Ultima vizită a fost: Acum este 02 Sep 2026, 14:19

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 29 Sep 2009, 15:01 
Veteran

Laura La Multi Ani! sa fii sanatoasa, un copilas sanatos si voios, nastere usoara si multe dorinte implinite. Scuze pt intarziere am vrut sa scriu de dimineata dar imi era prea rau si acum am uitat. :nchampagne:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:16 
Diva

Bamba scrie:
Laura la multi ani cu intarziere!!! sa ai o nastere usoara si un bebe cuminte!! :)) scuze pt intarziere...deh 22 de ore pe drum m-au cam lasat in urma cu multe aici pe ghid...am avut ce recupera...

fetele...eu am dat jos 23 de kg cam dupa un an dupa ce am nascut...primele 5 luni nu am facut nimic cat am alaptat iar apoi am inceput dieta si sport...nu e usor dar se poate :( depinde si de organism si de vointa :)

cat despre carucior...hop si eu...mie mi se pare scump dar astea sunt preturile in Rom la tot ce tine de bebei...eu m-am socat...parerea mea este ca mai bine le-ati cumpara de dincolo...aici pe carucior si scoica se da in jur de $200-$300...fara landou...bine ca sunt si aici bugaboo si alte magarii la $1000 pt cine nu are ce face cu banii :)

multumesc , Bamba.Bine ca ai ajuns cu bine la casuta ta :)

vezi ca te-am batut azi la Mahjong :D
Bruntetik, multumesc.Nu e nici o intarziere, toata ziua e ziua mea.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:22 
Diva

nu-mi spune mie.....ca sunt distrusa cand stiu ca vine ziua socrilor,habar nu am ce sa le mai cumpar cadou......au chiar de toate......anul asta am scapat :hap_w: .....sa vedem la anul acum

laura nu ai petrecere azi? sau iti faci ziua de nastere sambata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:26 
Diva

si mie imi era frica ca o sa ma apuce prin magazin sau in cabinet cand aveam pacientii, dar am avut noroc si nu am avut parte de asa ceva...problema la mine era ca am si baia destul de departe si trebuie sa trec prin fata a cateva birouri pana sa ajung...imi era frica ca nu pot sa ma abtin pana la baie...aveam tot timpul buzunarele pline de pungi dar am avut noroc ca pe mine nu ma apucau decat seara si tot timpul eram acasa. n-am avut parte de surprize neplacute. ma mai apuca pe strada sau pe scari dar tot timpul am reusit sa ma abtin pana acasa...problema mea era ca aveam mai mult senzatie de voma pt ca nu prea aveam ce sa vomit pt ca nu prea puteam sa mananc nimic

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:29 
Diva

elyt1000 scrie:
nu-mi spune mie.....ca sunt distrusa cand stiu ca vine ziua socrilor,habar nu am ce sa le mai cumpar cadou......au chiar de toate......anul asta am scapat :hap_w: .....sa vedem la anul acum

laura nu ai petrecere azi? sau iti faci ziua de nastere sambata?

sambata am ceva musafiri, dar anul asta spun pas petrecerii....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:39 
Diva

ehee si eu cand ma mai scotea silviu afara din casa(de regula seara) eram tot cu pungile dupa mine si din pacate eu le-am folosit si prin carrefour si in masina si afara, pe unde ma apuca, asta e ce sa-i faci ! la birou am scapat pt ca de cand mi-au inceput raurile nu m-am mai dus pana nu mi-au trecut, asa ca am scapat ! imi si imaginez cum ar fi fost sa vina vreun client parfumat sau mai stiu eu cu ce miros si sa vomit pe el :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:41 
Diva

Ayrun scrie:
ehee si eu cand ma mai scotea silviu afara din casa(de regula seara) eram tot cu pungile dupa mine si din pacate eu le-am folosit si prin carrefour si in masina si afara, pe unde ma apuca, asta e ce sa-i faci ! la birou am scapat pt ca de cand mi-au inceput raurile nu m-am mai dus pana nu mi-au trecut, asa ca am scapat ! imi si imaginez cum ar fi fost sa vina vreun client parfumat sau mai stiu eu cu ce miros si sa vomit pe el :nlol:

eu abia de o luna aproximativ am inceput sa ma dau din nou cu parfum.si in casa inca nu suport nici un miros...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:48 
Diva

mai fetelor voi chiar ma speriati......imi este frica acum ca o sa ajung cat o balena,la cat de mult imi plac dulciurile dar in acelasi timp cred ca o sa stau cu pungile dupa mine,oeps,sper sa nu fie asa.....dar daca va fi asta e,a-ti trecut si voi prin asta,pot trece si eu nu?
ce poza frumoasa ai brunetik

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:51 
Moderator Ghidul Miresei

numa io am poza singura :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 15:53 
Diva

carlita scrie:

si ce daca?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:06 
Diva

Bamba scrie:
Laura la multi ani cu intarziere!!! sa ai o nastere usoara si un bebe cuminte!! :)) scuze pt intarziere...deh 22 de ore pe drum m-au cam lasat in urma cu multe aici pe ghid...am avut ce recupera...

fetele...eu am dat jos 23 de kg cam dupa un an dupa ce am nascut...primele 5 luni nu am facut nimic cat am alaptat iar apoi am inceput dieta si sport...nu e usor dar se poate :( depinde si de organism si de vointa :)

cat despre carucior...hop si eu...mie mi se pare scump dar astea sunt preturile in Rom la tot ce tine de bebei...eu m-am socat...parerea mea este ca mai bine le-ati cumpara de dincolo...aici pe carucior si scoica se da in jur de $200-$300...fara landou...bine ca sunt si aici bugaboo si alte magarii la $1000 pt cine nu are ce face cu banii :)

ooof, saracuta de tine...acum iar o sa stai cu ochii pe pereti cateva zile...
dah...nu comentez cu privire la carut ca habar n-am de preturile in domeniu, dar dc vreti ceva de p-aici sa stiti ca va pot cumpara si trimite in ro :) si poate de data asta ne vedem si noi:) cu ayrun am mai zis odata ca ne vedem si n-am apucat:( da...poate acum, fetele din buc dc nu sunteti plecate de sarbatori poate mai organizam o reuniune:) anida, cand tb sa nasti?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:07 
Diva

carlita scrie:

imi pun si eu una dc vrei :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:22 
Veteran

elyt1000 scrie:
mai fetelor voi chiar ma speriati......imi este frica acum ca o sa ajung cat o balena,la cat de mult imi plac dulciurile dar in acelasi timp cred ca o sa stau cu pungile dupa mine,oeps,sper sa nu fie asa.....dar daca va fi asta e,a-ti trecut si voi prin asta,pot trece si eu nu?
ce poza frumoasa ai brunetik

Multumesc Ely :hug: cautam una cu mine mireasa dar n-am gasit pur si simplu, mai caut :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:22 
Diva

clarut scrie:

ooof, saracuta de tine...acum iar o sa stai cu ochii pe pereti cateva zile...
dah...nu comentez cu privire la carut ca habar n-am de preturile in domeniu, dar dc vreti ceva de p-aici sa stiti ca va pot cumpara si trimite in ro :) si poate de data asta ne vedem si noi:) cu ayrun am mai zis odata ca ne vedem si n-am apucat:( da...poate acum, fetele din buc dc nu sunteti plecate de sarbatori poate mai organizam o reuniune:) anida, cand tb sa nasti?

daca asta e sansa sa ne intalnim, imi caut si eu carucior prin tine :).Vad ca iti tot prgramezi intalnii in Bucuresti si de Cluj ai uitat cu totul...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:31 
Diva

brunetik scrie:
Multumesc Ely :hug: cautam una cu mine mireasa dar n-am gasit pur si simplu, mai caut :wacko:

lasa ca si asta e frumoasa.....sunteti un cuplu frumos.....semeni tare bine cu geani(doar e sora ta)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:39 
Diva

laura_sandu scrie:

daca asta e sansa sa ne intalnim, imi caut si eu carucior prin tine :).Vad ca iti tot prgramezi intalnii in Bucuresti si de Cluj ai uitat cu totul...:)

tie ti-l trimit prin posta :)
pai na, fac si eu ce pot, ademenesc fetele cu carucioare doar doar apuc si eu sa le vad :nlol:
mi-ar placea sa vin in cluj...n-am mai fost din clasa a cincea. nu-mi aduc aminte nimic :D da' abia ajung sa-mi vad rudele si prietenii in ro asa ca va tb sa mai astept :( da' te-as primi la bruxelles dc promiti sa fii cuminte :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:41 
Diva

elyt1000 scrie:
lasa ca si asta e frumoasa.....sunteti un cuplu frumos.....semeni tare bine cu geani(doar e sora ta)

ely, stii ca noi am putea sa ne vedem? :) in ce parte a olandei esti? esti departe de granita cu belgia? putem sa ne intalnim undeva la mijloc, la vreo repriza de shopping pe undeva :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:45 
Diva

clarut scrie:

tie ti-l trimit prin posta :)
pai na, fac si eu ce pot, ademenesc fetele cu carucioare doar doar apuc si eu sa le vad :nlol:
mi-ar placea sa vin in cluj...n-am mai fost din clasa a cincea. nu-mi aduc aminte nimic :D da' abia ajung sa-mi vad rudele si prietenii in ro asa ca va tb sa mai astept :( da' te-as primi la bruxelles dc promiti sa fii cuminte :p

ce inseamna sa fiu cuminte?..... :O ca eu de felul meu nu prea sunt....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:53 
Diva

clarut scrie:
ely, stii ca noi am putea sa ne vedem? :) in ce parte a olandei esti? esti departe de granita cu belgia? putem sa ne intalnim undeva la mijloc, la vreo repriza de shopping pe undeva :D

sunt la 282km distanta de Antwerpen si 335 km de Brussel.....eu stau in Friesland.......trebuie sa tranversez jumatate de Olanda ca sa ajung in Belgia,dar mi-ar face mare placere sa ne cunoaste,sincer

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 29 Sep 2009, 16:59 
Diva

laura_sandu scrie:
ce inseamna sa fiu cuminte?..... :O ca eu de felul meu nu prea sunt....

pai stiu, tocmai d-aia :p
eh...glumeam, poti sa vii oricum :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]