Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 19:35

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 07 Oct 2009, 09:52 
Diva

pe bune ramo??????? sunt fffff fericita ptr tine :napplause: :napplause: felicitari .....la mine inca nu,dar nu-mi fac griji,o sa vina[/quote]

mersi Ely :hug: ....asa se arata.....stai linistita ca o sa vina si la tine....sunt convinsa ca ne vei da si tu vestea cea mare in curand

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 09:55 
Diva

Vrei sa mergi la Stanca sa nasti?
De Sbarciu nu am auzit decat de bine.Cred ca oricum te documentezi inainte sa faci alegerea. :)[/quote]

cu siguranta o sa ma mai documentez.... nu prea sunt la curent cu spitalele din cluj , cu conditiile din ele, etc. pt ca slava Domnului n-am avut nevoie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 09:56 
Diva

ramonelle scrie:
Habar n-am ....unde as putea altundeva?....ca la gine 1 mi se par mizerabile conditiile din cate am vazut eu , sau poate au rezerve care arata bine?...iar la gynia nu-mi permit
tu unde o sa nasti?

La Gyne 1 in rezerva.Rezervele arata bine sa stii , iar personalul medical este foarte bun.Oricum iecare alege dupa ce se documenteaza ce este ma bine.Eu intre Stanca si Gine 1 optez pt Gine 1 din toate punctele de vedere.
Am inteles ca se si renoveaza.Sa vedem cat invsteste Stamatian, ca era vb de avioane gen lift exterior de sticla si alte bazaconii.Eu nu vreau decat curatenie.Imi ajunge:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 09:57 
Diva

ramonelle scrie:

cu siguranta o sa ma mai documentez.... nu prea sunt la curent cu spitalele din cluj , cu conditiile din ele, etc. pt ca slava Domnului n-am avut nevoie

Asa eram si eu.Dar dupa ce am tot citit si m-am iteresat in staga-dreapta...eu zic ca am luat o decizie bun pt mine.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:04 
Diva

La Gyne 1 in rezerva.Rezervele arata bine sa stii , iar personalul medical este foarte bun.Oricum iecare alege dupa ce se documenteaza ce este ma bine.Eu intre Stanca si Gine 1 optez pt Gine 1 din toate punctele de vedere.
Am inteles ca se si renoveaza.Sa vedem cat invsteste Stamatian, ca era vb de avioane gen lift exterior de sticla si alte bazaconii.Eu nu vreau decat curatenie.Imi ajunge:)[/quote]

Asta nu stiam....la gine 1 am fost anul asta o singura data cand a nascut fina mea , dar ea nu a stat in rezerva si ce-am vazut acolo , m-am crucit...iar la stanca nu stiu cum e la sectia maternitate doar dincoace
cu rezervele cum se procedeaza?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:15 
Diva

ramonelle scrie:

Asta nu stiam....la gine 1 am fost anul asta o singura data cand a nascut fina mea , dar ea nu a stat in rezerva si ce-am vazut acolo , m-am crucit...iar la stanca nu stiu cum e la sectia maternitate doar dincoace
cu rezervele cum se procedeaza?

Eu sincer merg la ecografii doar la Gynia.Si am noroc ca Ionut lucreaza cu spitalul.Din cate stiu...tb sa platesti sau sa ai pile pt rezerva.Sau sa ai norocul sa fie libera.
Si eu am fos anul trecut la 2 prietene la Gine 1 care nu erau in rezerva....am ramas foarte dezamagita.Era o mizerie de nedescris si baile erau ingrozitoare.
Si eu clar nu vreau sa dorm cu alte 10 femei in camera.Chiar si ptr 2 nopti.Am piticii mei....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:16 
Diva

buna dimineata fetelor! felicitari ramo pt bb...sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos :ndance: %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:20 
Diva

ramonelle scrie:

inca nu stiu ....n-am fost la doctor....normal trebuia sa-mi vina cm sambata si nu mi-a venit....si ieri dimineata mi-am facut primul test care a iesit pozitiv si dupa masa , ca sa fiu sigura mi-am mai luat un test care a iesit si el pozitiv...inca n-am spus nimanui, nici macar sotului meu, doar voua.....cred ca diseara, dupa ce terminam cu munca o sa-i dau vestea cea mare, o sa sarbatorim si 3 ani de la casatorie si faptul ca vom deveni parinti :ndance:

ramona, felicitari!!!!!!!! ce veste buna :love: sa fie intr-un ceas bun! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:24 
Diva

clarut scrie:

ramona, felicitari!!!!!!!! ce veste buna :love: sa fie intr-un ceas bun! :flowers:

clarut....ramai ultima...:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:25 
Diva

Eu sincer merg la ecografii doar la Gynia.Si am noroc ca Ionut lucreaza cu spitalul.Din cate stiu...tb sa platesti sau sa ai pile pt rezerva.Sau sa ai norocul sa fie libera.
Si eu am fos anul trecut la 2 prietene la Gine 1 care nu erau in rezerva....am ramas foarte dezamagita.Era o mizerie de nedescris si baile erau ingrozitoare.
Si eu clar nu vreau sa dorm cu alte 10 femei in camera.Chiar si ptr 2 nopti.Am piticii mei....[/quote]
Ma gandeam si eu ca nu-i chiar usor sa ai acces la rezerva.... eu inclinam pt Stanca pt ca acolo a nascut cumnata-mea, tot cu Sbarciu si a fost tare multumita de el si vecina mea e asistenta la pediatrie la Stanca si o sa ma ajute, dar oricum ma mai documentez

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:26 
Diva

multumesc Clarut, Lily :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 10:32 
Diva

ramonelle scrie:
Ma gandeam si eu ca nu-i chiar usor sa ai acces la rezerva.... eu inclinam pt Stanca pt ca acolo a nascut cumnata-mea, tot cu Sbarciu si a fost tare multumita de el si vecina mea e asistenta la pediatrie la Stanca si o sa ma ajute, dar oricum ma mai documentez

Daca ai cunostinte acolo, chiar poti sa ai informatii corecte si reale.Eu am mai multe cunostinte care au nascut la Stanca.Parerile sunt impartite...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 11:06 
Diva

laura_sandu scrie:

clarut....ramai ultima...:)

pai nu arde :)
ps: si oricum mai sunt si alte fete in clubul meu :p nu-i asa raluca, alexandra, krystina? :nlol: sunt mai tinerele, e drept, da' eu am un suflet tanar :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 11:09 
Diva

se pare ca anul asta este anul gravidelor :nlol: am o gramada de cunostinte si prietene care sunt gravidute...ce ma bucur ramo pt tine...sper ca tu sa nu ai parte de o sarcina ca mine si ca laura...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 11:09 
Diva

clarut scrie:
pai nu arde :)
ps: si oricum mai sunt si alte fete in clubul meu :p nu-i asa raluca, alexandra, krystina? :nlol: sunt mai tinerele, e drept, da' eu am un suflet tanar :D

nu arde, nu arde...
cred ca cunosti parerea mea :)Eu sincer te sfatuiesc sa stai pana simti ca e timpul.O sa iti spun dupa ce nasc ce schimbari apar.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 11:13 
Diva

Daca ai cunostinte acolo, chiar poti sa ai informatii corecte si reale.Eu am mai multe cunostinte care au nascut la Stanca.Parerile sunt impartite...[/quote]

Asta intentionez sa fac, sa vedem ea ce parere are

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 11:19 
Diva

lily scrie:
se pare ca anul asta este anul gravidelor :nlol: am o gramada de cunostinte si prietene care sunt gravidute...ce ma bucur ramo pt tine...sper ca tu sa nu ai parte de o sarcina ca mine si ca laura...

sper si eu sa am o sarcina usoara....deocamdata nu simt nimic....doar ca mi-e cam foame tot timpul, dar si inainte era cam la fel

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 11:27 
Diva

ramonelle scrie:
sper si eu sa am o sarcina usoara....deocamdata nu simt nimic....doar ca mi-e cam foame tot timpul, dar si inainte era cam la fel

pai e cam devreme probabil sa simti ceva.
Si.....la cat esti de slabuta cum ti-e foame tot timpul? :lol: :hug:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 11:36 
Diva

pai e cam devreme probabil sa simti ceva.
Si.....la cat esti de slabuta cum ti-e foame tot timpul? :lol: :hug:[/quote]
toata lumea spune ca sunt slabuta....intradevar in partea de sus sunt slaba, numai oasele sunt de mine, dar de la bazin in jos nu sunt slabuta deloc...cand m-ai vazut tu eram cu rochita larguta si acoperea partile mai grosute
totusi sper sa nu trec de 75 de kg cu sarcina

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Oct 2009, 11:52 
Diva

ramonelle scrie:
toata lumea spune ca sunt slabuta....intradevar in partea de sus sunt slaba, numai oasele sunt de mine, dar de la bazin in jos nu sunt slabuta deloc...cand m-ai vazut tu eram cu rochita larguta si acoperea partile mai grosute
totusi sper sa nu trec de 75 de kg cu sarcina

vei vedea .sunt lucruri care nu tin numai de tine.normal ca nu mananci pt doua persoane..dar ai zle cand mananci non stop fara sa te poti controla.cntrolul tine in ce mananci.....nu e totuna daca e ciocolata sau un morcov sau o para.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]