Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 18:57

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 18 Oct 2009, 11:33 
Moderator Ghidul Miresei

laura_sandu scrie:
fetelor.....mi-am cumparat azi si ieri aproape tot ce imi tb pt mine si bebe in primele zile....sunt tare fericita.....
De fericire am si gatit azi :hap_w:

ma bucur ca ai gasit ce sa iti placa si ai si cumparat :D

de gatit ce ai gatit bun? :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 11:44 
Diva

Neatza fetelor...
waw Carlita ce weekend plin ai avut....cum a fost la salina? n-am mai fost de mult timp pe-acolo..
Laura , ce ai cumparat frumos?
Ale, cum iti place Clujul?...ti-ai cautat si rochita de mireasa?

p.s. n-am apucat sa-mi fac analizele inainte sa raman insarcinata Anca......sper sa apuc sa le fac acuma

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 11:48 
Diva

Bamba scrie:
felicitari!! da ce ti-ai cumparat?...si cum de ai mai avut vreme si de mahjong de ai reusit sa faci atatea puncte? how the hell did you do it??????

si eu m-am minunat de cate puncte a reusit sa faca Laura....e cea mai tare pana acuma la mahjong.....eu ma joc aproape in fiecare zi de cateva ori , dar nu reusesc sa-mi depasesc punctajul actual :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:16 
Diva

Bamba scrie:
felicitari!! da ce ti-ai cumparat?...si cum de ai mai avut vreme si de mahjong de ai reusit sa faci atatea puncte? how the hell did you do it??????

pai...am cumparat tot ce trebuie pt mine si pisoi la spital si in zilele de dupa.
Mai tb cantar(il cumpoara soacra-mea), carucior(mama), patut-il cumparam luni.....si cam atat.A...inca un saculet mai gros in care sa il scoatem daca e frig.
La Mahjong ...nu stiu cum am reusit. :lol: Dar voi face o pauza acum pana ma depasiti :lol: :lol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:18 
Diva

carlita scrie:
Buna dimineata :eek:

Eu ieri m-am trezit la 06:30...la 08:00 am plecat spre Salina Praid, pe la ora 15:00 am ajuns in Tg Mures....iar aseara la 21:00 am plecat de acolo :) ....am fost un grupulet asa de 9 persoane + inca un grupulet de 12 persoane de acolo....ne-am distrat f fain :ndance:

Eu m-am ales cu o durere in gat, sunt foarte ragusita pentru ca am cantat f mult O:)

Astazi plecam catre Zalau pe la ora 13:00 :blink:

cat e intrarea in Salina?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:18 
Diva

buna fetelor! ce faci ramo? ma bucur laura ca ti-ai gasit tot ce iti trebuia...poate ai chef intr-o zi sa-mi zici si mie ce trebuie cumparat...eu sunt foarte racita...abia mai pot respira :sick:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:19 
Diva

carlita scrie:

ma bucur ca ai gasit ce sa iti placa si ai si cumparat :D

de gatit ce ai gatit bun? :P

peste cu conopida si cu morcovi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:21 
Diva

lily scrie:
buna fetelor! ce faci ramo? ma bucur laura ca ti-ai gasit tot ce iti trebuia...poate ai chef intr-o zi sa-mi zici si mie ce trebuie cumparat...eu sunt foarte racita...abia mai pot respira :sick:

o sa iti trimit o lista.
Ai grija cu raceala......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:21 
Diva

lily scrie:

buna ziua fetelor...ce mai faceti?carlita observ ca ai un sfarsit de saptamana foarte aglomerat....bine macar ca este cu distractii....felicitari....aici numai al meu se distreaza ...ca a plecat la pescuit cu tata ...poate dupa amiaza reusesc si eu sa ies undeva:P ....laura felicitari pt cumparaturi....cred ca esti foarte emotionata....
in legatura cu jocul asta unde il jucati?vreau si eu.....astept raspunsul vostru...
ale ce ai cumparat?sa ne spui si noua...va urez in continuare o zi cat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:22 
Diva

lily scrie:

lily insanatosire grabnica...mie abia imi trece dar ma bucur ca nu am zabovit in pat.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:26 
Diva

puffy_is scrie:
buna ziua fetelor...ce mai faceti?carlita observ ca ai un sfarsit de saptamana foarte aglomerat....bine macar ca este cu distractii....felicitari....aici numai al meu se distreaza ...ca a plecat la pescuit cu tata ...poate dupa amiaza reusesc si eu sa ies undeva:P ....laura felicitari pt cumparaturi....cred ca esti foarte emotionata....
in legatura cu jocul asta unde il jucati?vreau si eu.....astept raspunsul vostru...
ale ce ai cumparat?sa ne spui si noua...va urez in continuare o zi cat mai frumoasa

Sincer ...nu sunt asa de emotionata.De acum imi cumpar si mie....ca m-am cam neglijat :)
Mahjong ne jucm pe hi5.Daca ai cont te poti juca si tu

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:26 
Diva

multumesc frumos...sper sa-mi treaca cat mai repede...ma tot indop cu lamai, portocale si miere ca alt ceva nu prea am ce sa iau...luni o sun pe dr de familie si ma duc la control

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:30 
Diva

lily scrie:

Bine fac Lily, multumesc.....stau la caldurica si ma joc....incerc s-o ajung pe Laura din urma :p , dar nu prea reusesc
ai grija de tine, sa te faci bine repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:31 
Veteran

ramonelle scrie:
Neatza fetelor...
waw Carlita ce weekend plin ai avut....cum a fost la salina? n-am mai fost de mult timp pe-acolo..
Laura , ce ai cumparat frumos?
Ale, cum iti place Clujul?...ti-ai cautat si rochita de mireasa?

p.s. n-am apucat sa-mi fac analizele inainte sa raman insarcinata Anca......sper sa apuc sa le fac acuma

e tare frumos dar atat de frig....(si atat de cald in mall de acum din cauza asta ,a diferenteor mari de temp ma doare tare in gat)
rochia numai de maine incep sa o caut...ca a auzit ca pe cetru am mai multe magazine cu rochii!in schimb am vazut rochie pt cununia civila(din matase,e super delicata-290lei )pe care as vrea sa o cumpar pana plec!
mi-am luat in schimb 2 carti dragute din seria"show me how" http://www.ercpress.ro/default.php?p=details&id=1161 de care sunt f incantata!
am cheltuit ceva banuti dar merita..:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:32 
Diva

Bine fac Lily, multumesc.....stau la caldurica si ma joc....incerc s-o ajung pe Laura din urma :p , dar nu prea reusesc
ai grija de tine, sa te faci bine repede[/quote]
din pacate nu am cont pe hi5....dar poate o sa imi fac cine stie....mersi de rasuns....si spor la cumparaturi si pentru tine......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:37 
Diva

ramonelle scrie:
ai grija de tine, sa te faci bine repede

iti doresc bafta :)
Eu am avut noroc ca am terminat al doilea joc si ma aveam 3 minute din el.Cred ca de-asta am facut asa multe puncte

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:50 
Diva

iti doresc bafta :)
Eu am avut noroc ca am terminat al doilea joc si ma aveam 3 minute din el.Cred ca de-asta am facut asa multe puncte[/quote]
nu cred ca am eu sansa sa fac atatea puncte...eu pana acuma am reusit sa termin o data primul joc, dar e o magarie mare , ca mi-a resetat timpul si n-am facut decat vrei 10 000 de puncte si nu te mai lasa sa dai shuffle

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:52 
Diva

Buna duminica dragutelor :hap_w: Ce mai faceti voi cum stati cu zapada, ca a dat si la nemti la stiri ca in Romania e plin de strazi blocate de zapada?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:53 
Diva

ramonelle scrie:
nu cred ca am eu sansa sa fac atatea puncte...eu pana acuma am reusit sa termin o data primul joc, dar e o magarie mare , ca mi-a resetat timpul si n-am facut decat vrei 10 000 de puncte si nu te mai lasa sa dai shuffle

am terminat si eu de cateva ori primul joc...dar e o mare teapa :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Oct 2009, 12:56 
Diva

e tare frumos dar atat de frig....(si atat de cald in mall de acum din cauza asta ,a diferenteor mari de temp ma doare tare in gat)
rochia numai de maine incep sa o caut...ca a auzit ca pe cetru am mai multe magazine cu rochii!in schimb am vazut rochie pt cununia civila(din matase,e super delicata-290lei )pe care as vrea sa o cumpar pana plec!
mi-am luat in schimb 2 carti dragute din seria"show me how" http://www.ercpress.ro/default.php?p=details&id=1161 de care sunt f incantata!
am cheltuit ceva banuti dar merita..:)[/quote]

chiar ca e frig afara...si pana la magazin mi-e groaza sa ies
cred ca sunt ff interesante cartile pe care ti le-ai luat....o sa ai acuma de unde sa te inspiri pt nunta....
sunt o groaza de saloane cu rochii de mireasa in cluj..pe centru sunt vreo 2,3 magazine cu rochite mai deosebite....iti dau un link poate vrei sa arunci o privire http://www.macherie.ro

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]