Ultima vizită a fost: Acum este 19 Mai 2025, 14:53

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 100  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discutii generale Vol. II
MesajScris: 21 Oct 2009, 17:08 
Diva

ce frumusei catelusi .....si pesti imi plac....am si eu.....am mai ramas doar cu 2 auri...cel negru si bulbucat mi-a murit :cry: .....si eu am un acvariu mic dar nici ca imi trebe altul mai mare,doamne fere......e destul cat muncesc sa-i schimb apa astuia.......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 18:02 
Diva

ce pestisori frumu!imi plac aia cu mot rosu!eu nu as avea rabdare de ei.fetele,multa sanatate mamelor voastre.eu nu stiu prea mult despre fibrom dar am auzit la multe femei de boala asta.ar trebui sa ma informez.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 18:10 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
ce pestisori frumu!imi plac aia cu mot rosu!eu nu as avea rabdare de ei.fetele,multa sanatate mamelor voastre.eu nu stiu prea mult despre fibrom dar am auzit la multe femei de boala asta.ar trebui sa ma informez.

Sincer nu e mult de lucru cu ei, daca ai toate aparatele necesare pentru un acvariu doar trebuie sa le schimbi apa la pesti o data la 1 saptamana si jumatate, atunci scoti pestii si ii pui in ceva, scoti pietrisul il speli bine de vreo 3 ori, aparatele, plantele daca ai...(eu am avut mai multe, dar pestii aia mari le mananca asa ca le-am scos si am lasat doar asta...desi cand se bat de 2-3 ori de ea isi ia zborul prin acvariu)...in rest trebuie sa le dai de mancare de 2-3 ori pe zi...sa le aprinzi neoanele dimineata si seara sa le stingi...(trebuie sa aiba lumina 10-12 ore pe zi) ...doar cu lumina de la neoane traiesc si plantele, planta asta care o am a inceput sa cam moara...aveam un alt capac la acvariu dar din pacate s-a stricat si i-am facut vant...pe acela aveam 2 neoane de 18 w....iar acum mai am doar un neon pentru ca inca nu am alt capac si nu am cum sa pun 2...asa ca e cam putina lumina :huh:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 18:23 
Diva

eu am doar un perus si deja mi se pare ca am multa treaba cu el ca mereu imprastie seminte prin colivie si pe langa.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 18:56 
Diva

ral_ct scrie:
eu am doar un perus si deja mi se pare ca am multa treaba cu el ca mereu imprastie seminte prin colivie si pe langa.

buna seara fetelor....observ ca azi nu ati fost atat de active dar totusi discutiile sunt multimple....in primul rand madutz multa sanatate sa ne bucuri cu un bb, apoi tuturor fetelor cu bb sa aiba mare grija de ele si sa vedem in curand poze cu minunile din burtica, anca La Multi Ani penmtru Sabin :nparty: :nparty: papam si tort?yamiii :food: :food: :food: :D , carlita superbi pestii , asa erau si carasii mei , umflati parca cu pompa , si apoi observ ca adopti multe animale....catei am si eu dar numai doi, si o pisica:) am avut si papagal dar a murit :(:(:(:(:( asta e vom lua altul....e bine ca poti avea grioja de toate ......in rest va las caci abia am venit de la scoala si sunt foarte obosita ....mai am de facut si ceva treaba...va urez o seara cat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 19:13 
Diva

spor la treaba,Oana!
ati auzit ca a fost arestat Nati Meir?(nu stiu exact cum se scrie numele).ce rusine..ce candidati la presedentie...pana la urma Becalli are voie sa candideze?ca si cu ala mi se pare airea..cu cazier sa de vii presedinte?nici parlamentar nu inteleg de ce are voie :(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 19:56 
Diva

foarte frumosi pesti tai carlita :neyes: si eu vreu un acvariu sau un animalut in casa dar sotul meu nici nu vrea sa auda...zice ca noi nu avem timp de ei si cand plecam cu zilele de acasa cu cine lasam animalutele...el zice ca mai mult o sa se chinuie la noi...ca sa scape de gura mea mi-a facut un bb :nlol: acum o sa am activitate si nu o sa mai duc dorul unui animal cica :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 20:15 
Diva

ral_ct scrie:
spor la treaba,Oana!
ati auzit ca a fost arestat Nati Meir?(nu stiu exact cum se scrie numele).ce rusine..ce candidati la presedentie...pana la urma Becalli are voie sa candideze?ca si cu ala mi se pare airea..cu cazier sa de vii presedinte?nici parlamentar nu inteleg de ce are voie :(

da mai am vazut si eu la tv.....nu este normal,vine unul care abia vb romaneste de prin israel sa ne conduca tara,da ce noi nu avem oameni capabil? dar daca stau bine sa ma gandesc ,nu prea avem,vai mama nostra......cat despre becali,cred ca la noi in tara banul face omul si nu invers

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 20:39 
Diva

fetelor, eu sunt fericita.Mama nu mai tb sa se opereze.Azi fost la control la un medic foarte bun din tg-mures.Fibromul este mult mai mic, si sangerarea era pt ca intra la menopauza.Asa ca m-am linistit.Pe cand o convinsesem ...nu mai este nevoie de operatie. :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 20:41 
Diva

ce bine ca a scapat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 20:51 
Diva

ce fain ca a scapat de operatie...acum poate sa aiba grija de nepotel fara probleme :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:13 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
carlita superbi pestii , asa erau si carasii mei , umflati parca cu pompa , si apoi observ ca adopti multe animale....catei am si eu dar numai doi, si o pisica:) am avut si papagal dar a murit :(:(:(:(:( asta e vom lua altul....e bine ca poti avea grioja de toate ......in rest va las caci abia am venit de la scoala si sunt foarte obosita ....mai am de facut si ceva treaba...va urez o seara cat mai frumoasa

sper ca pestii mei sa nu faca poc :nlol:

eu am avut 2 perusi, unul a murit dupa 1 an si ceva iar celalalt l-am dat la cineva care mai avea pentru ca stiam ca nu-i bine sa stea singur si nu am vrut sa mai cumpar unu..

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:15 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:

eu le-am dat drumul si prin camera sa zboare...numa mizerie mi-au facut :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:17 
Diva

cunosc ,cunosc..Costin ii da drumul si eu curat :( eu ma retrag ca am inghetat oricum cu mainile pe tastatura.Carlita eu te am la friends pe facebook?sau e alta Carla Centea?:)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:28 
Diva

laura_sandu scrie:
fetelor, eu sunt fericita.Mama nu mai tb sa se opereze.Azi fost la control la un medic foarte bun din tg-mures.Fibromul este mult mai mic, si sangerarea era pt ca intra la menopauza.Asa ca m-am linistit.Pe cand o convinsesem ...nu mai este nevoie de operatie. :)

super...ma bucur din suflet.....mai ales acum ca vine si bb si ai mare nevoie de ea si binenteles ca important sanatatea ei

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:29 
Veteran

noapte buna!
maine e ultima mea zi in cj si rochie tot nu am vazut!
o seara placut!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:31 
Diva

aleionescu scrie:
noapte buna!
o seara placut!

noapte buna!!!
cum asa? nu ai gasit nici un magazin cu rochite de mirese care sa-ti placa sau nu ai avut timp sa mergi,sa vezi?
o seara placuta si tie!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:31 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
cunosc ,cunosc..Costin ii da drumul si eu curat :( eu ma retrag ca am inghetat oricum cu mainile pe tastatura.Carlita eu te am la friends pe facebook?sau e alta Carla Centea?:)

eu am o poza acolo intr-o rochita :) poate ca is eu... nu cred ca exista alta Carla Centea :nlol:
doar ca eu nu am mai intrat de cand mi-am facut contul :P

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:32 
Moderator Ghidul Miresei

aleionescu scrie:
noapte buna!
o seara placut!

Dar tu din ce oras esti de ai venit sa cauti rochie in Cluj?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 21 Oct 2009, 21:33 
Diva

buna fetele
abia acum am ajuns si eu acasa :wacko:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1995 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 100  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]