Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 15:16

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 21 Oct 2009, 09:54 
Diva

laura_sandu scrie:

si mama se opereaza sapt viitoare de acelasi lucru.

ii doresc multa sanatate mamei tale,recuperare cat mai rapida ca sa-si poata tine nepotelul fara griji in brate..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 10:12 
Diva

buna fetelor!
va multumesc din suflet pentru vorbele frumoase si pentru incurajari. sper ca Dumnezeu sa le rezolve pe toate si sa auzim doar de bine. mama a fost operata si ea de aceeea si chestie si momentan e destul de bine. atunci imediat dupa e destul de greu, dar apoi cu timpul lucrurile merg spre bine.
si eu imi doresc mult pufy si sper ca totul sa fie bine!
anca iti doresc sa te bucuri de sabin, sa va traiasca , sa fie sanatos si voi sa ii mai faceti o pereche!
laura numai sanatate pentru mama ta!
pupici la toate :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 10:30 
Diva

buna dimineata fetelor!
Anca la multi ani pt. Sabin, sa creasca mare si sanatos! :flowers:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 10:32 
Diva

anidaaa scrie:
buna dimineata fetelor!
Anca la multi ani pt. Sabin, sa creasca mare si sanatos! :flowers:

Adina tu cum te m'ai simti? Ce a m'ai zis doctorul?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 10:34 
Diva

buna dimineata!!! anca la multi ani pt sabin, sa fie sanatos si fericit :ncake:
multa sanatate pt mama ta laura si sa se refaca cat mai repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 10:36 
Diva

laura_sandu scrie:
Si mama a pierdut foart mult sange....si e mare fibromul si la ea.Nu vomita, dar este foarte slabita.Duminica a ajuns la urgenta.
Si nu vroia sa se opereze pt ca nasc eu :)Eu sper ca in 2 sapt e pe picioare...nu cred ca dureaza mai mult din cate m-am interesat.
La cine s-a operat?In Tg-Mures?

depinde refacerea de fibrom. si mama s-a operat acum cativa ani dar la ea era enorm avea cam 3kg. si in plus dezvoltase si cancer in interiorul lui. i-au facut si histerectomie totala si nu au mai fost probleme de atunci. dar, refacerea nu dureaza doar 2 saptamani ci mult mai mult. oricum bine ca s-a hotarat sa se opereze.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 10:40 
Diva

serene scrie:
[Adina tu cum te m'ai simti? Ce a m'ai zis doctorul?

eu pana acum sunt bine. stau in pat 90% din timp si astept sa treaca zilele. la dr ma duc saptamana viitoare pt eco si atunci vedem si cat de mare e copilul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 11:09 
Diva

Buna fetelor.Eu sunt in Zalau.
Multumesc pt urari.Si eu sper sa fie bine mama.De fapt...sunt sigura ca asa o sa fie.M-am chinuit mult sa o conving sa se opereze.
Anca, la multi anisori pt Sabin.Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 11:17 
Moderator Ghidul Miresei

Buna dimineata fetelor. Eu doar acum am putut sa accesez calculatorul deoarece de la ora 06:20 si pana la ora 11:00 nu am avut deloc curent, am inteles ca a fost ceva avarie mai mare in Cluj deoarece tot cartierul nu a avut curent :blink:

Anca ii urez si eu La multi ani puisorului tau! Sa creasca mare si frumos ca si parintii lui :flowers: :ncake: :nchampagne:

Sanatate mamei tale Laura O:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 11:28 
Diva

Buna fetelor...
exact aceeasi problema am avut-o si eu ca si Carlita, n-am avut curent...e tare naspa fara...
Laura, mama s-a operat aici in cj la Stanca, a operat-o dr. Costin , seful clinicii....am procedat asa si pt ca ne cunosteam cu dansul si pt ca am vrut eu sa am grija de ea, in Mures nu avea cine....
Cum a spus si Adina , recuperarea dureaza mai mult, depinde si de fibrom , dar mama in 2 saptamani a fost chiar bine si chiar in cazul in care si la ea fibromul a fost f mare (dr a spus ca a fost cat un cap de vitel- exact asa s-a exprimat) si pierzand ffff mult sange....si ea a fost o incapatanata si n-a vrut sa se opereze decat dupa nunta mea si atunci abia se mai tinea pe picioare...dar slava Domnului e fff bine acuma si ii doresc si mamei tale sa fie bine si sa se recupereze repede

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 11:31 
Diva

Anca, la multi ani pentru Sabin, sa creasca mare, sa fie sanatos ca frumos este :nblink: si te rog sa-i dai un pupic din partea mea :hug: :-*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 11:36 
Diva

multumim frumos fetelor pt urari! Ramo il pupicesc de cand s-a trezit si binenteles ca l-am pupicit si pt tine ! va pupam si noi pe voi!

Laura ii doresc mamei tale sa fie sanatoasa si sa iasa totul bine , stim si noi ca si soacra mea s-a operat in 2006 dupa nunta noastra , la mii si mii de insistente.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 11:54 
Moderator Ghidul Miresei

carasii mei au depus icre :nlol: :nlol: oare ce sa fac cu ele?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 12:24 
Moderator Ghidul Miresei

carlita scrie:
carasii mei au depus icre :nlol: :nlol: oare ce sa fac cu ele?

Poze cu pestii, daca vreti sa vedeti :D ...desi apa nu e foarte curata acum....urmeaza sa fie schimbata sambata :nlol:

http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 14:08 
Diva

Poze cu pestii, daca vreti sa vedeti :D ...desi apa nu e foarte curata acum....urmeaza sa fie schimbata sambata :nlol:

http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink[/quote]

ce mortali is tu Carlita....da de ce sunt asa umflati? tocmai au papat? :D ...mie imi plac tare mult pestii si ma batea gandul intr-o vreme sa-mi iau si eu un acvariu cu pesti , dar cred ca ii cam multa bataie de cap cu ei asa ca am renuntat....mi-s suficienti cainele meu si pisica vecinilor
eu habar n-am ce trebuie sa faci cu icrele alea :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 14:18 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
ce mortali is tu Carlita....da de ce sunt asa umflati? tocmai au papat? :D ...mie imi plac tare mult pestii si ma batea gandul intr-o vreme sa-mi iau si eu un acvariu cu pesti , dar cred ca ii cam multa bataie de cap cu ei asa ca am renuntat....mi-s suficienti cainele meu si pisica vecinilor
eu habar n-am ce trebuie sa faci cu icrele alea :wacko:

Pai nu is umflati, asa sunt pestii astia...oricum cresc foarte mari...pana la 20 cm :) ...deocamdata cel negru (masculul) are in jur de 11 cm....iar ceilalti albi cu sapca rosie au cam 8 cm.

Un carasel are nevoie singur de 50 l de apa :blink:

Oricum, vreau sa ii dau pe cei mari si eventual sa-mi iau altii mai mici pentru ca fac foarte multa mizerie iar acvariul meu e prea mic pentru ei...si deocamdata nu dispun de atatia bani incat sa pot sa fac in acvariu mai mare...

Mi-ar trebui cam 10 mil pentru un acvariu mai mare si aparate pentru el, pentru ca aparatele care le am in acvariul asta nu sunt bune la un acvariu mai mare.

Ma gandeam sa cumpar doar neoni pentru ca ei umbla toti impreuna....adica unde e unul, acolo is toti :) ....sunt foarte draguti si aceia nici nu cresc....ii am din primavara cred pestii si neonii nici nu se vede ca au crescut....astialalti au crescut foarte mult...nu-mi imaginez cum arata un peste de asta peste 20 de ani...asta parca e varsta maxima la care ajung :p

Eu m-am gandit si la ideea aia de a face un perete intreg acvariu :) ...oricum imi trebuie sticla foarte groasa...dar cine stii cat o sa-mi placa, poate la anul imi trebuie alte animale :nlol: :nlol:

Pana acum am avut: 2 ratuste (le duceam afara, la padure...si tot timpul veneau dupa mine) ; o randunica; o pisicuta; 8 catei; melci; perusi; canar; iepure; pesti :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 14:40 
Diva

Citat:

Pana acum am avut: 2 ratuste (le duceam afara, la padure...si tot timpul veneau dupa mine) ; o randunica; o pisicuta; 8 catei; melci; perusi; canar; iepure; pesti :nlol:

se vede ca iti plac mult animalele :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 14:45 
Diva

Citat:
Pai nu is umflati, asa sunt pestii astia...oricum cresc foarte mari...pana la 20 cm :) ...deocamdata cel negru (masculul) are in jur de 11 cm....iar ceilalti albi cu sapca rosie au cam 8 cm.

Un carasel are nevoie singur de 50 l de apa :blink:

Oricum, vreau sa ii dau pe cei mari si eventual sa-mi iau altii mai mici pentru ca fac foarte multa mizerie iar acvariul meu e prea mic pentru ei...si deocamdata nu dispun de atatia bani incat sa pot sa fac in acvariu mai mare...

Mi-ar trebui cam 10 mil pentru un acvariu mai mare si aparate pentru el, pentru ca aparatele care le am in acvariul asta nu sunt bune la un acvariu mai mare.

Ma gandeam sa cumpar doar neoni pentru ca ei umbla toti impreuna....adica unde e unul, acolo is toti :) ....sunt foarte draguti si aceia nici nu cresc....ii am din primavara cred pestii si neonii nici nu se vede ca au crescut....astialalti au crescut foarte mult...nu-mi imaginez cum arata un peste de asta peste 20 de ani...asta parca e varsta maxima la care ajung :p

Eu m-am gandit si la ideea aia de a face un perete intreg acvariu :) ...oricum imi trebuie sticla foarte groasa...dar cine stii cat o sa-mi placa, poate la anul imi trebuie alte animale :nlol: :nlol:

se vede ca ma pricep bine la pesti :nlol: ....si cand ai zis de neoni eu ma gandeam la becuri :rofl:
da ai avut ceva animale, nu gluma :woow:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 14:47 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
se vede ca iti plac mult animalele :p

da...imi plac :D ....aaa..am avut si hamsteri :eek:

sincer mi-ar placea o iguana de acvariu acum :~*

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 15:01 
Moderator Ghidul Miresei

Aici sunt ultimii 4 catei si perusii :D

http://picasaweb.google.com/Carlita.Clu ... directlink

Celelalte animalute le-am avut cand am fost mai mica si nu am poze cu ele in calculator.

Pe primul catelus l-a calcat masina O:) ...imediat sunt 3 ani de la moartea lui.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]