scriam deloc. Am aflat ca si ea s-a inscris, intamplator, acum vreo luna 2 nu mai stiu, cand am comentat undeva si nu m-am mai uitat la nick si mi-a aparut cu nick-ul de "amely".

am discutat cu Carlita, i-am explicat si a inteles totul.

Vine ca o lamurire sa nu creez alte discutii.

hai ce super....felicitarii ptr bebe......ai fost o miresica frumusica foc

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 16:08 
Veteran

Citat:

hai ce super....felicitarii ptr bebe......ai fost o miresica frumusica foc

de unde stii?si eu vreau sa o vad! O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 16:09 
Diva

eu vb cu amely pe mess si mi-a trimis mai de nult o poza cu sora ei mireasa
dar sincer nu am avut nici cea mai mica idee ca brunetik si amely sunt surori :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 16:22 
Veteran

elyt1000 scrie:
eu vb cu amely pe mess si mi-a trimis mai de nult o poza cu sora ei mireasa
dar sincer nu am avut nici cea mai mica idee ca brunetik si amely sunt surori :eek:

mersi frumos de compliment. Nici eu, pana acum vreo 2 luni, cine se gandea ca "amely" e sor'mea cand ea se numeste Geanina. O suspectez ca a vrut sa faca misto de mine :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 16:26 
Diva

da da.....si eu cred la fel....sa o intelegem acum,trece prin momente dificile si nu inteleg de ce este asa de nervoasa,si eu si tu am trecut prin asta(si ma refer la faptul ca am avut nunta) dar parca nu imi amintesc sa fi fost asa iritata si sa ma cert cu lumea din jurul meu.chiar aveam mari emotii si imi faceam o gramada de planuri,cum va fi........
va urez petrecere frumoasa sambata la nunta si abia astept sa vad poze

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 16:35 
Veteran

elyt1000 scrie:
da da.....si eu cred la fel....sa o intelegem acum,trece prin momente dificile si nu inteleg de ce este asa de nervoasa,si eu si tu am trecut prin asta(si ma refer la faptul ca am avut nunta) dar parca nu imi amintesc sa fi fost asa iritata si sa ma cert cu lumea din jurul meu.chiar aveam mari emotii si imi faceam o gramada de planuri,cum va fi........
va urez petrecere frumoasa sambata la nunta si abia astept sa vad poze

Multumim frumos, este nervoasa ca nu se intelege cu mama si cumnatul meu. Ea si mama vroia sa cumpere bautura azi si el nu vroia el vroia sa o ia vineri sa o duca direct la restaurant, ca sa o mai care atat ba la mama acasa ba la restaurant. Are emotii mari Geany parca ma vad pe mine :nlol: :nlol: asa reactionam si eu daca intervenea ceva care imi strica planificarea pe o zi :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 16:40 
Diva

of of of......o sa fie bine,nimic nu ii va stirbi fericirea decat daca ea vrea asta cu adevarat......si eu zic ca e mai bine sa ia vineri bautura si sa o duca la restaurant,dar stii cum e,cand ti se pune pata vrei ca toti sa faca ce vrei tu.....eeeee doar tu esti mireasa.....ma bucur ptr parintii tai ca numai sunt nevoiti sa treaca prin aceleasi emotii,stres si nervi inca odata......ai mei au trecut de 4 ori si mai au inca odata....si fiecare am fost diferit in felul nostru.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 28 Sep 2009, 19:21 
Diva

da suntem surori, nu cred ca e ceva aiurea, suntem de varste apropriate, nu ne despart decat un an si 4 luni, asa ca ne-am si nimerit cu nuntile apropriate :ok:
plus de asta suntem firi diferite, eu sunt un adevarat vulcan, imaginati-va ca azi am plans in 3 reprize doar asa aiurea ca nu stiu ce naiba nu imi convenea, un motiv tampit oricum :wall:
va jur ca nu imi doresc decat sa scap, sunt atatea emotii de nu imi vine sa cred, ma gandeam ca na e o nunta, dar cand esti personaj principal si cand vrei totul ca la carte :wacko:
plus de asta ma aprind rapid si imi trece repede... cat despre discutia cu carucioarele si alte chestii pt copii, v-am zis nu am nici in clin, nici in maneca, pe din afara total, noroc ca o am pe sormea si ma mai pune ea la punct :-`
serene am observat o treaba de cate ori intra o fata si spune ceva contra celorlalte opinii ale fetelor imediat sari si tu :unsure:
de puffy mai stiti ceva? e ok?? albinutza?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]