Ultima vizită a fost: Acum este 01 Sep 2026, 07:05

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 01 Oct 2009, 11:31 
Diva

aleionescu scrie:
sa va intreb ceva:cand ati fost la proba pentru rochia de mireasa ati avut cu voi pantofii pt nunta sau alte incaltari?ca nu stiu ce sa fac acum daca sa imi iau de pe acum pantofii..daca gasesc ceva mai frumos pe la targurile de nunti ...

nu e prea devreme sa-ti iei deja pantofii?
eu am luat pantofii cand am avut ultima proba pt rochia de mireasa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 11:33 
Veteran

Citat:

nu e prea devreme sa-ti iei deja pantofii?
eu am luat pantofii cand am avut ultima proba pt rochia de mireasa.

pai asta va intrebam...vreau sa incep sa merg sa vad si sa probez rochii si va intrebam daca le pot proba si cu alti pantofi ca pantofii sa-i iau mai incolo!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 11:40 
Diva

aleionescu scrie:
pai asta va intrebam...vreau sa incep sa merg sa vad si sa probez rochii si va intrebam daca le pot proba si cu alti pantofi ca pantofii sa-i iau mai incolo!

normal ca da. oricum, orice rochia ai lua tot va trebui modificata asa ca nu are rost sa iei deja pantofii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 11:43 
Veteran

Citat:
normal ca da. oricum, orice rochia ai lua tot va trebui modificata asa ca nu are rost sa iei deja pantofii.

ok!multumesc...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 12:02 
Diva

buna buna. ma uit la tv cu remanierea lui Dan Nica, in rest am de lucrat ceva pt maine si....cam atat deocamdata.
ce ai de te simti rau?[/quote]

Am o durere de cap ingrozitoare, cred ca ma "incearca" o raceala :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 12:05 
Diva

pantofi de mireasa trebuie sa-i ai la proba finala pt rochia de mireasa pt a stabili lungimea dorita

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 12:55 
Diva

fetelor uite aici gasiti vreo cateva poze....nu multe maine cred ca o sa gasiti mai multe
http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 12:58 
Diva

lily scrie:
pantofi de mireasa trebuie sa-i ai la proba finala pt rochia de mireasa pt a stabili lungimea dorita

exact....eu mi-am cumparat pantofii cu o luna inaintea nuntii si tot atunci am fost si la penultima proba ca sa vada daca rochia trebuie scurtata sau nu....sper norocul meu nu a trebuit modificata in lungime....totul a fost perfect
asa ca ali te poti duce si proba cate rochite vrei tu si iti poti si cumpara rochita mult dorita si fara a avea pantofii
f tare lily,te-ai vazut si la tv :nlol:.....cum te mai simti? eu ma simt f rau azi...mi-a venit cm si ma incearca si o raceala.....sunt ametita tare,parca plutesc,sunt pe alta lume :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 13:01 
Diva

puffy_is scrie:
fetelor uite aici gasiti vreo cateva poze....nu multe maine cred ca o sa gasiti mai multe

wow Oana,a-ti fost absolut superbi.......ffff frumos.......va doresc inca odata casa de piatra!!!multa fericire,sa va iubiti mereu!!! sunteti 2 frumosi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 13:21 
Diva

foarte frumosi amandoi Oana, casa de piatra , multa fericire si intelegere !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 15:01 
Diva

fetelor nu o sa va vina sa credeti.....azi fratele meu mi-a cerut ajutorul : o problema matematica a baietelului de clasa a3a.......nu am putut sa ii gasesc rezolvarea....daca va vine sa credeti,30 min am avut numai florii in fata ochilor.....inceracti-o si voi si poate ne spune-ti si noua care e rezolvarea.....uitati problema de clasa a 3a :eek:
"la o florarie sunt 750 flori.Din acestea 245 sunt lalele,cu 95 mai putine garoafe, iar restul crizanteme si narcise.Daca sunt cu 55 mai putine garoafe decat narcise cate crizanteme sunt?
spor la gandit :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 15:17 
Diva

ma simpt bine ely...am avut cateva probleme luni si marti cand mi-a fost foarte rau...cred ca a fost si de la oboseala si din cauza ca luni nu prea am avut timp sa mananc dar acum sunt ok :nwink: imi pare rau ca te simti rau...sper sa te faci bine cat mai repede :-* iar bb sa nu se mai lase asa mult asteptat %%-
oana ai fost o mireasa superba...se vede ca te-ai simtit bine si ca ai fost fericita...felicitari :napplause: iti urez casa de piatra si multa fericire :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 15:46 
Diva

elyt1000 scrie:
fetelor nu o sa va vina sa credeti.....azi fratele meu mi-a cerut ajutorul : o problema matematica a baietelului de clasa a3a.......nu am putut sa ii gasesc rezolvarea....daca va vine sa credeti,30 min am avut numai florii in fata ochilor.....inceracti-o si voi si poate ne spune-ti si noua care e rezolvarea.....uitati problema de clasa a 3a :eek:
"la o florarie sunt 750 flori.Din acestea 245 sunt lalele,cu 95 mai putine garoafe, iar restul crizanteme si narcise.Daca sunt cu 55 mai putine garoafe decat narcise cate crizanteme sunt?

150.
flori=750
lalele=245
garoafe= 245-95=150
narcise=garoafe +55= 205
crizanteme= 750 - restul de flori=150

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 15:54 
Diva

:napplause: :napplause: se vede cui i-a placut matematica......multumim frumos......cica era mai simplu decat parea.....m-a zapacit problema asta cu atatea florii.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 15:55 
Diva

lily scrie:
ma simpt bine ely...am avut cateva probleme luni si marti cand mi-a fost foarte rau...cred ca a fost si de la oboseala si din cauza ca luni nu prea am avut timp sa mananc dar acum sunt ok :nwink: imi pare rau ca te simti rau...sper sa te faci bine cat mai repede :-* iar bb sa nu se mai lase asa mult asteptat %%-

maine o sa fiu mai bine cu siguranta......o sa vina si bb cand vrea el nu cand vrem noi....nu vreau sa devin obsedata de chestia asta,asa ca o sa las lucrurile sa vina de la sine si gata :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 16:00 
Veteran

puffy_is scrie:

super!felicitari!
astea sunt pozele de la prieteni?f reusite!
casa de piatra!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 16:02 
Diva

elyt1000 scrie:

150 crizanteme.
asta e simpla.altele sunt mult mai complicate.

lalele 245
garoafe-150
narcise 205
crizanteme 150

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 17:49 
Diva

buna fetele!
pufy imi pare rau ca nu te putem felicita personal, ati fost foarte frumosi, ma bucur mult ca iesit bine ! va uram totusi de la departare casa de piatra, fericire, sanatate si copii frumosi! :hug:
ely sper ca friesbebe sa se fi prins, ca eu asa am o presimtire.
am o intrebare fetelor viitoare mamici. eu am cam ramas in urma cu stirile: ce sex au bebelusii vostri? chiar ma gandeam intr-o seara... :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 18:02 
Diva

madutz scrie:
buna fetele!
pufy imi pare rau ca nu te putem felicita personal, ati fost foarte frumosi, ma bucur mult ca iesit bine ! va uram totusi de la departare casa de piatra, fericire, sanatate si copii frumosi! :hug:
ely sper ca friesbebe sa se fi prins, ca eu asa am o presimtire.
am o intrebare fetelor viitoare mamici. eu am cam ramas in urma cu stirile: ce sex au bebelusii vostri? chiar ma gandeam intr-o seara... :~*

iti raspun eu pana intra fetele...daca nu se supara :nlol: laura si adina au baieti, eu inca nu stiu...luna viitoare o sa aflu...amy parca are fetita din cate stiu eu...sper ca nu am uitat pe nimeni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 01 Oct 2009, 18:06 
Diva

buna fetelor.....va multumim mult de urari....intr-adevar nu ma asteptam sa rad chiar atat de mult.....m-am simtit minunat....maine cred ca voi mai pune poze ca fac astzi o selectie din ce am primit de la fotograf....pozele au fost facute de prieteni.....madutz sa stii ca o sa fac tot posibilul sa ajung pana luni seara daca nu marti sigur...si oricum ne vo vedea:P

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]