Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 09:22

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 104  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. I
MesajScris: 12 Oct 2009, 22:20 
Diva

aleionescu scrie:

si eu vreau macar la 2 abonamente(din 3)sa renunt ca deja prea ma iau de fraiera! :nerv:

cred ca fiecare are probleme cu firma la care e abonat.Noi avem 3 abonamente la orange de vreo 7 ani si nu avem nici un avantaj.Tot imi propun sa ma duc la ei sa ma scandalizez....dar nu am timp

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 22:22 
Diva

anidaaa scrie:
mdaaa. trebuie sa joci de ziua alegerilor. atunci se va castiga. :-`

tin cont de sfat :), desi eu nu sunt adepta castigurilor fara munca...am impresia ca nu poarta noroc.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 12 Oct 2009, 23:16 
Diva

anidaaa scrie:

birocratia, taxe si impozite, spaga, plafonarea la serviciu, mamele casnice, ......

uite...mamele casnice ma intereseaza pe mine.
As vrea sa stiu daca sunteti de acord sa se stea 2 ani acasa in concediu de maternitate.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 05:55 
Diva

clarut scrie:
bamba, esti p-aici? voiam sa te intreb dc ai auzit sau ai folosit produse forever living :) am vazut ca-s din us si m-am gandit sa intreb la sursa ;) am primit o cutie intreaga si nu stiu dc sa le folosesc sau sa le directionez inspre cos :D

n-am avut vreme sa intru de vreo 3 zile incoace ca am fost suuuuper busy la birou...nu am folosit gama asta niciodata...nu stiu nimic de ea...eu folosesc clinique sau lancome...sorry :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 08:16 
Veteran

buna dimineata!
la mine zici ca vine sfarsitul lumii:ploua,e f frig,bate vantul f tare....
:cry: :cry: :cry:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 08:52 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
eu una sunt extrem de nervoasa ca cei de la orange s-au gandit ei sa imi emita doar factura electronica pt a proteja mediul....insa fara sa ma intrebe pe mine ca si client!
eu una sunt pt chestia asta cu mediul(reciclez si plasticul si hartia)insa faza asta m-a iritat cumplit!
am numai probleme cu aceasta companie! :nerv:

Si eu primesc facturile tot pe internet, dar pe mine m-au sunat sa ma intrebe daca sunt de acord. Mie imi place mai mult asa :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 08:54 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
Subiectul acesta ma cam depaseste din pacate pt ca nu m-am interesat daca nu am avut nevoie.Aveam deja o casa cumparata dupa casatorie din fericire.
Si pe mine ma interesa sa trec in 3 camere pt ca avem momentan 2 camere si un dressing :D, dar ...poate castig la loto :)

sau la Bingo Laura :D :P .....ce premii mari se dau :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 08:56 
Moderator Ghidul Miresei

aleionescu scrie:
buna dimineata!
la mine zici ca vine sfarsitul lumii:ploua,e f frig,bate vantul f tare....
:cry: :cry: :cry:

Buna dimineata!
Asa e si la noi, a plouat toata noaptea...inca mai ploua :eek: si eu trebuie sa plec de acasa :O

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 08:57 
Diva

BUna dimineata fetelor!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:02 
Diva

Buna dimineata fetelor.
Vai ce e si la noi afara...bate un vant si ploua...abia m-am putut tine pe picioare de la masina pana in birou..toata umbrela mi s-a rupt. :eek:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:03 
Veteran

anidaaa scrie:
BUna dimineata fetelor!

neata!
cum e vremea la tine?
eu din cauza vremii urate nu prea am dormit,de fapt am dormit rau...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:05 
Diva

laura_sandu scrie:
uite...mamele casnice ma intereseaza pe mine.
As vrea sa stiu daca sunteti de acord sa se stea 2 ani acasa in concediu de maternitate.

nu sunt de acord. mi se pare mult ca timp si in plus sunt numeroase optiuni pe care le poti avea in legatura cu lasatul copilului in grija altcuiva ( gradinite, bunici, bone). femeile care stau acasa avand ca paravan cresterea si ingrijirea copilului se plafoneaza si probabil le place sa fie intretinute.
oricum dupa 2 ani petrecuti in majoritatea timpului cu un copilas cred ca este destul de greu sa te reintegrezi in colectivitate si sa reiei serviciul de la standardele la care l-ai lasat

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:08 
Diva

aleionescu scrie:
neata!
cum e vremea la tine?
eu din cauza vremii urate nu prea am dormit,de fapt am dormit rau...

nu mai ploua dar este destul de frig. au si zis ca vine iarna! :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:13 
Veteran

Citat:
nu sunt de acord. mi se pare mult ca timp si in plus sunt numeroase optiuni pe care le poti avea in legatura cu lasatul copilului in grija altcuiva ( gradinite, bunici, bone). femeile care stau acasa avand ca paravan cresterea si ingrijirea copilului se plafoneaza si probabil le place sa fie intretinute.
oricum dupa 2 ani petrecuti in majoritatea timpului cu un copilas cred ca este destul de greu sa te reintegrezi in colectivitate si sa reiei serviciul de la standardele la care l-ai lasat

eu una sunt pro statul acasa cu bebelusul!daca va mai fi aceasta lege cand voi avea eu un copilas eu as sta acasa cu el,intradevar nu doi ani dar macar un an si cateva luni....faza cu bonele e discutabila si daca voi avea norocul ca mama mea sau soacra sa iasa la pensie atunci imi voi lasa copilul in grija lor fara stres,altfel imi va fi tare greu(cred)!
nu zic ca nu e grea acomodarea si reintregarea la locul de munca dar parca nu mi-as lasa sufletelul care inca nu stie sa zica ce vrea,ce il doare sau ce pateste cand eu nu sunt cu el pe mana unei necunoscute,care nu stii niciodata ce ii poate capul cand tu nu esti in preajma!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:18 
Diva

aleionescu scrie:

eu una sunt pro statul acasa cu bebelusul!daca va mai fi aceasta lege cand voi avea eu un copilas eu as sta acasa cu el,intradevar nu doi ani dar macar un an si cateva luni....faza cu bonele e discutabila si daca voi avea norocul ca mama mea sau soacra sa iasa la pensie atunci imi voi lasa copilul in grija lor fara stres,altfel imi va fi tare greu(cred)!
nu zic ca nu e grea acomodarea si reintregarea la locul de munca dar parca nu mi-as lasa sufletelul care inca nu stie sa zica ce vrea,ce il doare sau ce pateste cand eu nu sunt cu el pe mana unei necunoscute,care nu stii niciodata ce ii poate capul cand tu nu esti in preajma!

daca ti-e frica de ce ar putea pati cu bona, poti pune camere si stai fara grija.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:26 
Diva

anidaaa scrie:

nu mai ploua dar este destul de frig. au si zis ca vine iarna! :(

buna dimineata.
In legatura cu statul acasa...in cazul meu clar sunt contra.Nu as putea 2 ani sa nu am alta activitate decat copil, pampers , lapte praf....oricat de mult l-as iubi.
Dar, daca nu ai avut inainte o activitate sau un loc de munca stimulant atunci banuiesc ca singura alternativa este sa stai 2 ani acasa.Cunosc si cazuri de femei ambitioase care au preferat dupa ce au pus mai multe lucruri in balanta sa stea 2 ani cu copilul , sa il educe cum stiu mai bine.
Eu sunt pro gradinite, pro bone.....o sa imi pun camere in case.La mine e si mai usor pt ca pot sa fiu plecata 2 zile pe saptamana din oras, in rest sa raman in cluj.Poate acesta este si motivul pt care cu siguranta activitatea mea nu va fi 2 ani copilul.Drept urmare, in aprilie imi incep nuntile si am discutat deja cu mama sa imi duc copilul la ea.:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:28 
Diva

nici eu nu l-asi lasa cu bona..si la mine e cam dificil..mult daca asi lipsi de la servici,probabil ca mi s-ar ocupa locul,dar eu asi sta acasa 2 ani cu bebe...si de ce sa te plafonezi acasa?..ca doar nu inseamna daca ai bebe , trebuie sa stai numai acasa..eu le admir pe cele care merg peste tot cu copilul,am vazut mame singure cu bebe de vreo 3-5 luni in caruciorul de la supermarket,am vazut cu bebe mic la strand(bebe era sub umpreluta),la pescuit cu bebe,la nunta...
dar pe cele cum e cumnata mea nu le inteleg...a facut 2 copii unul dupa altul...fetita a trecut de 2 ani si si-a prelungit concediu maternal,i-a dat doctorul prelungire ca fetita are handicap,ca sa mai stea acasa inca un an..deci eu asa ceva nici nu m-as gandi sa fac,sa-mi fac copilul handicapat ca sa mai trag chiulul pe acasa...
deci,daca nu ar fi problema locului de munca eu asi sta 2 ani cu copilul,nu l-asi lasa pe mina lu nimeni. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:36 
Diva

eu ziceam de plafonare privind serviciul. faptul ca ma duc cu el la cumparaturi sau mai stiu eu unde asta nu inseamna ca am o activitate intelectuala, stimulanta. la genul asta de plafonare m-am referit.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:38 
Diva

buna dimineata
ce aiurea suna, femeile care stau acasa cu copilasii sunt intretinute sau le place sa se plafoneze... eu as sta acasa cu copilasul, cei drept nu cred ca 2 ani dar tot as sta, in primii ani se formeaza, cum sa-l las pe mana unei straine, am vazut o gramada de cazuri la tv cu bone fel de fel, pana vad eu pe camera ce mi se intampla cu copilul, a pai nu cred ca ii va fi bine, nu cred ca ve-ti pune camere peste tot in casa :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 13 Oct 2009, 09:47 
Diva

anidaaa scrie:
eu ziceam de plafonare privind serviciul. faptul ca ma duc cu el la cumparaturi sau mai stiu eu unde asta nu inseamna ca am o activitate intelectuala, stimulanta. la genul asta de plafonare m-am referit.

e clar ca o sa ai multe activitati cu copilul.Si cu siguranta nu imi las copilul acasa daca ma duc la cumparaturi , sau la o terasa...la sfarsit de saptamana.
Dar , nu inseamna ca toata viata mea va insemna de acum incolo numai copil si nu mai pot face nimic fara el.

Anca....e unde esti ca nu te-am vazut de mult?:)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 2076 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 104  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]