Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 19:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carduri!
MesajScris: 17 Mar 2006, 11:56 
Diva

gata fetele ne-am comandat invitatiile ieri si sosesc miercuri. vroiam sa comandam plicuri pt dar dar am zis sa luam plicuri simple si le personalizam noi pe calculator la imprimanta. nu e o idee buna? ;)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 15:49 
Diva

Citat:
Cred ca pentru o nunta de 60 - 70 de persoane cum va fi a noastra nu are rost sa mai pui si carduri.
;);););););):wok::ok: de acord!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 15:54 
Senior

Citat:
gata fetele ne-am comandat invitatiile ieri si sosesc miercuri. vroiam sa comandam plicuri pt dar dar am zis sa luam plicuri simple si le personalizam noi pe calculator la imprimanta. nu e o idee buna? ;)

si eu la fel fac.am luat carton A4 de culoare rosie si le scot la imprimanta.

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: asezare la mese
MesajScris: 17 Mar 2006, 20:01 
Diva

noi o sa avem o nunta cu maxim 130 de invitati si ma gandeam sa am la intrare o lista cu mesele la care e asezat fiecare invitat iar pe mese numai numarul mesei. Pe ce scaun se aseaza ei la masa deja nu mai are importanta. La mine o sa fie mese rotunde de cate 10 persoane probabil (inca nu stiu ca nu am fost la restaurant sa vad cat de mari sunt mesele). Credeti ca e o idee buna sau o sa fie confuzie?

Sus
Neconectat Profil  

Subiectul mesajului: Re: asezare la mese
MesajScris: 18 Mar 2006, 08:02 
Diva

apropo...eu am aprox 110 invitati...adica aprox 50 invitatii ...cate tb a fac in plus ? eu am zis ca facem vreo 70? e bine? e mult?

Bine ca ai zis de invitatii ca eu ma pregatesc sa le comand si as fi comandat 150...mi-a iesit complet din cap faptul ca multe sunt cupluri si deci o invitatie acopera 2 persoane...cred ca o sa ma stric de cap pana la nunta :~*

Eu cred ca o sa comand 100 sa fiu sigura ca o sa imi ajunga...sau arunc cu banii de pomana?? Help!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2006, 15:55 
Diva

Citat:
apropo...eu am aprox 110 invitati...adica aprox 50 invitatii ...cate tb a fac in plus ? eu am zis ca facem vreo 70? e bine? e mult?

Bine ca ai zis de invitatii ca eu ma pregatesc sa le comand si as fi comandat 150...mi-a iesit complet din cap faptul ca multe sunt cupluri si deci o invitatie acopera 2 persoane...cred ca o sa ma stric de cap pana la nunta :~*

Eu cred ca o sa comand 100 sa fiu sigura ca o sa imi ajunga...sau arunc cu banii de pomana?? Help!!!

haideti sa va zic ce am patit noi. joi cand ne-am dus sa ne alegem invitatiile si s ale comandam,noi stiind ca avem 60 de persoane am facut greseala sa comandam in loc de 30 invitatii am comandat 60 de invitatii,si ieri cand l-am sunat sa-i zicem ca vrem doar 30 ,le trimisese deja la bucuresti si acum le platim pe cele 60,ce ghinion! am gresit noi!!!(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2006, 16:37 
Diva

Citat:
pentru toate fetele:

faceti o lista in excel cu numele de familie , apoi cu nr de persoane invitate si una cu inviatii unde scrieti 1 la fiecare...faci o suma la final si la nr de pers si la invitatii si gata durerea de cap...dc vreti va fac eu un layout si il urc pe sus pe undeva dc ma prind unde lol, dc nu astept PM de la voi ;)

eu am zis ca dc sunt 50 de invitatii care tb trimite facem 70-80 sa ramana.

chiar ca ar trebui sa fac si eu o lista sa vad e bine sau nu cu invitatii. voi ce ziceti am facut greseala de a comnada 60 de invitatii cand eu am doar vreo 60 persoane invitate?(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Mar 2006, 02:37 
Diva

Citat:
dc vreti va fac eu un layout si il urc pe sus pe undeva dc ma prind unde lol, dc nu astept PM de la voi ;)

F buna idee cu layout in excel..daca il ai facut deja nu m-as supara daca mi l-ai trimite cumva...daca nu il ai facut ii ok ca ma descurc eu...daca daca se poate sa salvez timpul ala...:wok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 14:40 
Diva

Citat:
pentru toate fetele:

faceti o lista in excel cu numele de familie , apoi cu nr de persoane invitate si una cu inviatii unde scrieti 1 la fiecare...faci o suma la final si la nr de pers si la invitatii si gata durerea de cap...dc vreti va fac eu un layout si il urc pe sus pe undeva dc ma prind unde lol, dc nu astept PM de la voi ;)

eu am zis ca dc sunt 50 de invitatii care tb trimite facem 70-80 sa ramana.

WTF ...ce e asa de greu?? 80 de invitati din care sunt x familii! Faceti si voi o adunare si o impartire!!(X)(X)(X)(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 14:54 
Diva

am stat noi si ne-am gandit cu cele 60 de invitatii,nu e nimic ca poate din aia care ii invitam vor unii care nu vor veni,vedem noi cum facem cu invitatiile astea,abia maine le aduce.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 16:59 
Veteran

si eu am in plus la 70 de familii am facut suma rotunda 100 invitatii ca sa stiu ca-mi raman amintire!!!:ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Mar 2006, 19:23 
Diva

Citat:
si eu am in plus la 70 de familii am facut suma rotunda 100 invitatii ca sa stiu ca-mi raman amintire!!!:ok:

deci nu e rau ca am facut mai mult decat ne propusesem ,noi am zis sa le dam la oameni chiar daca e sa nu vina,macar sa aiba o amintire d ela noi. :ok:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 337 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]