Citat:
ce mortali is tu Carlita....da de ce sunt asa umflati? tocmai au papat?

...mie imi plac tare mult pestii si ma batea gandul intr-o vreme sa-mi iau si eu un acvariu cu pesti , dar cred ca ii cam multa bataie de cap cu ei asa ca am renuntat....mi-s suficienti cainele meu si pisica vecinilor
eu habar n-am ce trebuie sa faci cu icrele alea

Pai nu is umflati, asa sunt pestii astia...oricum cresc foarte mari...pana la 20 cm

...deocamdata cel negru (masculul) are in jur de 11 cm....iar ceilalti albi cu sapca rosie au cam 8 cm.
Un carasel are nevoie singur de 50 l de apa
Oricum, vreau sa ii dau pe cei mari si eventual sa-mi iau altii mai mici pentru ca fac foarte multa mizerie iar acvariul meu e prea mic pentru ei...si deocamdata nu dispun de atatia bani incat sa pot sa fac in acvariu mai mare...
Mi-ar trebui cam 10 mil pentru un acvariu mai mare si aparate pentru el, pentru ca aparatele care le am in acvariul asta nu sunt bune la un acvariu mai mare.
Ma gandeam sa cumpar doar neoni pentru ca ei umbla toti impreuna....adica unde e unul, acolo is toti

....sunt foarte draguti si aceia nici nu cresc....ii am din primavara cred pestii si neonii nici nu se vede ca au crescut....astialalti au crescut foarte mult...nu-mi imaginez cum arata un peste de asta peste 20 de ani...asta parca e varsta maxima la care ajung
Eu m-am gandit si la ideea aia de a face un perete intreg acvariu

...oricum imi trebuie sticla foarte groasa...dar cine stii cat o sa-mi placa, poate la anul imi trebuie alte animale
Pana acum am avut: 2 ratuste (le duceam afara, la padure...si tot timpul veneau dupa mine) ; o randunica; o pisicuta; 8 catei; melci; perusi; canar; iepure; pesti