Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 12:58

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 20 Oct 2009, 05:18 
Diva

tu laura stai linistita...nici eu nu puteam sa il sun direct pe doctor...cabinetul unde ma duc are answering service 24 de ore...si aia il suna pe doctorul de serviciu care apoi suna inapoi...mi se pare ok asa...la cate femei insarcinate care il suna la fiecare contractie falsa pe care o are, mi se pare ok sa nu vrea omul sa dea telef personal...

despre burta...stai linistita si de asta ca de mine toata lumea se mira de numa ce uriasa mi-era...si era...adevarul ca una mi-a zis ca eu nu o sa ajung cu burta asta pana in aprilie (cand mi-era due date-ul) si n-am ajuns....ca am nascut la 37 de sapt fix...poate scapi si tu mai repede :) ce diametru are burta? ti-a masurat-o la ultimul control?

lasa mai copilul sa fie mai dezvoltat...ce ai tu cu el? bine ca ii dezvoltat si nu ii in urma :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 07:38 
Diva

Bamba scrie:
tu laura stai linistita...nici eu nu puteam sa il sun direct pe doctor...cabinetul unde ma duc are answering service 24 de ore...si aia il suna pe doctorul de serviciu care apoi suna inapoi...mi se pare ok asa...la cate femei insarcinate care il suna la fiecare contractie falsa pe care o are, mi se pare ok sa nu vrea omul sa dea telef personal...

despre burta...stai linistita si de asta ca de mine toata lumea se mira de numa ce uriasa mi-era...si era...adevarul ca una mi-a zis ca eu nu o sa ajung cu burta asta pana in aprilie (cand mi-era due date-ul) si n-am ajuns....ca am nascut la 37 de sapt fix...poate scapi si tu mai repede :) ce diametru are burta? ti-a masurat-o la ultimul control?

lasa mai copilul sa fie mai dezvoltat...ce ai tu cu el? bine ca ii dezvoltat si nu ii in urma :)

exact asa e si la mine cu telefonul.Am cum sa dau de el daca am o problema...dar intr-un fel e deranjant.
I-am si spus ca daca vroiam sa il sun non stop ii ceream de mult telefonul sau incercam sa dau de el...el era stresat ca il sunase una cand eram acolo sa ii spuna ca are o pata pe picior... :D.Eu am avut norocul sa nici nu am nevoie sa il sun....in fine...
burta...sincer nimni nu mi-a spus ca e mare pana acum, dar e foarte tuguiata.Si a inceput sa port pulovere mai groase care maresc automat...
Si copilul...are deja 2,5 kg.Sunt putin stresata ca e mai mare cu 2 sapt, chiar daca inca e in grafic...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 08:07 
Diva

buna dimineata fetelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 08:13 
Diva

laura_sandu scrie:
[exact asa e si la mine cu telefonul.Am cum sa dau de el daca am o problema...dar intr-un fel e deranjant.
I-am si spus ca daca vroiam sa il sun non stop ii ceream de mult telefonul sau incercam sa dau de el...el era stresat ca il sunase una cand eram acolo sa ii spuna ca are o pata pe picior... :D.Eu am avut norocul sa nici nu am nevoie sa il sun....in fine...
burta...sincer nimni nu mi-a spus ca e mare pana acum, dar e foarte tuguiata.Si a inceput sa port pulovere mai groase care maresc automat...
Si copilul...are deja 2,5 kg.Sunt putin stresata ca e mai mare cu 2 sapt, chiar daca inca e in grafic...

chiar ca e deranjant. eu nu mi-am sunat niciodata dr. la care ma duceam, iar acum cand mi-a zis ca pot naste prematur si am intrebat-o daca o pot suna in caz de ceva mi-a zis ca doar intre 9dimineata-8.30 seara.
dr. asta care m-a vazut ieri pt prima data mi-a dat pe langa mobil si nr. de fix de acasa fara sa o cer.
mi-a zis ca daca am orice problema sa-l sun indiferent de ora.
referitor la copil ca este mai mare...eu in locul tau as fi fericita. cum zice si Bamba foarte bine ca e mai mare. si gandeste-te ca daca are peste 2.500 poti sa-l nasti fara probleme.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 08:29 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 08:32 
Diva

Citat:

nu ai de ce sa fi stresata ca e m'ai mare cu 2 saptamani...singura chestie e ca poti naste m'ai devreme fiind copilul m'ai dezvoltat ceea ce nu'i un lucru rau deoarece scapi m'ai repede :p
'neatza fetele

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 09:20 
Diva

buna dimineata fetelor !

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 09:26 
Veteran

Ayrun scrie:
buna dimineata fetelor !

buna dimineata!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 09:27 
Diva

Ayrun scrie:
buna dimineata fetelor !

neatza fetelor.....ce faceti?mada dar ce ai patit dragutza?da-ne detalii...caci nu reusesc sa dau de tine.....laura cat despre faptul ca e mai mare cum spun fetele trebuie sa fii bucuroasa.....cuymnata mea a luat in greutate 35 de kg in plus.....iar fetita s-a nascut la 4 kg 200....si nu i-a zis nimeni ca e prea mare.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 09:58 
Veteran

ce urata e vremea la cj..:( de 2 zile ploua si ploaia asta imi strica planurile si imi da asa o stare aiurea! :-S

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 10:02 
Moderator Ghidul Miresei

aleionescu scrie:
ce urata e vremea la cj..:( de 2 zile ploua si ploaia asta imi strica planurile si imi da asa o stare aiurea! :-S

da....e urat :D ....si eu tocmai m-am imbracat sa plec de acasa....oricum e bine ca nu plec departe si nu stau mult :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 10:26 
Diva

neata fetele!!!
laura important este ca tu si bb sa fi-ti bine si sanatosi......ca e burta mare asta e......ca bb este mai dezvoltat cu 2 saptamani si eu cred ca e bine si nu e nici o tragedie.....cat despre dr ca nu ti-a dat nr de tel e intr-adevar deranjant dar la fel cred ca nu e asa de rau.....o sa fie bine,mai ai asa putin si nu trebuie sa intri in panica,stai calma ,totul va fi ok
la mine e frig dar cel putin nu ploua....asa ca voi merge la piata

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 10:57 
Diva

neata fetelor! eu acum am fost la dr de familie si sunt putin in ceata...am si eu cam aceeleasi plobleme ca si tine laura...dr zice ca sunt cam cu o luna inainte si ca ea crede ca am avut CM peste sarcina sau pt ca sunt eu mai mica in bazin copilul este mai sus decat trebuie...la ecograf nu mi-a zis dr ca este prea mare sau ceva de genul asta...nu stiu ce sa mai cred...in legatura cu burta la mine toti se mira ca este mare...toata lumea ma intreaba daca sunt sigura ca am doar atat sau am mai mult si nu stiu eu...vineri ma duc la 3D si o sa-l intreb si pe dr sa vedem ce zice

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 12:16 
Veteran

ce liniste e azi pe aici!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 13:00 
Diva

plictiseala maaare vad aici :)

eu am ceva treaba ca maine petrecem, bine ca si duminica am petrecut asa in familie, ca nu aveam loc pt toti :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 15:08 
Moderator Ghidul Miresei

Ayrun scrie:
plictiseala maaare vad aici :)

eu am ceva treaba ca maine petrecem, bine ca si duminica am petrecut asa in familie, ca nu aveam loc pt toti :D

ce sarbatoriti?

eu am inebunit :D :) ...pentru ca ma plictiseam m-am apucat sa-mi crosetez o geanta...ca am vazut ca tot se poarta :nlol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 15:10 
Diva

carlita scrie:
ce sarbatoriti?
:

il sarbatorim pe Sabin ca face 1 anisor! v-am pus poze pe hi5 :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 15:15 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
il sarbatorim pe Sabin ca face 1 anisor! v-am pus poze pe hi5 :D

da, mai inainte m-am uitat si mi-am dat seama :D

nu stiam ca deja face 1 anisor :p

P.S: in ce data e nascut?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 15:17 
Diva

pe 21 octombrie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 20 Oct 2009, 15:32 
Diva

Ayrun scrie:
pe 21 octombrie

pe mine m-a indus in eroare ticker-ul tau....acolo arata ca si cum ieri a fost ziua lui Sabin :) ...deci eu i-am spus anticipat, dar o sa-i spun si maine :)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]