Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 17:08

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 12 Oct 2009, 15:20 
Diva

anidaaa scrie:

am si eu o propunere :~* . mi-ar placea ca macar o data pe saptamana se deschidem subiectede interes general pe care toata lumea sa le comenteze. m-am saturat sa vb despre sarcina, vreme ...etc.

sunt perfect de acord

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 17:37 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
eu nu cred ca e o solutie sa deschizi cate un subiect pt fiecare topic pe care il discutam. ca de cate ori am facut asta am scris cateva pagini si am revenit la mai vechiul buna dimineata...de ce nu putem discuta aici? e mai comod asa...

Ok, atunci discutati aici :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 17:42 
Veteran

Citat:

s-a vazut ca a fost luni azi..lumea a fost tare ocupata,nu prea s-a discutat pe forum!
am pus niste poze dragute la flori si poze artistice!si am gasit pe net si"imbracaminte"pt paharele nasilor nu numai pt miri(adica papionul si voalul de pe pahare) si mi-a placut ideea!am pus si acea poza...astept pareri!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 17:50 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
s-a vazut ca a fost luni azi..lumea a fost tare ocupata,nu prea s-a discutat pe forum!
am pus niste poze dragute la flori si poze artistice!si am gasit pe net si"imbracaminte"pt paharele nasilor nu numai pt miri(adica papionul si voalul de pe pahare) si mi-a placut ideea!am pus si acea poza...astept pareri!

eu sincer pana acum doua ore tot in casa am stat, apoi am coborat jos sa curat putin masina...aspirat, curatat tapiteria, am dat-o cu silicon :nlol:

acum imi astept iubitul sa vina de la servici si sa iesim si noi putin la plimbare, mergem sa cautam castane.....si apoi le prajim acasa :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 18:02 
Diva

carlita scrie:

pai deschideti subiecte ca am chef de discutat.
:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 18:03 
Moderator Ghidul Miresei

eu nu prea am idei :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 18:11 
Diva

carlita scrie:
eu nu prea am idei :eek:

birocratia, taxe si impozite, spaga, plafonarea la serviciu, mamele casnice, ......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 18:30 
Veteran

Citat:

birocratia, taxe si impozite, spaga, plafonarea la serviciu, mamele casnice, ......

eu una sunt extrem de nervoasa ca cei de la orange s-au gandit ei sa imi emita doar factura electronica pt a proteja mediul....insa fara sa ma intrebe pe mine ca si client!
eu una sunt pt chestia asta cu mediul(reciclez si plasticul si hartia)insa faza asta m-a iritat cumplit!
am numai probleme cu aceasta companie! :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 18:31 
Veteran

Citat:

da despre spaga si mamele casnice ar fi o idee buna sa povestim!
sau despre creditele bancare/"prima casa"-pareri si idei...(pentru ca asta ma intereseaza acum)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 18:56 
Diva

aleionescu scrie:

eu una sunt extrem de nervoasa ca cei de la orange s-au gandit ei sa imi emita doar factura electronica pt a proteja mediul....insa fara sa ma intrebe pe mine ca si client!
eu una sunt pt chestia asta cu mediul(reciclez si plasticul si hartia)insa faza asta m-a iritat cumplit!
am numai probleme cu aceasta companie! :nerv:

eu am avut probleme cu vodafone. mi-am si reziliat contractele cu ei.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 18:59 
Veteran

Citat:

eu am avut probleme cu vodafone. mi-am si reziliat contractele cu ei.

si eu vreau macar la 2 abonamente(din 3)sa renunt ca deja prea ma iau de fraiera! :nerv:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 19:00 
Diva

aleionescu scrie:
da despre spaga si mamele casnice ar fi o idee buna sa povestim!
sau despre creditele bancare/"prima casa"-pareri si idei...(pentru ca asta ma intereseaza acum)

sincer ideea cu prima casa ne-a atras si pe noi la inceput. chiar vroiam sa facem un credit sa-i luam copilului casa. acum imi pare bine ca nu am facut. nu sunt adepta creditelor dar l-as fi facut pe asta pt ca mi se parea interesant

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 19:03 
Veteran

Citat:

sincer ideea cu prima casa ne-a atras si pe noi la inceput. chiar vroiam sa facem un credit sa-i luam copilului casa. acum imi pare bine ca nu am facut. nu sunt adepta creditelor dar l-as fi facut pe asta pt ca mi se parea interesant

noi ne facusem si dosar dar cand am vazut ce se intampla am cam abandonat ideea!
aveam sa dam un avans de 10 mii euro dar o fam pe care o stim si-a pierdut avansul de 4mii pt ca actele ce se verifica de catre stat au intarziat sa mai apara si ne-a fost teama sa nu pierdem banutii astia!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 19:10 
Diva

aleionescu scrie:
noi ne facusem si dosar dar cand am vazut ce se intampla am cam abandonat ideea!
aveam sa dam un avans de 10 mii euro dar o fam pe care o stim si-a pierdut avansul de 4mii pt ca actele ce se verifica de catre stat au intarziat sa mai apara si ne-a fost teama sa nu pierdem banutii astia!

la noi a fost alta problema. eu am casa pe numele meu inainte de casatorie deci e un bun propriu. am zis ca daca face Marius credit pe numele lui si avand doar venitul lui este ok. dar nu cica nu se poate pt ca suntem casatoriti.
am citit si eu normele si nu se mentioneaza nicaieri de problema asta. daca erau venituri comune mai ziceam dar asa....
toata lumea se multumea sa ridice din umeri si atat. ziceau ca nu au norme si nu se poate dar motiv concret pt care nu s-ar putea nu aveau.
oricum cand vedem cum isi pierd banii de avans cei care au facut credit...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 19:18 
Veteran

Citat:
la noi a fost alta problema. eu am casa pe numele meu inainte de casatorie deci e un bun propriu. am zis ca daca face Marius credit pe numele lui si avand doar venitul lui este ok. dar nu cica nu se poate pt ca suntem casatoriti.
am citit si eu normele si nu se mentioneaza nicaieri de problema asta. daca erau venituri comune mai ziceam dar asa....
toata lumea se multumea sa ridice din umeri si atat. ziceau ca nu au norme si nu se poate dar motiv concret pt care nu s-ar putea nu aveau.
oricum cand vedem cum isi pierd banii de avans cei care au facut credit...

pai mai vrei o casuta?
noi nu avem nimic pe numele nostru si stam in chirie si mi-as fi dorit f mult sa am casa mea ca sa pot sa mi-o aranjez cum vreau si sa zic cu adevarat ca merga"la mine acasa"!
am zis sa facem pasul asta inainte de nunta insa vad ca statul stie doar sa ceara nu sa si dea si nu zic ca ar fi teapa faza cu prima casa dar e greu(poate la fel de greu ca un alt credit)sa iai parte de acesti bani si de acea garantare a statului!
am zis sa mai asteptam si poate mai strangem bani,cu ce mai ramane din nunta cu ce ne mai dau ai nostrii poate poate reusim ceva! :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 19:27 
Diva

bamba, esti p-aici? voiam sa te intreb dc ai auzit sau ai folosit produse forever living :) am vazut ca-s din us si m-am gandit sa intreb la sursa ;) am primit o cutie intreaga si nu stiu dc sa le folosesc sau sa le directionez inspre cos :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 20:37 
Diva

clarut scrie:
bamba, esti p-aici? voiam sa te intreb dc ai auzit sau ai folosit produse forever living :) am vazut ca-s din us si m-am gandit sa intreb la sursa ;) am primit o cutie intreaga si nu stiu dc sa le folosesc sau sa le directionez inspre cos :D

sincer fata de produsele astea nu am o parere f buna. au folosit mama si bunica mea si nu au avut nici un efect.si in plus sunt destul de scumpe.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 21:45 
Diva

Dragelor ma doareee capuuu :sick: de-mi canta apa in cap si imi vine s-o iau razna.. :wall:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 22:08 
Diva

anidaaa scrie:

Subiectul acesta ma cam depaseste din pacate pt ca nu m-am interesat daca nu am avut nevoie.Aveam deja o casa cumparata dupa casatorie din fericire.
Si pe mine ma interesa sa trec in 3 camere pt ca avem momentan 2 camere si un dressing :D, dar ...poate castig la loto :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 22:12 
Diva

mdaaa. trebuie sa joci de ziua alegerilor. atunci se va castiga. :-`

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]