Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 10:24

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 19 Oct 2009, 14:40 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
eu nu inteleg...despre ce pahare e vb?! alea de sampanie de la nunta?

da da, despre alea :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 14:40 
Diva

adina, am vb cu o prietena care a nascut acum vreo 3 ani in ro si a fost la o dr f draguta, empatica si pregatita :) o cheama ilinca gussi dc inca te mai intereseaza

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 14:42 
Diva

carlita scrie:

da da, despre alea :D

si sa le inscriptionezi ca sa le pastrezi pe urma ca amintire? dc da atunci as zice sa le inscriptionezi doar pe alea pt voi...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 14:52 
Diva

buna fetele, eu zic sa le inscriptionezi daca vrei numa cu data nuntii voastre si atat, asa raman si ei cu o amintire frumoasa zic eu, eu am avut pahare da numa pt noi, miri, si atat nu le-am inscriptionat :unsure:

celorlalte fete cu burtica le urez sanatate multa si care sunt in aproprierea nasterii, sa fie cat mai usor si sa se bucure de bebe
ramo sanatate multa, sunt convinsa ca data viitoare va fi mai bine, pacat ca asemenea necazuri ating oamenii buni si sufletisti :flowers:[/quote]
mersi mult amely :hug: ....acuma ma rog sa-mi iasa bine analizele, ca eu sunt mai paranoica de felul meu si ma gandesc la tot felul de prostii :wacko:

Ale, noi si nasii nostri am avut pahare impodobite de mine cu fundite( dar noi am avut nunta acum 3 ani si s-au schimbat multe lucruri de atunci)....eu zic ca daca tot le inscriptionezi ii cam pacat sa le spargi..., dar asta tu hotarasti

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 15:58 
Diva

carlita scrie:

dar si la voi e obiceiul sa se sparga?

nu cred, nu am auzit pana acum pe la noi

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 17:11 
Diva

buna ziua fetelor....in sfarsit libera pe astazi...
observ ca ati dicutat mult....si imi pare rau ca nu despre bine....fetelor sper sa fiti bine cu toate cu sarcina si sa reusiti sa aduceti pe lume un bb sanatos.....eu sunt sigura ca va fi bine ...fara nici o problema.....
cat despre pahare ale...sincer eu nu le-am minscriptionat au fost facute frumos cu funditza alb aurie....nu le-am spart caci sunt prea frumoase ca sa le dau la gunoi...dart s-au spart cele care le facusem pt parinti din greseala la venirea lor:D
asta ...e....totusi este frumos chestia asta cu inscriptionarea .....eu zic numele vostru si data nuntii...cam atat....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 18:25 
Diva

ramo mai panicata decat mine nu poate fi nimeni, numa eu ma pot gandii la tot cei mai rau, toate prostiile imi trec uneori prin cap, ceea ce nu e f bine :wall: hai ca poti zic eu sa-ti scoti din cap toate prostioarele, cat de curand vom afla iar o veste buna din partea ta cu rezultate frumoase dupa 9 luni :~*
laura ca intotdeauna putin acida :unsure: :blink: totusi aleionescu are nevoie si ea de niste pareri, e greu uneori sa bagam si pe altii in seama, cand putem ignora :-`
o seara placuta la toate %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 18:41 
Diva

amely85 scrie:
ramo mai panicata decat mine nu poate fi nimeni, numa eu ma pot gandii la tot cei mai rau, toate prostiile imi trec uneori prin cap, ceea ce nu e f bine :wall: hai ca poti zic eu sa-ti scoti din cap toate prostioarele, cat de curand vom afla iar o veste buna din partea ta cu rezultate frumoase dupa 9 luni :~*
laura ca intotdeauna putin acida :unsure: :blink: totusi aleionescu are nevoie si ea de niste pareri, e greu uneori sa bagam si pe altii in seama, cand putem ignora :-`
o seara placuta la toate %%-

Doamne ajuta :npray:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 19:29 
Diva

buna la fete!
la noi au fost numai probleme! soacra mea e in spital , se opereaza zilele astea , eu am avut o gramada de probleme si am un diagnostic destul de ingrijorator si colac peste pupaza sotul meu are probleme cu acel contract in olanda! deocamdata nu e nimic sigur, speram ca totul va fi bine :(
dar cam mult cu mine, voi ce mai faceti? viitoarele mamici cum se simt? cineva nou in club?
va pup

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 19:43 
Diva

clarut scrie:
adina, am vb cu o prietena care a nascut acum vreo 3 ani in ro si a fost la o dr f draguta, empatica si pregatita :) o cheama ilinca gussi dc inca te mai intereseaza

multumesc pt ca te-ai interesat dar am gasit un medic la giulesti. e ok doar ca mi-a prescris niste medicamente pe care apoi bunica mea mi-a zis ca sa nu le iau sub nici o forma pt ca au prea multe contraindicatii si contin cortizoni. am trimis-o maine sa mai vb cu un fost coleg dfe fac. ginecolog care inca mai profeseaza. sa vedem acum. deocamdata stau asa. sper sa dureze cat mai mult.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 19:47 
Diva

referitor la pahare...noi am avut doar ale noastre neinscriptionate, cu un model de cala din material ivoire si nu le-am spart. nici nu am auzit ca in zona noasta s-ar sparge paharele. ( stiu ca doar evreii si grecii le sparg ).
eu zic ca te complici aiurea...cine crezi ca va sta sa se uite pe pahare sau sa le acorde o atentie deosebita? doar daca vreti voi o amintire.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 20:02 
Diva

madutz scrie:
buna la fete!
la noi au fost numai probleme! soacra mea e in spital , se opereaza zilele astea , eu am avut o gramada de probleme si am un diagnostic destul de ingrijorator si colac peste pupaza sotul meu are probleme cu acel contract in olanda! deocamdata nu e nimic sigur, speram ca totul va fi bine :(
dar cam mult cu mine, voi ce mai faceti? viitoarele mamici cum se simt? cineva nou in club?
va pup

ce-ai patit?
despre ce contract e vb?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 20:09 
Diva

madutz scrie:
buna la fete!
va pup

offff mada imi pare rau sa aud atatea vesti proste....si toata au venit odata.....de ce se opereaza soacra?.....tu ce probleme de sanatate mai ai? si ce s-a intamplat cu contractul sotului? offff....sper sa fie totul bine curand.........iti tin pumni

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 20:12 
Diva

anidaaa scrie:

multumesc pt ca te-ai interesat dar am gasit un medic la giulesti. e ok doar ca mi-a prescris niste medicamente pe care apoi bunica mea mi-a zis ca sa nu le iau sub nici o forma pt ca au prea multe contraindicatii si contin cortizoni. am trimis-o maine sa mai vb cu un fost coleg dfe fac. ginecolog care inca mai profeseaza. sa vedem acum. deocamdata stau asa. sper sa dureze cat mai mult.

n-ai de ce. sa ai acolo de rezerva ;)
sanatate multa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 20:27 
Diva

clarut scrie:
n-ai de ce. sa ai acolo de rezerva ;)
sanatate multa!

multumesc mult!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 20:51 
Diva

mai...ce multa vreme a trecut!!!va salut pe toate!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 21:44 
Diva

buna fetelor.
Am fost la ecografie....si sunt putin dezamagita.Totul e in regula cu copilul si cu mine, dar .....
doctorul mi-a spus ca prefera sa nu imi dea numarul de tel pt ca din 30 de tel , 29 sunt pt prostii...plus ca o gravida in 36 de apt se tot mira ce burta mare am....plus ca am un copil mai dezvoltat cu 2 sapt decat trebuie...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 21:57 
Diva

laura_sandu scrie:
buna fetelor.
Am fost la ecografie....si sunt putin dezamagita.Totul e in regula cu copilul si cu mine, dar .....
doctorul mi-a spus ca prefera sa nu imi dea numarul de tel pt ca din 30 de tel , 29 sunt pt prostii...plus ca o gravida in 36 de apt se tot mira ce burta mare am....plus ca am un copil mai dezvoltat cu 2 sapt decat trebuie...

pai si daca te apuca contractiile ? ce faci? cum dai de el? hai ca asta chiar le intrece pe toate :unsure:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 22:19 
Diva

serene scrie:
pai si daca te apuca contractiile ? ce faci? cum dai de el? hai ca asta chiar le intrece pe toate :unsure:

pai am cum sa dau de el....dar nu pot sa il sun direct.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 19 Oct 2009, 22:34 
Diva

Citat:

pai am cum sa dau de el....dar nu pot sa il sun direct.....

nu stiu dar asta chiar mi se pare o tampenie... inteleg ca unele il suna pt orice prostie si s'o fi saturat...dar daca nu vroia sa fie sunat la orice ora din zi si noapte nu trebuia sa'si aleaga meseria pe care o are...

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]