Ultima vizită a fost: Acum este 20 Mai 2025, 02:31

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 06 Oct 2009, 20:03 
Diva

anidaaa scrie:

eu nu mi-am platit asigurarile de sanatate de 4 ani ( oricum mereu am fost la privat). mi-a zis o colega ca daca nu am asigurarile la zi nu pot naste intr-un spital de stat asa ca daca trebuie sa platesc asigurarile plus penalitatile mai mult decat as da la o nastere intr-un spital privat, voi naste la privat

cam cat costa sa nasti intr-o clinica privata?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:05 
Diva

elyt1000 scrie:
cam cat costa sa nasti intr-o clinica privata?

unde as naste eu...vreo 2000 de euro. la alte clinici mai mult...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:06 
Diva

anidaaa scrie:

o sa-i propun lui Marius sa ne mutam la Cluj :ok:

poate la urmatoarea sarcina :) daca va mai exista.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:06 
Diva

anidaaa scrie:

stai sa te duci la Paris si vb apoi.

sincer abia astept....sper sa ajungem la anul

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:07 
Diva

laura_sandu scrie:
poate la urmatoarea sarcina :) daca va mai exista.

nu prea cred :~* . merg pe principiul "unu' si bun" :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:09 
Diva

anidaaa scrie:

unde as naste eu...vreo 2000 de euro. la alte clinici mai mult...

eu zic ca se merita.....ce e mai important decat sanatatea noastra si a copilului pe care il aducem pe lume.....daca te gandesti ptr o nunta platim atatia bani fara sa ne "pese".....eu cred ca e mai important sa platim cand e vb de bine nostru si mai ales al copilului nostru

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:09 
Diva

elyt1000 scrie:
sincer abia astept....sper sa ajungem la anul

eu m-am indragostit de Paris. este singurul oras in care m-as muta cu inima deschisa si fara cea mai mica urma de regret. si eu sper la anul sa mergem iar, macar cateva zile....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:13 
Diva

elyt1000 scrie:
eu zic ca se merita.....ce e mai important decat sanatatea noastra si a copilului pe care il aducem pe lume.....daca te gandesti ptr o nunta platim atatia bani fara sa ne "pese".....eu cred ca e mai important sa platim cand e vb de bine nostru si mai ales al copilului nostru

pai dar ce crezi ca beneficiezi de cine stie ce conditii in plus/ sau ca-ti fac o cezariana altfel decat ti-o fac intr-un spital de stat sau ai alti medici? singura diferenta este ca nu mai trebuie sa dai spaga la asistente si la dr pt ca este inclusa in costul spitalizarii si ca vei sta singura intr-o rezerva. iar pt 3 zile eu zic ca mai bine investesc baii astia in celule stem sau iau ceva copilului.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:17 
Diva

anidaaa scrie:

eu nu mi-am platit asigurarile de sanatate de 4 ani ( oricum mereu am fost la privat). mi-a zis o colega ca daca nu am asigurarile la zi nu pot naste intr-un spital de stat asa ca daca trebuie sa platesc asigurarile plus penalitatile mai mult decat as da la o nastere intr-un spital privat, voi naste la privat

pai asa stiu si eu.daca nu iti este platita lunar asigurarea la stat nu poti naste acolo.Si nici nu beneficiezi de indemnizatia de 2 ani de la stat.Nu ca ai vrea sa stai acasa 2 ani....
Unde umblu eu costa 47 de mil nasterea naturala cu epidurala si parca 60 cezariana.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:18 
Diva

anidaaa scrie:

eu m-am indragostit de Paris. este singurul oras in care m-as muta cu inima deschisa si fara cea mai mica urma de regret. si eu sper la anul sa mergem iar, macar cateva zile....

numai imi spune..ca e visul meu sa vad parisul......sper sa se indeplinesca :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:21 
Diva

anidaaa scrie:

rpd si eu, dc e vb de paris :D acum, sincer, m-as muta undeva la tara in franta...am imbatranit si ma oboseste aglomeratia din paris :lol: dar, ramane in continuare orasul meu preferat...
da' nu mi se pare ca parisul e mai ieftin ca buc...la ce te referi? ce compari adica?
londra e de departe e cea mai scumpa... amsterdamul e ok ca preturi dar e un oras in care nu m-as muta decat cu forta :lol: mi se pare murdar si trist :nscmoll:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:24 
Diva

elyt1000 scrie:

numai imi spune..ca e visul meu sa vad parisul......sper sa se indeplinesca :cry:

ely, eu zic sa nu mai stai pe ganduri! cumpara-ti bilet si fa-ti bagajele! e chiar pacat la cat de aproape esti :) mie chiar mi se pare incredibil ca n-ai fost pana acum :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:26 
Diva

anidaaa scrie:

nu prea cred :~* . merg pe principiul "unu' si bun" :)

buna logica... :)

Sus
Neconectat Profil  

Diva

anidaaa scrie:

pai dar ce crezi ca beneficiezi de cine stie ce conditii in plus/ sau ca-ti fac o cezariana altfel decat ti-o fac intr-un spital de stat sau ai alti medici? singura diferenta este ca nu mai trebuie sa dai spaga la asistente si la dr pt ca este inclusa in costul spitalizarii si ca vei sta singura intr-o rezerva. iar pt 3 zile eu zic ca mai bine investesc baii astia in celule stem sau iau ceva copilului.

sunt de acord ca sunt ac doctori insa ma gandesc la modul in care esti tratat si la conditiile de "cazare". pp ca sunt mai ingrijite clinicile particulare... pt mine e f important aspectul...

Sus
Neconectat Profil  

Diva

laura_sandu scrie:
]

buna logica... :)

da, subscriu! :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:27 
Diva

mie sa imi de-a cadou o vila in centrul amsterdamului si nu m-as muta......nu imi place deloc....si aglumeratie si atata mizerie(si ma refer la stiti voi ce)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:28 
Diva

laura_sandu scrie:
pai asa stiu si eu.daca nu iti este platita lunar asigurarea la stat nu poti naste acolo.Si nici nu beneficiezi de indemnizatia de 2 ani de la stat.Nu ca ai vrea sa stai acasa 2 ani....
Unde umblu eu costa 47 de mil nasterea naturala cu epidurala si parca 60 cezariana.

eu oricum nu lucrez la stat si clar nu voi sta acasa pt ca la noi, chiar daca ai avea venit maxim nu primest indemnizatia mai mare de 10 mil. si sincer nu am platit, pt ca mi-e scarba de stat. oricum platesc asigurarile de sanatate de 2 ori, o data la stat si o data la Barou iar daca am o problema cat de mica ma duc la particular.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:32 
Diva

clarut scrie:
sunt de acord ca sunt ac doctori insa ma gandesc la modul in care esti tratat si la conditiile de "cazare". pp ca sunt mai ingrijite clinicile particulare... pt mine e f important aspectul...

in cluj...iar ma bag in seama cu Clujul(aici in Viena cum ii spunem noi prietenei noastre din Buc),este foarte mare diferenta intre particular si stat.Ma refer strict la conditii , pt ca personalul medical este acelasi.Incepand de la bai pana la cazare..
Dar......spre surprinderea mea, am ales sa nasc la stat....unde voi avea o rezerva recunosc.. :D, deoarece Ionut lucreaza la cel mai mare distribuitor de medicamente pe spitale.Si am ales cu strangere de inima , recunosc varianta asta ca sa ii pot cumpara piticului alte avioane :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:32 
Diva

clarut scrie:

ely, eu zic sa nu mai stai pe ganduri! cumpara-ti bilet si fa-ti bagajele! e chiar pacat la cat de aproape esti :) mie chiar mi se pare incredibil ca n-ai fost pana acum :lol:

si mie mi se pare incredibil ca nu am ajuns pana acum.....dar la anul sigur :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Oct 2009, 20:38 
Diva

clarut scrie:
rpd si eu, dc e vb de paris :D acum, sincer, m-as muta undeva la tara in franta...am imbatranit si ma oboseste aglomeratia din paris :lol: dar, ramane in continuare orasul meu preferat...
da' nu mi se pare ca parisul e mai ieftin ca buc...la ce te referi? ce compari adica?
londra e de departe e cea mai scumpa... amsterdamul e ok ca preturi dar e un oras in care nu m-as muta decat cu forta :lol: mi se pare murdar si trist :nscmoll:

pai in afara de mancare( desi o sa zici ca e priomordiala) totul mi se pare mai ieftin de la case la haine, parfumuri sau transportul public.
sa-ti dau exemplu concret care m-a frapat. cand am fost prima data in 2007 am vazut un apartament de vanzare, langa Gare du est, cu 3 camere care costa 49000 iar in bucuresti apartamentele cu 2 camere erau inj jur de 60-70000. ... si sa nu comparam venitul francezilor cu cel al romanilor

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]