Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 02:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 19 Oct 2009, 11:28 
Diva

elyt1000 scrie:
neata fetele!!!
wow cat a-ti mai scris,mi-a luat ceva sa va citesc,dar am reusit......
adina imi pare tare rau ,dar sunt sigura ca o sa fie bine intr-un final...si tu si bebe o sa fi-ti bine ,sanatosi.....acum trebuie doar sa stai calma si sa nu gandesti negativ.......succes mult

multumesc pt incurajari. am fost azi la dr. si m-am mai linistit. dracu'nu e chiar atat de negru. intr-adevar am risc de nastere prematura dar nu in urmatoarele 2 saptamani.asa ca e mai bine, mi-a dat tratament pt mentinerea sarcinii si pt plamanii bebelului trebuie sa fac injectii de 3 ori pe zi. e chiar ok ca dr, am citit si pe forumuri comentarii favorabile la adresa lui....deocamdata e bine

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 11:38 
Diva

anidaaa scrie:

multumesc pt incurajari. am fost azi la dr. si m-am mai linistit. dracu'nu e chiar atat de negru. intr-adevar am risc de nastere prematura dar nu in urmatoarele 2 saptamani.asa ca e mai bine, mi-a dat tratament pt mentinerea sarcinii si pt plamanii bebelului trebuie sa fac injectii de 3 ori pe zi. e chiar ok ca dr, am citit si pe forumuri comentarii favorabile la adresa lui....deocamdata e bine

ma bucur din suflet ca te-ai mai linistit.....sigur ca e bine si asa va fi......trebuie sa mergi de 3 ori pe zi la spital ptr injectii? si cat timp vei face aceste injectii, pana la nasterea bb?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 11:39 
Diva

buna dimineata fetelor! adina sper din tot sufletul sa fie totul bine...stai linistita si incearca sa te relaxezi pt ca altfel o sa-i faci rau si lu bebe...nu ti-au zis ca trebuie sa te internezi? poate pot sa faca ceva sa mai prelungeasca putin momentul...sunt sigura ca pana la urma totul se va rezolva

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 11:44 
Diva

lily cum te mai simti? cum e cu raceala? ai grija si tu de tine,protejeaza-te,nu sta in curent,bea cat mai multe ceaiuri cu lamaie si nu umbla dezbracata( zise tzatza leana :rofl: :rofl: ) in fine iti doresc sanatatea multa si tie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 11:52 
Diva

elyt1000 scrie:
lily cum te mai simti? cum e cu raceala? ai grija si tu de tine,protejeaza-te,nu sta in curent,bea cat mai multe ceaiuri cu lamaie si nu umbla dezbracata( zise tzatza leana :rofl: :rofl: ) in fine iti doresc sanatatea multa si tie

ma simt bine numai ca ma enerveaza ca imi curge nasul si sunt infundata...astazi o sun pe dr de famile sa ma duc la control...in curent nu am stat, iar de imbracat chiar ma imbrac...sunt cu geaca de iarna pe mine :nlol: ce pot sa-mi iau mai mult...am racit probabil de la schimbarea asta brusca de temp...m-am indopat cu lamie si portocale dar se pare ca nu-mi trece asa usor...multumesc frumos, esti o dulce :-* tu ce mai faci?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 12:23 
Veteran

vreau sa va cer si eu un sfat/idee:
eu vreau sa inscriptionez pahare si pentru nasi si in afara de numele nostru si data nuntii mai trebuie sa scriu ceva pe paharele lor sau las cum sunt ale noastre(desi pe al meu va fi primul nume al meu si pe al sotului numele lui si apoi al meu sa nu le incurcam)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 12:30 
Diva

elyt1000 scrie:
ma bucur din suflet ca te-ai mai linistit.....sigur ca e bine si asa va fi......trebuie sa mergi de 3 ori pe zi la spital ptr injectii? si cat timp vei face aceste injectii, pana la nasterea bb?

pai teoretic ar cam trebui sa merg la spital. dar am vb si o sa mi le faca mama, pt. ca se pricepe. o sa fac injectiile astea cat de mult pot. teoretic ar trebui pana in saptamana 37( atunci e considerata sarcina la termen).

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 12:41 
Diva

anidaaa scrie:
pai teoretic ar cam trebui sa merg la spital. dar am vb si o sa mi le faca mama, pt. ca se pricepe. o sa fac injectiile astea cat de mult pot. teoretic ar trebui pana in saptamana 37( atunci e considerata sarcina la termen).

auci......mie nu-mi plac deloc injectiile,deja parca simt durerea in locul tau....dar daca trebuie,trebuie,numai stai la discutii......e totusi bine ca vine mama ta sa ti le faca,si mie mi-ar placea asa,decat asistenetele alea de la spital.......sper sa treaca cat mai repede perioada asta ptr tine si sa te bucuri de bebe

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 12:44 
Diva

lily scrie:
ma simt bine numai ca ma enerveaza ca imi curge nasul si sunt infundata...astazi o sun pe dr de famile sa ma duc la control...in curent nu am stat, iar de imbracat chiar ma imbrac...sunt cu geaca de iarna pe mine :nlol: ce pot sa-mi iau mai mult...am racit probabil de la schimbarea asta brusca de temp...m-am indopat cu lamie si portocale dar se pare ca nu-mi trece asa usor...multumesc frumos, esti o dulce :-* tu ce mai faci?

lasa ca o sa treaca repede si raceala asta pacatoasa....asa e cand trecerea de la un anotimp la altul se face brusc,daca ma crezi eu nici nu am apucat sa port pantofi,de la sandale am trecut la cizme :rofl: :rofl: .....eu sunt bine ,sanatoasa,desi ma deranjeaza cum am mai spus cineva cu telefoane in miez de noapte si imi vb franceza...super fain......o rezolvam noi si pe asta.....cand mai mergi la urmatorul eco,poate ne spui ce este? fata sau baiat? eu prefer ptr tine fetita :neyes: roz ,roz roz :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 12:47 
Veteran

aleionescu scrie:
eu vreau sa inscriptionez pahare si pentru nasi si in afara de numele nostru si data nuntii mai trebuie sa scriu ceva pe paharele lor sau las cum sunt ale noastre(desi pe al meu va fi primul nume al meu si pe al sotului numele lui si apoi al meu sa nu le incurcam)

multmesc pt raspunsuri..... :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 12:51 
Diva

aleionescu scrie:

sincer eu nu prea am cum sa te ajut ptr ca nu am avut nasi la nunta mea 1.......2 am avut numai paharele noastre pe care le-am inscriptionat exact la fel numele noastre la amandoi+ data casatoriei............eu din ce am vazut la nuntii in romania,nasi au si ei pahare aparte dar fara nici o inscriptie sau doar data casatoriei voastre......mult succes......nu trebui sa fii asa suparaciosa daca cineva nu-ti raspunde imediat......dupa cum ai vazut si tu s-a vb mai mult de sanatate si bb

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 13:12 
Diva

vineri ma duc sa fac o ecografie 3D si o sa va anunt ce am...eu sincer nu am preferinte tot ce conteaza este sa fie sanatos...abia astept sa ma duc si sa vad ce mai face :neyes: vineri am avut o discutie cu sotul meu despre nastere si el nu vrea sub nici o forma sa nasc in spital la sb...vrea sa mergem in brasov la clinica particulara...nu vrea sa riste sanatatea mea si a bb...o sa ma interesez in aceasta privinta si o sa discut si cu dr sa vedem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 13:15 
Diva

lily scrie:
vineri ma duc sa fac o ecografie 3D si o sa va anunt ce am...eu sincer nu am preferinte tot ce conteaza este sa fie sanatos...abia astept sa ma duc si sa vad ce mai face :neyes: vineri am avut o discutie cu sotul meu despre nastere si el nu vrea sub nici o forma sa nasc in spital la sb...vrea sa mergem in brasov la clinica particulara...nu vrea sa riste sanatatea mea si a bb...o sa ma interesez in aceasta privinta si o sa discut si cu dr sa vedem...

ce super...abia astept sa imi spui ce este......poate sotul tau are dreptate .....si e si normal sa fie asa,sanatatea ta si a bebelui vostru e prioritate acum ptr el cred......vb cu dr,vezi ce-ti spune si atunci luati o hotarare

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 13:30 
Diva

ce super...abia astept sa imi spui ce este......poate sotul tau are dreptate .....si e si normal sa fie asa,sanatatea ta si a bebelui vostru e prioritate acum ptr el cred......vb cu dr,vezi ce-ti spune si atunci luati o hotarare[/quote]
nu este vorba de loat o hotarare pt ca si eu vreau sa masc in bv dar problema se pune daca o sa am timp sa ajung pana acolo...el vrea sa-l intrebe pe dr daca ar putea sa ne spuna cu o sapt sau cateva zile inainte cand va fi momentul...asta presupune ca in ultima luna sa merg foarte des la controale...o sa ne interesam si o sa vedem ce se poate face in aceasta privinta...va trebui sa mergem si in brasov si sa ne interesam la clinica...sper sa am noroc si sa pot sa nasc in brasov ca am fobie de spitale si de conditile din ele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 13:38 
Diva

aleionescu scrie:

buna fetele, eu zic sa le inscriptionezi daca vrei numa cu data nuntii voastre si atat, asa raman si ei cu o amintire frumoasa zic eu, eu am avut pahare da numa pt noi, miri, si atat nu le-am inscriptionat :unsure:

celorlalte fete cu burtica le urez sanatate multa si care sunt in aproprierea nasterii, sa fie cat mai usor si sa se bucure de bebe
ramo sanatate multa, sunt convinsa ca data viitoare va fi mai bine, pacat ca asemenea necazuri ating oamenii buni si sufletisti :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 14:17 
Diva

aleionescu scrie:

pai a raspuns cineva? :)
eu as inscriptiona la fel toate paharele.Si pt voi si pt nasi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 14:24 
Moderator Ghidul Miresei

La noi, din cate stiu eu nasii si mirii sparg paharele...asa ca nu vad rostul inscrptionarii...eventual putin impopotonate cu o fundita si gata O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 14:34 
Diva

carlita scrie:
La noi, din cate stiu eu nasii si mirii sparg paharele...asa ca nu vad rostul inscrptionarii...eventual putin impopotonate cu o fundita si gata O:)

noi nu le-am spart !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 14:37 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
noi nu le-am spart !

dar si la voi e obiceiul sa se sparga?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 14:39 
Diva

laura_sandu scrie:
pai a raspuns cineva? :)
eu as inscriptiona la fel toate paharele.Si pt voi si pt nasi

eu nu inteleg...despre ce pahare e vb?! alea de sampanie de la nunta?

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]