Ultima vizită a fost: Acum este 28 Iun 2025, 17:52


Ora este UTC + 2 [ DST ]




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 28 Apr 2009, 21:16 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 15 Mar 2008, 18:05
Mesaje: 1777
Localitate: Constanta
Citat:


pai noah...daca iti trebuie asa rapid :D

poti sa mai faci si un chec cu nuca...
o tarta cu fructe, daca nu ai timp de blat cumperi un blat...il insiropezi...pui si acolo fructe si peste frisca...



:ncake:dar ce fain ar fi daca mi le-ar face cineva...cu ce drag le-as manca pe toate!:nlol:nu vi la mare,Carlita?:nlol:

_________________
Imagine


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 28 Apr 2009, 22:55 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Citat:
:ncake:dar ce fain ar fi daca mi le-ar face cineva...cu ce drag le-as manca pe toate!:nlol:nu vi la mare,Carlita?:nlol:



vin :)) dar nu azi :tongue:

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 29 Apr 2009, 12:42 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Sardine pe gratar

Ingrediente:
-500 g sardine eviscerate
-1 ardei gras rosu, galben si verde
-2 catei de usturoi
-5 linguri de ulei de masline
-Sare, piper
-1 lingura cimbru tocat
-2 linguri otet balsamic

Preparare:
1.Spalati pestele si uscati-l pe un servet de bucatarie. Pregatiti ardeii, indepartati-le semintele si taiati-i felioare mai mari. Curatati usturoiul, tocati-l marunt si amestecati-l cu uleiul de masline.
2.Asezati ardeiul in tigaia grill. Condimentati-l bine cu sare si piper si ungeti-l cu usturoiul cu ulei. Frigeti-l cca. 12-15 minute, avand grija sa-l intoarceti continuu.
3.Indepartati eventualele oase de peste de pe partea cu piele a sardinelor si presarati-le cu cimbru. Ungeti-le pe ambele parti cu uleiul cu usturoi, apoi frigeti-le 4-5 minute. Serviti-le impreuna cu ardeiul pregatit si presarati-le cu otet balsamic. Foarte bine se potriveste o bagheta sau o lipie.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 07 Mai 2009, 13:55 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Clatite umplute


Ingrediente:
-4 oua
-150 ml lapte
-2 lingurite praf de curry
-Sare
-150 g faina
-100 g mazare tucara
-2 morcovi
-6 lingurite ulei
-2 linguri maioneza
-Sucul si coaja unei lamai
-150 g iaurt
-Piper
-1 lingura patrunjel tocat
-12 creveti fierti

Preparare:
1. Bateti ouale, laptele, praful de curry, un varf de cutit de sare si faina, apoi lasati-le 15 minute sa se linisteasca.
2. Taiati legumele fasii si opariti-le cca. 3 minute.
3. Coaceti 6 clatite, una dupa alta. Amestecati maioneza, sucul de lamaie, iaurtul, sarea, piperul si verdeata. Intindeti amestecul peste clatite. Asezati legumele si crevetii, rulati clatitele si lasati-le cca. 30 de minute la rece, in folie. Taiati-le oblic.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 10 Iun 2009, 15:04 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
O reteta care mie imi place foarte mult, e delicioasa! :D

Avem nevoie de:
- un piept pui mediu
- o vanata mare
- 6-7 cepe verzi
- 2-3 usturoi verde
- un ardei gras verde
- putina pasta de rosii sau ketchup
- busuioc
- sare
- patrunjel verde

Se taie pieptul de pui bucatele mici si se pune intr-un vas, apoi se da un clocot cu o lingurita de sare.
Vanata se taie in 4 pe lung iar apoi in bucatele mici, la fel si ceapa, usturoiul si ardeiul.

Intr-o tigaie de teflon se pune putin ulei de masline, vanata si ardeiul...si putina apa....dupa care se adauga pieptul de pui, se pune pasta de rosii...si se lasa 5-7 minute la calit, dupa care se adauga condimentele, ceapa si usturoiul taiate rondele si patrunjelul taiat marunt...se lasa 5 minute...si e gata mancarea :D



Sper ca ati inteles, daca doriti sa incercati :D

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 18 Iun 2009, 14:25 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Penne cu sos de ton

Ingrediente:
-400 g penne
-Sare
-Cate 1 ardei rosu si galben
-2 catei de usturoi
-4 linguri ulei de masline
-125 ml supa
-1 conserva de ton in suc propriu (150 g)
-4 crengute busuioc
-2 linguri capere
-Piper

Preparare:
1. Fierbeti pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Rasturnati-le intr-o strecuratoare si lasati-le sa se scurga.
2. Curatati usturoiul, tocati-l si caliti-l in ulei impreuna cu ardeiul taiat fasii. Turnati supa si fierbeti cu capac cca. 5 minute la foc mic. Scurgeti tonul, faramitati-l, tocati verdeata si amestecati-o cu pestele si caperele. Adaugati amestecul rezultat peste ardei. Condimentati si serviti cu paste.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 09 Iul 2009, 16:01 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Budinca de orez cu migdale

100 g ciocolata cu lapte
100 g migdale (daca va place, mie nu-mi plac)
500 ml lapte
150 g orez cu bobul rotund
100 g zahar
60 g unt
5 oua
1 baton de vanilie
1 lamaie
sare


Se fierbe orezul in lapte cu zahar, la foc mic 30 de minute. Inainte ca orezul sa fie fiert se adauga untul si miezul de la batonul de vanilie, coaja de lamaie si putina sare. Se amesteca galbenusurile cu orezul racit si pe urma incorporeaza albusurile batute spuma. Se toarna orezul intr-o forma unsa cu unt (eu pun in vas de iena dreptunghiular) si se da budinca la cuptor aprox. 20 de min.
Dupa ce s-a racit se rastoarna budinca pe un platou iar deasupra se pun migdalele si se toarna ciocolata topita.




Baclava (aceasta este preferata mea) :D

1 pachet de foi de placinta (se gasesc in supermarket cate vrei)
800 g nuca, 3 linguri cu pesmet, 700 g zahar, 1 l apa, 1 lingurita cu scortisoara, 5 linguri cu ulei.

Se da nuca prin masina de tocat, apoi se amesteca cu o cana de zahar, pesmet si scortisoara. Se desfac 2 foi de placinta si se ung cu ulei apoi se aseaza un strat de nuca, la fel se procedeaza cu restul foilor si cu nuca. Se lasa tava la rece 30 de minute dupa care cu un cutit bine ascutit se taie baclavaua in patrate sau triunghiuri potrivite. Din zaharul ramas si apa se fierbe un sirop, jumatate din el se toarna in tava iar restul dupa ce se rumenesc foile. Se pune tava la cuptor pentru 40-50 de minute, aveti grija sa nu o lasati foarte mult sa se usuce :D ...

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 09 Iul 2009, 16:02 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Tarta la rece

Avem nevoie de: 200 g biscuiti din ovaz (eu am gasit un supermarket, la noi in Kaufland), 50 g unt, 2 linguri cu lapte, 50 g frisca lichida, 3 linguri cu zahar, 500 g branza de vaca, fructe de sezon (piersici, nectarine, caise - eu am facut cu visine dar nu stiu daca se mai gasesc acum), coaja de lamaie rasa.

Biscuitii se baga putin in lapte ca sa se inmoaie si apoi ii pisam pana se fac marunt, ca si praful. Ii amestecam bine cu untul topit. Cand au devenit pasta formeaza blatul si da la rece.
Intre timp se amesteca branza de vaca cu frisca, zaharul si coaja de lamaie.
Aceasta crema vine pusa deasupra blatului iar deasupra ornam cu fructe.



Prajitura cu lichior

Ingrediente: 100 g ciocolata cu lapte, 8 foi de gelatina, 450 g iaurt, 100 g zahar, 60 ml lichior de migdale, 200 ml frisca

Blat: 125 g unt, 50 g ciocolata amaruie, 7 oua, 150 g zahar, 120 g faina, 30 g cacao.

Se bate untul cu ciocolata topita, apoi se adauga galbenusurile, albusurile batute cu zaharul si faina amestecata cu cacaua. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie. Se coace la foc potrivit aprox. 20 de minute. Intre timp se amesteca iaurtul cu zaharul si lichiorul. Se adauga gelatina dizolvata si la final se pune frisca batuta. Dupa ce s-a racit, se taie blatul in 3 fasii (exact ca si torturile) si se intinde crema pe toate blaturile, si deasupra o sa fie tot crema...peste care razalim ciocolata si o dam la frigider :D

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 09 Iul 2009, 16:13 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Special pentru carmi :P:)

Rulada cu ciocolata

Ingrediente:
Blat: 4 oua; 125 g zahar; 1 lingurita sare; 50 g faina; 2 linguri amidon; 3 linguri cacao.

Umplutura: 300 g zmeura; 50 g zahar; 1 lingura budinca de vanilie; 3 foite gelatina; 4 cl zmeurata; 3 linguri zahar pudra; 400 ml frisca si 300 g glazura neagra.

Se incinge cuptorul bine.
Separati 2 oua, albusul de galbenus. Se bat 2 oua intregi, galbenusurile celor 2 oua dinainte si 50 g zahar. Se bat albusurile, restul de zahar si sarea si se incorporeaza in amestecul de mai sus cu galbenusurile. Se pune faina, amidonul si praful de cacao. Se intinde aluatul intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt. Se coace 12-15 minute, se rastoarna pe un prosop de bucatarie presarat cu zahar, se ruleaza si se lasa sa se raceasca. Se incalzeste zmeura si zaharul, se scurge sucul. Se bate budinca de vanilie cu 3 linguri de apa si legati sucul cu ea. Adaugati zmeura, dati un clocot, lasati crema sa se raceasca si asezati-o la rece. Inmoaie gelatina, stoarceti-o si dizolvati-o in zmeurata. Adaugati zaharul pudra si lasati-o sa se raceasca. Bateti frisca si amestecati-o cu gelatina. Se deruleaza blatul, se intinde zmeura si frisca, se ruleaza si se lasa la rece 3 ore. Topiti glazura, raciti-o si imbracati rulada.



P.S: Vreau sa-ti spun ca eu cand am incercat sa fac reteta asta nu mi-a iesit ca sunt cam tantalaie :))....dar mamei mele ii iese foarte bine :P:) ....de obicei deasupra mama o orneaza cu zmeura si ciocolata alba rasa peste glazura :P:)

Sper sa nu ti se para foarte grea si daca o faci sa-ti iasa :D

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 10 Iul 2009, 13:50 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Parfe de ciocolata

Ingrediente: 200 g ciocolata, 6 galbenusuri, 100 g zahar, 2 linguri lichior de cafea, 1 fiola esenta de vanilie, 500 g frisca lichida, 1 lingurita cacao, 200 g biscuiti sfaramiciosi, 300 g fructe diverse (pentru decor)

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana devin albe, se adauga vanilia, se amesteca si se lasa deoparte. Se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga cacaua si lichiorul. Apoi se incorporeaza si galbenusurile. Se pune noua compozitie la bain-marie si se amesteca pana devine vascoasa.
Se bate frisca si se amesteca cu compozitia vascoasa. Se toarna intr-o tava tapetata cu biscuiti sfaramitati. Se acopera cu restul biscuitilor sfaramati si se da la rece. Se serveste felii, decorate cu fructe diverse.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 16 Iul 2009, 14:25 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Paste cu legume si pui

Avem nevoie de: 600 g file din piept de pui; 2 linguri ulei de masline; 1 lingura unt; sare, piper; 200 g mazare tucara; 400 g rosii cherry; 350 g tagliatelle.

Spalati pieptul de pui, uscati-l cu un servet de bucatarie si prajiti-l intr-o lingura de ulei de masline si unt, cate 5 minute pe fiecare parte. Scoateti-l apoi din tigaie, sarati-l si piperati-l.
Intre timp, pregatiti legumele. Eventual, taiati in doua mazarea tucara. Opariti-le in apa cu sare cc. 3 minute si lasati-le sa se scurga intr-o strecuratoare. Taiati rosiile, cat si legumele in restul de ulei 2-3 minute si condimentati-le. Fierbeti pastele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Scurgeti-le si colectati o ceasca din apa in care au fiert. Amestecati pastele cu legumele si incorporati, eventual si putina apa de la fiert.
Taiati pieptul de pui in bucatele potrivite si incorporati-le. Daca doriti, presarati la final putin piper negru.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 23 Iul 2009, 23:29 
Nou Venit

Membru din: 23 Iul 2009, 23:24
Mesaje: 2
Citat:
Tarta la rece

Avem nevoie de: 200 g biscuiti din ovaz (eu am gasit un supermarket, la noi in Kaufland), 50 g unt, 2 linguri cu lapte, 50 g frisca lichida, 3 linguri cu zahar, 500 g branza de vaca, fructe de sezon (piersici, nectarine, caise - eu am facut cu visine dar nu stiu daca se mai gasesc acum), coaja de lamaie rasa.

Biscuitii se baga putin in lapte ca sa se inmoaie si apoi ii pisam pana se fac marunt, ca si praful. Ii amestecam bine cu untul topit. Cand au devenit pasta formeaza blatul si da la rece.
Intre timp se amesteca branza de vaca cu frisca, zaharul si coaja de lamaie.
Aceasta crema vine pusa deasupra blatului iar deasupra ornam cu fructe.



Prajitura cu lichior

Ingrediente: 100 g ciocolata cu lapte, 8 foi de gelatina, 450 g iaurt, 100 g zahar, 60 ml lichior de migdale, 200 ml frisca

Blat: 125 g unt, 50 g ciocolata amaruie, 7 oua, 150 g zahar, 120 g faina, 30 g cacao.

Se bate untul cu ciocolata topita, apoi se adauga galbenusurile, albusurile batute cu zaharul si faina amestecata cu cacaua. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie. Se coace la foc potrivit aprox. 20 de minute. Intre timp se amesteca iaurtul cu zaharul si lichiorul. Se adauga gelatina dizolvata si la final se pune frisca batuta. Dupa ce s-a racit, se taie blatul in 3 fasii (exact ca si torturile) si se intinde crema pe toate blaturile, si deasupra o sa fie tot crema...peste care razalim ciocolata si o dam la frigider :D



Ingrediente:
70 g unt moale
100 g zahar alb
2 oua
cateva picaturi esenta vanilie
150 ? 200 g faina cernuta
I varf cutit sare
1 lingurita praf de copt
Nutella, vreo 2 ? 3 linguri

MDP:
Se freaca untul si zaharul pana devin o crema. Se adauga ouale unul cate unul pana la incorporare. Se adauga vanilia.
Se amesteca faina cu praful de copt si sarea si apoi se cern in compozitia cu oua.
Se porneste cuptorul, apoi se pun hartiutele speciale intr-o tava de muffins si in fiecare


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 06 Aug 2009, 15:33 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Prajitura la rece

200 g alune, 400 ml frisca lichida, 100 ml miere de albine, sucul de la o portocala, 150 g crema de branza, 1 lingurita cu nes, 1 pliculet cu gelatina.

Amesteca mierea de albine cu sucul de portocala. Adauga crema de bvranza si mixeaza bine. Dupa ce s-a incorporat, pune frisca batuta si gelatina dizolvata conform indicatiilor de pe plic. La final, presara nesul deasupra, amestecand usor. Pe fundul fiecarei cupe, pune un strat generos de alune tocte, dupa care redistribuie crema de frisca. Cu ajutorul unui cutit umezit in apa rece, da-i forma pe care o doresti. De jur imprejur, imbraca prajitura in aluen tocate. Lasa la rece cel putin 3 ore.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 06 Aug 2009, 15:37 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Sorbet de pepene galben si sampanie

500 g zahar, 1 pepene galben, 4 linguri cu suc de lamaie, 500 ml sampanie.


Pune pe foc 250 ml apa. Cand incepe sa fiarba, presara 250 g zahar si lasa pe foc 2 minute, pana se topeste zaharul. Taie pepenele cubulete si zdrobeste-l cu ajutorul unui blender. Toarna treptat siropul de zahar si 2 linguri cu suc de lamaie. Topeste restul de zahar pe foc in 250 ml apa si, dupa ce s-a racit, adauga restul de suc de lamaie si sampania. Compozitile astfel obtinute pune-le in congelator, in vase separate, cel putin 5 ore. Pentru a evita formarea acelor de gheata, amesteca din ora in ora. Serveste sorbetul in cupe.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 12 Oct 2009, 11:22 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Ma ajuta si pe mine careva cu o reteta pentru tortelloni? Nu stiu cum as putea sa ii mai gatesc....pana acum am facut doar fierti si cu putin parmezan.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 12 Oct 2009, 19:11 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 23 Mar 2008, 02:20
Mesaje: 3205
carlita scrie:
Ma ajuta si pe mine careva cu o reteta pentru tortelloni? Nu stiu cum as putea sa ii mai gatesc....pana acum am facut doar fierti si cu putin parmezan.



eu ii fac cu sos de rosii cu ciuperci( nu imi aduc aminte marca). sau cu sos de smantana


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 14 Oct 2009, 09:52 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Citat:
eu ii fac cu sos de rosii cu ciuperci( nu imi aduc aminte marca). sau cu sos de smantana



multumesc frumos :D

Eu acestia i-am facut cu parmezan si putin ketchup deasupra :P o sa incerc si asa cum faci tu...

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 30 Oct 2009, 11:49 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Piept de pui, legume si orez prajit

Se fierb separat in 3 vase pieptul de pui, orezul si legumele. Orezul nu trebuie sa fie fiert bine bine.
Intr-o tigaie de teflon mare se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei de masline, dupa care se adauga pieptul de pui taiat in fasii mici. Cand pieptul de pui este cat de cat prajit se adauga legumele fierte si orezul, si se lasa sa se prajeasca aproximativ 15 min, se amesteca intre timp...pentru a se praji bine. Se adauga sare si busuioc. Daca va place mai picant puneti si putin chilii :D

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 30 Oct 2009, 11:52 
Moderator Ghidul Miresei
Avatar utilizator

Membru din: 14 Aug 2006, 13:19
Mesaje: 5976
Localitate: Cluj-Napoca
Conopida gratinata

Se curata conopida in apa rece, se desface in buchetele si se fierbe cu putina sare aproximativ 15 min. Se scoate conopida din apa, se strecoara si se lasa la scurs. Intre timp se bat ouale, se amesteca cu smantana si se condimenteaza. Se ia apoi un vas de Jena, se tapeteaza cu unt si pesmet si apoi se asaza conopida racita si scursa de apa. Se rade deasupra cascavalul, se toarna deasupra ouale batute cu smantana si se dau la cuptorul incins in prealabil. Se scoate cand mancarea e gata rumenita.

_________________
Moderator Site Ghidul Miresei


Sus
Neconectat Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Carticica de bucate!
MesajScris: 30 Oct 2009, 12:45 
Diva
Avatar utilizator

Membru din: 23 Apr 2008, 19:03
Mesaje: 4056
Localitate: Houtigehage
carlita scrie:
Piept de pui, legume si orez prajit

Se fierb separat in 3 vase pieptul de pui, orezul si legumele. Orezul nu trebuie sa fie fiert bine bine.
Intr-o tigaie de teflon mare se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei de masline, dupa care se adauga pieptul de pui taiat in fasii mici. Cand pieptul de pui este cat de cat prajit se adauga legumele fierte si orezul, si se lasa sa se prajeasca aproximativ 15 min, se amesteca intre timp...pentru a se praji bine. Se adauga sare si busuioc. Daca va place mai picant puneti si putin chilii :D


ce fel de legume? se poate mai amanuntit plz

_________________
ImagineImagine


Sus
Neconectat Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 681 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net & kodeki
Translation/Traducere: phpBB România