Citat:
adica vrei sa spui ca vedetele noastre sunt proaste?
lasand gluma, nu spune nimeni ca nu tre sa faci copii dc vrei sa evoluezi. nu e vb de extreme ci de un echilibru pe care tre sa-l gasesti intre maternitate si restul
si eu am senzatia ca adolescentii (uf, sunt o bunica deja

) din ziua de azi sunt mai rasfatati da' de obicei rasfatul vine din prea multa atentie...eu cred sincer, poate ma insel si o sa-mi schimb parerea, ca un copil are nevoie de mic sa fie lasat sa se joace si sa comunice cu cei de varsta lui (dar asta nu exclude si statul cu parintii, fireste).
si ma mai uit in jurul meu, aici, ca nu e o mama care sa fi stat cu copilul mai mult de sase luni. toti copiii sunt la cresa. nu zic nici ca-i mai bine si nici ca-i mai rau. zic doar ca se poate...si au toate niste copii fasneti dar cuminti

acolo sunt altfel conditiile(cred)!
eu una nu mi-as duce aici bebele de 2 ani la cresa(de stat)caci s-ar imbolnavi si mi-ar veni vanat acasa iar la privat nu as da 20mil pe luna ca sa aiba grija niste straini de el!
nu zic ca e rau sa te intorci la job dar nici sa stai f putin cu copilasul tau cand este atat de neajutorat si chiar are nevoie de tine ,de iubire....
eu vb acum asa,dar poate si eu voi fi constransa si ma voi intoarce repede la munca dar in imag mea mi-ar placea sa petrec macar primul an impreuna cu el,sa il aud cum gangureste,sa-i vad zambetul,sa-l masez pe burta cand are colici....
asta e idealul dar cand nu se poate sau exista posibilitatea de a pierde jobul(care in tara e tot mai greu de gasit)cred ca as face un compromis si l-as lasa cu cineva din fam...