Bamba scrie:
tu laura stai linistita...nici eu nu puteam sa il sun direct pe doctor...cabinetul unde ma duc are answering service 24 de ore...si aia il suna pe doctorul de serviciu care apoi suna inapoi...mi se pare ok asa...la cate femei insarcinate care il suna la fiecare contractie falsa pe care o are, mi se pare ok sa nu vrea omul sa dea telef personal...
despre burta...stai linistita si de asta ca de mine toata lumea se mira de numa ce uriasa mi-era...si era...adevarul ca una mi-a zis ca eu nu o sa ajung cu burta asta pana in aprilie (cand mi-era due date-ul) si n-am ajuns....ca am nascut la 37 de sapt fix...poate scapi si tu mai repede

ce diametru are burta? ti-a masurat-o la ultimul control?
lasa mai copilul sa fie mai dezvoltat...ce ai tu cu el? bine ca ii dezvoltat si nu ii in urma

exact asa e si la mine cu telefonul.Am cum sa dau de el daca am o problema...dar intr-un fel e deranjant.
I-am si spus ca daca vroiam sa il sun non stop ii ceream de mult telefonul sau incercam sa dau de el...el era stresat ca il sunase una cand eram acolo sa ii spuna ca are o pata pe picior...

.Eu am avut norocul sa nici nu am nevoie sa il sun....in fine...
burta...sincer nimni nu mi-a spus ca e mare pana acum, dar e foarte tuguiata.Si a inceput sa port pulovere mai groase care maresc automat...
Si copilul...are deja 2,5 kg.Sunt putin stresata ca e mai mare cu 2 sapt, chiar daca inca e in grafic...